Jump to content

gekamp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gekamp

  1. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεια. Επειδή λέει αμερικανική έκδοση, εκτός από έλλειψη Β20 ξέρει κανείς κάτι αλλο;
  2. Σε ευχαριστώ και πάλι, οπότε θα την πάω να δει από κοντά τα τηλέφωνα και το μενού αυτών των τριών και βλέπουμε.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η χρήση θα είναι της πίσω κάμερας. Θα προτιμούσε κάτι με 128gb μνήμη γιατί έχει χάσει πολύτιμα αρχεία με κάρτες.
  4. Καλησπέρα σε όλους, η αδερφή μου θέλει να ασχοληθεί με το vlogging και θα ήθελε να αγοράσει κινητό σ πρώτη φάση για αυτή την ασχολία. Μέχρι στιγμής έχει ένα iphone 5s που το έχει καταευχαριστηθεί και πριν ένα lumia 640 που επίσης της άρεσε. Το ποσό είναι μέχρι 400 ευρώ μάξιμουμ και από μαγαζί λόγω τιμολογίου. Σκέφτομαι για mi mix 2s, mi mix 2, oneplus 6 προφανώς γιατί αρέσουν σε εμένααν και προς την οροφή του μπάτζετ και το iphone 6 που το είδα στα 200 που πιθανότατα θα αρεσει σε εκείνη από άποψη ευκολίας χειρισμού και μόνο, δεν έχει θέματα με μήλο το 640 εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο της. Ευχαριστώ και περιμένω τη βοήθειά σας.
  5. Καλησπέρα κι από εμένα, ενδιαφέρομαι για το 128 gb, το βρίσκω στο banggood σε καλή τιμή, λέει official global rom, αλλά πως μπορώ να ξέρω αν το τηλέφωνο είναι global ή θα έχω θέμα στο μέλλον;
  6. Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Πρόσφατα μου έκαναν δώρο την παραπάνω ταμπλέτα που είναι dual boot. Του έβαλα και microsd 128gb και USB flash 64gb. Παρόλα αυτά δεν κάνει τα updates λόγω ελλείψεως χώρου και συνέχεια βγάζει το ανάλογο μύνημα. Επειδή έτσι κι αλλιώς δεν το χρειάζομαι το Android μήπως ξέρετε πως μπορώ να το αφαιρέσω και να έχει μόνο windows η ταμπλέτα και τα 32 gb να είναι ενιαία για αυτά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Καλημέρα, επειδή σκέφτομαι σοβαρά για αγορά κινητού μέχρι 350 ευρώ και θέλω να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη μνήμη, και τα 128gb μου είναι ικανοποιητικότατα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Ο ενδοιασμός μου αφορά την κάμερα του essential που από ότι διαβάζω είναι πολύ μέτρια. Θα ήθελα τις γνώμες σας και την εμπειρία σας.
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη σκέψη, κι εγώ προς τα εκεί κλίνω, αν και θα με ενδιέφερε και κάποια άλλη πρόταση για 128gb room, η ραμ δε με απασχολεί να είναι συγκεκριμένου μεγέθους.
  9. Καλησπέρα και πάλι. Έρχομαι να ξαναρωτήσω αφού δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο. Αν παίζει ρόλο το Asus θα το πάρω από eglobalcentral ενώ το lemax2 από coolicool. Όποιος έχει άποψη κάθε βοήθεια δεκτή.
  10. Καλημέρα και καλή χρονιά. Ήθελα να ρωτήσω όσους το έχουν αν αξίζει να το πάρει κανείς ή είναι προτιμότερο να αγοράσει κάποιο άλλο είτε με λιγότερα προβλήματα ή περισσότερη υποστήριξη.
  11. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη διάθεσή σου, μάλλον με βλέπω μέσα στο Σαββατοκύριακο να την αγοράζω.
  12. Καλημέρα και καλή χρονιά, ετοιμαζόμαστε να δεχτούμε το 1ο μέλος της οικογένειας και σκέφτομαι μήπως αντί για το κινητό καταγράψουμε τις εικόνες του με φωτογραφική μηχανή. Σκεφτόμαστε τη sony dsc rx100, ναι την 1ης γενιάς λόγω τιμής. τι λέτε αξίζει και λόγω παλαιότητας ή να πάμε σε κάτι άλλο ή στην τελική να μείνουμε στο κινητό (iphone 6s). Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
  13. Καλησπέρα κι από εμένα και χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Το έχω ξαναρωτήσω χωρίς να πάρω απάντηση. Ψάχνω για Bluetooth ακουστικό με δόνηση και ιδανικά και αναγνώριση κλήσης θα συνδέεται με iPhone 7. Κάθε ιδέα και γνώση δεκτή. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους
  14. Καλησπέρα κι από εμένα για μια ακόμα φορά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην επιλογή κινητού με μνήμη 128gb. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Z7 max με τη Resurrection Remix Nougat αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος, δε γράφει ελληνικά τουλάχιστον όχι χωρίς να κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο, η κάμερα δε με ικανοποιεί καθόλου, όσο για τη διάρκεια της μπαταρίας χωρίς να την έχω μετρήσει δεν είναι καν αποδεκτή. Για το λόγο σκέφτομαι νέο κινητό, κατά προτίμηση με 128gb μνήμη, μέχρι 250 ευρώ, ικανοποιητική τουλάχιστον κάμερα, καλό gps και καλογραμμένη rom. Να προσθέσω ότι σκέφτομαι το asus zenfone zoom zx551ml ή το Letv le max 2 128 gb.
  15. gekamp

    ZTE Nubia Z7 Max

    Καλησπέρα εχω την επισημη ρομ 3,84, κατφερα να εχω nova launcher αλλά δεν μπορώ να κανω το KWLP να δουλςψει. Καθε ιδεα δςκτη
  16. gekamp

    ZTE Nubia Z7 Max

    Αν δεν γίνομαι ενοχλητικός, επειδή διάβασα το νήμα αλλά δεν έχω βγάλει ακριβώς άκρη ποια ρομ πρέπει να περάσω και πως για να παίρνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Θα συνεχίσει να τις παίρνει αν του περάσω gapps και ποια χρειάζονται για τη συγκεκριμένη ρομ. Το ξέρω οτι κούρασα, αλλά προσπαθώ να του βρω άλλη χρήση από βαράκι για τα χαρτιά.
  17. gekamp

    ZTE Nubia Z9 Max

    Συγγνώμη για την παρεξήγηση, εγώ είχα κάνει λάθος το νήμα, γιατί είχα γράψει ένα μακροσκελές μήνυμα αλλά ήταν για το Z7 max.
  18. gekamp

    ZTE Nubia Z7 Max

    Καλημερα κι ευχαριστω για τη βοηθεια, σε αυτη την περιπτωση τι κανω;
  19. gekamp

    ZTE Nubia Z7 Max

    Καλησπερα κι απο εμενα, τελικα το πηρα το κινητο και νομιζωοτι καλα εκανα, τουλαχιστον απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου. Συγκρίνοντάς το με ενα νοτε 3 νεο που εχω, τουλαχιστον εμενα μπυ φαινεται πιο "ακριβό" κινητο. Η μνημη ειναι ενιαια που αναφερθηκε απο καποιο συμφορουμιτη. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι σε σχεση με τις οτα ενημερωσεις, μου βγαζει αδυναμια συνδεσης με το σερβερ, ξερετε κατι πανω σε αυτο;
  20. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θέλω τουλάχιστον 32gb με επέκταση με κάρτα ή 64gb εσωτερικό χώρο. Οπότε αν κατάλαβα καλά μάλλον καλύτερα Ζ7 για λειτουργία out of the box και καλό gps.
  21. Καλησπέρα κι από εμένα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω μια αξιόπιστη συσκευή με πολύ καλό gps, καλή φωτογραφική, μεγάλη μνήμη κι απροβλημάτιστη λειτουργία κι είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο ιδιαίτερα αφού διάβασα ότι βγήκε global stable για Μι4 κι ισως θα μπορούσα να το παραγγείλω με αυτή. Θεωρώ ότι στις τιμές που είναι και τα δύο τώρα είναι ευκαιρία.
  22. Καλησπέρα κι από εμένα παρέλαβα από geekbuying μέσα σε 10 ημέρες. Του έβαλα και μία κάρτα 128 γιγα με ενοποίηση χώρου και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το GPS δουλεύει καλά και γρήγορα καλό wifi. Ή κατασκευή δε μου φαίνεται ότι αντέχει όλα αυτά που λένε αλλά για την τιμή του είναι μία χαρά.
  23. Καλησπέρα κι από εμένα. Ξέρετε μήπως αν έχει βγει κάποια ρομ με Android 6 γιά το τηλέφωνο αυτό; Ευχαριστώ
  24. Καλημέρα κι από εμένα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για μία κάρτα 128 GB για ένα leagoo m5. Σας ευχαριστώ
×
×
  • Create New...