lefteris4 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Και εγώ ακριβως το ίδιο απο Αγγλία. Εχω μεσα μια turboSim αλλα μου δούλευε 2-3 βδομαδες και τωρα τελευταία δεν δουλεύει... Περίμενε και αυριο θα βγεί το ultrasn0w. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ρε παιδιά έσπασε ( χωρίς να το ζορισω) το κουμπί στο πλαϊ της συσκευής που είναι για τον ήχο( αυτό που βγαίνει η καμπάνα )· τι κανουμε; Θελει λεφτά για την επισκευή ή είναι τζάμπα ; Το τηλ. Το έχω από τις 22/8/2008.Λογικά είναι στην εγγύηση. Το θέμα είναι ότι έχω περάσει μέσα ΠΟΛΛΕΣ εφαρμογές από cydia και βαριεμαι τα restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 αποψη μου: κανεις ενα μεγααααλο backup μετα σβηνεις τα παντα και κανεις ενα restore στο αυθεντικο λειτουργικο. μετα πας στο μαγαζι με την αποδειξη αγορας και τους το δειχνεις ενω επισης ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ οτι δεν σου εχει πεσει καμμια φορα και επισης οτι δεν εχεις σημαδια και γρατζουνιες απο πεσιμο αρα ειναι αποκλειστικα κατασκευαστικη ατελεια. ποιο μοντελο εχεις ακριβως.; αυτο να το κανεις αυριο.αν εχεις χρονο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 iPhone 3g 8giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akal23 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 καλησπέρα παιδιά μου έπεσε και εμένα κάτω και η οθόνη εσπασε.μάλλον το τζαμι θέλει αλλαγή γιατι το μέσα ειιναι μια χαρά. τώρα τι κάνουμε? στην εγγύηση δν παίζει φαντάζομαι.αν το παραγγείλω απο έξω μπορώ να το βάλω μόνος μου?εχω βρει αυτό τι λέτε?ξέρετε το site? http://www.rapidrepair.com/shop/4321-digitizer-glass-iphone-3g.html ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 τελικα δεν μου το αλλαζουν free αλλα με χρεωση....... ετσι δεν το παω για φτιαξιμο,και "παιζω" με τον ηχο με τα 2 κουμπια + και - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latrin Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 τελικα δεν μου το αλλαζουν free αλλα με χρεωση....... ετσι δεν το παω για φτιαξιμο,και "παιζω" με τον ηχο με τα 2 κοθμπια + και - σου είπαν πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Σημερα μου επεσε το iPhone μ απο το κομοδινο και χαλασε η οθόνη χωρίς να σπάσει και χώρις να ραγίσει τουλάχιστον εξώτερικα αν και δν φενεται να εχει κατι ουτε μεσα απο το τζάμι. Οταν ανοιγεις το τηλέφωνο η οθόνη δειχνει ασπρο και κατι γραμμές στο πλαι αλλα οταν με περνουν τηλεφωνο αωταπροκρινεται οταν κανω slide για να απαντήσω. Το πήγα στον γερμανο και κατα 90% μου ειπαν πως ειναι εντώς εγγυησης. Ξερετε τι μπορει να εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Έχει χαλάσει η οθόνη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 οχι. λενε οτι θα πρεπει να σταλει Αθηνα να το δει το τεχνικο τμημα και να μου πουνε κοστολογιο....(θα παρει και καμια δεκαρια μερες) ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 To εστειλα εγώ.....Ιδιο πρόβλημα με το κουμπί.... Τιμή??Δεν πάνε καλά!! 195 ευρώ για ενα κουμπί..! τετοια κανει η apple και θα με ξαναδει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikos147 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ριξε μια ματια εδω.. http://www.sw-box.com/apple-iphone-3g-silent-mute-switch-button-white.html και εδω.. https://www.sparkelectronics.nl/en/repair/390_iPhone_3G_repair.html το προβλημα ειναι σιγουρα της απλ...οταν το ανταλλακτικο κοστιζει 4 δολλαρια κ η επισκευη 30 δολλαρια στο εξωτερικο!! και στην ελλαδα 195 ευρω τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 http://cgi.ebay.com/Apple-iPhone-3G-Mute-Silence-Switch-Button_W0QQitemZ220447379391QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3353b00fbf&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1205|293%3A1|294%3A50 Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ειμαστε να πιασουμε κατσαβιδια μου φαινεται.