SERS1612 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 αρχική οθόνη/global search provider βέβαια άλλο Google Chrome άλλο Google searchΠου τα βρίσκεις αυτά; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) Καλησπέρα ξανά πίσω σε global 11.0.4 eea και κλείδωμα του boot loader,βλέπω ένα πληκτρολόγιο της xiaomi που δεν το ειχα ξαναδεί, το έχετε και εσείς όσοι είστε με στοκ rom;γιατί θυμάμαι δεν υπήρχε παλιά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 27, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Καλησπέρα σε όλους Έχω περάσει την ελληνική miui 11 beta αλλά έχω πρόβλημα με την ένταση σε ακουστικά.. Παίζουν πολύ χαμηλά.. Υπάρχει κάποια λύση;; περιοχή δεν βρίσκω να αλλάξω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) Που τα βρίσκεις αυτά; στις ρυθμίσεις???:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους Έχω περάσει την ελληνική miui 11 beta αλλά έχω πρόβλημα με την ένταση σε ακουστικά.. Παίζουν πολύ χαμηλά.. Υπάρχει κάποια λύση;; περιοχή δεν βρίσκω να αλλάξω.. αν μιλάς για ενσύρματα, είδες τις επιλογές στις ρυθμίσεις/ήχος & δόνηση/ακουστικά/ενισχυτής mi ήχου φυσικά υπάρχει και το viper4AndroidFX Edited January 27, 2020 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 στις ρυθμίσεις???:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν μιλάς για ενσύρματα, είδες τις επιλογές στις ρυθμίσεις/ήχος & δόνηση/ακουστικά/ενισχυτής mi ήχου φυσικά υπάρχει και το viper4AndroidFXΛογικά δεν είναι στο στοκ launcher αυτές οι ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Λογικά δεν είναι στο στοκ launcher αυτές οι ρυθμίσεις τι σχέση έχει ο launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 τι σχέση έχει ο launcher?Εσυ το γράφεις ρυθμίσεις αρχική οθόνη Αρχική οθόνη=launcher Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) Εσυ το γράφεις ρυθμίσεις αρχική οθόνη Αρχική οθόνη=launcher 1. ο φίλος πιο πάνω λέει ότι έχει το swipe up άρα προφανώς και την ρύθμιση 2. μπήκες στον κόπο να γράψεις αλλά όχι να πας ρυθμίσεις/αρχική οθόνη...:wacko: Edited January 27, 2020 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 1. ο φίλος πιο πάνω λέει ότι έχει το swipe up άρα προφανώς και την ρύθμιση 2. μπήκες στον κόπο να γράψεις αλλά όχι να πας ρυθμίσεις/αρχική οθόνη...:wacko:Ποια Ρομ έχεις φίλε μου;δεν υπάρχει η ρυθμιση που λες σε global stable Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) Ποια Ρομ έχεις φίλε μου; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την ίδια με σένα νομίζω XTRV 20.1.21 *καλά το ποστάρεις κι όλας και δεν το βλέπεις??? σαρώστε προς τα πάνω... Edited January 27, 2020 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) την ίδια με σένα νομίζω XTRV 20.1.21 *καλά το ποστάρεις κι όλας και δεν το βλέπεις??? σαρώστε προς τα πάνω...Εγώ πλέον είμαι με global stable stock rom, ναι σε custom rom υπάρχει η ρύθμιση που αναφέρεις αλλά στην στοκ ρομ δεν υπάρχει ακόμα, λογικά ο φίλος έχει στοκ ρομ και υπάρχει όντως το πρόβλημα με το swipe up, η πιο εύκολη λύση είναι να κλείσει το swipe up για να μην λειτουργεί, υπάρχει αριστερά το app vault όπου έχει την μπάρα της Google και κάνει την ίδια δουλειά Στα του πληκτρολογίου τώρα δείτε το screenshot το έχει κανείς άλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 27, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Εγώ πλέον είμαι με global stable stock rom, ναι σε custom rom υπάρχει η ρύθμιση που αναφέρεις αλλά στην στοκ ρομ δεν υπάρχει ακόμα, λογικά ο φίλος έχει στοκ ρομ και υπάρχει όντως το πρόβλημα με το swipe up, η πιο εύκολη λύση είναι να κλείσει το swipe up για να μην λειτουργεί, υπάρχει αριστερά το app vault όπου έχει την μπάρα της Google και κάνει την ίδια δουλειά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΚ, δηλαδή αν τσεκάρεις το σαρώστε προς τα πάνω... δεν βγάζει επιλογή για provider? πολύ περίεργο δεδομένου ότι πρόκειται για global rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 ΟΚ, δηλαδή αν τσεκάρεις το σαρώστε προς τα πάνω... δεν βγάζει επιλογή για provider? πολύ περίεργο δεδομένου ότι πρόκειται για global rom...Κανονικά έχει το google αλλά μάλλον είναι bug της τελευταίας global rom και βγάζει τον browser της Xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Το χω το facemoji Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Το χω το facemojiΤο χρησιμοποιείς; εγώ βρήκα έναν εύκολο τρόπο και το έκανα uninstall γιατί δεν ήταν καλό στις διορθώσεις στην Ελληνική γλώσσα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Πώς βγαίνει δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Πώς βγαίνει δηλαδή;Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και μένεις εκεί για 10 περίπου λεπτά με μεγάλη φωτεινότητα μέχρι να εμφανίσει το πληκτρολόγιο στις εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία, εκεί πατάς στο εικονίδιο και βγάζει επιλογή απεγκαταστασης Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλημέρα μπορεί κάποιος με το apk drm info να κάνει τσεκ το widevine αν είναι L1 ή L3 στη συσκευή μας, είμαι στην τελευταία 11.0.4 stable ευρωπαϊκή eea Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 παιδια κανενα νεο με το vowifi εχουμε?:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω να βρω μέχρι ποια χωρητικότητα micro SD χωράει στο Ν7...δεν βρήκα κάτι... Θέλω να πάρω μία 256gb class 10....θα την υποστηρίζει κανονικά;Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 ΟΚ, δηλαδή αν τσεκάρεις το σαρώστε προς τα πάνω... δεν βγάζει επιλογή για provider? πολύ περίεργο δεδομένου ότι πρόκειται για global rom... Όχι, δεν βγάζει καμιά επιλογή! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω να βρω μέχρι ποια χωρητικότητα micro SD χωράει στο Ν7...δεν βρήκα κάτι... Θέλω να πάρω μία 256gb class 10....θα την υποστηρίζει κανονικά;Γνωρίζει κάποιος; Εγώ έχω πάνω 128 gb και δουλεύει χωρίς πρόβλημα . Για 256 δε γνωρίζω. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 παιδια κανενα νεο με το vowifi εχουμε?:worry::worry: Καλησπέρα, Στην dev version miui11 android 10 έχουμε κανονικά με Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλησπέρα, Στην dev version miui11 android 10 έχουμε κανονικά με Cosmote. Στην ίδια έκδοση τί γίνεται με την ηχογράφηση κλήσης; Δουλεύει όπως και πριν με τον dialer του MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλησπέρα, Στην dev version miui11 android 10 έχουμε κανονικά με Cosmote.Τι εννοεις?στην xtrv?εγω ειμαι μαμα ακομα:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts