Novalis Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Στις πρωινές λήψεις δεν θα έχεις κανένα θέμα. Το βίντεο είναι άριστο. Απίστευτος ήχος. Όσον αφορά τις βραδυνές, το hardware υπάρχει, είναι θέμα λογισμικού. Στα τελευταία updates έχουν δωθεί κάποια σημαντικά fixes. Επίσης υπάρχει ανεπίσημο Google camera που μπορείς να περάσεις χειροκίνητα. Eυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Όποιος έχει την καλή διάθεση να με συμβουλεύσει σχετικά με την καλύτερη συσκευή μέχρι τώρα (όχι για συσκευές εν αναμονή), θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Τελευταία συσκευή iphone 8 plus, και παλαιότερα διάφορα high end android xiaomi, huawei, samsung... Mε ενδιαφέρει η αυτονομία, δίκαρτη συσκευή, χώρος, ταχύτητα, πολύ καλή ξεκούραστη οθόνη (>5.5" για ανάγνωση email & browsing (αδιάφορη 800 band), αγγλικό menu μόνο, ελληνικά μόνο στο πληκτρολόγιο αρκούν. Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι από Ευρώπη, ή Αμερική ή Ασία - δε με ενδιαφέρει γενικά η εγγύηση. Δε με περιορίζει το κόστος μιας και το ποσό θα προέλθει από εταιρία. Ευχαριστώ! Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Νομίζω ότι το Oneplus 6 είναι πολύ καλή επιλογή Edited July 17, 2018 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Mi mix 2s Mi 8 Huawei p20 pro HTC u12+ Galaxy S9+ Asus zenfone 5z Oneplus 6 Xperia xz2 Οποίο και να πάρεις από αυτά, θα σε καλύψει. Vivo nex s Oppo find x Αν ψάχνεις κάτι πιο σπέσιαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα παιδες! Θα ήθελα τη βοήθεια όποιου συμφορουμίτη θέλει κ ο ίδιος. Κάτοχος Oneplus One απ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του έχω αρχίσει και παρατηρώ σημάδια αλλαγής. Καθότι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή μου σκέφτηκα πολύ ζεστά να τσιμπήσω το oneplus 6.. Κ κάπου εδώ μετά από ψάξιμο παρατήρησα κάθε τόσο κ αντικρουόμενες απόψεις, νταξ haters gonna hate αλλά υπάρχει όντως λόγος για τόση γκρίνια για μπαταρία και κάμερα? Θέλω εξαιρετική οθόνη μγάλου μεγέθους και απροβλημάτιστη ταχύτητα+ η επένδυση π θα κανω να βγάλει τα λεφτά της! Δεν κάιγομαι τόσο πολύ για κάμερες κλπ.. Εχετε τίποτα αντίστοιχο κατα νού? Κ Κίνα θα κοίταζα αλλά κάτι μ λεει πως το mi8 λογικά θα μείνει απλησίαστο τουλάχιστο όσο αφορά εμένα προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλησπέρα παιδες! Θα ήθελα τη βοήθεια όποιου συμφορουμίτη θέλει κ ο ίδιος. Κάτοχος Oneplus One απ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του έχω αρχίσει και παρατηρώ σημάδια αλλαγής. Καθότι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή μου σκέφτηκα πολύ ζεστά να τσιμπήσω το oneplus 6.. Κ κάπου εδώ μετά από ψάξιμο παρατήρησα κάθε τόσο κ αντικρουόμενες απόψεις, νταξ haters gonna hate αλλά υπάρχει όντως λόγος για τόση γκρίνια για μπαταρία και κάμερα? Θέλω εξαιρετική οθόνη μγάλου μεγέθους και απροβλημάτιστη ταχύτητα+ η επένδυση π θα κανω να βγάλει τα λεφτά της! Δεν κάιγομαι τόσο πολύ για κάμερες κλπ.. Εχετε τίποτα αντίστοιχο κατα νού? Κ Κίνα θα κοίταζα αλλά κάτι μ λεει πως το mi8 λογικά θα μείνει απλησίαστο τουλάχιστο όσο αφορά εμένα προς το παρόν..Καταρχήν μια χαρά είναι το Oneplus 6, και το mi 8 δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλησίαστο... λογικά το Explorer θα είναι απλησίαστο. Βέβαια πλέον κανένα δεν έχει μεγάλη οθόνη... 19/9 και μεγάλη οθόνη είναι έννοιες αντίθετες. Εφόσον είσαι ευχαριστημένος από την oneplus δεν βλέπω το λόγο να μην ξαναπάς... Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 https://www.skroutz.gr/s/14147301/Nokia-8-Sirocco-Dual-128GB.html Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Νομίζω ότι είσαι λίγο εκτός θέματος ceron! φιλικά πάντα Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Mi mix 2s, one plus 6, xz2, s9+,htc12+, mate 10 pro Μεγάλες οθόνες καλή αυτονομία σχετικά. Τα mix 2s , xz2, 12+, mate 10pro είναι με καθαρή οθόνη χωρίς Notch. Αν έπαιζε το κόστος μέσα θα έλεγα mi mix 2s γιατί είναι το φθηνότερο πόσο μάλλον αν κόψεις και τιμολόγιο. Από εκεί και πέρα πας σε ότι σου κάνει αισθητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, είναι κάποιο αδιάβροχο από αυτά? Επίσης με προτεραιότητα την αυτονομία ποιά είναι η σειρά κατάταξης τους? Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ειμαι πράγματι πολυ ικανοποιημένος κ νιώθω κ αρκετά σίγουρος οτι ακόμα κ προβλήματα να υπαρχουν ερχο ται συνεχώς updates που δίνουν λύσεις! Τωρα όσο για το hype που "δήθεν τάχα" υπάρχει δεν νομιζω οτι αξίζει να γινει καν κουβέντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 καλησπερα σας,εχω το s8 και θελω να παω σε κατι πιο δυνατο σε καμερα ειναι ο κυριως στοχος, ειμαι αναμεσα σε p20 pro και g7 μπορει καποιος να με βοηθησει?το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 650.θελω μια καμερα που να μην με κανω να αλλαξω κινητο για τα επομενα 2 -3 χρονια.μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Για mi note8 το σκέφτηκα βέβαια αλλα κολλάω στο ότι μόνο από κίνα προς το παρόν.. κ με rom κλπ τι θα γίνει? οπωε επισης κ σε θεματα εγγυησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αν δεν καίγεσαι για κάμερα ρίξε μια ματιά και στο Mi Mix 2. Καλή οθόνη, γρήγορο, καλή μπαταρία και πλέον βρίσκεται σε τιμές 320-330 ευρώ από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 καλησπερα σας,εχω το s8 και θελω να παω σε κατι πιο δυνατο σε καμερα ειναι ο κυριως στοχος, ειμαι αναμεσα σε p20 pro και g7 μπορει καποιος να με βοηθησει?το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 650.θελω μια καμερα που να μην με κανω να αλλαξω κινητο για τα επομενα 2 -3 χρονια.μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω. Εντελώς φιλικά αλλά δεν πρόκειται να βρείς κάτι αισθητά καλύτερο από το S8 σε κάμερα, εκτός και αν ο λόγος που αναβαθμίζεις είναι γιατί θέλεις δεύτερη κάμερα και Bokeh εφέ. Κατά τα άλλα Το P20 pro θεωρείται πως έχει αυτή τη στιγμή την καλύτερη κάμερα και δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο. Αν θέλεις να γλιτώσεις αρκετά λεφτά και να έχεις σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα υπάρχουν και τα Mi8 και Mi Mix 2s της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 φιλος πωλητης ψαχνει κατι με μεγαλη μπαταρια να μη κολλαει και καλουτσικη καμερα εχω δει κατι oukitel με 6000 μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα εσεις τι πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Τούμπανα και τα 2 σε όποιο και να πας δεν θα το μετανιώσεις... Εγώ θα πήγαινα σε oneplus 6 Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 ευχαριστω για την απαντηση, δλδ ποιο ειναι το καλυτερο τηλ κατα την γνωμη σου με διπλη καμερα ευρεια, που να μην με κανει να αλλαξω τηλ για τα επομενα δυο χρονια τουλαχιστον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλησπέρα, έχει κάποιος κάτοχος το συγκεκριμένο κινητό? Με ενδιαφέρει να το αγοράσω για ηλικιωμένο άτομο και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 s9 plus . καμερα ισαξια σε ορισμενα σημεια με το p20 pro. καπου το εν καπου το αλλο μπροστα αν δει και τα τσετ στο νετ. βιντεο το s9 plus πολυ καλυτερο ois, μπαταρια καλυτερο το p20 pro. οθονη το s9 plus. οποιο και να παρεις θα εισαι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Είμαι και εγώ υπέρ op6. Νεώτερη συσκευή, νεώτερος soc, καλύτερη υποστήριξη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1989 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να αποκτησω τον διάδοχο του Huawei p8 που με συντροφευει εδω και δυόμισι χρόνια. Κατοικώ Αγγλία όποτε αγορα απο σκρουτζομαγαζο δεν νομιζω οτι ειναι εφικτή μιας και το κόστος αποστολής ειναι περίπου στα 40 ευρώ. Τα κριτήρια ειναι τα εξής: 1) τιμη εως 300 ευρω ή λίρες 2) κάμερα εφάμιλλη και καλυτερη του p8. 3) μπαταρία με γρηγορη φόρτιση 4) Απο gearbest με Ευρωπαϊκή αποθήκη ή απο αλλο site απο Ευρώπη ή απο αγγλικο μαγαζι εκτός και αν εχετε καποια εξαιρετική πρόταση 5) καλύτερο επεξεργαστή απο το p8 6) δεν με ενοχλεί να ειναι ναυαρχιδα εως 2 χρόνων 7)απο οθόνη δεν εχω καποια προτιμηση 8) θα ηθελα να εχει ελληνικο μενου αλλα συμβιβαζομαι και με αγγλικά Στην Αγγλία παρατηρώ πως εχουν σε τιμές γυρω στο 350αρι το samsung s7 edge.. θεωρείτε πως αξίζει ακομα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited July 19, 2018 by manos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 https://www.eglobalcentral.eu/#/product/22276 SD 835 Dual camera OZO audio Πολύ καλή μπαταρία Stock Android (2 χρόνια updates & 3 Χρόνια security updates) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts