Jump to content

manos1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manos1989

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

manos1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Μένω Αγγλία οι τιμές είναι διαφορετικές θα έλεγα 500-700 ευρώ/λίρες. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6.4 -6.8 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Θα αγοραστεί είτε από Ελλάδα ή από UK 4) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? NFC ναι. 5) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Amoled. 6) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία. 7) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. OnePlus 7t pro Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής. Έχω το OnePlus 7t pro στην κατοχή μου εδώ και δύο χρόνια και θα έλεγα πως έμειναν ικανοποιημένος από την ταχύτητα και τις κάμερες του, αλλά όχι από την αυτονομία του. Επίσης lagging είχε σε κάποιες περιπτώσεις η συσκευή ωστόσο δεν έχω παράπονο συνολικά. Το κινητό το χρησιμοποιώ για πλοήγηση και σοσιαλ πολύ, για νετφλιξ και YouTube ακατάπαυστα. Για τον λόγο αυτό η οθόνη και η ταχύτητα είναι σημαντικά στοιχεία για εμένα. Φωτογραφίες και βίντεο γενική χρήση θα έλεγα. Ωστόσο θα ήθελα το βίντεο να μην είναι φραπέ και να έχει κάποιου είδους σταθεροποίηση. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Στα υπόψιν έχω: Xiaomi 11t pro, OnePlus Nord 2, Samsung s21 Fe. Θα ήταν οι συσκευές αυτές αναβάθμιση σε σχέση με το OnePlus 7t pro? Αν έχετε και άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες!
  2. Παιδιά είναι κανείς άλλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα με lagging όταν κάνει scrolling και θέμα με το autofocusing στη λήψη βίντεο??
  3. Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα μιας και δεν αγόρασα κάποιο κινητό στο μεσοδιάστημα.. κάτι που να μπορείτε να μου προτείνετε? Κυρίως με οθόνη amoled και καλές κάμερες..
  4. Από άποψη ταχύτητας το mi9t θα είναι πιο γρήγορο από αυτό που έχω? Θα άξιζε ίσως να κοιτάξω σε μεταχειρισμένο το s9plus?
  5. το mi9t ειναι συγκριτικα καλυτερο απο το mate 10 pro? Σκεφτομουν το redmi note 8 pro 128gb/6ram..ή οχι..?
  6. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Έως 350 ευρω 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Έως 6.5" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; από Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) . Με 800αρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual και nfc(προαιρετικό). 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; στοκ Ελληνικά. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Πολύ καλή οθόνη, καλός ήχος 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Huawei mate 10 pro Καλησπέρα παίδες! Μετά το mate 10pro που με έβγαλε ασπροπροσωπο ψάχνω το επόμενο κινητό μου.. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι κάμερα και αυτονομία ή γρήγορη φόρτιση.. επίσης η οθόνη παίζει σημαντικό ρόλο για εμένα..μου αρέσουν τα έντονα χρώματα όπως και το image saturation. Γενικά θα έλεγα ότι ψάχνω για ένα κινητό που θα αντικαταστήσει το υπάρχον χωρίς να καταλάβω τη διαφορά.. μπάτζετ τα 350 ευρώ..!
  7. Καλησπέρα φίλοι! Για ακόμη μια φορά είμαι σε αναζήτηση συσκευής αυτή τη φορά για τη κοπέλα μου. Ψάχνουμε κάτι έως 250 λιρες. Σειρά προτεραιότητας φωτογραφία, μπαταρία, ταχύτητα... Αγορά θα γίνει από Αγγλία μιας και εκεί κατοικούμε..redmi note 7 στις 180 λίρες και mi8 στις 250..τι προτείνετε?? Στα ίδια περίπου παίζει και το honor 10 πλέον...
  8. Θα το κρατήσω τότε φίλε μου... νομίζω ότι έχεις δίκιο σε αυτό που λες.. δυστυχώς δεν μένω Ελλάδα για να δω από κοντά το xiaomi καθώς στην Αγγλία ακόμα δεν τα φέρνουν σε φυσικα καταστήματα.. Ευχαριστώ για τον κόπο σου να γράψεις τόσα πράγματα..!!
  9. Ούτε το xiaomi mi 8 θα είναι καλύτερο σωστά? Εάν ξεχειλωνα το μπάτζετ και έφτανα στο 6t της oneplus? Θα ήταν αναβάθμιση σε τομέα οθόνης και γενικότερα ή πάλι στα ίδια θα ήμουν?
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να αποφύγω Samsung λόγω διαχρονικής αντιπάθειας (παλαιότερα τραβήγματα με την αντιπροσωπεία και την εγγύηση). Κάποια άλλη πρόταση?
  11. Καλησπέρα παίδες! Όπως λέει και το θέμα είμαι σε αναζήτηση συσκευής για να αντικαταστήσω το mate 10 pro μου. Αυτό που δεν με βόλεψε στο κινητό αυτό είναι που το αγόρασα μονοκαρτο αλλά και η οθόνη του που έχει αρκετά ψυχρά χρώματα..στα υπόλοιπα είμαι ικανοποιημένος αν και θα ήθελα να δέχεται το καινούριο κάρτα επέκτασης μνήμης.. μπάτζετ τα 400 περίπου ευρώ.. αυτά που με ενδιαφέρουν είναι με τη σειρά: οθόνη, κάμερα, μπαταρία επεξεργαστής..έχω δει και κάποια "δεύτερα" κινέζικα τύπου cubot, oukitel.. τι μου προτείνετε?
  12. Ευχαριστω πολυ φίλε μου για ολη σου την αναλυση! Εαν μείνω με την 8 ωστόσο δεν υπαρχει λογικά καποιο πρόβλημα εκτός απο το ότι λογικά δεν θα εχω τις τελευταιες βελτιώσεις αν καταλαβαινω σωστα..
  13. Ευχαριστω για την απάντηση! Απο οσο καταλαβαινω την εχεις κανει..Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην μου χαλασει την αυτονομια της μπαταριας ή να μην αρχισει να κολλαει οπως μου εχει συμβει παλαιοτερα με προηγουμενα κινητα τηλεφωνα οταν εκανα αναβαθμισεις. Δεν θεωρεις πως θα αντιμετωπισω τετοια προβληματα σωστα? Επισης αν κατι δεν μου αρεσει πως επανερχομαι στην 8?
  14. Καλησπέρα παίδες! Κάτοχος mate 10 pro και εγώ μονόκαρτο αγορασμένο απο Αγγλία. Μοντέλο BLA-L09 και αριθμός εκδοσης BLA-L09 8.0.0.133(C782) . Mιας και είμαι ασχετος περι του θεματος της αναβαθμίσεως και επειδη δεν αντιλαμβανομαι τεχνικες λεπτομερειες που εχουν αναφερθεί περι της νεας αναβαθμισης στο android 9 ήθελα την αποψη σας για το αν ειναι καλο να κανω την ενημερωση- αναβαθμιση που μου ηρθε στο κινητο ή οχι. Η ενημέρωση συστήματος έχει αριθμό BLA-L09 9.0.0.168(C782E4R1P11). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  15. Απο huawei p8(2015) να παω σε mi a2 ή δεν ειναι αναβάθμιση? Νομιζω πως μαζι με το nokia 7 plus ειναι vfm...
×
×
  • Create New...