zurabi_97 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Είμαι ανάμεσα στο poco x3 nfc και mi 10 lite 5g. Ξέρουμε αν δουλεύει το cosmote WiFi calling και στα δύο; Το Mi 10 Lite παίζει το WiFi Calling της Cosmote out of the box. Είναι μέσα στη λίστα με τις υποστιρηζόμενες συσκευές. Το Poco X3 NFC δεν είναι στη λίστα. μπορεί να παίξει με το *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#*, μπορεί και να μην παίξει. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλησπερα. 3χω το xiaomi mi note 10 pro. Το vowifi επαιζε κανονικα. Ξαφνικα, και ενω στος ρυθμισεις φαινεται οτι ειναι ενεργοποιημενο, δεν... εχω την αισθηση πως ολο αυτι ξεκινησε μς την αναβαθμιση σε miui 12. Εχει συμβει και σε αλλον; παιζει να ειναι αυτο που λεω και να ειναι μπαγκ;ννα οεριμενω καποιο απντειτ απο xiaomi ή ειναι θεμα κοσμοτε; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλησπερα. 3χω το xiaomi mi note 10 pro. Το vowifi επαιζε κανονικα. Ξαφνικα, και ενω στος ρυθμισεις φαινεται οτι ειναι ενεργοποιημενο, δεν... εχω την αισθηση πως ολο αυτι ξεκινησε μς την αναβαθμιση σε miui 12. Εχει συμβει και σε αλλον; παιζει να ειναι αυτο που λεω και να ειναι μπαγκ;ννα οεριμενω καποιο απντειτ απο xiaomi ή ειναι θεμα κοσμοτε; ευχαριστωΕπανεκκίνηση δοκίμασες; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Καλησπερα. 3χω το xiaomi mi note 10 pro. Το vowifi επαιζε κανονικα. Ξαφνικα, και ενω στος ρυθμισεις φαινεται οτι ειναι ενεργοποιημενο, δεν... εχω την αισθηση πως ολο αυτι ξεκινησε μς την αναβαθμιση σε miui 12. Εχει συμβει και σε αλλον; παιζει να ειναι αυτο που λεω και να ειναι μπαγκ;ννα οεριμενω καποιο απντειτ απο xiaomi ή ειναι θεμα κοσμοτε; ευχαριστω Κι εμένα μου είχε συμβεί αυτό μετά από αναβάθμιση στο redmi note 7. Το ανάφερα στο νήμα της συσκευής και κάποιος έριξε την ιδέα να ξαναστείλω sms ενεργοποίησης. Μου ήρθε sms ότι η ( ενεργοποιημενη!) υπηρεσία ενεργοποιηθηκε. Έκανα επανεκκίνηση στην συσκευή και.... Όλα καλά! Δοκίμασε το. Δεν χάνεις κάτι... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Σε υπερευχαριστω φιλε. Για να μην ψαχνω ειναι ευκολο να μου θυμησεις τι στελνω σε σμσ και που; να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Στείλε WIFICALL στο 1333 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Να σαι καλα φιλε. Μουρθε δυστυχως απαντηση οτι η υπηρεσια ειναι ενεργοποιημενη. Αλλος με miui 12 εχει προβλημα παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Να σαι καλα φιλε. Μουρθε δυστυχως απαντηση οτι η υπηρεσια ειναι ενεργοποιημενη. Αλλος με miui 12 εχει προβλημα παιδια;Μετά απ αυτό έκανες επανεκκίνηση μήπως και...; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Έφερα το γαμπρό μου στο οικογενειακό που έχω στη cosmote. Στέλνει wificall στο 1333 και έχει εννοείται συμβατή συσκευή S10+ Δεν παίρνει ποτέ απάντηση επιβεβαίωσης ή κάτι άλλο. δεν δουλεύει η υπηρεσία... Εδώ και 10 μέρες υποτίθεται το κοίταξε οι τεχνικοί.. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Έφερα το γαμπρό μου στο οικογενειακό που έχω στη cosmote. Στέλνει wificall στο 1333 και έχει εννοείται συμβατή συσκευή S10+ Δεν παίρνει ποτέ απάντηση επιβεβαίωσης ή κάτι άλλο. δεν δουλεύει η υπηρεσία... Εδώ και 10 μέρες υποτίθεται το κοίταξε οι τεχνικοί.. Καμία ιδέα; Πάρε ο ίδιος στο 2106513888 και ζήτα να το ενεργοποιήσουν από το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Μετά απ αυτό έκανες επανεκκίνηση μήπως και...; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkναι φιλε. Δυστυχως τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Πάρε ο ίδιος στο 2106513888 και ζήτα να το ενεργοποιήσουν από το σύστημα. Εχω μιλήσει με εξυπηρέτηση και μου λένε ότι τους βγάζει σφάλμα και δεν μπορούν να το ενεργοποίησουν και το έχουν δώσει στους τεχνικούς... 10+ μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Σε Mi 10 αρνείται πεισματικά να συνδεθεί σε VoWifi,ενώ είναι όλα ενεργοποιημένα κανονικά. Μέχρι πριν λίγες μέρες στο S9 plus έπαιζε κανονικά. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Φιλε χρυσοστομε αν σουβδουλευε πριν, ειμαι στην ιδια φαση. Λογικα αν δουκευει σε αλλους, το προβλημα μαλλον ειναι στο miui 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Δούλευε μεν,σε άλλη συσκευή δε. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 για τις υποστηριζόμενες συσκευές δοκιμάστε τη λύση "να βγούμε και να ξαναμπούμε" «END WIFICALL» στο 1333 και εν συνεχεία «WIFICALL» επείσης στο 1333 για τις μη υποστηριζόμενες συσκευές θα απαιτηθεί κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών οπότε για δοκιμή απαιτείται ένας γενναίος κάτοχος συμβατής συσκευής :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 μάλλον θέμα του miui είναι, το θυμάμαι να συμβαίνει σε κάθε νέο Miui. Αλλάζουν την έκδοση του modem, παλιότερα θυμάμαι ότι σαν λύση είχαμε το flash modem παλιότερης έκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Εγώ που αναβάθμισα σε MIUI 12 στο Note 8T, εξακολουθεί να λειτουργεί η υπηρεσία. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Εγώ που αναβάθμισα σε MIUI 12 στο Note 8T, εξακολουθεί να λειτουργεί η υπηρεσία.MIUI 12 ναι... όχι όμως και Android 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 MIUI 12 ναι... όχι όμως και Android 11 Μάλλον θα πρέπει να στείλει bug report μέσω της σχετικής εφαρμογής Feedback που έχει το κινητό για να το διορθώσουν εάν είναι θέμα της συσκευής και όχι του παρόχου. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 Δηλαδη ειναι θεμα αντροιντ 11? Ποιος ειναι υπεύθυνος για αυτηβτην ασυμβατοτητα; το αντροιντ ορεπει να διορθωσει κατι; ή η κοσμοτε να κανει απντειτ για να υποστηριζει αντροιντ 11? Μαλλον το 2ο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 (edited) Δηλαδη ειναι θεμα αντροιντ 11? Ποιος ειναι υπεύθυνος για αυτηβτην ασυμβατοτητα; το αντροιντ ορεπει να διορθωσει κατι; ή η κοσμοτε να κανει απντειτ για να υποστηριζει αντροιντ 11? Μαλλον το 2ο;Πιο πιθανό μου φαίνεται ο κατασκευαστής να πρέπει να περάσει κάτι στο λογισμικό σε επόμενη αναβάθμιση. Edited October 29, 2020 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2020 2 εβδομάδες και μου λένε από μέρα σε μέρα. Δε ξέρουν τι τους γίνεται... Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να ενεργοποιηθεί το wificall στη γραμμή; Να θυμίσω το κινητό είναι S10+ και στέλνωντας μήνυμα δεν παίρνω ποτέ απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Τι άλλο να κάνεις; Αν δεν μπορούν για κάποιο τεχνικό λόγο προσωρινά να το ενεργοποιήσουν στη συγκεκριμένη γραμμή, δε βλέπω κάποια εναλλακτική. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 για τις υποστηριζόμενες συσκευές δοκιμάστε τη λύση "να βγούμε και να ξαναμπούμε" «END WIFICALL» στο 1333 και εν συνεχεία «WIFICALL» επείσης στο 1333 για τις μη υποστηριζόμενες συσκευές θα απαιτηθεί κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών οπότε για δοκιμή απαιτείται ένας γενναίος κάτοχος συμβατής συσκευής :)Το δοκίμασα σε Mi 10. Δεν επιασε. Ακόμα δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts