Jump to content

glitsokambia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About glitsokambia

  • Ημ. Γέννησης 08/01/1987

glitsokambia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παίδες. Έχω αποφασίσει κι εγώ να πάρω το GT2 Pro. Το μόνο δίλημμα που έχω είναι αν θα πάω στο λευκό με το συνθετικό κάλυμμα ή στο μαύρο που έχει γυαλί πίσω. Το έχει πάρει κανείς το μαύρο; Γλιστράει πολύ σε σχέση με το λευκό; Η αίσθηση στο χέρι πώς είναι; Προσωπικά δεν θέλω να βάζω θήκες οπότε παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου. Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει.
  2. Δεν τις μπορώ τις θήκες οπότε το πιθανότερο είναι να μη βάλω καθόλου ή να βάλω κάποια πολύ light.
  3. Καλησπέρα σε όλους! Επιτέλους το πήρα κι εγώ στα χέρια μου :D Το θέμα είναι ότι τα χέρια μου είναι σαν βούτυρο :p και επείγει ένα καλό tempered glass για να μην κλαίω! Τα full που καλύπτουν και τα bezels αξίζουν ή καλύτερα διάφανα; Δεν μπορώ τα μερικής κάλυψης με τπτ πάντως...Τα διάφανα είναι όλα μερικής; Βρήκα ένα Spigen στο σκρουτζ στα 20 ευρώ...το εχει δοκιμάσει κανείς; https://www.cellphones.gr/guali-prostasias-spigen-glass-fc-xiaomi-mi-8-full-screen-cover-black Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη!
  4. Καλησπέρα σε όλους! Παίδες τη βοήθεια σας σε έναν φουλ αναποφάσιστο συμφορουμίτη :) Αφού διάβασα όλο το νήμα 3 φορές και μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα ανάμεσα στο Mi8 και το Mate 10 pro. Βασικά το MI8 προτιμώ αλλά με φοβίζουν όλα αυτά με το ποια έκδοση φτάνει τελικά στα χέρια μας (με την αντίστοιχη απόδοση σε θέμα καμερών κλπ). Θέλω να το πάρω από σκρουτζομάγαζο για καλύτερη τιμή μιας και με Κίνα δεν μπλέκω. Σε όλα τα σκρουτζομάγαζα λένε για global version. Το ερώτημα μου είναι αν η συσκευή που θα πάρω από το χ σκρουτζομάγαζο είναι η ίδια με αυτή που πουλάει η Infoquest κι ο Κωτσόβολος πχ και αν η εγγύηση θα με καλύπτει το ίδιο. Ευχαριστώ για τον χρονο σας!
  5. Καλησπέρα παιδιά! Βρίσκω σήμερα το Mi 8 64GB στο Banggood με 363 ευρω και με τρώει το χέρι μου! https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi8-Mi-8-Global-Version-6_21-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1325618.html?rmmds=search&ID=229&cur_warehouse=HK Αυτό που δεν καταλαβαίνω αν και διάβασα όλα τα προηγούμενα posts είναι τι παίζει με την επιλογή του σωστού shipping. Δεν με πειράζει αν καθυστερήσει να έρθει αρκεί να γλιτώσω σίγουρα το καταρραμένο τελωνείο! Μου είχε πιάσει παλιότερα δυο αποστολές και ακόμα κλαίω... Οι διαθέσιμες επιλογές είναι Air Parcel Register / Priority Direct Mail (+11.13) / Express Mail Service (+15.39) και ως warehouse δίνει το Hong Kong (HK). Τι να επιλέξω; Θα το γλιτώσω το τελωνείο λέτε ή είναι ρίσκο έτσι κι αλλιώς; Αν είναι να το πιάσουν καλύτερα από Ιταλία με topsellerstore στα 415 ευρώ... Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  6. Καλησπέρα συμφορουμίτες! Την τιμή αυτή από eglobal central πως την βλέπετε; Δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτό, είναι αξιόπιστο; https://www.eglobalcentral.eu/huawei-honor-play-4gb-64gb-dual-sim-blue.html#qna Επίσης έβγαλε το Pocophone F1 σε παρόμοια τιμή από χθες... Honor Play ή Poco? Εσείς με τι θα πηγαίνατε; Το πλαστικό κάλλυμα του Poco με ζορίζει λίγο σε σχέση με το μεταλλικό του Honor... Any help welcome! :)
  7. Στο ebay δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο! Βρήκα αυτά τα δύο όμως...Ποιο λες να πάρω; Ευχαριστώ! https://www.flipkart.com/nillkin-tempered-glass-guard-samsung-galaxy-note-3/p/itmetdr5yqazwz3v https://www.banggood.com/AntiExplosion-Glass-Screen-Protector-For-Samsung-GALAXY-Note-3-N9000-p-929996.html
  8. Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω ένα καλό tempered glass για το Note 3 από skroutz. Βλέπω μάρκες OEM, INOS, REMAX, ANCUS... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο από τα παραπάνω να δώσει μια γνώμη; Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  9. Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος Note 3 για 4 σχεδόν χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το απίστευτο αυτό τηλέφωνο. Μετά από πολύ ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε Mate 10 Pro και OP 5t. Και τα δύο εξαιρετικά φαίνονται αλλά το βασικό μου θέμα είναι το γεγονός ότι δεν μου αρέσει με τίποτα να βάζω θήκες και tempered glass στο κινητό οπότε με προβληματίζει κάπως η γυάλινη πλάτη του Mate. Πιστεύετε ότι η μεταλλική κατασκευή του OP το καθιστά πιο ασφαλές ή η διαφορά θα είναι ασήμαντη; Ποιο έχει καλύτερο feeling στο χέρι; Για την προστασία της οθόνης σκέφτομαι Nano liquid shield δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ξέρει κανείς αν όντως αξίζει; Συγγνώμη για το σεντόνι κι ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...