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ειμαστε να πιασουμε κατσαβιδια μου φαινεται.....:lol: Ετσι λέω κ εγώ.... μου φαίνεται ομως θα μεινουμε μετα χωρις iphone! -) xaxax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ετσι λέω κ εγώ.... μου φαίνεται ομως θα μεινουμε μετα χωρις iphone! -) xaxax ναι...:lol::lol::lol::lol::lol: δεν πειραζει θα μαθουμε .... στο κεφαλι μας:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 To πήγα στον Γερμανο και μου ειπε πως δν επισκευαζεται λόγο εισχωρισεισ υγρών αλλα στο ποιστοποιητικο ελεγχου αναφερει πως τυχόν επισκεύη θα στοιχισει παραπανω απο τι η αγορά ενος ιδιου iPhone 3G,τι μου προτεινετε ξέρετε μηπως κανα μαγαζί να προσπαθήσω να το δώσω να μου το φτιάξουν ?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Πηρε υγρα το κινητο?Συνεχως τα ιδια λενε στο Γερμανο μου φαινεται, να το πας κατευθειαν στο service της εισαγωγικης. Παντως αν το πηρες απο Γερμανο απο οτι ξερω υπαρχει το service extra "για να μην ξεμεινεις απο κινητο ποτε" οπου πας το χαλασμενο σου κινητο ασχετως αν ειναι προβλημα που καλυπτει η εγγυηση η οχι και δινεις 15 ευρω και σε λιγες μερες σου φερνουν ενα ανακατασκευασμενο ιδιο.Οποτε αν δεν βρεις ακρη ψαξτο ετσι. Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Το πήρα απο Cosmote και οταν πήγα στο καταστημα της Cosmote για την εγγυηση με εστειλαν στον Γερμανο(φυσικο μιαs και η Cosmote εχει εξαγωράσει τον Γερμανο) Τι μπορώ να κανω τωρα ? Να προσθέσω πως το κινιτό χτυπάει κανονικα και μπορώ να το σηκώσω οταν με καλούν αλλα παντα στα <<τυφλά>> απλώς ξερωντας το που ηταν το <<πλήκτρο απαντησης>> και ακουω και μουσικη και αλλάζω τραγούδια απο το handsfree αλλα η οθόνη ειναι νεκρή!!!:!: Ξέρει κανεις κανα μαγαζί Αθήνα να το φτιαξει ? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Σιγουρα θα μπορουν να σε βοηθησουν στο 9volto στον πειραια αν φτιαχνεται, παντως παρτους ενα τηλεφωνο και ρωτα πoιος εχει επισημα το service των iphone στην Ελλαδα, δεν νομιζω οτι ειναι ο Γερμανος.http://9volto.blogspot.com/2008/10/service-iphone-3g.html http://www.9volto.gr/menu/ Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_George Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ο Γερμανος ειναι το εξουσιοδοτημένο service στην Ελλαδα απο Cosmote και χτές το ανοιξα και δν ειχε καθολου νερα αλλα ουτε υγρασια πήγα στην Cosmote και μ είπΑΝ να ξαναπαω σε αλλο κατασημα Γερμανος και να μην αναφερω πως εχω ξαναπάει σε αλλο προηγουμένος και ετσι και εκανα τωρα το πήραν κανονικα για service και περιμένω απαντηση!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Χωρίς να μου πέσει κάτω ή να χτυπήσει, το κουμπάκι mute μου έμεινε στο χέρι. Είναι τελείως τρελλό που σας είπαν ότι δεν καλύπτεται αυτό το πρόβλημα από την εγγύηση. Εγώ το αγόρασα από Vodafone τον 1/2009. Θα το πάω στα κεντρικά της Voda και θα κάνω μεγάλη φασαρία εάν δεν μου το φτιάξουν δωρεάν... Έχει κανείς άλλος πάθει το ίδιο; Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κανονικά είναι μέσα στην εγγύηση... Το έχουν πάθει πάρα πολλοί, και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Καλή τύχη να τα βγάλεις πέρα με τη Voda. Πες μας πως πήγε η "συνεδρία" μετά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Αν βρίσκετε ανεπαρκή την αντοχή της μπαταρίας στο iPhone 3G, ίσως είναι καιρός να κάνετε κάτι γι' αυτό. Η πρώτη εξωτερική μπαταρία με την επίσημη πιστοποίηση της Apple ονομάζεται Mophie Juice Pack και προσφέρει υπερδιπλάσια διάρκεια ζωής σε κάθε φόρτιση. Η μπαταρία ενσωματώνει την τεχνολογία Smart Battery, η οποία προβλέπει την τροφοδοσία πρώτα από το Juice Pack μέχρι αυτό να εξαντληθεί και μετά από την καθ' εαυτή μπαταρία του iPhone. Τα αποτελέσματα του Mophie Juice Pack είναι εντυπωσιακά: επιπλέον 350 ώρες standby, 12 ώρες ομιλία 2G, 6 ώρες ομιλία 3G, 7 ώρες Wi-Fi Internet, 28 ώρες audio playback και 8 ώρες video playback. Δε μπορεί να έχετε παράπονο με αυτά τα νούμερα. Να προσθέσω ότι η τιμή της συσκευής είναι στα 80 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://store.apple.com/us/product/TV809VC/A?mco=MzE2OTkyNw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 καλό, αν και το κάνει λίγο γκουμούτσα... :happy: τι βάρος να έχει όμως άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts