Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sony από εμένα.

Εάν θες συχνές αναβάθμισεις κοίτα και κάποιο Nokia.

Προτείνω το Nokia 8

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Το Sony είναι απίστευτα γρήγορο και δε τα ενοχλεί ο χρόνος,όπως το άνοιξες θα δουλεύει για όσο ζήσει.

Από σέρβις έχω καλή εντύπωση από arvato αφού είχα πάει ένα xcompact που ο αδελφός μου είχε χαλάσει την θύρα otg και το φτιάξανε στην εγγύηση σε 60λεπτα!!!

Θα πάρει μια αναβάθμιση επάνω,έχει και αυτό υπέροχη οθόνη,τραβάει τρομερό βίντεο με το eis να βάζει κάτω κινητά με ois στον φακό αλλά σε νυχτερινή φωτογραφία μένει λιιιιιιγο πίσω.

Εάν είσαι άνθρωπος που παίζει με root γίνεται δύσκολα για παιχνίδι μετά το πέρας της εγγύησης αλλά είναι tremble συσκευή που σημαίνει εύκολες και γρήγορες σταθερές αναβαθμίσεις.

Το Samsung είναι ένα σφαιρικά καλό πακέτο,έχει πολύ καλή κάμερα με καλύτερο manual mode από τα Sony,οθόνη top,ενώ είναι και αντικειμενικά η μάρκα με την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα,επίσης έχει υποστήριξη δυνατή από developers για μετά την εγγύηση ψάξιμο.

Το Sony έχει δυνατότερο chipset φυσικά!

Τι θα επέλεγα;αυτό που λέει η καρδιά μου.

Είναι 2 καλές συσκευές.

Εγώ δε θα επερνα Sammy για έναν λόγο.

Δουλεύω σε συνεργείο και απεχθάνομαι τις θήκες πορτοφόλι και αυτά κάνουν κρακ με το βλέμμα.

Για αυτό και σε όλες σχεδόν τις αγγελίες θα δεις (έχει μια μικρή ρωγμή στην γωνία).

Το Sony είναι απίστευτα γρήγορο και δε τα ενοχλεί ο χρόνος,όπως το άνοιξες θα δουλεύει για όσο ζήσει.

Από σέρβις έχω καλή εντύπωση από arvato αφού είχα πάει ένα xcompact που ο αδελφός μου είχε χαλάσει την θύρα otg και το φτιάξανε στην εγγύηση σε 60λεπτα!!!

Θα πάρει μια αναβάθμιση επάνω,έχει και αυτό υπέροχη οθόνη,τραβάει τρομερό βίντεο με το eis να βάζει κάτω κινητά με ois στον φακό αλλά σε νυχτερινή φωτογραφία μένει λιιιιιιγο πίσω.

Εάν είσαι άνθρωπος που παίζει με root γίνεται δύσκολα για παιχνίδι μετά το πέρας της εγγύησης αλλά είναι tremble συσκευή που σημαίνει εύκολες και γρήγορες σταθερές αναβαθμίσεις.

Το Samsung είναι ένα σφαιρικά καλό πακέτο,έχει πολύ καλή κάμερα με καλύτερο manual mode από τα Sony,οθόνη top,ενώ είναι και αντικειμενικά η μάρκα με την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα,επίσης έχει υποστήριξη δυνατή από developers για μετά την εγγύηση ψάξιμο.

Το Sony έχει δυνατότερο chipset φυσικά!

Τι θα επέλεγα;αυτό που λέει η καρδιά μου.

Είναι 2 καλές συσκευές.

Εγώ δε θα επερνα Sammy για έναν λόγο.

Δουλεύω σε συνεργείο και απεχθάνομαι τις θήκες πορτοφόλι και αυτά κάνουν κρακ με το βλέμμα.

Για αυτό και σε όλες σχεδόν τις αγγελίες θα δεις (έχει μια μικρή ρωγμή στην γωνία).

Πραγματικά θα συμφωνήσω σε όλα λες .....

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Μακάρι ότι πάρεις να βγει καλό και να το ευχαριστηθείς.

Να ξέρεις ότι το Sony φοράει τον ίδιο φακό με το xz2 αλλά με διαφορετικό software.

Μακάρι να το δώσει η Sony στα xz1 γιατί τα xz2 σκοτώνουν και σε κάμερα.

Έχω ακούσει βέβαια και για κάποια θεματακια για τις οθόνες και ότι σε μερικούς κατόχους φαίνονται ακόμα και τα πίξελ στην οθόνη.

Τι να πω;

Για αυτό και λέω ότι και να κανουμε γενικά αγορά μακάρι να μας βγει καλό το κομμάτι.

Εγώ θα πήγαινα σε mi note 3 από Κίνα

Sent from my C106 using Tapatalk

Δεν το βρίσκεις πια Νίκο σε καλή τιμή. Πλεον έχουν ξεστοκαρει τα καλά καταστήματα ενω υπάρχει και ρίσκο να βρεις refurbished. Για αυτό και το πρότεινα μεταχειρισμένο.

Edited by Antretng

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο promotion τύπου trade in για συσκευές samsung, huawei κτλ σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών;

Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι, τουλάχιστον επίσημο...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Α δε το ήξερα. Τότε πάσο... Πάντως επειδή είπες στο άλλο θέμα ότι το meizu pro 6 plus έχει κάμερα κατηγορίας mi6, ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξει ο φίλος. Mi note 3 και mi6 είναι παρόμοια εξάλλου

Sent from my C106 using Tapatalk

Είναι 5.7 ιντσες όμως. Κατά τα άλλα όντως είναι εξαιρετική επιλογή αν ισχύει ακόμα η προσφορά.

Υποθετικά αν είχανε ίδια τιμή. Ποιό θα διαλέγατε;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Από αυτονομία ποιό είναι καλύτερο;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλησπέρα,

Λόγω αντικατάστασης παλιού tablet ψάχνω για νέο με απαραίτητο το hdmi out

κόστος 200-250€ max

Οθόνη 10.1

Λογικά από Κίνα αλλά και από Ελλάδα δεν θα με πείραζε αν και δεν πιστεύω ότι θα βρω κάτι καλό σε αυτή την τιμή

Χρήση διάβασμα βιβλίων (κυρίως Pdf), ταινίες, internet, ελαφριά παιχνίδια

Λόγω διαβάσματος βιβλίων και ταινιών θα ήθελα οθόνη με υψηλή ανάλυση και καλό ηχείο.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

RN NOTE 5 VS MI A2 LITE είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές, δεν ξέρω ποιά να επιλέξω, για το RN NOTE 5 το αρνητικό ειναι το μέγεθος του για το MI A2 LITE είναι καινούριο κ δεν έχει δοκιμαστεί, θέλω τη γνώμη σας. Πάντα σε 4/64

Μην πάρεις tablet, έχουν πεθάνει

Πεταμένα λεφτά

Καλημέρα, επειδή σκέφτομαι σοβαρά για αγορά κινητού μέχρι 350 ευρώ και θέλω να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη μνήμη, και τα 128gb μου είναι ικανοποιητικότατα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Ο ενδοιασμός μου αφορά την κάμερα του essential που από ότι διαβάζω είναι πολύ μέτρια. Θα ήθελα τις γνώμες σας και την εμπειρία σας.

Το essential έχει θέμα με το σήμα. No buy.

Και στο Google pixel το Android 9 του απενεργοποίησε το fast charging. No buy.

Δες το Nokia 8 εάν θες stock Android

Edited by ceron

Το essential το έχει στα 270$ στο amazon με τελωνείο πληρωμένο, χρώμα halo grey. Σε αυτή την τιμή κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αν είναι να αποφασίσεις για το essential κάντο γρήγορα. Εμένα η κάμερά του με έκανε πίσω από το να το παραγγείλω, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με αυτά που διάβαζα. Με stock Android άλλη λύση είναι το Xiaomi mi a2 6/128gb γύρω στα 270€ από Κίνα, χωρίς εγγύηση βέβαια.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Μην πάρεις tablet, έχουν πεθάνει

Πεταμένα λεφτά

Μέχρι να βγάλει tablet η Nokia :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

@tampere το θέλεις με android ή windows;

Edited by _Alexandros37

Μέχρι να βγάλει tablet η Nokia :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχει βγαλει.

https://www.gsmarena.com/nokia_n1-6814.php

Το essential το έχει στα 270$ στο amazon με τελωνείο πληρωμένο, χρώμα halo grey. Σε αυτή την τιμή κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αν είναι να αποφασίσεις για το essential κάντο γρήγορα. Εμένα η κάμερά του με έκανε πίσω από το να το παραγγείλω, δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με αυτά που διάβαζα. Με stock Android άλλη λύση είναι το Xiaomi mi a2 6/128gb γύρω στα 270€ από Κίνα, χωρίς εγγύηση βέβαια.

Υποχωρηση στο σημα;

Εννοώ τη "νέα" Nokia

Εισαι διαβασμενος:happy:

Υποχωρηση στο σημα;
Αυτό με το σήμα να σου πω την αλήθεια δεν το έχω διαβάσει πουθενά, πρώτη φορά από εσένα. Εγώ για την κάμερα εννοούσα.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned