Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα συνήθεια είναι.
Εγώ δουλεύω ΜΟΝΟ μαμά εδώ και χρόνια.
Το συνήθισα. Σβήνω 32 φορές την λέξη μέχρι να την πετύχω...😆...αλλά επιμένω μαμά 🥸
Και που να το έβλεπες πριν κάνα χρόνο που δεν μάθαινε Ελληνικά....εκεί να δεις γλέντι...σου ερχόταν να το πετάξει στο πάτωμα, Τώρα...παλαύεται....

Το Swifkey από ότι λένε δεν είναι όπως στο Android που γράφει "μόνο" του. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο iPhone.
Βασικά, το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχαν δυσκολίες και να δούλευε σωστά 😁

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

22 ώρες πριν, Antwny said:

Προσπάθησα πάλι της μαμάς το πληκτρολόγιο, ρε παιδιά δεν παλεύεται το ρημαδι. Όλο λάθη και πρέπει να γράφω πολύ αργά. Όντως με αυτό δεν υπάρχουν τα παραπάνω θέματα. Θα βάλω πάλι το Swiftkey λογικά. Απορώ πως αυτοί που δείχνουν βίντεο με αιφον δουλεύουν ΜΟΝΟ με το μαμά πληκτρολόγιο

22 ώρες πριν, pavlidisc said:

Όλα συνήθεια είναι.
Εγώ δουλεύω ΜΟΝΟ μαμά εδώ και χρόνια.
Το συνήθισα. Σβήνω 32 φορές την λέξη μέχρι να την πετύχω...😆...αλλά επιμένω μαμά 🥸
Και που να το έβλεπες πριν κάνα χρόνο που δεν μάθαινε Ελληνικά....εκεί να δεις γλέντι...σου ερχόταν να το πετάξει στο πάτωμα, Τώρα...παλαύεται....

Το Swifkey από ότι λένε δεν είναι όπως στο Android που γράφει "μόνο" του. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο iPhone.
Βασικά, το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχαν δυσκολίες και να δούλευε σωστά 😁

Πραγματικά το μάμα είναι από τα χειρότερα που έχω δει. Για να βάλεις τελεία, κόμμα κτλ. πρέπει να κάνεις δύο κλικ. Για να βάλεις ακόμα και αριθμό θέλει 2 κλικ. Απορώ πως το έχουν αφήσει ίδιο εδώ και χρόνια και δεν το έχουν βελτιώσει καθόλου. Το SwiftKey κλασεις ανώτερο από το μαμά!

ff.jpg

21 minutes ago, koutsis said:

Το SwiftKey κλασεις ανώτερο από το μαμά!

θα συμφωνησω...και ας εχει αυτο το προβλημα με το viber και το μεσεντζερ

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

@paanos
Καλημέρα.
Μήπως τελικά έμαθες τί συμβαίνει με την εγγύηση εντός Ελλάδος για τα μοντέλα από Αμερική;

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

9 ώρες πριν, pavlidisc said:

@paanos
Καλημέρα.
Μήπως τελικά έμαθες τί συμβαίνει με την εγγύηση εντός Ελλάδος για τα μοντέλα από Αμερική;

Δεν ασχολήθηκα γιατί έτρεχα λίγο. Θεωρώ ότι όντως η παγκόσμια εγγύηση θα ισχύει τον 1ο χρόνο, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος για ανταλλακτικά αν θα φέρνουν εδώ (πχ μπαταρία που είναι διαφορετική φέτος). Όταν το σιγουρέψω θα επανέλθω, έτσι και αλλιώς την επόμενη εβδομάδα φεύγω για ΗΠΑ.

• 3 weeks later...

Καλημέρα στην παρέα, συντόμευση on off για κλήση με WiFi στην κουρτίνα που κατεβάζουμε μπορούμε να βάλουμε;

16 minutes ago, dimtz said:

Καλημέρα στην παρέα, συντόμευση on off για κλήση με WiFi στην κουρτίνα που κατεβάζουμε μπορούμε να βάλουμε;

οχι

ff.jpg

Έχει κανείς καταφέρει να κατεβάσει το Apple Intelligence στο iOS 26.1 Beta 3; Λέει ότι το κατεβάζει αλλά τζίφος. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ένα καλό που παρατήρησα με το iOS 26 είναι που κάνεις back από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και όχι μόνο στην άκρη αριστερά η από το βελάκι πάνω αριστερά.

Βέβαια ισχύει όταν είσαι στο μενού των ρυθμίσεων. Δεν πιάνει στο safari

Edited by Kostas_Ts_86

10 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Ένα καλό που παρατήρησα με το iOS 26 είναι που κάνεις back από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και όχι μόνο στην άκρη αριστερά η από το βελάκι πάνω αριστερά.

Αν δε γίνει καθολικά σε όλα τα μενού και εφαρμογές, άχρηστο είναι

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

1 ώρα πριν, Antwny said:

Αν δε γίνει καθολικά σε όλα τα μενού και εφαρμογές, άχρηστο είναι

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Ξέχασα στο post μου να γράψω "η άχρηστη πληροφορία της ημέρας" 😝

12 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Σε εμένα δεν ισχύει ακόμη αυτό, δεν ξέρω γιατί 

Το back...Έχω την εντύπωση ότι το κανει σε όλες τις εφαρμογές πλην viber και safari

Edited by Kostas_Ts_86

Μετά την τελευταία ενημέρωσητου viber...υπάρχει θέμα με τις ειδοποιήσεις.

Δεν φαίνεται το κείμενο στην οθόνη κλειδώματος και δεν υπάρχει ειδοποίηση πάνω από το εικονίδιο της εφαρμογής

ναι το viber πετάει χαρταετό σήμερα. Αν το συνδυάσεις με τα μπρος πισω που κάνουμε για να εμφανιστεί αυτό που γράφουμε (το ένα φταίει λογικά το viber και το άλλο το πληκτρολόγιο) ... χαμός. Το ανοίγεις στο πισι και τέλος. Να χαρώ εγώ κινητό (σε ότι αφορά τη νο1 εφαρμογή επικοινωνίας στην Ελλάδα)

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

27 minutes ago, Antwny said:

ναι το viber πετάει χαρταετό σήμερα. Αν το συνδυάσεις με τα μπρος πισω που κάνουμε για να εμφανιστεί αυτό που γράφουμε (το ένα φταίει λογικά το viber και το άλλο το πληκτρολόγιο) ... χαμός. Το ανοίγεις στο πισι και τέλος. Να χαρώ εγώ κινητό (σε ότι αφορά τη νο1 εφαρμογή επικοινωνίας στην Ελλάδα)

Σήμερα είχε πρόβλημα η AWS και συμπαράσυρε πάρα πολλές γνωστές υπηρεσίες. Πιθανότατα ήταν παράπλευρη απώλεια και το Viber.

Edited by minast

Μετά από πάρα πολύ καιρό εμφανίστηκε ξανά το bug με την ένταση κουδουνισματος και ειδοποιήσεων.... Δυστυχώς το έζησα χθες το πρωί με τον χειρότερο τρόπο, καθώς χτυπούσε το ξυπνητήρι και δεν το άκουσα ποτέ! Ξύπνησα μόνος μου μετά από 1μιση ώρα....

Ήρθε η ώρα να βάλω συντόμευση, όπως πρότεινε πιο πριν ένας συμφορουμητης.

Δηλαδή τι θα πετύχεις με την συντόμευση και πως το κάνουμε; Σοβαρό αυτό μιας και εγώ με το κινητό ξυπνάω

10 minutes ago, dimtz said:

Δηλαδή τι θα πετύχεις με την συντόμευση και πως το κάνουμε; Σοβαρό αυτό μιας και εγώ με το κινητό ξυπνάω

Όπως έγραψε ο φίλος Antwny...

Βάζεις αυτοματισμό, όταν μπαίνει το sleep focus να ανεβαίνει η ένταση στο 70% πχ. Απλά αν ξυπνήσεις και πας να δεις κανένα βιντεάκι, ο ήχος στο 70% είναι πολύ. Αλλά τουλάχιστον έχεις ξυπνητήρι.

Για τον αυτοματισμό πήγαινε στη σελίδα 118 10ο post και διάβασε ο,τι έχει γράψει.

Καλημέρα, για να καταλάβω καλά, εγώ για ξυπνητήρι έχω τις ειδοποιήσεις και όχι την διαμόρφωση ύπνου, υπάρχει περίπτωση να το πάθω αυτό;

2 ώρες πριν, dimtz said:

Καλημέρα, για να καταλάβω καλά, εγώ για ξυπνητήρι έχω τις ειδοποιήσεις και όχι την διαμόρφωση ύπνου, υπάρχει περίπτωση να το πάθω αυτό;

Το ερώτημα είναι αν έχεις παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα. Εάν όχι, τότε είσαι μια χαρά! Επειδή εγώ το έχω παρατηρήσει από τότε που πήρα τη συσκευή, τώρα μου έκανε τη "ζημιά", μετά από 2 χρόνια. Μέχρι τώρα πήγαινα ρυθμίσεις, ήχοι και απτικα και κοιτούσα την μπάρα του κουδουνισματος που είναι. Ε προχθές δεν το έκανα και την πάτησα...

Και εγώ το έχω παρατηρήσει με iPhone 15 pro 

Πολλές φορές είναι κατεβασμένος ο ήχος στα ακουστικά από μόνος του Ρυθμιζε τον ήχο από τα πλαϊνά κουμπιά 

Πρεπει να φταίει η απαίτηση προσοχής και χαμηλώνει ο ήχος στο άσχετο 

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Το ερώτημα είναι αν έχεις παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα. Εάν όχι, τότε είσαι μια χαρά! Επειδή εγώ το έχω παρατηρήσει από τότε που πήρα τη συσκευή, τώρα μου έκανε τη "ζημιά", μετά από 2 χρόνια. Μέχρι τώρα πήγαινα ρυθμίσεις, ήχοι και απτικα και κοιτούσα την μπάρα του κουδουνισματος που είναι. Ε προχθές δεν το έκανα και την πάτησα...

15 pro max έχω και δεν μου έχει συμβεί έως τώρα , ευτυχώς δηλαδή 

18 minutes ago, dimtz said:

15 pro max έχω και δεν μου έχει συμβεί έως τώρα , ευτυχώς δηλαδή 

Πάλι καλά φίλε μου! Είσαι μια χαρά! Μην ασχολείσαι καθόλου τότε

1 ώρα πριν, pavlos.dr said:

Και εγώ το έχω παρατηρήσει με iPhone 15 pro 

Πολλές φορές είναι κατεβασμένος ο ήχος στα ακουστικά από μόνος του Ρυθμιζε τον ήχο από τα πλαϊνά κουμπιά 

Πρεπει να φταίει η απαίτηση προσοχής και χαμηλώνει ο ήχος στο άσχετο 

Αυτό με την απαίτηση προσοχής το έχω απενεργοποιημένο. Πάντως δεν ευθύνεται αυτό.... Ειναι bug που σχετίζεται με αυτό που έχω κυκλώσει κι ας είναι απενεργοποιημένο. Δυστυχώς δεν το έχουν φτιάξει...Άσε που δεν το έχουν και όλοι.

Θα πρέπει να δω πιο προσεκτικά ποτέ το κάνει, γιατί δε γίνεται συνέχεια. Γίνεται από το YouTube? Από τα βίντεο στο Instagram? Από κάπου εκεί θα γίνεται το μπέρδεμα

IMG_5653.thumb.jpeg.a8c2032a6b0318b702835d80e8675e04.jpeg

Edited by Kostas_Ts_86