Antwny Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 20 ώρες πριν, panoszavra said: Το iPhone δεν είναι επαγγελματικό κινητό με την πραγματική έννοια του όρου. Το έχουν πολλοί επαγγελματίες (όπως ένας συμφορουμίτης ανέφερε σε άλλη συζήτηση) αλλά αυτό δεν το κάνει επαγγελματική συσκευή. Του λείπουν πολλές λειτουργίες που θα διευκόλυναν έναν επαγγελματία. Και τις ελλείψεις αυτές μπορεί να τις κατανοήσει μόνο οποίος έρχεται από android μεριά και έχει δουλέψει την συσκευή του πραγματικά επαγγελματικά. Οι υπόλοιποι απλά έχουν άγνοια των δυνατοτήτων και επιλογών που προσφέρει το android λογισμικό σε έναν επαγγελματία. Τώρα εάν σε αυτά προσθέσεις και τα bugs που όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν, νομίζω ότι στο iPhone η Apple πυροβολήσει τα πόδια της. Στο ρολόι και στα Mac τα πράγματα ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα. Το θέμα είναι ότι η σύγκριση συνήθως γίνεται με android αξίας 300€, παραβλέποντας για κάποιο λόγο ότι δεν συγκρίνουν το 15pro max πχ με το s23 ultra αλλά το 15pro max με ένα Ακάτι. Οπότε σου λένε το iphone τα σπάνε. Ναι, προφανώς! Αλλά που να εξηγείς.. 1 2 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 19 minutes ago, Antwny said: Το θέμα είναι ότι η σύγκριση συνήθως γίνεται με android αξίας 300€, παραβλέποντας για κάποιο λόγο ότι δεν συγκρίνουν το 15pro max πχ με το s23 ultra αλλά το 15pro max με ένα Ακάτι. Οπότε σου λένε το iphone τα σπάνε. Ναι, προφανώς! Αλλά που να εξηγείς.. Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί; 🤨 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 4 ώρες πριν, motoboots said: Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί; 🤨 Μάρκετινγκ 1 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 7 minutes ago, Antwny said: Μάρκετινγκ Κορυφαία η Apple ε; 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Στο να σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις ότι πιο premium κυκλοφορεί με διαφορά? Ξεκάθαρα η τοπ εταιρεία! 1 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου On 27/3/2024 at 10:20 ΜΜ, montoya_42 said: Εννοείται πως δεν είναι business τηλέφωνο αλλά lifestyle. Από εκεί πέρα απλά περιμένουμε βελτιώσεις έστω και με το σταγονομετρο όπως πχ η ελεύθερη τακτοποίηση εικονιδίων στην οθόνη...... Θέλει υπομονή το μήλο. Υπομονή και νέους dialers........😁 δε θελω να κανω αναλυση για τους λογους που το αναφερω ως buisiness γιατι θα αρχισω τις συγκρισεις με ανδροιδ και θα γινει παλι VS το θεμα. Απλα ετσι μου το πασαρανε ολοι οσοι ειχαν , οτι ειναι το τελειο ειδικα για επιχειρηματιες που δουλευει και απροβληματιστα κτλ κτλ εν τελει βλεπω οσο περναει ο καιρος οτι τα προβληματα αυξανονται. Και αυξανονται οσο αυξανονται μαλλον και οι λειτουργιες. πιθανον να φταιει η προσθηκη volte και vowifi. θα δοκιμασω να τα κλεισω. Οσο για το σχολιο περι βελτιωσεων με το σταγονομετρο και αυτο με τα εικονιδια, συμφωνω απολυτα, ειναι τραγικη η επιβολη αυτης της διαταξης που πρεπει να ξεκινανε απο πανω, δηλαδη ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι που τοσα χρονια τουλαχιστον δεν το βαζουν αναποδα αν οχι ελευθερα, αλλα τελικα οσο βελτιωνονται αυτα τοσο χαλαει η σταθεροτητα. 