Bezbozny Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μπα... 1000 ευρώ δε δίνω με τίποτα...πεταμένα λεφτά για πολύ λίγες αλλαγές. Σκέφτομαι τα εξής: S9+ στις 569 λίρες το 128 gb dual sim από Hong Kong από εδώ https://www.tobydeals.co.uk/en_GB/product/samsung-galaxy-s9-plus-g965fd-dual-sim-4g-128gb-midnight-black-2.html Asus zenfone 5z στα 550 ευρώ η έκδοση με 256gb dual sim διαθέσιμο από μέσα Ιουλίου (αν και μικρότερο σε μέγεθος αλλά πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του) Note 8 128gb dual sim 619 λίρες https://www.tobydeals.co.uk/en_GB/product/samsung-galaxy-note-8-n9500-128gb-dual-sim-midnight-black-1.html O μόνος λόγος να περιμένω το note 9 είναι μπας και πέσουν και άλλο οι τιμές. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 καλησπερα καποια ναυαρχιδα με fm radio βρε παιδια δεν υπαρχει ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Φίλε μου και τα 2 είναι downgrade από άποψη επεξεργαστή και κάμερας (ιδίως στο 5 plus). Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ποιο note 3 έχεις; Το mi note 3 ή το redmi note 3? Υποθέτω το δεύτερο. Αν ναι, τότε πας για το redmi note 5. Αν θες συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Huawei Mate 10. https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10-8877.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 1) Κόστος μέχρι 250€. 2) Το μέγεθος οθόνης μέχρι 6", με καλή ανάλυση. 3) Από Ευρώπη 4) 800αρα μπάντα επιθυμητή, αν και όχι απόλυτα απαραίτητη με cosmote θα το δουλέψω. 5) Οπωσδήποτε dual. Επιθυμητό το ραδιόφωνο, όχι απαραίτητο. 6) ελληνικό μενού, απαραίτητο. 7) Καλή οθόνη, στα πλαίσια του αναφερόμενου κόστους, βέβαια. 8) βαθμός σημασίας: αυτονομία 8, ομαλή λειτουργία και απόκριση 9, βαρύ gaming 8 κάμερα 8 Και για παιχνίδι το θέλω. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το redmi note 3 έχω. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το redmi note 3 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Huawei Mate 10. https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10-8877.phpΚαλό φαίνεται... Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Καμία άλλη άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 γεια σας.το samsung note 3 χαλασε. ηταν οτι καλητερο ειχα απο κινητα.πρεπει να παρω αλλο και δεν ξερω πια τι. απο το κινητο θελω τα εξης να μπαινω internet (σχεδον ολη μερα δηλαδη wifi η 4g ανοιχτα) να ακουω μουσικη απο ακουστικα κυριως αρα θελω καθαρο ηχο και ενταση καμερα με αξιοπρεπεια και να μην κολαει οταν του βαλω εφαρμογες και σαν κινητο μπαταρια οσο το δυνατον καλητερη. αυτα ειναι τα πιο σημαντικα. στο skroutz βρηκα τα παρακατω αλλα θελω αποψη απο ατομα που τα εχουν χρησιμοποιησει. xiaomi redmi 5 plus 64gb xiaomi redmi note 5 64gb xiaomi mi a1 64gb. μεχρι 200ε πανω κατω. ακουω τα υπερ και τα κατα και οτι αλλο προτεινετε. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Νομίζω ότι το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα είναι το redmi note 5... Στάλθηκε από το LG-H901 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 γεια σας.το samsung note 3 χαλασε. ηταν οτι καλητερο ειχα απο κινητα.πρεπει να παρω αλλο και δεν ξερω πια τι. απο το κινητο θελω τα εξης να μπαινω internet (σχεδον ολη μερα δηλαδη wifi η 4g ανοιχτα) να ακουω μουσικη απο ακουστικα κυριως αρα θελω καθαρο ηχο και ενταση καμερα με αξιοπρεπεια και να μην κολαει οταν του βαλω εφαρμογες και σαν κινητο μπαταρια οσο το δυνατον καλητερη. αυτα ειναι τα πιο σημαντικα. στο skroutz βρηκα τα παρακατω αλλα θελω αποψη απο ατομα που τα εχουν χρησιμοποιησει. xiaomi redmi 5 plus 64gb xiaomi redmi note 5 64gb xiaomi mi a1 64gb. μεχρι 200ε πανω κατω. ακουω τα υπερ και τα κατα και οτι αλλο προτεινετε. Αφού είχες Samsung λοιπόν και είσαι τόσο ευχαριστημένος γιατί δε κοιτάς και για κάνα μεταχειρισμένο note 5+++ αντί να πας για κινέζους? Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Αφού είχες Samsung λοιπόν και είσαι τόσο ευχαριστημένος γιατί δε κοιτάς και για κάνα μεταχειρισμένο note 5+++ αντί να πας για κινέζους? Αν δεν χρησιμοποιεί την γραφίδα, γιατί να πάει σε συσκευή τριετίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Πονεμενη ιστορια το ραδιο πλεον , τουλαχιστον στις ναυαρχιδες.Μονο η lg κραταει τα "μποσικα" για αυτο κοιταξε προς lg v30 μερια αν σε καλυπτει στα υπολοιπα χαρακτηριστηκα και τιμη γιατι ραδιακι εχει προς το παρων.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glitsokambia Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος Note 3 για 4 σχεδόν χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το απίστευτο αυτό τηλέφωνο. Μετά από πολύ ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε Mate 10 Pro και OP 5t. Και τα δύο εξαιρετικά φαίνονται αλλά το βασικό μου θέμα είναι το γεγονός ότι δεν μου αρέσει με τίποτα να βάζω θήκες και tempered glass στο κινητό οπότε με προβληματίζει κάπως η γυάλινη πλάτη του Mate. Πιστεύετε ότι η μεταλλική κατασκευή του OP το καθιστά πιο ασφαλές ή η διαφορά θα είναι ασήμαντη; Ποιο έχει καλύτερο feeling στο χέρι; Για την προστασία της οθόνης σκέφτομαι Nano liquid shield δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ξέρει κανείς αν όντως αξίζει; Συγγνώμη για το σεντόνι κι ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 μεταξυ lg g6 htc 10 και google pixel ποιο νομιζετε αξιζει ποιο πολυ..ολα πανω κατω στα ιδια λεφτα ειναι..με ενδιαφερει χαμηλο σαρ καμερα και να αντεξει δυο χρονια..κατοχος se 16gb εδω και εναμιση χρονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Nokia 6 (2018) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Συσκευή πάνω από 6'' dual sim από Ελλάδα. Απλη χρήση όχι βαριά παιχνίδια Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Nokia 7 plus Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μεγαλυτερ με μαξ 7"??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μεγαλυτερ με μαξ 7"??? Mi max 2,χωρις b20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Αν δεν το θέλεις άμεσα.... κανείς λίγο υπομονή για το mi max 3 Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Δεν έμεινα ικανοποιημένος από αυτά που κοιτούσα στα 350Ε και έτσι ανέβασα λίγο το budget μετά από 1 μήνα στα 500E (το παίρνω με τιμολόγιο ως ελ. επαγγελματίας οπότε θέλω από Ελλάδα). 'Εχω καταλήξει στα Huawei mate 10 Pro και Xiaomi Mi Mix 2S που αυτή τη στιγμή τα βρίσκεις κοντα σε αυτό το ποσό. Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα και μετά η αυτονομία. Να σας πω την αλήθεια πάντα ήμουν σε near-stock android (Nexus, Moto X) οπότε δεν έχω εμπειρία στα λειτουργικά της huawei και της Xiaomi και φοβάμαι ότι θα ξενερώσω αλλά θα το ρισκάρω... Δε ξέρω καν πόσο διαφέρουν μεταξύ τους. https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone3=9058&idPhone1=8854&idPhone2=9067 Τί θα διαλέγατε από τα δύο; Από ότι έχω διαβάσει και οι δύο κάμερες είναι πολύ καλές. Νομίζω ότι υπερτερεί το Huawei στην οθόνη και στη μπαταρία. Αυτή τη στιγμή είμαι πιο κοντά στο Huawei όμως γιατί θα έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι 1 όπως το άλλο από σκρουτζομάγαζο αν και ομολογώ το design του Mi Mix 2S τα σπάει. Κάποιο άλλο θετικό/αρνητικό που δεν έχω σκεφτεί; Σας ευχαριστώ! Edited June 23, 2018 by yorgos00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Και η γυναίκα μου ήθελε οπωσδήποτε ράδιο στο κινητό της και το καινούριο δεν είχε. Της πήρα αυτό και ησύχασα ! :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Καλησπεριζω την παρεα, Οπως αναφερω και στον τιτλο σκεφτομαι να αλλαξω το s7 edge που εχω, μετα απο 2 χρονια χρησης, με μια νεοτερη συσκευη. Σκεφτομαι ως αντικαταστατη ειτε το s9 plus ειτε το iphone 8 plus( το δευτερο απο περιεργεια μια και δν ετυχε να εχω ποτε στην κατοχη μου συσκευη iphone και θα ηθελα να το δω). To ερωτημα ειναι στην συγκεκριμενη περιοδο αξιζει να δωσει καποιος τοσα χρηματα για την αγορα μια εκ των παραπανω συσκευων? Περισσοτερο ρωταω γιατι καπου διαβασα οτι τοσο απο πλευρα samsung αναμενεται η παρουσιαση του note 9 μεσα στο καλοκαιρι οσο και απο πλευρας apple που θα παρουσιασει τα επομενα Iphone αμεσως μετα το καλοκαιρι. Πιστευεται αξιζει μια αγορα αυτη την περιοδο η θα ηταν καλυτερα να κατσω κανα 3μηνο ακομη με τον γερολυκο(s7 edge) ετσι ωστε να υπαρχουν στο τραπεζι επιπλεον συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 @nikoss77 Το Xiaomi note 5 ή το Xiaomi mi note 3 από banggood βγαίνει 240 € Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts