spy14 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 (edited) Για τι πόσο μιλάμε; Edited February 4, 2021 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNTGOM Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Απ όσο πρόλαβα να κοιτάξω, μάλλον καταλήγω στο poco x3, κάπου 200 ευρώ το 64αρι...Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πιο χαμηλά, με την ανάλογη μείωση στις επιδόσεις, ευπρόσδεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Καλημέρα ! Η συζυγος έχει επιδότηση 320 εθρω απο wind/public.Τι συσκευή προτείνεται ως 400 ευρώ περίπου. Αποκλείεται σίγουρα η Huawei και μάλλον και η Χιαομι. Βασικό προαπαιτούμενο καλή φωτογραφική μηχανή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 TCL 10 Pro καταπλήκτικη ποιοτικη συσκευη με υπεροχη οθονη και παρα πολυ καλες καμερες και στις νυχτερινες. Επισης το Realme 7 Pro πολυ καλη συσκευη με εκπληκτικη φωτογραφικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε poco x3 και real me 7 ποιο να επιλεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Galaxy A71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Realme 7 καλύτερες κάμερες, λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Το poco έχει καλύτερη κάμερα από το realme 7. To realme 7 pro έχει καλύτερη από το poco Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Realme 7 ... Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία στον Κωτσόβολο , το C3 το έχει η γυναίκα μου και είναι πολύ καλό , αλλά τα άλλα δύο προσφέρουν μεγαλύτερο cmos , βλέπω το 7i μάλλον Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 (edited) Καλησπέρα Θέλω να αντικαταστήσω το κινητό μου και θα ήθελα βοήθεια με τις προτάσεις σας. Τιμή έως 120 € RAM 4GB Οθόνη έως Max. 6.5 ίντσες Led notification Καλή αυτονομία μπαταρίας Δεν θα είχα πρόβλημα να γίνει η αγορά από Κίνα Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας Edited February 16, 2021 by GIORGOS1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Με 8 € παραπάνω πηγαίνεις στο alcatel 3l.το μόνο μείον δεν έχει led.υπαρχουν εφαρμογές στο play store για ειδοποιήσεις Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Καλησπέρα. Είμαι στην αναζήτηση κινητού που θα αντικαταστήσει ένα MiA3. Το βασικό κριτήριο είναι να έχει εξίσου καλή κάμερα με αυτό (αν όχι καλύτερη) και τιμή έως 200€. Πρώτη επιλογή ξέρω είναι το poco x3 αλλά δεν πήγα κατευθείαν εκεί γιατί θα ήθελα να βρω κάτι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις (αν αυτό είναι εφικτό σήμερα). Τι λέτε υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 παιδια οτι λεει ο τιτλος. επειδη το τηλεφωνο ειναι ολη μερα με κλησεις και μην κτλ. σκευτομουν mi 10 αλλα ειναι ενος χρονου και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Κάτι σε iphone??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Δες κάποιο από σειρά redmi note Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Αν μπορείς να πάρεις το S 21 ultra,δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 ευχαριστω για τις απαντησεις... οχι δυστηχως δεν μπορω να δωσω τοσα για το s21 ultra... γυρω στο 700αρι ειναι το μπατζετ πανω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Poco m3 από banggood. Το έχει προσφορά στα 115€. Μαζί με τα μεταφορικά οριακά πάνω από τα 120€. Νομίζω στα λεφτά του ότι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλεί πρόταση αλλά το poco m3 έχει notification led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Καλεί πρόταση αλλά το poco m3 έχει notification led; Όχι, δυστυχώς δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Iphone 12 mini? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Αν και semi- flagship πιστεύω ότι πολύ καλό λόγω σναπ 865 και fhd plus οθόνης στις 6.5'' είναι και το Fe 5g της Sammy δίχως να ξεφεύγει οικονομικά, τρέχει και προσφορά με δώρο τα buds. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 OnePlus 8T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 iPhone 11 128 GB κτήνος η μπαταρία!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts