Jump to content

aangel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aangel

  1. aangel

    iOS 4

    Σχετικά με το πρόβλημα του navigon που ανέφερα σε προηγούμενο post τελικά δεν είχα κάνει την τελευταία αναβάθμισή του :O. Να ρωτήσω κάτι άλλο; Όταν έβαλα το καινούριο λειτουργικό μου εμφάνιζε τις φωτογραφίες μου θολές, έσβησα τον φάκελο, τον ξαναέβαλα και όλα οκ. Όμως, σε μια επαφή μου έχω μια φώτο από αυτόν τον φάκελο, την οποία όταν παίρνω τηλ ή με παίρνει μου την εμφανίζει μία κανονικά και μία μικρή, γιατί την έχει σαν θολή. Τι να φταίει;
  2. aangel

    iOS 4

    Για να έχεις zoom πατάς μια φορά πάνω στην οθόνη όσο λειτουργεί η κάμερα και σου εμφανίζει το zoom. Παιδιά να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι; έκανα την αναβάθμιση σε 3gs άσπαστο και μετά σταμάτησε να μου δουλεύει το navigon! Χτες που πήγα να το χρησιμοποιήσω όταν άνοιγε μου έβγαζε ένα παράθυρο που έλεγε EUQ109 και μετά μου είχε χάσει όλα τα αγαπημένα και τα πρόσφατα και όταν πήγαινα να του εισάγω διεύθυνση δεν έβρισκε καμία πόλη ώστε να συνεχίσω και στην οδό. Ξέρεις κανείς τι φταίει και τι μπορώ να κάνω?
  3. aangel

    iOS 4

    Ευχαριστώ πολύ!:)
  4. aangel

    iOS 4

    Καλησπέρα σας! Κατέβασα κι εγώ χτες το νέο λογισμικό σε 3gs. Όλα μια χαρά, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, απλά θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις: 1)Πριν την αναβάθμιση, όταν πατούσα 2 φορές το κεντρικό κουμπί μου έβγαζε τα αγαπημένα του τηλ, τώρα λόγω multitasking αυτό δεν γίνεται με κάποιο τρόπο ε? Γιατί αυτή η συντόμευση με βόλευε πολύ... 2)Το multitasking είναι υποχρεωτικό απ' ότι κατάλαβα ε? Δηλαδή κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή και ύστερα πατάω το κεντρικό κουμπί για να βγώ, αυτή μένει ανοιχτή θέλω δε θέλω ε? Και ύστερα για να την ξανανανοίξω στο σημείο που ήταν πρέπει να την ανοίξω από τον task manager μόνο? 3)Στο βίντεο δεν έχει zoom? 4)Πώς το κλειδώνω στον κάθετο προσανατολισμό?
  5. aangel

    Nintendo Wii

    Να ρωτήσω κάτι ακόμα? Είδα στις faq ότι στο wii channel πωλούνται παιχνίδια από τη virtual console και ότι χρειάζεται ένα έξτρα χειριστήριο. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τα κλασσικά παιχνίδια του wii όπου κουνιέσαι, τα παίζεις δηλαδή όπως και στις άλλες κονσόλες?
  6. aangel

    Nintendo Wii

    Καλησπέρα σας! πριν λίγες μέρες πήρα το wii το άσπρο και δυστυχώς είμαι πελαγωμένη ειδικά αν σκεφτείτε πως η προηγούμενη κονσόλα που είχα ήταν το playstation 1... Μέχρι τώρα παίζω το wii sports και μου αρέσει πολύ, αλλά τώρα αποφάσισα να πάρω μερικά παιχνίδια ακόμα και δεν ξέρω τίποτα. Αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις θα του είμαι υπόχρεη γιατί κοιτώντας τις 85 σελίδες του topic έπαθα πανικό. 1) υπάρχει η δυνατότητα να παίζει αντιγραμμένα παιχνίδια? απ'ότι κατάλαβα χρειάζεται σπάσιμο στο software για να γίνει αυτό.. Είναι κάτι δύσκολο ή επικίνδυνο? Μόλις πήρα την κονσόλα τη συνέδεσα με το ιντερνετ και μου έκανε update λογικά την 4,2 οπότε μπορώ να το σπάσω ή όχι? 2) αν δεν το σπάσω μπορώ να νοικιάσω από videoclub? 3) υπάρχει η δυνατότητα να παίξω online με άλλους παίκτες? 4)πώς αγοράζω παιχνίδια μέσω του wii channel? είδα ότι πρέπει να πάρω κάποια κάρτα μνήμης και μετά να τα κατεβάσω, αλλά θέλει λέει κάτι πόντους, πώς τους αγοράζω αυτούς τους πόντους? γενικά αξίζει, είναι πιο φτηνό από το να τα αγοράσω από κατάστημα σε cd? 5) σε όλα τα παιχνίδια είσαι όρθιος και κουνιέσαι ή σε κάποια κάθεσαι και παίζεις από το τηλεχειριστήριο όπως στις κλασσικές κονσόλες? 6) εμένα γενικά δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα παιχνίδια όσο τα αθλήματα και η γυμναστική. Έχετε κάτι να μου προτείνετε εκτός από το wii sports? Το wii fit είναι καλό?Τι έχει μέσα? Εντάξει, φαντάζομαι σας κούρασα, αλλά αν κάποιος με διαφωτίσει με ένα post θα με βοηθήσει πραγματικά! Σας ευχαριστώ πολύ
  7. Εμένα πάντως η Vodafone μου το αντικατέστησε με καινούργια συσκευή δωρεάν. Το κινητό όμως ήταν μέσα στην εγγύηση. Αρχικά μου ζητούσαν 195 ευρώ για να το αντικαταστήσουν ενώ το πρόβλημα δεν ήταν δικό μου. Το κινητό δεν μου είχε πέσει κάτω αλλά από τη χρήση και μόνο ο διακόπτης είχε φύγει. Πάντως η Apple Αμερικής με την οποία επικοινώνησα πέρσι τέτοια εποχή μου είχε πει ότι δεν μπορεί να επισκευαστεί το κινητό στην Ελλάδα γιατί δεν έχουν εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και ότι τα κινητά που βρίσκονται εντός εγγύησης αντικαθίστανται με καινούργιες συσκευές. Τώρα δεν ξέρω εάν η Vodafone προσπαθεί να το επισκευάσει με μαϊμουδιές ή εάν έχει πλέον εκπαιδευμένο προσωπικό. Εγώ προτείνω να τους ρωτήσεις γιατί χρειάζονται 1 μήνα, ποιός θα κάνει την επισκευή και εάν θα έχεις την συνήθη εγγύηση της αντιπροσωπείας των 6 μηνών μετά την επισκευή.
  8. Όχι. Και γενικά έχω δει αυτό να συμβαίνει και σε άλλα i-phone οπότε λογικά κάτι του κινητού πρέπει να είναι!
  9. Καλησπέρα σας! χρειάζομαι τη βοήθειά σας για άλλη μια φορά! Όταν κάνω μια εξερχόμενη κλήση ή όταν μου έρχεται μια εισερχόμενη κλήση, μου εμφανίζεται το μήνυμα "προώθηση κλήσης ενεργή" και πολλές φορές για να συνεχίσω την ενέργειά μου πρέπει να πατήσω απόρριψη. Γιατί συμβαίνει αυτό βρε παιδιά? Μπορώ να κάνω κάτι για να μην εμφανίζεται?
  10. Ναι, απλά δεν μπορείς να δεις περιεχόμενο flash
  11. Εάν δεν θυμηθείς να το κάνεις deauthorize, τότε μπορείς να κάνεις deauthorize all από το ένα pc που θα σου έχει μείνει :p
  12. Ξέχασες να κάνεις deauthorize τον υπολογιστή πριν τον κάνεις format, γι'αυτό σου μέτρησε -1 :shifty:
  13. Α, ξέχασα να σου πω πόσες φορές μπορείς να το κάνεις... Για κάθε account μπορείς να κάνεις authorize μέχρι 5 υπολογιστές. Μόλις κάνεις authorize έναν υπολογιστή, σου εμφανίζει μήνυμα ότι μπορείς να κάνεις authorize ακόμα 4 (ή 3 ή 2...) υπολογιστές.
  14. Ναι, μπορείς να αγοράσεις ένα πρόγραμμα από το appstore και να περάσεις το ίδιο πρόγραμμα και σε πολλά iPhones :p:D Πώς το έχω κάνει εγώ: αγόρασα το Navigon και το συγχρόνισα στο δικό μου iPhone. Η κόρη μου από το δικό της laptop έκανε login με το δικό μου account, έκανε authorize το laptop της, επέλεξε αγορά του Navigon από το AppStore, της εμφανίστηκε μήνυμα ότι το έχει ήδη αγοράσει κι αν θέλει να το ξαναεγκαταστήσει. Επέλεξε ναι και το εγκατέστησε. Όλα καλά! Το μόνο θέμα είναι ότι εάν έχεις εγκαταστήσει εφαρμογή από άλλο account δεν σε ενημερώνει για updates. Πρέπει κάθε τόσο να κάνεις login με το account που είχες όταν το εγκατέστησες και να τσεκάρεις για updates. Φυσικά η άλλη λύση είναι να ειδοποιείς τους φίλους σου ότι υπάρχει update στο πρόγραμμα που αγοράσατε μαζί. ;)
  15. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθειά σας! Είναι τόσο απλό που δεν το σκέφτεσαι...
  16. Καλησπέρα σας και πάλι! Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας και την προθυμία σας! Έχω και άλλη ερώτηση... Τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με το κινητό πώς μπορώ να τις περάσω στο pc; Λογικά μέσω i-tunes αλλά πώς; Επίσης στην περίπτωση που τις στείλω με e-mail στον υπολογιστή μου πρέπει να τις στείλω μία ή μία; Γενικά στο e-mail του i-phone δεν βρίσκω με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω insert και να στείλω παραπάνω από ένα αρχεία. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή τζάμπα ψάχνω; Σας ευχαριστώωωω!!!
  17. Συγγνώμη που σας κουράζω αλλά που θα βρω το πρόγραμμα veoh; Έψαξα στο appstore αλλά δεν βρήκα κάτι... :( thanks!!
  18. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης επεισοδίων στο greek movies μέσα από το i-phone 3gs και αν ναι τι πρέπει να κάνω; Περιμένω με αγωνία την απάντηση σας.. Σας ευχαριστώ πολύ!
  19. Δεν ξέρω βρε παιδιά τι γίνεται, η κάθε Βοδα το μακρύ της και το κοντό της, θα μας τρελλάνουνε τελικά :p:confused: Ναι, πήγα στα γραφεία της Voda στο Χαλάνδρι και ζήτησα να μιλήσω απευθείας με τον διευθυντή ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός. Μόνο με εκείνον μιλούσα και του τηλεφωνούσα μέρα παρά μέρα για να δω πότε θα πάρω το κινητό μου :rolleyes: Παρ'όλα αυτά, έκαναν σχεδόν 1 μήνα μέχρι να μου δώσουν το καινούργιο :confused: Τώρα, τι γίνεται όταν δεν έχουν stock δεν ξέρω :( Φαντάζομαι ότι θα περιμένουν να τους έρθουν από Αμερική, γιατί απ'ότι ξέρω στην Αμερική το πουλάνε ακόμη το 3G. Τα παρελκόμενα δεν χρειάζεται να τους τα πας, μόνο το κινητό. Καλή επιτυχία!
  20. Οι συσκευές αντικατάστασης είναι καινούργιες. Αυτό μου είπε και η Vodafone αλλά και η Apple. Δεν έρχονται refurbished συσκευές στην Ελλάδα. Επίσης, όταν η Vodafone μου παρέδωσε το νέο 3G από αντικατάσταση μου είπε ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση που τρέχει από την ημέρα που μου το παρέδωσαν. Αυτά όλα από την επίσημη Vodafone και όχι από τα franchise καταστήματά της στα οποία δεν ξέρουν τι τους γίνεται... :confused:
  21. Δυστυχώς (ή ευτυχώς!) με μπινελίκια δεν καταφέρνεις και πολλά πράγματα, τουλάχιστουν με τους ξένους :shifty: Αυτοί θέλουν να τους κολλήσεις στον τοίχο με επιχειρήματα :rolleyes::p Όχι, δεν ήταν σε σφραγισμένο κουτί, αλλά το κινητό είναι καινούργιο, μέσα σε σελλοφάν και μεμβράνη στην οθόνη, νέο IMEI και νέο serial number και εγγύηση που άρχισε να τρέχει από την ημέρα που μου παρέδωσαν το καινούργιο :);) Είχα διαβάσει και αντίστοιχα threads στο forum της Apple και όλοι έλεγαν το ίδιο (αμερικάνοι και ευρωπαίοι): όταν σου αντικαθιστούν το κινητό σου δίνουν καινούργιο κινητό όχι όμως σε σφραγισμένο κουτί. Το νέο κινητούλι είναι μια χαρά! :)
  22. Δεν κάνεις λάθος, μίλησα στην αρχή αγγλικά γιατί όταν από το ελληνικό μενού ζητούσα support για iPhone μου έβγαινε το μαγνητοφωνημένο κείμενο ότι για υποστήριξη iPhone απευθυνθείτε στον πάροχό σας κλπ κλπ... Έτσι το γύρισα στο αγγλικό μπας και βγάλω άκρη. Αλλά ο ίδιος ο νεαρός που μου μιλούσε αγγλικά στην αρχή, με ρώτησε κάποια στιγμή εάν προτιμώ να μιλάμε ελληνικά κι έτσι συνεχίσαμε :p Την δεύτερη φορά όμως που τηλεφώνησα στο support της Apple, επέλεξα απευθείας το ελληνικό μενού και τα υπόλοιπα είναι γραμμένα στο link που έστειλα πριν. Έχεις δίκιο πάντως, ο αριθμός του support πρέπει να είναι ελληνικός, αλλά έχω την εντύπωση ότι γίνεται εκτροπή κάπου στις ΗΠΑ. Τώρα τι να πώ; μπορεί να είναι και η εντύπωσή μου ή να μου το είχε αναφέρει ο τεχνικός που μίλησα μαζί του. Πάντως, παρόλο που είναι πολύ ευγενικοί στην Apple, στην αρχή πάνε να σε πασάρουνε στην Vodafone/Cosmote. Εγώ επέμεινα (ευγενικά φυσικά :D) με την λογική ότι δεν γίνεται να μην παρέχει η μαμά εταιρεία διασφάλιση ποιότητας ΚΑΙ του after sales support για τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο :mad: Προτιμότερο, τους είπα, να μην φέρνατε το iPhone στην ελλάδα εάν δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε σωστά :X
  23. Εγώ είμαι αυτή που λέτε ;) Διαβάστε την περιπέτειά μου στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2897036#post2897036 ΔΕΝ πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια! Αυτό γράφω σε όλους! Στο τέλος μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο διευθυντής του καταστήματος της Vodafone και μου ζήτησε να πάω στο κατάστημα να παραλάβω το νέο μου iPhone :D Καλή επιτυχία σε όλους που ταλαιπωρούνται με το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ service που προσφέρει η Apple στην Ελλάδα. Αυτά τους είπα και στο τηλέφωνο: "Απαιτώ τις ίδιες υπηρεσίες που προσφέρει η Apple σε όλους τους άλλους Ευρωπαίους πολίτες!"
×
×
  • Create New...