11 ώρες πριν, Tasos19s said: Υπάρχει πρόβλημα με τις κλήσεις Εγω παρατήρησα ότι κυρίως όταν είμαι Wi-Fi call Έξω όταν μου το κάνει, κλείνω το 4G και μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα Εχει κάποιο θέμα η cosmote με το Wi-Fi call και το Volte στα iPhone Κι άλλοι φίλοι μου σε άλλες πόλεις έχουν τα ίδια προβλήματα Κατανταει σπαστικό γιατί μπορεί να πάρω 5-6 φορές απανωτά και κλήση να μην μπορώ να σταυρώσω Απανταει ο συνομιλητής αλλά ούτε με ακούει ούτε τον ακούω αυτο ακριβως παθαινω οταν με παιρνουν, λες να κλεισω το vowifi? εχω τον συνδυασμο αι φον με cosmote. περισυ με wind και 14αρι το επαθα κανα 2 φορες χαλαρα, τωρα καθε πρωι! 8 ώρες πριν, Antwny said: Το θέμα είναι ότι η σύγκριση συνήθως γίνεται με android αξίας 300€, παραβλέποντας για κάποιο λόγο ότι δεν συγκρίνουν το 15pro max πχ με το s23 ultra αλλά το 15pro max με ένα Ακάτι. Οπότε σου λένε το iphone τα σπάνε. Ναι, προφανώς! Αλλά που να εξηγείς.. παντα αυτη ηταν η συγκριση και παντα αυτο ελεγα σε ολους και μου λεγανε: εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει, ανδροιδ των 200 ουτε καν 300 ευρω..που πριν 3 χρονια ηταν οντως χαοτικη η διαφορα. τελος παντων τι να λεμε, ας λυσει τωρα τα προβληματα τουλαχιστον. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: δε θελω να κανω αναλυση για τους λογους που το αναφερω ως buisiness γιατι θα αρχισω τις συγκρισεις με ανδροιδ και θα γινει παλι VS το θεμα. Απλα ετσι μου το πασαρανε ολοι οσοι ειχαν , οτι ειναι το τελειο ειδικα για επιχειρηματιες που δουλευει και απροβληματιστα κτλ κτλ εν τελει βλεπω οσο περναει ο καιρος οτι τα προβληματα αυξανονται. Και αυξανονται οσο αυξανονται μαλλον και οι λειτουργιες. πιθανον να φταιει η προσθηκη volte και vowifi. θα δοκιμασω να τα κλεισω. Οσο για το σχολιο περι βελτιωσεων με το σταγονομετρο και αυτο με τα εικονιδια, συμφωνω απολυτα, ειναι τραγικη η επιβολη αυτης της διαταξης που πρεπει να ξεκινανε απο πανω, δηλαδη ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι που τοσα χρονια τουλαχιστον δεν το βαζουν αναποδα αν οχι ελευθερα, αλλα τελικα οσο βελτιωνονται αυτα τοσο χαλαει η σταθεροτητα. αυτο ακριβως παθαινω οταν με παιρνουν, λες να κλεισω το vowifi? εχω τον συνδυασμο αι φον με cosmote. περισυ με wind και 14αρι το επαθα κανα 2 φορες χαλαρα, τωρα καθε πρωι! παντα αυτη ηταν η συγκριση και παντα αυτο ελεγα σε ολους και μου λεγανε: εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει, ανδροιδ των 200 ουτε καν 300 ευρω..που πριν 3 χρονια ηταν οντως χαοτικη η διαφορα. τελος παντων τι να λεμε, ας λυσει τωρα τα προβληματα τουλαχιστον. Η συσκευή όντως είναι απροβλημάτιστη Μπορει να έχω να το κλείσω 2-3 μήνες ίσως και παραπάνω χωρίς να έχω προβλήματα Εσενα τώρα μην κοιτάς κάτι συμβαίνει και σου κάνει αυτά Ειναι λίγο κουφό Αν καθίσω να ασχοληθώ όντως θα σου βρω την λύση αλλά θέλει υπομονή και κάποιο κόπο και χρόνο από την προσωπική σου ζωή Εαν είσαι σε κάποιο σπίτι/εργασία/γραφείο και στο κάνει όταν είσαι σε Wi-Fi φταίει το Wi-Fi calling Μόλις στο κάνει κλείσε έστω το Wi-Fi και ξανά κάνε κλήση Εαν είσαι έξω και στο κάνει τότε απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις και άλλαξε το δίκτυο σε 3G Ξανά κάνε μετά κλήση και θα δεις ότι κάτι από αυτά φταίει Αυτα που σου ανέφερα είναι δοκιμές για προσωρινή λύση Οριστική λύση δεν έχω βρει ακόμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Εαν είσαι έξω και στο κάνει τότε απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις και άλλαξε το δίκτυο σε 3G Δεν υπάρχει πια ούτε το δίκτυο ούτε η επιλογή. Επίσης μην μένετε με κλειστό VoLTE από πλευρά παρόχου (αν και δε γίνεται συνήθως πια γιατί το ανοίγουν μόνοι τους αυτόματα μετά από κάποιες μέρες) γιατί το κινητό θα προσπαθεί πρώτα με VoLTE και θα έχετε περισσότερα θέματα. Κάντε το προσωρινά (απενεργοποίηση κ ξανά ενεργοποίηση) μηπως ο IMS ταρακουνηθεί και ξεκολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 46 minutes ago, paanos said: Δεν υπάρχει πια ούτε το δίκτυο ούτε η επιλογή. Επίσης μην μένετε με κλειστό VoLTE από πλευρά παρόχου (αν και δε γίνεται συνήθως πια γιατί το ανοίγουν μόνοι τους αυτόματα μετά από κάποιες μέρες) γιατί το κινητό θα προσπαθεί πρώτα με VoLTE και θα έχετε περισσότερα θέματα. Κάντε το προσωρινά (απενεργοποίηση κ ξανά ενεργοποίηση) μηπως ο IMS ταρακουνηθεί και ξεκολλήσει. εμένα έχει κανονικά επιλογή για 3G στις συσκευές σας δεν ξέρω γιατί δεν εχει Κατα καιρούς μια το βάζουν, μια το βγάζουν σαν επιλογή επίσης εάν διαβάσεις καλά θα δεις ότι δεν πρότεινα σε κανέναν να κλείσει το volte ουτε το wifi calling πρότεινα να κλείσει το wifi για δοκιμή, και να μπει σε 3g πάλι για δοκιμή. Αν το σκεφτείς λίγο θα καταλάβεις τι λέω και τι συμβαινει στην συσκευή όταν κανεις το ένα από τα δυο για δοκιμη Edited 29 Μαρτίου by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: δε θελω να κανω αναλυση για τους λογους που το αναφερω ως buisiness γιατι θα αρχισω τις συγκρισεις με ανδροιδ και θα γινει παλι VS το θεμα. Απλα ετσι μου το πασαρανε ολοι οσοι ειχαν , οτι ειναι το τελειο ειδικα για επιχειρηματιες που δουλευει και απροβληματιστα κτλ κτλ εν τελει βλεπω οσο περναει ο καιρος οτι τα προβληματα αυξανονται. Και αυξανονται οσο αυξανονται μαλλον και οι λειτουργιες. πιθανον να φταιει η προσθηκη volte και vowifi. θα δοκιμασω να τα κλεισω. Οσο για το σχολιο περι βελτιωσεων με το σταγονομετρο και αυτο με τα εικονιδια, συμφωνω απολυτα, ειναι τραγικη η επιβολη αυτης της διαταξης που πρεπει να ξεκινανε απο πανω, δηλαδη ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι που τοσα χρονια τουλαχιστον δεν το βαζουν αναποδα αν οχι ελευθερα, αλλα τελικα οσο βελτιωνονται αυτα τοσο χαλαει η σταθεροτητα. αυτο ακριβως παθαινω οταν με παιρνουν, λες να κλεισω το vowifi? εχω τον συνδυασμο αι φον με cosmote. περισυ με wind και 14αρι το επαθα κανα 2 φορες χαλαρα, τωρα καθε πρωι! παντα αυτη ηταν η συγκριση και παντα αυτο ελεγα σε ολους και μου λεγανε: εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει, ανδροιδ των 200 ουτε καν 300 ευρω..που πριν 3 χρονια ηταν οντως χαοτικη η διαφορα. τελος παντων τι να λεμε, ας λυσει τωρα τα προβληματα τουλαχιστον. Σχετικά με το VoLTE αν κλείνει κάθε 30 δευτερόλεπτα η κλήση είναι θεμα κοσμοτε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Tasos19s said: Η συσκευή όντως είναι απροβλημάτιστη Μπορει να έχω να το κλείσω 2-3 μήνες ίσως και παραπάνω χωρίς να έχω προβλήματα Εσενα τώρα μην κοιτάς κάτι συμβαίνει και σου κάνει αυτά Ειναι λίγο κουφό Αν καθίσω να ασχοληθώ όντως θα σου βρω την λύση αλλά θέλει υπομονή και κάποιο κόπο και χρόνο από την προσωπική σου ζωή Εαν είσαι σε κάποιο σπίτι/εργασία/γραφείο και στο κάνει όταν είσαι σε Wi-Fi φταίει το Wi-Fi calling Μόλις στο κάνει κλείσε έστω το Wi-Fi και ξανά κάνε κλήση Εαν είσαι έξω και στο κάνει τότε απλά πήγαινε στις ρυθμίσεις και άλλαξε το δίκτυο σε 3G Ξανά κάνε μετά κλήση και θα δεις ότι κάτι από αυτά φταίει Αυτα που σου ανέφερα είναι δοκιμές για προσωρινή λύση Οριστική λύση δεν έχω βρει ακόμα To "Η συσκευή είναι απροβλημάτιστη" είναι μεγάλη κουβέντα. Βασίζεται σε προσωπική εμπειρία. Αν ρωτήσεις εμένα, η φράση είναι αντίστροφη. Και εγώ τη χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και αντιμετωπίζω τα θέματα που αναφέρει ο @Nikos_Mpl Και εμένα μου το πούλησαν ως την απόλυτα smooth επαγγελματική συσκευή, αλλά όταν αντιμετωπίζεις θέματα στην καθημερινότητα, που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, τότε σου μένει μόνο η πικρία. Σίγουρα κάθε οικοσύστημα έχει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, όμως μη ξεχνάμε ότι ο "υπολογιστής" που κρατάμε στα χέρια μας, ξεκίνησε ως συσκευή κλήσεων aka κινητό τηλέφωνο, και αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί, σε όλους, ανεξεραίτως, απροβλημάτιστα. Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται, όυτε να κλείσουμε ρυθμίσεις, ούτε να κάνουμε επανεκκινήσεις και τα σχετικά. Στο τέλος της ημέρας, είναι κινητό τηλεφωνο, αν αυτό δεν μπορεί να το πετύχει, όσα εφέ και αν έχουν βάλει, δεν δουλευει σωστά. BTW, δεν είναι θέμα παρόχου, εγώ το έχω με vodafone, και έχει την ίδια συμπεριφορά με του Νίκου. 2 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 minutes ago, kastorakos84 said: To "Η συσκευή είναι απροβλημάτιστη" είναι μεγάλη κουβέντα. Βασίζεται σε προσωπική εμπειρία. Αν ρωτήσεις εμένα, η φράση είναι αντίστροφη. Και εγώ τη χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και αντιμετωπίζω τα θέματα που αναφέρει ο @Nikos_Mpl Και εμένα μου το πούλησαν ως την απόλυτα smooth επαγγελματική συσκευή, αλλά όταν αντιμετωπίζεις θέματα στην καθημερινότητα, που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, τότε σου μένει μόνο η πικρία. Σίγουρα κάθε οικοσύστημα έχει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, όμως μη ξεχνάμε ότι ο "υπολογιστής" που κρατάμε στα χέρια μας, ξεκίνησε ως συσκευή κλήσεων aka κινητό τηλέφωνο, και αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί, σε όλους, ανεξεραίτως, απροβλημάτιστα. Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται, όυτε να κλείσουμε ρυθμίσεις, ούτε να κάνουμε επανεκκινήσεις και τα σχετικά. Στο τέλος της ημέρας, είναι κινητό τηλεφωνο, αν αυτό δεν μπορεί να το πετύχει, όσα εφέ και αν έχουν βάλει, δεν δουλευει σωστά. BTW, δεν είναι θέμα παρόχου, εγώ το έχω με vodafone, και έχει την ίδια συμπεριφορά με του Νίκου. Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις; Πες μας εδώ και θα βρούμε λύση Το ότι έχω εγώ η εσυ ένα bug δεν σημαίνει ότι εκατομμύρια συσκευές δουλεύουν έτσι Από το 2007 έχω iPhone ξέρω αν είναι επαγγελματική συσκευή, αν είναι smooth, αν έχει ελλείψεις και όλα τα συναφή Τελειο δεν είναι Οπως δεν είναι και κανένα από το αντίπαλο στρατόπεδο Κάποια bug που ίσως αντιμετωπίζεις θα τα λύσουμε όμως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, Tasos19s said: εμένα έχει κανονικά επιλογή για 3G στις συσκευές σας δεν ξέρω γιατί δεν εχει Κατα καιρούς μια το βάζουν, μια το βγάζουν σαν επιλογή Μήπως έχεις μοντέλο προηγούμενης δεκαετίας; Edited 29 Μαρτίου by motoboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 minute ago, motoboots said: Μήπως έχεις μοντέλο προηγούμενης δεκαετίας; Ναι έχω παλαιοτερο μοντέλο Ειχε εξαφανιστεί και από εμένα η επιλογή για 3G κάποτε όσο θυμάμαι Τώρα υπάρχει όμως Εσάς αυτήν την στιγμή έχει επιλογή μόνο 5G και 4G? 3G δίκτυο δεν πιάνει η cosmote πλέον άρα η συσκευή μου μόλις βάλω 3G απλά γυρίζει σε 2G και δεν λειτουργεί το Volte Δεν έχω προβλήματα έτσι Η αλήθεια είναι έχει κάνα μήνα κάπως έχει βελτιωθεί το πρόβλημα χωρίς να κάνω κάτι εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Tasos19s said: εμένα έχει κανονικά επιλογή για 3G Έχεις κάρτα περιαγωγής μήπως; Σε Cosmote πάροχο sim έχει καταργηθεί πολύ καιρό τώρα. Τι εκδοση φορέα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Tasos19s said: Τι προβλήματα αντιμετωπίζεις; Πες μας εδώ και θα βρούμε λύση Το ότι έχω εγώ η εσυ ένα bug δεν σημαίνει ότι εκατομμύρια συσκευές δουλεύουν έτσι Από το 2007 έχω iPhone ξέρω αν είναι επαγγελματική συσκευή, αν είναι smooth, αν έχει ελλείψεις και όλα τα συναφή Τελειο δεν είναι Οπως δεν είναι και κανένα από το αντίπαλο στρατόπεδο Κάποια bug που ίσως αντιμετωπίζεις θα τα λύσουμε όμως Δεν είναι μόνο θέματα bug Τάσο. Πχ ο dialer είναι εντελώς ανάπηρος. Και σκέψου πως επαγγελματίες όπως εγώ κι ο Nikos_Mpl που σε συνθήκες πανικού κάνουμε 100δες τηλέφωνα την ημέρα, καθόμαστε και παλεύουμε να κάνουμε μια κλήση. Και λόγω της ιδιοτροπίας της Apple δεν υπάρχει εναλλακτική. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Πως είστε τόσο σίγουροι … για το ότι το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή κ όχι του πάροχου κινητής … Όταν συμβαίνει κάτι σε μεμονωμένα άτομα κ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες , δεν πρέπει να δικάζουμε κ να καταδικάζουμε με τόσο μεγάλη ευκολία .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, paanos said: Έχεις κάρτα περιαγωγής μήπως; Σε Cosmote πάροχο sim έχει καταργηθεί πολύ καιρό τώρα. Τι εκδοση φορέα έχεις; Esim έχω cosmote Έκδοση φορέα έχω 54.0.1 34 minutes ago, montoya_42 said: Δεν είναι μόνο θέματα bug Τάσο. Πχ ο dialer είναι εντελώς ανάπηρος. Και σκέψου πως επαγγελματίες όπως εγώ κι ο Nikos_Mpl που σε συνθήκες πανικού κάνουμε 100δες τηλέφωνα την ημέρα, καθόμαστε και παλεύουμε να κάνουμε μια κλήση. Και λόγω της ιδιοτροπίας της Apple δεν υπάρχει εναλλακτική. Μιλάμε για κολλήματα που έχει συγκεκριμένος χρήστης σε πράγματα αυτονόητα που στους άλλους δουλεύουν άψογα τόσα χρόνια Αλλο πράγμα τι δεν βολεύει εμένα και τι δεν βολεύει εσένα Είναι άλλη κουβέντα που την έχουμε ξανά κάνει 14 minutes ago, xabos said: Πως είστε τόσο σίγουροι … για το ότι το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή κ όχι του πάροχου κινητής … Όταν συμβαίνει κάτι σε μεμονωμένα άτομα κ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες , δεν πρέπει να δικάζουμε κ να καταδικάζουμε με τόσο μεγάλη ευκολία .. Ακόμα και έτσι να είναι που όντως κάτι τέτοιο είναι ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κάτοχος της συσκευής που έδωσε τον οβολό του για να έχει μια συσκευή να κάνει την δουλειά του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Esim έχω cosmote Έκδοση φορέα έχω 54.0.1 Μιλάμε για κολλήματα που έχει συγκεκριμένος χρήστης σε πράγματα αυτονόητα που στους άλλους δουλεύουν άψογα τόσα χρόνια Αλλο πράγμα τι δεν βολεύει εμένα και τι δεν βολεύει εσένα Είναι άλλη κουβέντα που την έχουμε ξανά κάνει Ακόμα και έτσι να είναι που όντως κάτι τέτοιο είναι ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κάτοχος της συσκευής που έδωσε τον οβολό του για να έχει μια συσκευή να κάνει την δουλειά του Πολλά πράγματα δεν είναι θέμα συνήθειας αλλά πραγματικής ευκολία και κυρίως βα γνωρίζεις ότι όντως υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που συνηθισες. Παράδειγμα η γυναίκα μου από το Nokia n86 πήγε στο 4s και από τότε έχει μόνο μήλο. Όταν της είπα για τον dialer επέμενε πως είναι μια χαρά. Κάναμε ένα τεστ να καλέσουμε κοινές επαφές. Έκανα λιγότερο από τον μισό χρόνο. Όταν μάλιστα αφορούσαν επαφές που τις είχα σε ταχεία κλήση τότε υπήρχε χάος. Έτσι κατάλαβε τι εννοώ. Κι εσύ έχεις Android αλλά αν δεν είναι η καθημερινή σου συσκευή δεν το καταλαβαίνεις. Πιθανών να μην έχεις ψάξει πανευκολους και ταχυτατους dialers. Οπότε το "όπως συνηθισε ο καθένας" δεν ισχύει για όλα. Κι εγώ έχω το 15αρι 3 μήνες αλλά δεν συνηθίζεται η κατωτερότητα. Ειδικά όταν είσαι επαγγελματίας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 59 minutes ago, montoya_42 said: Κάναμε ένα τεστ να καλέσουμε κοινές επαφές. Έκανα λιγότερο από τον μισό χρόνο. Όταν μάλιστα αφορούσαν επαφές που τις είχα σε ταχεία κλήση τότε υπήρχε χάος. Έτσι κατάλαβε τι εννοώ. Κι εσύ έχεις Android αλλά αν δεν είναι η καθημερινή σου συσκευή δεν το καταλαβαίνεις. Πιθανών να μην έχεις ψάξει πανευκολους και ταχυτατους dialers. Δεν ισχύουν αυτά. Μάλλον δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το iPhone σου. Edited 29 Μαρτίου by motoboots 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Αφού δεν βολεύει το τηλέφωνο για αυτό που το θέλει κάποιος γιαπί το κραταει ? αυτο που με εκνευρίζει στα android ειναι που οταν κλείνεις ολες τις εφαρμογές κλείνει ο dealer του κινητού και πατώντας να παρεις τηλ φορτώνει την εφαρμογή εξαρχής . Παρεμπιπτόντως μόνιμα με 5g cosmote ποτε μα ποτε δεν μου εχει κωλύσει ο dealer του κινητοί ( δεν είμαι επαγγελματίας για να κανω πολλες κλείσεις ) Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 16 minutes ago, motoboots said: Δεν ισχύουν αυτά. Μάλλον δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το iPhone σου. Θα διαβάσω ξανά το εγχειρίδιο χρήσης......😂😂😂 Το σενάριο να μη ξέρεις τις ευκολίες χρήσης των 10αδων dialers του Android υπάρχει;; 😁 1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Τι θα πει επαγγελματίας ρε παιδιά; Ολοι εδώ είμαστε κάτοχοι της συσκευής και ο καθένας θέλει να κάνει αυτά που χρειάζεται Ενας επαγγελματίας που παίρνει τηλέφωνα με εμένα που παίρνω τηλέφωνα τι διαφορά έχει; Και οι δυο θελουμε τηλέφωνα να παίρνουμε Η συζήτηση ξεκίνησε για κάποια bug που έχουν μερικοί και όχι πάλι android vs iOS Ας περιμένουμε να μας πούνε ακριβώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους βοηθήσουμε Δυστυχώς εάν κάποιον δεν τον βολεύει ο dialer δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε Μονο οι προγραμματιστές του iOS ίσως μπορούν 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 9 minutes ago, Tasos19s said: Τι θα πει επαγγελματίας ρε παιδιά; Ολοι εδώ είμαστε κάτοχοι της συσκευής και ο καθένας θέλει να κάνει αυτά που χρειάζεται Ενας επαγγελματίας που παίρνει τηλέφωνα με εμένα που παίρνω τηλέφωνα τι διαφορά έχει; Και οι δυο θελουμε τηλέφωνα να παίρνουμε Η συζήτηση ξεκίνησε για κάποια bug που έχουν μερικοί και όχι πάλι android vs iOS Ας περιμένουμε να μας πούνε ακριβώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους βοηθήσουμε Δυστυχώς εάν κάποιον δεν τον βολεύει ο dialer δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε Μονο οι προγραμματιστές του iOS ίσως μπορούν Επαγγελματίας είναι αυτός που έχει αυξημένες απαιτήσεις από την συσκευή λόγω δουλειάς. Πχ για τα τηλέφωνα που ανέφερες, εγώ θα κάνω 5 κλήσεις την ημέρα και δεν με ενδιαφέρει πόση ώρα θα με πάρει κι εσύ θα κάνεις 300 κλήσεις σε πελάτες σου και επειδή επικρατεί πανικός θα πρέπει να γίνουν σε dt. Δεν αναφέρομαι στα bug που προσωπικά δεν μου πέτυχαν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 0ι 34 ώρες (να καλέσεις, όχι να δεχτείς) το μήνα είναι επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση; Τα 5 email ( 3 επαγγελματικά και 2 προσωπικά) είναι επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση; Γιατί από αυτά που γράφετε δεν έχω τίποτα με Vodafone provider (WiFi call κλειστό, volte πάντα ανοιχτό)… Σε όποιον δεν του αρέσει το δίνει και πάει σε Android, δεν γράφει τα ίδια και τα ίδια…. Edited 29 Μαρτίου by athens_fans 3 Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts