gp46047 Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 τι Tempered Glass μου προτείνεται απο ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 τι Tempered Glass μου προτείνεται απο ελλαδα Δες της nillkin είναι λίγο τσιμπημενη τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά αξίζει Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Δες της nillkin είναι λίγο τσιμπημενη τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά αξίζει +1 Αξίζει της Nillkin το full tempered glass .Το πήρα σήμερα και αν το προσέξεις κατά την τοποθέτηση είναι άριστο.Το θετικό είναι ότι έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια του,σε αντίθεση με άλλα που έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά.Αρα δεν νομίζω να υπάρξει το rainbow effect.Το πακέτο είχε και προστατευτικό για τις πίσω κάμερες.Οχι tempered glass. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 +1 Αξίζει της Nillkin το full tempered glass .Το πήρα σήμερα και αν το προσέξεις κατά την τοποθέτηση είναι άριστο.Το θετικό είναι ότι έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια του,σε αντίθεση με άλλα που έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά.Αρα δεν νομίζω να υπάρξει το rainbow effect.Το πακέτο είχε και προστατευτικό για τις πίσω κάμερες.Οχι tempered glass. Πόσο συμφωνώ, έχω τώρα ένα noname full tempered glass που στο πάνω σημείο δεν έχει τρυπούλα για το led ειδοποίησης και έχω ξενερώσει. Παρήγγειλα από aliexpress της nillkin αυτό: https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-8-Lite-Tempered-Glass-Xiaomi-Mi-8-Lite-Glass-Nillkin-Amazing-H-Pro-0/32944296911.html? λογικά θα με καλύψει μια χαρά κι ας μην είναι full Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Μπορεί σας παρακαλώ να μου πει κάποιος αν και πως μπορούμε να βγάλουμε τις εφαρμογές που υπάρχουν σε ένα φάκελο όλες μαζί και όχι μια μια? Καθώς και το αντίθετο δηλαδή πως μπορούμε να βάλουμε κάποιες εφαρμογές μαζικά σε έναν υπάρχον φάκελο και όχι μια μια. Επίσης αν μπορεί να γίνει η ταξινόμηση των εφαρμογών να είναι με αλφαβητική σειρά και όχι τυχαία ή με την σειρά εγκατάστασης ? Πρώτη φορά με xiaomi και miui :ninja: Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Μπορεί σας παρακαλώ να μου πει κάποιος αν και πως μπορούμε να βγάλουμε τις εφαρμογές που υπάρχουν σε ένα φάκελο όλες μαζί και όχι μια μια? Καθώς και το αντίθετο δηλαδή πως μπορούμε να βάλουμε κάποιες εφαρμογές μαζικά σε έναν υπάρχον φάκελο και όχι μια μια. Επίσης αν μπορεί να γίνει η ταξινόμηση των εφαρμογών να είναι με αλφαβητική σειρά και όχι τυχαία ή με την σειρά εγκατάστασης ? Πρώτη φορά με xiaomi και miui :ninja: Για να επιλέξεις μαζικά εφαρμογές για μετακίνηση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις σε κενό σημείο της αρχικής οθόνης και θα δεις ότι όλες οι εφαρμογές θα έχουν έναν κύκλο πάνω δεξιά και αυτές που είναι σε φακέλους.Επιλεγεις αυτές που θες και όταν επιλέξεις μια θα επιλεχθούν για μετακίνηση όλες.Επιπλεον από κάτω θα έχεις επιλογή σε ποια οθόνη να τις μετακινήσεις. Για την αλφαβητική σειρά νομίζω ότι δε γίνεται.Μονο αν εγκαταστήσεις άλλο launcher από το playstore. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petox Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Καλησπερα σας, εχει δοκιμασει κανεις να περασει καποιο Custom Rom (Pixel OS ή Lineage OS πιο συγκρεκιμενα) στην συγκεκριμενη συσκευη να μας πει την εμπειρια του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Είναι άμεσα διαθέσιμη η ενημέρωση Global Stable με Pie 10.2.2 με μέγεθος 1.7 gb :w00t: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Είναι άμεσα διαθέσιμη η ενημέρωση Global Stable με Pie 10.2.2 με μέγεθος 1.7 gb :w00t: Την έκανες φίλε μου? Τι διαφορές είδες? Είμαι στρατό μέσα βάρδια δεν έχω wifi και περιμένω μεθαύριο που θα βγω έξω να την κάνω Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Ελάχιστες διαφορές. Περιμένω να δω το battery optimization αν κάνει δουλειά. Οι διαφορές μάλλον πιο πολύ εσωτερικά είναι αφού εμείς με τη miui δεν βλέπουμε τυχόν interface αλλαγές. Αλλά όπως και να το κάνεις φαίνεται ότι δεν είμαστε ξεχασμένοι. Τώρα να πάρουμε και το update για τη βραδυνή φωτογράφιση και είμαστε ok. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Καλοδεχούμενη η αναβάθμιση σε pie. Δεν υπάρχουν ορατές διαφορές βέβαια , λόγω miui 10. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό , θα φανεί με την επερχόμενη 11. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να το δώ να δουλεύει , είναι η νυχτερινή λειτουργία που έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις>επιλογές προγραμματιστή>νυχτερινή λειτουργία (επιλογές ανάλογα με την ώρα της ημέρας, πάντοτε στο on ή πάντοτε στο off). Το δοκίμασα και με το προεπιλεγμένο θέμα, αλλά καμία αλλαγή. Το θέμα παραμένει στο γνωστό άσπρο , παντού. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εμένα ενώ μου εμφάνισε διαθέσιμη ενημέρωση σε pie, ενώ ήμουν εκτός σπιτιού με δεδομένα, μόλις γύρισα σπίτι και συνδέθηκα με WiFi δε μου την εμφανίζει. WTF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Καλοδεχούμενη η αναβάθμιση σε pie. Δεν υπάρχουν ορατές διαφορές βέβαια , λόγω miui 10. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό , θα φανεί με την επερχόμενη 11. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να το δώ να δουλεύει , είναι η νυχτερινή λειτουργία που έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις>επιλογές προγραμματιστή>νυχτερινή λειτουργία (επιλογές ανάλογα με την ώρα της ημέρας, πάντοτε στο on ή πάντοτε στο off). Το δοκίμασα και με το προεπιλεγμένο θέμα, αλλά καμία αλλαγή. Το θέμα παραμένει στο γνωστό άσπρο , παντού. :what: Ναι δεν δουλεύει το night mode. Δοκίμασα να βάλω και σκοτεινή ταπετσαρία αλλά τίποτα. Ίσως διορθωθεί στο μέλλον. Επίσης δεν βρίσκω τις χειρονομίες του αναγνώστη αποτυπωμάτων που υποτίθεται ανοίγει τις ειδοποιήσεις με swipe down. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εμένα ενώ μου εμφάνισε διαθέσιμη ενημέρωση σε pie, ενώ ήμουν εκτός σπιτιού με δεδομένα, μόλις γύρισα σπίτι και συνδέθηκα με WiFi δε μου την εμφανίζει. WTF? Κι εγώ μια απ'τα ίδια φίλε μου δεν μου την βγάζει σήμερα το πρωί να την κάνω. Μήπως έγινε κάτι και έκαναν ανάκληση την ενημέρωση; Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εμένα ενώ μου εμφάνισε διαθέσιμη ενημέρωση σε pie, ενώ ήμουν εκτός σπιτιού με δεδομένα, μόλις γύρισα σπίτι και συνδέθηκα με WiFi δε μου την εμφανίζει. WTF? Απ'ότι διάβασα , πρέπει να την απέσυραν, καλά-καλά ακόμα δεν βγήκε. Άντε τυχερέ,θα πάρεις την "διορθωμένη" , μόλις βγεί. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Απ'ότι διάβασα , πρέπει να την απέσυραν, καλά-καλά ακόμα δεν βγήκε. Άντε τυχερέ,θα πάρεις την "διορθωμένη" , μόλις βγεί. :D :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petox Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ξερουμε τι λαθος εχει γινει και βγαλανε το Update ? Εγω που το εχω περασει το pie να αρχισω να ανησυχω για τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Σίγουρα είναι 10.2.2; Εμένα λέει 10.2.2.0 και είναι oreo. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petox Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εμενα ειναι 10.2.2 αλλα ειναι σε Pie ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα ειναι 10.2.2 αλλα ειναι σε Pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Σίγουρα είναι 10.2.2; Εμένα λέει 10.2.2.0 και είναι oreo. Δεν υπάρχει σαν ΟΤΑ γιατί την έχουν αποσύρει. Όποιος θέλει μπορεί να την κατεβάσει από εδώ , για να τη δοκιμάσει http://miblog.co/mi8-lite-global-android9-pie/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 εχει notification led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 (edited) Προς ενημέρωση σας. Μόλις έκανα έλεγχο και είναι διαθέσιμη η 10.2.2.0 με λεπτομέρειες ενημέρωσης Android 9.0 update.Την κατεβάζω. @compass Ναι, έχει.Μονο λευκό όμως.Στο πάνω μέρος,στο κέντρο της οθόνης.Πανω από το ακουστικό. Edited March 21, 2019 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnnik Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση! Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το mi 8 lite (είμαι κάτοχος μαξ2).. Με προβληματίζει η μπαταρία... Γενικά είστε ευχαριστημένοι; και κάτι ακόμα τα χρώματα οθόνης είναι λίγο θολά; το είδα από κοντά και με ξένισε λίγο. Αν και σαν συσκευή είναι πάρα πολύ όμορφη. Το βρίσκω από banggood περίπου 210 ευρώ έκδοση 6/128 και είμαι οριακά να το τσιμπήσω... Είμαι σε αυτό, το rdm note 7 ή να περάσω σε poco.. (αν και δεν με ενθουσιάζει το πλαστικό)... Edited March 21, 2019 by tnnik Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση! Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το mi 8 lite (είμαι κάτοχος μαξ2).. Με προβληματίζει η μπαταρία... Γενικά είστε ευχαριστημένοι; και κάτι ακόμα τα χρώματα οθόνης είναι λίγο θολά; το είδα από κοντά και με ξένισε λίγο. Αν και σαν συσκευή είναι πάρα πολύ όμορφη. Το βρίσκω από banggood περίπου 210 ευρώ έκδοση 6/128 και είμαι οριακά να το τσιμπήσω... Είμαι σε αυτό, το rdm note 7 ή να περάσω σε poco.. (αν και δεν με ενθουσιάζει το πλαστικό)... Η μπαταρία με μέτρια προς βαριά χρήση θα σου βγάζει τη μέρα. Άν παίζεις παιχνίδια, όμως, δε θα σε καλύψει όμως για μία μέρα. Το poco έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μπαταρία. Άν σε ενδιαφέρει κυρίως η εμφάνιση, πάς στο mi8 lite αν οι καλύτερες επιδόσεις και η μπαταρία στο poco. Το redmi note 7 δεν το βάζω στην εξίσωση γιατί καλύτερα αν θες να περιμένεις και να πας στο redmi note 7 pro, που είναι καλύτερο και από το mi8 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Προς ενημέρωση σας. Μόλις έκανα έλεγχο και είναι διαθέσιμη η 10.2.2.0 με λεπτομέρειες ενημέρωσης Android 9.0 update.Την κατεβάζω. @compass Ναι, έχει.Μονο λευκό όμως.Στο πάνω μέρος,στο κέντρο της οθόνης.Πανω από το ακουστικό. Την έκανα την ενημέρωση. Τίποτα, εμφανές τουλάχιστον, δεν άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts