guy_fawkes Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Σε ποια χώρα? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Σε ποια χώρα? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nordic version. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ήρθε και σε εμένα ενημέρωση Αυγούστου Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 (edited) γεια σας παιδια Μια ερώτηση μιας και με ενδιαφέρει το κινητο. Πήγα το επεξεργαστηκα λιγο σημερα και το μονο που με ξένισε ειναι η κατω μπαρα με τα navigation buttons.ειναι δυνατον να φυγει τελειως η μπαρα και να δουλεψει με καποια gestures?ενα προγραμμα fluid που λειτουργει σε αλλα κινητα ωστε να το κανεις αυτο να φανταστω εδω δεν δουλευει λογω κλειδομενου api? Raw αρχειο τραβαει ωστε να το επεξεργαστουμε μετα στο PC? Eπισης ποια τιμη θεωρείτε δικαια για μετεχειρο ενος χρονου ? Edited September 6, 2019 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Το fluid δουλευει αψογα. Σε λιγο καιρο εξαλλου θα παρει το android 10 οποτε ουτε το fluid θα χρειαστεις. Ετσι το ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Το fluid δουλευει αψογα. Σε λιγο καιρο εξαλλου θα παρει το android 10 οποτε ουτε το fluid θα χρειαστεις. Ετσι το ειχα Ευχαριστω φιλε μου ωραια γιατι και τωρα το v30 με fluid το εχω. Ξερεις αν δινει raw σε manual φωτογράφιση? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ευχαριστω φιλε μου ωραια γιατι και τωρα το v30 με fluid το εχω. Ξερεις αν δινει raw σε manual φωτογράφιση? Δεν δινει raw δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 οχι raw δεν δινει η sony,απο το 1 ξεκινησε. γιατι θες να φυγεις απο το v30 εαν επιτρέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 (edited) οχι raw δεν δινει η sony,απο το 1 ξεκινησε. γιατι θες να φυγεις απο το v30 εαν επιτρέπετε; φιλε απο το V30 δεν θα εφευγα ποτε το ειχα παρει με το που βγηκε μιας και ειχε τα παντα που ηθελα.Ραδιο,ακουστικα,αδιαβραχο,amoled,duc και η καμερα με gcam ειναι σε παρα παρα πολυ καλο επιπεδο!ελεγα οτι θα το κρατησω τουλαχιστον 3 χρονια! αλλα!! το εριξε η γυναικα μου κατω και εχει κανει μια ρωγμη στην οθονη και εχω τρελαθει για αλλαγη χαχα και επειδη ηρθε ο καιρος να αλλαξει αυτη το G4 θα της δωσω το V30 και λεω να δοκιμασω κατι αλλο.Αν δεν με ικανοποιησει τιποτα θα ξαναγυρισω εκει.Θα δοκιμασω και ΜΑΤΕ 20 PRO λεω. Εβαλα λιγο διπλα διπλα ΧΖ3 και V30 και αυτο το μακροστενο στυλ τηλεκοντρολ δεν μ αρεσε καθολου του V30 ειναι πιο χορταστικη. Κατι για το FLuid κανονικα κρυβει την Μπαρα κατω ετσι? δεν δινει απλα τα gestures. Edited September 7, 2019 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 φιλε απο το V30 δεν θα εφευγα ποτε το ειχα παρει με το που βγηκε μιας και ειχε τα παντα που ηθελα.Ραδιο,ακουστικα,αδιαβραχο,amoled,duc και η καμερα με gcam ειναι σε παρα παρα πολυ καλο επιπεδο!ελεγα οτι θα το κρατησω τουλαχιστον 3 χρονια! αλλα!! το εριξε η γυναικα μου κατω και εχει κανει μια ρωγμη στην οθονη και εχω τρελαθει για αλλαγη χαχα και επειδη ηρθε ο καιρος να αλλαξει αυτη το G4 θα της δωσω το V30 και λεω να δοκιμασω κατι αλλο.Αν δεν με ικανοποιησει τιποτα θα ξαναγυρισω εκει.Θα δοκιμασω και ΜΑΤΕ 20 PRO λεω. Εβαλα λιγο διπλα διπλα ΧΖ3 και V30 και αυτο το μακροστενο στυλ τηλεκοντρολ δεν μ αρεσε καθολου του V30 ειναι πιο χορταστικη. Κατι για το FLuid κανονικα κρυβει την Μπαρα κατω ετσι δεν δινει απλα τα gestures/ Τι εννοεις ακριβως με την τελευταια προταση? Κρυβεται η μπαρα κατω μεσω ADB εντολης απο υπολογιστη. Εχει οδηγιες στην εφαρμογη. 2 λεπτα υποθεση και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Τι εννοεις ακριβως με την τελευταια προταση? Κρυβεται η μπαρα κατω μεσω ADB εντολης απο υπολογιστη. Εχει οδηγιες στην εφαρμογη. 2 λεπτα υποθεση και εισαι ετοιμος. Ναι φιλε αυτο εννοω μεσω εντολης ετσι το εχω και στο V30.απλα νομιζω οτι σε μερικα κινητα δεν γινοταν? Εκτος αν δεν θυμαμαι καλα. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Στο συγκεκριμενο γινεται.Ετσι το ειχα. Τα soft buttons τα σιχαινομαι πλεον και απολαμβανα ολοκληρη την οθοναρα του ΧΖ3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Στο συγκεκριμενο γινεται.Ετσι το ειχα. Τα soft buttons τα σιχαινομαι πλεον και απολαμβανα ολοκληρη την οθοναρα του ΧΖ3 Να σε ρωτησω φιλε η καμερα σε συνθηκες δωματίου τραβάει γρηγορα φωτογραφια;εστιαζει δηλαδη άμεσα;οκ samsung και iPhone ειναι κορυφαια σε αυτον τον τομεα.το xz πως τα παει; Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Να σε ρωτησω φιλε η καμερα σε συνθηκες δωματίου τραβάει γρηγορα φωτογραφια;εστιαζει δηλαδη άμεσα;οκ samsung και iPhone ειναι κορυφαια σε αυτον τον τομεα.το xz πως τα παει; Απο εστιαση δεν ειχαμε ποτε προβλημα.Ηταν γρηγορο.Για καλυτερο ομως αποτελεσμα πηγαινες manual ή ριπη. Υπαρχει ενα φωτογραφικο τοπικ με τα κινητα της SONY σειρα ΧΖ να δεις και δειγματα φωτογραφιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Απο εστιαση δεν ειχαμε ποτε προβλημα.Ηταν γρηγορο.Για καλυτερο ομως αποτελεσμα πηγαινες manual ή ριπη. Υπαρχει ενα φωτογραφικο τοπικ με τα κινητα της SONY σειρα ΧΖ να δεις και δειγματα φωτογραφιων. Kαλημερα φιλε. Μια ακομη ερωτηση. Βλέπω μερικά Video στο Youtube και δειχνουν οτι εχει μια επιλογη στην καμερα Bokeh. Τα εκθιασιακα που ειδα εγω δεν την ειχαν αλλα μονο για portrait selfie.Kαι καποια review δεν λενε οτι την εχουν.Την πηρε με κάποια αναβάθμιση? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Την έχει από stock απλά είναι σαν ξεχωριστο application Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Την έχει από stock απλά είναι σαν ξεχωριστο application Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατεβαζεις καποιο app?Οκ το βρηκα στο store. θα βαλουν τιποτα portrait στην 10αρα?εχει ακουστει τιποτα? Edited September 10, 2019 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 κατεβαζεις καποιο app?Οκ το βρηκα στο store. θα βαλουν τιποτα portrait στην 10αρα?εχει ακουστει τιποτα? Κανονικά το έχει από "μαμά" η συσκευή δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Δεν ξέρω αν είναι κάποιος από δω πάντως στο ινσομνια δίνεται xz3 με fitness band στα 320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Δεν ξέρω αν είναι κάποιος από δω πάντως στο ινσομνια δίνεται xz3 με fitness band στα 320 ειναι καλη τιμης λες? ψηνομαι να το δοκιμασω . Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 (edited) ειναι καλη τιμης λες? ψηνομαι να το δοκιμασω . Προφανώς και είναι καλή τιμή, εάν σκεφτείς ότι πέρυσι ακόμα 300 είχε το xz1 καινούργιο βέβαια. Στα 300 μόνο xiaomi ναυαρχίδα θα βρεις... Δεν παύει να είναι μεταχειρισμένο βέβαια. Αλλά απ ότι είδα ήταν στην πένα. Το xz3 για ένα χρόνο τουλάχιστον ακόμα δεν πιστεύω ότι θα πέσει κάτω από 500€ Λίγο που ξαναείδα τα σκοτώνουν τα σονυ.300xz3 190 xz2 110xz1 Edited September 22, 2019 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Προφανώς και είναι καλή τιμή, εάν σκεφτείς ότι πέρυσι ακόμα 300 είχε το xz1 καινούργιο βέβαια. Στα 300 μόνο xiaomi ναυαρχίδα θα βρεις... Δεν παύει να είναι μεταχειρισμένο βέβαια. Αλλά απ ότι είδα ήταν στην πένα. Το xz3 για ένα χρόνο τουλάχιστον ακόμα δεν πιστεύω ότι θα πέσει κάτω από 500€ Λίγο που ξαναείδα τα σκοτώνουν τα σονυ.300xz3 190 xz2 110xz1 Ναι φένεται σε καλή κατάσταση.Το είδα και εγώ τώρα που το είπες. Εγώ θεωρώ στο μεταχειρισμένο και την ύπαρξη της εγγύηση πολύ σημαντική για κάθε ενδεχόμενο και αυτό έχει. Όντως τα Sony τα έχουν αρκετά φθηνά. Αλλά ειδικά Huawei και Samsung τα έχουν πιο ακριβά και από καινούργια δεν ξέρω τι παίζει. Έχω να πάρω σονυ από το Ζ3 αλλά λίγο που επαιξα με το ΧΖ3 στα μαγαζιά μου άφησε καλές εντυπώσεις με ΟΘΟΝΑΡΑ Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 ειναι καλο φιλε,ποιοτητα και top χαρακτηριστικα. εγω εαν ηθελα τωρα συσκευη και δεν ηταν μεγαλο για αυτο που θελω το χτυπαγα με κλειστα ματια και αν κατι με χαλαγε ξανα πωληση στην ιδια τιμη,τσαμπα τεστ drive ουσιαστικα! αλλα αγοραζω μονο χερι χερι,ποτε δε στελνω λεφτα....ΠΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sannad Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Παιδιά η κινητάρα μου, μετά από ένα χρόνο χρήσης είναι ακριβώς όπως την πρώτη μέρα. Νιώθω ευλογημένος που έκανα αυτή την επιλογή. Απλά το μοναδικό θέμα που έχω από την αρχή είναι το σήμα, δεν πιάνει καλά. Έχω wind, και με το προηγούμενο LGG3 στο σπίτι μου δεν είχα ποτέ θέμα από όταν πήρα το XZ3 μου κόβεται το σήμα πολλές φορές. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Ξέρετε από το σέρβις αν είναι να το πάω να το ελέγξουν, όσο είναι στην εγγύηση; επίσης πόσο πιθανό είναι να φταίει η παλιοwind;; αλλά ξαφνικά;; Πραγματικά είναι το μόνο μελανό του σημείο αν φταίει το κινητό. Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Παιδιά η κινητάρα μου, μετά από ένα χρόνο χρήσης είναι ακριβώς όπως την πρώτη μέρα. Νιώθω ευλογημένος που έκανα αυτή την επιλογή. Απλά το μοναδικό θέμα που έχω από την αρχή είναι το σήμα, δεν πιάνει καλά. Έχω wind, και με το προηγούμενο LGG3 στο σπίτι μου δεν είχα ποτέ θέμα από όταν πήρα το XZ3 μου κόβεται το σήμα πολλές φορές. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Ξέρετε από το σέρβις αν είναι να το πάω να το ελέγξουν, όσο είναι στην εγγύηση; επίσης πόσο πιθανό είναι να φταίει η παλιοwind;; αλλά ξαφνικά;; Πραγματικά είναι το μόνο μελανό του σημείο αν φταίει το κινητό. Αυτος ηταν απο τους κυριως λογους που εδωσα την συσκευη, εχανα κλησεις στο σπιτι με βοντα, εχει ειπωθει το θεμα αυτο πιο πισω στο νημα, ειναι αδυναμια της συσκευης. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts