protsimer Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 θα ήθελα μια συσκευή ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για καποσα χρόνια , οπότε να φανταστώ για να είμαι ήσυχος να πάω στο xs? Ακριβώς. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 μέχρι τα 200€, the answer to everything is Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 θα ήθελα μια συσκευή ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για καποσα χρόνια , οπότε να φανταστώ για να είμαι ήσυχος να πάω στο xs? ναι σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 κινητο για ηλικιωμενο προταση; https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/720799/gia-ilikiomenous.html?o=κινητα+για+ηλικιωμενους&order_by=pricevat&order_dir=asc προφανως θελουμε: 1) μεγαλουτσικα κουμπια 2) μεγαλουτσικη οθονη και 3) μπαταρια να αντεχει κατιτις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 (edited) Ποιο θα επιλέγατε; Θα έχουν διαφορά στην ταχύτητα; θεωρώ ότι το s10 και το s10+ θα είναι ίδιας ταχύτητας... Edited February 5, 2020 by trtr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 s10+. Καλύτερη κάμερα(πίσω και μπροστά) Καλύτερος επεξεργαστής Μικρότερο μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1989 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα μιας και δεν αγόρασα κάποιο κινητό στο μεσοδιάστημα.. κάτι που να μπορείτε να μου προτείνετε? Κυρίως με οθόνη amoled και καλές κάμερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Τα βρήκα στην ίδια περίπου τιμή 230€ το Χiaomi αντιπροσωπίας και 240€ το Huawei. Η χρήση που κάνω είναι μόνο διαδίκτυο και πλοήγηση. Με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών. Η άποψη σας θα με ενδιέφερε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Τα βρήκα στην ίδια περίπου τιμή 230€ το Χiaomi αντιπροσωπίας και 240€ το Huawei. Η χρήση που κάνω είναι μόνο διαδίκτυο και πλοήγηση. Με ενδιαφέρει η ποιότητα των φωτογραφιών. Η άποψη σας θα με ενδιέφερε Ευχαριστώ P20 χωρίς σκέψη . Είναι παντού καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ε όχι και σε όλα καλύτερο το p20... https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9107&idPhone2=9812 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 P20 και από μένα είναι ποιο out of the box και απυρόβλητο κινιτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εγώ ήμουν μεταξύ P20 και Mi8. Η σύγκριση που βάζεις είναι άτοπη πιστεύω. Τελικά έγηρα προς Mi8... :D Όπως και να έχει καλορίζικο το νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος και από τα δυο κινητά. Το P20 το είχα και το Note το έχει ο κολλητός μου. Έχουν αρκετές διάφορες βέβαια. Το Xiaomi είναι σχετικά πρόσφατο κινητό όποτε λογικά θα έχει καλύτερη υποστήριξη, αν και τελικά το P20 πήρε πιο γρήγορα το Android 10. Κάμερες είναι κοντά και τα δυο, το Note έχει το θετικό ότι έχει και την ultrawide. Από την άλλη το P20 έχει ένα χαρακτηριστικό που με είχε βολέψει πολύ, έχει desktop mode ώστε όταν το συνδέεις σε κάποια οθόνη μπαίνεις σε desktop περιβάλλον και λειτουργεί ακόμη και ασύρματα, αν έχει τη δυνατότητα η τηλεόραση σου για παράδειγμα. Οθόνες ωραίες και στα δυο, στο Νότε αρκετά μεγαλύτερη. Τέλος από άποψη επεξεργαστή πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα είναι. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Αυτονόητη επιλογή το Rn 8 pro. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Εν τέλη κατέληξα στο Xiaomi Mi 8 (6/64Gb) :) που το βρήκα στα 199€ προσφορά με εγγύηση αντιπροσωπίας. Ελπίζω να μη το μετανιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Εξαιρετική επιλογή και αυτό. Καλορίζικο και καλομιλητο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την τιμή... Καλορίζικο! Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιδιά... Παίζουν και στα ίδια χρήματα... Βλέπω πολύ δυνατό το xiaomi.. Για πείτε γνώμες.. Και κανένα άλλο βέβαια έως 500 το πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιδιά... Παίζουν και στα ίδια χρήματα... Βλέπω πολύ δυνατό το xiaomi.. Για πείτε γνώμες.. Και κανένα άλλο βέβαια έως 500 το πολύ!Εγώ θα έλεγα να περιμένεις το mi 10 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Κινητό για cosmote wifi calling??? Τιμή 150 -200 Έχω δει την λίστα τις cosmote. Αν πάρω κάποιο από Σκρουτζ πιο είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει out of box??? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλό δείχνει το mi 10 αλλά θα κοστίσει αρκετά πάνω από 500ε. Για μένα το xiaomi έχει πολλά καλούδια,μπαταρία,κάμερα αλλά ο επεξεργαστής του δεν είναι και πολύ δυνατός, κρίμα θα το είχα πάρει αν είχε καλύτερο. Από την άλλη η μπαταρία του S10 δεν μου αρέσει καθόλου. Από την άλλη είναι και το θέμα του λογισμικού τους τράβα να τα δεις κάπου από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα είμαι σε αναζήτηση μεταχειρισμένου κινητού πριν είχα το Sony Xperia 5 και έχω κατάληξη σε αυτά τα τρία με αυτή την σειρά ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο σαν σύνολο; 1.Oneplus 7 Pro 2.Realme X2 Pro 3.Huawei P30 Pro Όποια άλλη πρόταση δεκτή στα 400-450. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Δεν είπα mi note 10 αλλά mi 10. Έχει snapdragon 865 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Realms X2 Pro ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts