sphinx3009 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Δεν αμφιβάλω ότι είναι ένα καλό καμεροτηλέφωνο. Δεν μου αρέσει όμως καθόλου στην εμφάνιση , τόσο η αναλογία σώματος όσο και τα τεράστια περιθώρια το κάνουν να δείχνει... κάπως. Αν δεν είχα το (υποκειμενικό) θέμα της εμφάνισης σίγουρα θα ήταν στις επιλογές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike288 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Καλησπέρα , ψάχνω κινητό για την γυναίκα . Τι από τα παρακάτω προτείνετε ? Mi A2 vs Redmi note 5 vs Samsung A6+ ? Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα, χαμηλό SAR αυτονομία , να μην κολάει σε άνοιγμα 2 -3 εφαρμογών ταυτόχρονα & να έχει αντοχή στο χρόνο. Παιχνίδια παιζει αλλά δεν νομίζω να φτάσει σε PUBG..:) Ανοιχτός και σε αλλες προτασεις αν εχετε στο πλαισιο των 180 - 250 ευρώ. Απο που προτεινετε να αγορασω και με ποιον τροπο? ΥΓ : Υστερούν πολυ οι οθόνες των Xiaomi έναντι του Samsung? Edited August 1, 2018 by mike288 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Xaomi MI A2 απο αυτα που εχεις στο νου. Και προτεινω αυτο. Αριστη ποιοτητα κατασκευης Stock Android USB Type C Fast Charging Φωτεινη Οθονη Υποστηριξη https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Nokia-Smartphone-6-1-Ds-Mauro-11PL2B01A07.htm Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Παιδιά ποιο απο τα παραπάνω θα διαλέγατε στις εκδόσεις με 4GB RAM KAI 64 μνήμη?Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 στην οθονη εχει διαφορα, ημερησιες φωτο και βραδυνες , και μεγαλη διαφορα στο βιντεο. τουλαχιστον αυτο ειδα εγω το διαστημα που τα ειχα.[/quote οπως τα ειπε ο φιλος + την ασυρματη φορτιση που για αρκετους ειναι must .η μπαταρια ειναι στα - του s9 σε σχεση με το mate . ειχα το mate 10 pro και πηγα στο s9 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εχω προταση για mi mix 2s!Αξιζει λετε η μεταβαση? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Εχω προταση για mi mix 2s!Αξιζει λετε η μεταβαση? φωτο βγαζει πολυ καλες. δεν ξερω τι κανει με το βιντεο αν εχει Ois, και ποσο καλη ειναι η οθονη του. βεβαια ειναι 64αρι ενω το mate 128ari. περνει καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 φωτο βγαζει πολυ καλες. δεν ξερω τι κανει με το βιντεο αν εχει Ois, και ποσο καλη ειναι η οθονη του. βεβαια ειναι 64αρι ενω το mate 128ari. περνει καρτα μνημης? Δεν περνει φιλε μου οχι οποτε τρωει ακυρο.Χρειαζομαι αρκετο χωρο.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Redmi note 5 εννοείται.... Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Και εγώ χαλαρά redmi note 5! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Καλησπέρα έχω το Redmi Note 3 pro εδώ κ 2 χρόνια σκυλί του πολέμου αλλά λέω σιγά σιγά να πάω στο επόμενο εσείς ποιο θα μου συνηστουσατε το πολύ μέχρι 200 ευρώ η από Ελλάδα ή από Κίνα. Και σε πιο κατάστημα με ενδιαφέρει η μπαταρία κ να έχει αρκετά καλή φωτογραφική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Καλησπέρα έχω το Redmi Note 3 pro εδώ κ 2 χρόνια σκυλί του πολέμου αλλά λέω σιγά σιγά να πάω στο επόμενο εσείς ποιο θα μου συνηστουσατε το πολύ μέχρι 200 ευρώ η από Ελλάδα ή από Κίνα. Και σε πιο κατάστημα με ενδιαφέρει η μπαταρία κ να έχει αρκετά καλή φωτογραφική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό https://www.eglobalcentral.eu/#/product/23411 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Προτεινω Redmi Note 5 απο Ελλαδα,παιζει κατω απο 200€ το 3/32. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Το βρήκα γύρω στα 185 στον σκρουτς το 4/64 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Το βρήκα γύρω στα 185 στον σκρουτς το 4/64 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά. Πολύ ισορροπημένο κινητό στα χρήματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Κάνα μαγαζί αξιόπιστο ξέρετε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 εχω το παραπανω κινητο εδω και 20 μηνες...προς το παρων τρεχει σαν καινουργιο..εχω μια απορια ομως..το κραταω και κοιταω για κινητο απο το 19 που θα βγουν τα πρωτα 5g κινητα??παω για αγορα τωρα ενος g6?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Μέχρι να έχουμε 5g μέχρι να στρώσουν τα modem (τα συμερινα έχουν τερατώδες καταναλώσεις έτσι πρωτα θα τα δεις σε κινιτα 6.5 ίντσες και πάνω με μπαταρία 4000 και πάνω για να βγάζεις την μέρα Μεχρι να στρώσουν όλα αυτά υπολόγισε 4 χρονάκια μέχρι τότε χαλαρά 2 συσκευές αλλάζεις και όταν θα πας για τρίτη τότε θα έχεις και 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 εχω το παραπανω κινητο εδω και 20 μηνες...προς το παρων τρεχει σαν καινουργιο..εχω μια απορια ομως..το κραταω και κοιταω για κινητο απο το 19 που θα βγουν τα πρωτα 5g κινητα??παω για αγορα τωρα ενος g6?? Εννοείται ότι το κρατάς. Η υποστήριξη της Apple είναι ο λόγος που έδωσες τόσα λεφτά. Και περιμένεις για το iPhone SE 2 που μπορεί και να βγει εάν θες κάτι καλύτερο. Επίσης rule of thumb εάν η Apple δεν βγάλει 5G iPhone δεν υφίσταται 5G. (ειδικά στην Ελλάδα θα ψιλό αργήσει) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 ισως η καλητερη αγορα που εχω κανει σε κινητο..απλα μου αρεσει το g6 λογο καμερας και χαμηλου σαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 ισως η καλητερη αγορα που εχω κανει σε κινητο..απλα μου αρεσει το g6 λογο καμερας και χαμηλου σαρ. Η lg αυτή τη στιγμή είναι στα χειρότερα της, δεν θα πρότεινα τέτοια αλλαγή. Περίμενε λίγους μήνες ακόμα να δεις τα νέα iPhone Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Κάνα μαγαζί αξιόπιστο ξέρετε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Plus3,εχει καταστηματ αθηνα,θεσσαλονικη και ενα ακομα νομιζω. Απο εκει πηρα και το δικο μου. Θα εχεις official global stable rom με ελληνικα,play store. Το ρυθμιζεις και ειναι ετοιμο για χρηση. Και αν εχεις κοσμοτε,θα εχεις και VoLTE. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Κάνα μαγαζί αξιόπιστο ξέρετε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα 2 Κάιζερ στην ομόνοια και το φονγκαλερυ στον Πειραιά είναι σίγουρα αξιόπιστα, για τα άλλα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Mi A2 plus. Μετά από το εξαιρετικό A1, αυτό ειναι το επόμενο vfm στην κατηγορία χρημάτων που κοιτάς. Κάμερες καλύτερες απ τον προκάτοχό του που ήδη ηταν καλό για την κατηγορία του και πολύ δυνατό. Τσέκαρε τα online reviews αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Καλησπερα Θελω να αλλαξω συσκευη.Βασικη προτεραιοτητα,η νεα,να τρεχει android,οσο πιο κοντα γινεται,σε stock,οχι ομως Pixel.Μια πολυ καλη καμερα επισης.Μπατζετ περιπου τα 600-700,και πανω απο 5,5''. Σκεφτομαι κατι αναμεσα σε u11+/u12+ και τα xz2 της Sony.Τα HTC θα τα προτιμουσα και λογω ois. Καμια αλλη προταση? Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts