Jump to content

tnnik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tnnik

  1. Αν αναγράφει 12.5.7 RJI EU XM είναι ΕΕΑ...
  2. Σωστός...έχουμε EEA...δηλαδή ευρωπαϊκή rom και όχι global. Για αυτό και τα πιο αραιά update. Προς το παρόν σε ΕΕΑ δεν υπάρχει η 13.02.0 Ίσως να εχει να κάνει και με τα δίκτυα κινητής ή σε εφαρμογές διαφημίσεις κλπ η διαφορα με την global...
  3. Καλησπέρα. Αναφορικά με το 5g της cosmote επειδή το έχω προσπαθήσει αρκετές φορές και με το τεχνικό τμήμα η μόνη λύση για ενεργοποίηση είναι να βάλεις την κάρτα σε άλλη συσκευή πρώτα που είναι «πιστοποιημένη» ώστε να πάρει τις ρυθμίσεις και μετά την τοποθετείς στο mi 10.lite. Άλλη γνωστή λύση δεν υπάρχει... Για την μπαταρία είναι σχετικό και εξαρτάται από την χρήση. Προσωπικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά από 1,5 χρόνο, συνήθως πάει στο 15% το βράδυ αλλά με ταχεία φόρτιση κάτι γίνεται. Επίσης κάτα καιρούς έχει κάποια κολλήματα τύπου σε κλήση να μην φαίνεται ποιος καλεί ή να κολλάει ο chrome. Σε προγενέστερη ρομ υπήρχε battery drain αλλά έστρωσε με την αναβάθμιση σε 12.5.7 Έχει έρθει σε όλους η miui 13? Σε εμένα τίποτα ακομα. Έχετε δει μήπως με καποια αλλαγή περιοχής να έρχεται πιο άμεσα; Για εγκατάσταση χειροκίνητα υποθέτω χρειάζεται να είναι unlocked? Καλή συνέχεια σε όλους
  4. Δοκίμασε και αυτο Ρυθμίσεις - κωδικός και ασφάλεια - εξουσιοδότηση και ανάκληση - Απενεργοποίηση msa
  5. Καλησπέρα! Σήμερα δοκίμασα να βάλω την κάρτα σιμ της cosmote σε κινητό φίλου mi 10 T και έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση... Πλέον έχω 5g και στo δικό μου.. Αυτή είναι η λύση προς το παρόν μέχρι να ξεστοκαρει η cosmote τις "πιστοποιημενες" συσκευές... Σε αυτό που λέει ένας φίλος ότι αναβοσβήνει η οθόνη σε σύνδεση με ακουστικά αλλά και σε ανοιχτή ακρόαση και σε εμένα το ίδιο γίνεται. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει με κάποιον τρόπο την οθόνη και τα όρια αντοχής της.
  6. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Και εγώ πήρα 2 (τα παρέλαβα από κατάστημα κιόλας) ...ας υπάρχουν - ειδικά τα tempered glass - για back up!
  7. Σωστό αυτό... Να ξεπουλησουν πρώτοι θέλουν τις "πιστοποιημενες" συσκευές που ήδη έχουν. Μετά θα παίξει κανονικά το 5g παντού σε όλες τις εταιρείες. Πιθανόν όσοι έχουν Vodafone να παίζει ήδη. Πάντως μετα από 3 εβδομάδες χρήση η συσκευή λειτουργεί απροβληματιστα.!! Διαβάζαμε καποια παράπονα για μπαταρία αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση η διάρκεια της τελικά και όχι το αντίθετο. Καμία σχέση με το Samsung A50 που είχα πριν. Μου θύμισε εποχή Max 2...η οθόνη εξαιρετική και fingerprint ταχύτατο... Να τα βλέπει η Samsung αυτά που κάνεις αίτηση για να πιάσει... Όποιος το σκέφτεται να το αγορασει να είναι σίγουρος ότι η συσκευή σε αυτή την κατηγορία είναι ότι καλύτερο. Εκτός αν θέλει και μπορεί οικονομικά να ανεβει level και πάει σε mi 10...Ή να περιμένει το 11..
  8. Είχες ένδειξη 5g στο κινητό;; το αναφέρω απλώς επειδή οι μετρήσεις αυτές μπορούν να είναι και 4g+. Αν και παρατήρησα ότι πλέον μπήκε ως συσκευή στις πιστοποιημενες της Vodafone... Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο οσες συσκευές είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής να έχουν κανονικά 5g μόλις πιστοποιηθούν από τις εταιρείες!
  9. Και σε εμένα ήρθε και περαστηκε...τρέχει κανονικά και φαίνονται όλα καλά μέχρι τώρα..Απροβληματιστη φαίνεται και μου λύθηκε και η απορία που δεν μπορούσα να αφαιρέσω την εμφάνιση δεδομένων.. Μάλλον bug της προηγούμενης έκδοσης miui ήταν.. Τώρα το βρήκα και το απενεργοποιησα
  10. Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος εδώ και 5 μέρες... Μετά τα xiaomi Redmi note 4 και Max 2, με ενδιάμεση στάση στο Samsung a50, ξανά επιστροφή στα πάτρια εδάφη της xiaomi με το mi 10 lite... Εντυπωσιασμενος από το κινητό... Πολύ όμορφη amoled οθόνη (δεν παρατήρησα κανενα πρόβλημα σε χρώματα, αντιθέτως... ), πολύ γρήγορο chipset και εύχρηστο λειτουργικό.. Καλή η κάμερα για τα δεδομένα της συσκευής και την κατηγορία της και πολύ καλύτερη από αυτή του Samsung a50... Προ το παρόν απόλυτα χαρούμενος κ με την μπαταρία... Οκ δεν είναι 4800 ούτε 5000 αλλά μην τρελαθούμε... 4160 είναι... Με φοβερή διαχείριση ενέργειας από τον snapdragon...και έπαθα πλάκα με το δακτύλικο... Απίστευτη απόκριση...καμιά σχέση με του Samsung που μια πιάνει δέκα οχι... Ερώτηση ξέρουμε πως βγαίνουν από την μπάρα τα Data statistics? Επίσης προς το παρόν δεν ειναι πιστοποιημενη συσκευή για 5G...αλλα νομίζω είναι θέμα χρόνου...
  11. Καλησπέρα! Μετα από 1 χρόνο με το a50 μπορώ να πω ότι είναι vfm κινητό και αρκετά αξιόπιστο. Το δακτύλικο μόνιμο αγκάθι βέβαια.. Βελτιώθηκε μεν αλλά τελικά εγινε συνήθεια ότι κάποιες φορές δεν θα λειτουργεί σωστά... Δεν ξέρω αν το έχει συναντήσει και άλλος αλλά μετά την αναβάθμιση σε 10 υπάρχουν κάποια λαγκαρισματα, κυρίως με χρήση Chrome... Επίσης η μπαταρία φαίνεται να αδειάζει πιο γρήγορα.. Βέβαια λογικό σε ένα βαθμό 1χρονο μετά.
  12. Δεν ξέρω τι τους έπιασε πάλι αλλά το update μας έκαψε... Το δακτυλικο άρχισε τα γνωστά προβλήματα... Καλά το είχανε διορθώσει... Ελπίζω να έρθει νέο update
  13. Σώστη σκέψη και όντως έχει διαφορά.. Το είχα στο 0.5 αλλά καλύτερα μηδέν. Επίσης μετά το update το τελευταίο, είδα είναι οτι καλύτερα να περάσουμε πάλι το δακτυλικο γιατί κάνει κάτι περίεργα.. Μόλις το πέρασα ξανά, έστρωσε.. Όσον αφορά την κλήση έχει ελαχιστοποιηθει το lag με την εμφάνιση του ποιος σε καλεί..
  14. Επιβεβαιώνω! Το έκανα εχθές βράδυ και το δακτυλικο δουλεύει σχεδόν ακαριαία.. Μεγάλη βελτίωση. Όπως ειπώθηκε θα σας ζητήσει να σβήσετε και περάσετε ξανά τα αποτυπώματα. Τα οποία επίσης τα καταγραφεί πολύ πιο γρήγορα και εύκολα. Θετική εξέλιξη.
  15. Το μόνο μείον είναι το δακτυλικό αποτύπωμα. Κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόπιστη συσκευή. Όμορφη οθόνη με ζωντανά χρώματα, καλή διαχείριση μνήμης και αξιόπιστη μπαταρία (την φοβόμουν προερχόμενος από xiaomi max 2 αλλά όλα καλά.) με τις πατέντες για το δακτυλικό που πρότειναν τα παιδιά πλέον δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Ανά διαστήματα κάνει τα δικά του βέβαια.. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζεις αποτύπωμα για τραπ. εφαρμογές ποτέ δεν κολλάει.. Ίσως είναι θέμα λογισμικού. Anyway μια ερώτηση, σε εμένα που έχει 1 Απριλίου έκδοση ασφαλείας να ανησυχώ που δεν έχει Μαΐου;
  16. Καλησπέρα! Από εχθές κάτοχος του κινητού! Προηγούμενη συσκευή xiaomi max 2... Θετικα Πολυ ωραία οθόνη amoled δυνατα ζωντανά χρώματα και πολύ καλή φωτεινότητα Ωραία εμφάνιση. Όχι κάτι φοβερό (τύπου γυαλι πίσω) αλλά το πλαστικό του φαίνεται καλής ποιοτητας. . Καλό στο χέρι. Nfc για εμένα σημαντικό. Καλός επεξεργαστής και διαχείριση μνήμης. Πολύ απαλό το one και άνετο. Καλη φώτο πέφτει η αποδοση νύχτα αλλά οκ... Αρνητικα Πέφτει η μπαταρια πολύ γρήγορα... Ερχόμενος από ένα θηρίο σε σχέση με την μπαταρία μου φαίνεται έντονα. Δεν ξέρω γιατί. Ελπίζω να στρωσει με τις φορτίσεις αλλά είναι από τα σημεία που προσωπικά με ενδιαφέρουν και θεωρητικά με 4000mah θα έπρεπε να είναι καλύτερα τα πράγματα.
  17. Καλησπέρα! Επειδή με ενδιαφέρει η συσκευή! Σε σκρουτζομαγαζα υπάρχει η έκδοση με NFC; αν κάποιος θέλει ας μου στείλει pm από που το πήρε κ να έχει πράγματι nfc... Επίσης μετά το update λύθηκαν κάποια μικρό θέματα με ηχείο - δακτυλ.αποτυπωμα?
  18. Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση! Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το mi 8 lite (είμαι κάτοχος μαξ2).. Με προβληματίζει η μπαταρία... Γενικά είστε ευχαριστημένοι; και κάτι ακόμα τα χρώματα οθόνης είναι λίγο θολά; το είδα από κοντά και με ξένισε λίγο. Αν και σαν συσκευή είναι πάρα πολύ όμορφη. Το βρίσκω από banggood περίπου 210 ευρώ έκδοση 6/128 και είμαι οριακά να το τσιμπήσω... Είμαι σε αυτό, το rdm note 7 ή να περάσω σε poco.. (αν και δεν με ενθουσιάζει το πλαστικό)...
  19. Καλησπέρα! Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων υπάρχει κανονικά πεδίο που λέει Αναφορά Παράδοσης και απλά το επιλέγεις. Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Επίσης το WiFi δεν έχει κανένα θέμα και σε εμένα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν μιλάω στο τηλέφωνο πολλές φορές μου κατεβαίνει η μπάρα ρυθμίσεων κ πατιούνται διαφορά... Πως κλειδώνει για να μην κατεβαίνει σε κλήσεις;
  20. Καλησπέρα! Η κάμερα, σε συνθήκες καλού φωτισμού μου φαίνεται ίδια.. Αλλά σε χαμηλό φωτισμό νμζ είναι χειρότερη.. Αλλά δεν το λέω με Σιγουριά. Αντιμετωπίζω ένα άλλο θέμα και δεν βρίσκω κάτι..στην εφαρμογή Gmail έχω περασμένους 2 λογαριασμούς. Ο ένας λειτουργεί μια χαρά. Ο άλλος (και βασικός) εδώ και 3 μέρες δεν συγχρονίζει και δεν στέλνει email μέσω της εφαρμογής Gmail. Έκανα clear Data κλπ αλλά τπτ. Έχω βάλει και την εφαρμογή blue mail προς το παρόν που δουλεύει τέλεια..
  21. Καλησπέρα. Κάνω χρήση 2 καρτών και προσωπικά δεν με ενοχλεί. Φαίνεται ποια κάρτα έχεις και που στο ξεκλείδωμα συσκευής. Βέβαια ίσως κάποιος να θέλεις να βλέπει συνέχεια ποια κάρτα έχει.. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο γιατί ξέρω ποια είναι η καθεμία και ποια χρησιμοποιώ για δεδομενα.. Αλλά οκ.. Για το εικονίδιο της μπαταρίας. Με ενοχλεί και εμένα ότι είναι σχεδόν διαφάνεια και το ποσοστό φαίνεται δυσανάλογο μέσα στην μπάρα... Αλλά μικρό το πρόβλημα. Θα συμφωνήσω με τον φίλο νωρίτερα ότι το τηλέφωνο πάει πιο γρήγορα..
  22. Μετά από χρήση μιας ημέρας προσωπικά η miui 10 με καλύπτει πλήρως! Καταρχάς μου έλυσε δύο θέματα που είχα αρκετό καιρό.. Το ένα με το Bluetooth δεν έβλεπε το smartwatch και ένα ηχείο.. Και το δεύτερο με το φορητό σημείο πρόσβασης.. Με wpa δεν έμπαινε η άλλη συσκευή στο ίντερνετ.. Μόνο χωρίς κωδικό εμπαινε. Τώρα μπαίνει μια χαρά με κωδικό... Η Μπαταρία τώρα τελευταία είχε πιο γρήγορη κατανάλωση και μου δίνε εντύπωση.. Δεν ξέρω γιατί.. Ισως λόγω κάποιας εφαρμογής; anyway επέστρεψε στα παλιά καλά επιπεδα..οχι ότι το κινητό αυτό είχε ποτέ σοβαρό θέμα με την μπαταρία... Με εκπλήσσει κάθε φορά η xiaomi ευχάριστα.. Σκεφτόμουν να κάνω έρευνα αγορασ για κάτι άλλο σταδιακά.. Ισως για το μαξ3 ή για το redminote 7 (λόγω κάμερας)..Αλλα ακόμα δεν ψήνομαι.. Αν καισυνηθωσ στον χρόνο άλλαζα... Με καλύπτει πλήρως η συσκευή σε πολλά πράγματα που την χρειάζομαι λόγω μεγέθους και ειλικρινά μου φαίνεται καθετί μικρότερο ως προβληματικό(για τα δικά μου δεδομένα μιλάω.) το Μαξ 3 ίσως με ίντριγκαρει αλλά όχι ακομα..
  23. Την πέρασα εχθές, οτα update miui 10.2.1.0 σταθερή...
×
×
  • Create New...