Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο βιντεο οσο ειδα προχειρα προχειρα μπορεις να παιξεις με την φωτεινοτητα και το θερμο-ψυχρο.

Στην φωτογραφικη εχει εναν σκασμο ρυθμισεις που ακομα δεν ασχοληθηκα.

Και το βιολετι και το πρασινακι και μαυρο και ασημι ειναι απο τα πλεον σοβαρα χρωματα για ναυαρχιδα και μπραβο στη Sony που τα εβγαλε ετσι αλλα και βλακεια της που φερνει μονο το μαυρο.

Το πράσινο εντωμεταξύ βγάζει και λίγο μπλέ στο φως.Πολύ ωραίο χρωματάκι.

Συμπαιρένω ότι αν αγοράσω το κινητό θα το καταευχαριστηθώ.Είμαι και χρήστης που δεν παίρνει κινητό κάθε χρόνο καθώς πάω κατά βάση της επιδότησης που έχω για αγορά κινητού. Το huawei p20 pro,το έχω ψάξει αρκετά αλλα κάτι δεν μπυ κάθεται σωστά. Έχει κολλήματα που και που απ οτι λένε,η οθόνη amoled αλλά 1080p (έλεος). Κάμερα καλή αλλα βίντεο άθλιο(ακόμα πιο πολύ έλεος). Και βάση της τιμής του στο black friday,το φοβάμαι αρκετά (549€ μόλις). Όποτε μακάρι να μου βγεί σωστή η επιλογή με το xz3.

Για p20 pro πηγαινα ή S9/S9+.

Για το p20 pro, η οθονη,οι εξωγκομενες καμερες,το αθλιο καθρεφτιζον πισω χρωμα το οποιο κανει τις δαχτυλιες να φαινονται διπλασιες και το notch ηταν τα κυρια στοιχεια να το απορριψω. Λενε για την καλυτερη νυχτερινη ληψη του p20 pro αλλα κραταω πισινη μεχρι να τεσταρω το ΧΖ3. Amoled εχει σιγουρα? Πολυ κατωτερη των ΧΖ2 και Samsung μου φανηκε. Και δεν ειναι καμπυλωτη. Φθηνη αισθηση στο χερι. Θαμπες selfie λενε επισης. Για slow motion βιντεο ψαξτε βιντεακια στο youtube κοντρα με samsung και το ΧΖ3 και θα εκπλαγειτε...

Το χειροτερο ολων ηταν το EMUI στο Huawei. Tαχυτατη φορτιση αλλα η μπαταρια εδειξε σημαδια πτωσης αποδοσης μετα απο 14 μηνες χρησης στο P10.

Το UI της Samsung,το notch,η ασιθηση στο χερι και οτι ειδα ενα εκθεσιακο S9 με burn in οθονη (κοκκινα ειδωλα) με κρατησαν μακρια. Γενικα την samsung οσο την εχω δουλεψει σε κινητα φιλων,δεν την συμπαθησα ποτε.

Και τα 2 με android 8 το οποιο θα αναβαθμιστει σε 9 συντομα ενω το ΧΖ3 εξαρχης με 9.

Και ψαχνοντας ξανα και ξανα,ειδα σε μια γωνια στον Κωτσοβολο το ΧΖ3,το πρωτο Sony bezeless. Με κερδισε εναντι των αλλων 2 συσκευων με συνοπτικες διαδικασιες.To επιανα ταυτοχρονα και με το Note 9 και με το Mate 20 pro. Κατασκευαστικα μου φαινονται υποδεεστερα σαν αισθηση.

Εχοντας και εικονα απο την εταιρια λογω παλιοτερων συσκευων. Στον Γερμανο που εχουν το ψευτικο ειναι καλυτερο απο το τιποτα των public αλλα πρεπει να το δουλεψεις για να δεις ποσο καλο ειναι. Θαβεται απο το μαρκετινγκ της Sony δυστυχως

Edited by r31134

Για p20 pro πηγαινα ή S9/S9+.

Για το p20 pro, η οθονη,οι εξωγκομενες καμερες,το αθλιο καθρεφτιζον πισω χρωμα το οποιο κανει τις δαχτυλιες να φαινονται διπλασιες και το notch ηταν τα κυρια στοιχεια να το απορριψω. Λενε για την καλυτερη νυχτερινη ληψη του p20 pro αλλα κραταω πισινη μεχρι να τεσταρω το ΧΖ3. Amoled εχει σιγουρα? Πολυ κατωτερη των ΧΖ2 και Samsung μου φανηκε. Και δεν ειναι καμπυλωτη. Φθηνη αισθηση στο χερι.

Το χειροτερο ολων ηταν το EMUI στο Huawei. Tαχυτατη φορτιση αλλα η μπαταρια εδειξε σημαδια πτωσης αποδοσης μετα απο 14 μηνες χρησης στο P10.

Το UI της Samsung,το notch,η ασιθηση στο χερι και οτι ειδα ενα εκθεσιακο S9 με burn in οθονη (κοκκινα ειδωλα) με κρατησαν μακρια. Γενικα την samsung οσο την εχω δουλεψει σε κινητα φιλων,δεν την συμπαθησα ποτε.

Και τα 2 με android 8 το οποιο θα αναβαθμιστει σε 9 συντομα ενω το ΧΖ3 εξαρχης με 9.

Και ψαχνοντας ξανα και ξανα,ειδα σε μια γωνια στον Κωτσοβολο το ΧΖ3,το πρωτο Sony bezeless. Με κερδισε εναντι των αλλων 2 συσκευων με συνοπτικες διαδικασιες.To επιανα ταυτοχρονα και με το Note 9 και με το Mate 20 pro. Κατασκευαστικα μου φαινονται υποδεεστερα σαν αισθηση.

Εχοντας και εικονα απο την εταιρια λογω παλιοτερων συσκευων. Στον Γερμανο που εχουν το ψευτικο ειναι καλυτερο απο το τιποτα των public αλλα πρεπει να το δουλεψεις για να δεις ποσο καλο ειναι. Θαβεται απο το μαρκετινγκ της Sony δυστυχως

Για samsung συμφωνώ μαζί σου.Κάτοχος s6 μέχρι και σήμερα,μόνο τα χειρότερα έχω να πω. Το απαξιοτικό απ όλα αυτά είναι το γεγονός οτι σε κάθε update που έβαζαν το κινητό γινόταν χειρότερο.Κολλήματα full,ο πατέρας μου με το Xperia Z1 και του πάει σφαίρα και ομαλότατο παρακαλώ. Ο αδερφός μου με το Xz Premium + δώρο τα ακουστικά (που του τα καβάτζωσα χαχα) καταευχαριστημένος,πήρε και πριν 1 εβδομάδα το android 9. Οπότε μου έμεινε η huawei .Με αυτά που διάβασα και είδα απογοητευτικά ,ειδικά και με το καινούργιο mate 20 pro(το εβαλα και αυτο στην εξίσωση,μπας και κατέβει στις γιορτές) που έχει προβλήματα στη οθόνη. Κατέληξα στη sony,μετά και απο την όμορφη συζήτηση που έχουμε μεταξύ μας αλλά και με το φίλο arxonta.

Ειμαι ετοιμος να ανακαλεσω τις αγγελιες στο διπλα φορουμ :rolleyes::rolleyes:

Ακομα νιωθω τυψεις που εδωσα το ΧΖ premium....κοσμημα και εκεινο.

Εντωμεταξυ οι λογαριασμοι SIP και η χρηση κλησεων SIP μηπως εχουν σχεση με το θεμα μας στις κλησεις η ειναι κατι ασχετο.....

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Ξεχασα να αναφερω το θεμα του wifi calling της cosmote .

Ρωτησα σε εναν Γερμανο εδω Θεσσαλονικη και μου ειπαν οτι προς το παρον φλασαρουν την δικια τους rom αλλα και παλι οχι ολα τα καταστηματα τους.Με σιγουρια μου ειπαν για καπου στο Cosmos και με λιγοτερη σιγουρια για Τσιμισκη στη διαγωνιο.

Φυσικα δεν θα το κανω και θα περιμενω και οπως προειπα και την vodafone.Δεν θελω ξανα branded τηλεφωνο για ψυχολογικους λογους. Πρακτικα δεν ειχα τιποτα μεσα που να σου θυμιζει οτι η συσκευη ηταν branded.

Επειδη καλομαθαμε με το wifi calling και μας παραξενευει-προβληματιζει πολυ τωρα που δεν το εχουμε.

Δεν φταιει τοσο το marketing της Sony οσο οι τιμες της.

Περυσι και φετος στο black friday με το XZ1,για ποιο λογο επεσαν με τα μουτρα πολλοι σε Sony κινητο?

Επισης τα σχολια περι θηριου,παιδια αραξτε και λιγο η αγορα γεματη απο κινητα με αναλογα specs ειναι μην τρελαθουμε κιολας,ειδικα για τον μεσο χρηστη που δεν τον ενδιαφερει καν η διαφορα μεταξυ snap835 και snap845.

Το λεω αυτο γιατι καθε χρονο σχολια περι θηριου διαβαζω λες και οι αλλες συσκευες γινονται ξαφνικα mid range.

Αν δηλαδη βγει το XZ4 του χρονου με τον νεωτερο snap και 6gb ram και 4000 τι θα λεμε παλι για θηριο και το XZ3 θα απαξιωθει πληρως?

Ειπαμε μην υπερβαλουμε κιολας και ειναι κατι που το διαβαζω συχνα σε παρα πολλα αλλα θεματα κινητων αυτο.

Ειναι μια πολυ καλη προταση για φετος το XZ3(γιατι εχει καλυτερη τιμη απο το XZ2 premium),αλλα ως εκει.

Για την πλειοψηφια του κοσμου βεβαια ειναι αδιαφορο για τον παρα πολυ απλο λογο οτι κοστιζει ακριβοτερα απο το S9+(ή και το P20pro που προσφερουν αναλογη σχεδον εμπειρια αλλα υπερεχουν σε περισσοτερα σημεια απο οσα χανουν).

Εκει λοιπον τρωει το μεγαλο ακυρο το Sony εν μερη καθε χρονο.

Το τελευταιο ακυρο πεφτει απο την Xiaomi φετος που προσφερει σχεδον αναλογη εμπειρια με το Sony με πολυ λιγοτερα χρηματα.

Xiaomi mi mix2s με 350ευρω αυτες τις μερες,pocophone στα 300-350ευρω,Mi8 και παει λεγοντας,κοινως συσκευες που ενω εχουν φυσικα τα οποια αρνητικα τους σε σχεση με το XZ3,ειναι με τον snap845 και προσφερουν πολλα πραγματα για τα λιγοτερα χρηματα που ζητανε.Αυτα κοιταζει ο κοσμος,οχι αν εχει πιο φωτεινη οθονη το XZ3 απο το P20pro πχ.

Βαλτε σε αυτα και τις φθηνοτερες ναυαρχιδες τυπου XZ2,LG G7,mate 10pro,p20pro κλπ και καταλαβαινετε γιατι το θεμα αυτο ή και γενικα των SOny κινητων στο Myphone(και γενικα) ειναι τοσο φτωχο σε συμμετοχες.

Μπραβο στην Sony που δινει πολυ γρηγορα ενημερωσεις ,αλλα τι να το κανεις που παλι μεγιστο 2 μεγαλες ενημερωσεις θα δωσει σε σχεση πχ με pixel(τα iphone δεν τα αναφερω καν φυσικα)?

Μπραβο στην Sony που το xz3 δεν κοστιζει 800ευρω,αλλα εν μερη ποιος θα το αγοραζε στα 800ευρω,οταν μεχρι και το Note 9 κοστιζει φθηνοτερα?

Και για τις καμερες τις η Sony στα κινητα δεν ειναι τυχαιο γιατι εχει φαει κραξιμο,οταν ποσες αλλες εταιρειες εχουν ανεβει(βλεπε Xiaomi,huawei,oneplus)αλλα η Sony κανει τοσο αργα βηματα,για τα χρηματα που ζηταει.

Και τελος ναι η φορτιση του κινητου καλως ή κακως ειναι αργη με τον υπαρχον φορτιστη.Αφου δεν ειχε η Sony δικο της φορτιστη,ας εκανε συνεργασια και ας εδινε ενα ταχυφορτιστη μιας αλλης εταιρειας.

Ειναι δυνατον να μιλαμε για 2.5 και 3ωρες φορτιστη που υποτιθεται μετα κοροιδευει ο κοσμος τα Iphone?

Και τελος το ξαναγραφω αλλα για ποιον ρημαδολογο το XZ3(για να μην πω και το XZ2)εχει 4gb ram και οχι 6 οπως το XZ2 premium?Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα?

Ας ειχε 6gb ram το κινητο(πιο πολυ απο πλευρας αντοχης στον χρονο)και μια μπαταρια τουλαχιστον 3700mah(οπως το Oneplus)να βλεπαμε αν μετα επεφταν ολοι με τα μουτρα στο XZ3 αντι για το Oneplus,που εχει τοσες ελλειψεις σε σχεση με το XZ3.

Τα εβαλα και εγω για τον εαυτο μου κατω και μια amoled οθονη δεν ειναι αρκετη για να με κανει να δωσω πανω απο 500ευρω για Sony κινητο,ειδικα αν ειναι να το κρατησω και για καιρο.

Edited by Fulgore1

Δεν φταιει τοσο το marketing της Sony οσο οι τιμες της.

Περυσι και φετος στο black friday με το XZ1,για ποιο λογο επεσαν με τα μουτρα πολλοι σε Sony κινητο?

Επισης τα σχολια περι θηριου,παιδια αραξτε και λιγο η αγορα γεματη απο κινητα με αναλογα specs ειναι μην τρελαθουμε κιολας,ειδικα για τον μεσο χρηστη που δεν τον ενδιαφερει καν η διαφορα μεταξυ snap835 και snap845.

Το λεω αυτο γιατι καθε χρονο σχολια περι θηριου διαβαζω λες και οι αλλες συσκευες γινονται ξαφνικα mid range.

Αν δηλαδη βγει το XZ4 του χρονου με τον νεωτερο snap και 6gb ram και 4000 τι θα λεμε παλι για θηριο και το XZ3 θα απαξιωθει πληρως?

Ειπαμε μην υπερβαλουμε κιολας.

Ειναι μια πολυ καλη προταση για φετος το XZ3(γιατι εχει καλυτερη τιμη απο το XZ2 premium),αλλα ως εκει.

Για την πλειοψηφια του κοσμου βεβαια ειναι αδιαφορο για τον παρα πολυ απλο λογο οτι κοστιζει ακριβοτερα απο το S9+. Εκει λοιπον τρωει το μεγαλο ακυρο το Sony και εκει εν μερη τρωει το μεγαλο ακυρο φετος και το 6t της oneplus.

Το τελευταιο ακυρο πεφτει απο την Xiaomi φετος που προσφερει σχεδον αναλογη εμπειρια με το Sony με πολυ λιγοτερα χρηματα.

Xiaomi mi mix2s με 350ευρω αυτες τις μερες,pocophone στα 300-350ευρω,Mi8 και παει λεγοντας.

Βαλτε σε αυτα και τις φθηνοτερες ναυαρχιδες τυπου XZ2,LG G7,mate 10pro,p20pro κλπ και καταλαβαινετε γιατι το θεμα αυτο ή και γενικα των SOny κινητων στο Myphone ειναι τοσο φτωχο σε συμμετοχες.

Μπραβο στην Sony που δινει πολυ γρηγορα ενημερωσεις αλλα τι να το κανεις που παλι μεγιστο 2 μεγαλες ενημερωσεις θα δωσει σε σχεση πχ με pixel?

Μπραβο στην Sony που το xz3 δεν κοστιζει 800ευρω,αλλα εν μερη ποιος θα το αγοραζε στα 800ευρω,οταν μεχρι και το Note 9 κοστιζει φθηνοτερα?

Και για τις καμερες τις η Sony στα κινητα δεν ειναι τυχαιο γιατι εχει φαει κραξιμο,οταν ποσες αλλες εταιρειες εχουν ανεβει(βλεπε Xiaomi,huawei,oneplus)αλλα η Sony κανει τοσο αργα βηματα,για τα χρηματα που ζηταει.

Και τελος ναι η φορτιση του κινητου καλως ή κακως ειναι αργη με τον υπαρχον φορτιστη.Αφου δεν ειχε η Sony δικο της φορτιστη,ας εκανε συνεργασια και ας εδινε ενα ταχυφορτιστη μιας αλλης εταιρειας.

Ειναι δυνατον να μιλαμε για 2.5 και 3ωρες φορτιστη που υποτιθεται μετα κοροιδευει ο κοσμος τα Iphone?

Και τελος το ξαναγραφω αλλα για ποιον ρημαδολογο το XZ3(για να μην πω και το XZ2)εχει 4gb ram και οχι 6 οπως το XZ2 premium?Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα?

Ας ειχε 6gb ram το κινητο(πιο πολυ απο πλευρας αντοχης στον χρονο)και μια μπαταρια τουλαχιστον 3700mah(οπως το Oneplus)να βλεπαμε αν μετα επεφταν ολοι με τα μουτρα στο XZ3 αντι για το Oneplus,που εχει τοσες ελλειψεις σε σχεση με το XZ3.

Τα εβαλα και εγω για τον εαυτο μου κατω και μια amoled οθονη δεν ειναι αρκετη για να με κανει να δωσω πανω απο 500ευρω για Sony κινητο,ειδικα αν ειναι να το κρατησω και για καιρο.

Θα συμφωνήσω μαζί σου,η sony ναι μεν είναι σταθερή αξία αλλά με αυτά τα λάθη της πάει πίσω. Για εμένα,ένα τεράστιο μείον είναι η απουσία ταχυφορτιστή και ειδικά με τα μόλις 3330mah μπαταρίας. Και είμαι χρήστης που θα κάτσει αρκετές ώρες στο κινητο. Απο εδω και απο εκεί να το πας,θα φας σίγουρα 70 ευρώ μόνο για την αγορά ενός φορτιστή που να υποστηρίζει PD.Δεύτερο μείον,4gb ram (ειδικά όταν έχεις το xz2 premium εκεί έξω). Αλλά αμα δεν πας στη sony τότε σε ποια; Google? Δεν έχει αντιπροσωπία.

Samsung? Μεγάλη πίκρα,ελπίζω να μην εξακολουθεί την ίδια τακτική . Lg? Στο καμαρίνι της. Huawei? Αμφιλεγόμενη.

Ιδανικότερες επιλογές ωστόσο είναι το s9 plus και το huawei p20 pro.Τουλάχιστον είναι δοκιμασμένα. Για να μην πολυλογώ,δεν βγάζουν ολοκληρωμένα κινητά. Τύπου note9(χωρίς το πενάκι) απλά σε μια προσιτή τιμή της τάξεως του 500-600 ευρώ.

@Fulgore1 συμφωνω μεχρι κεραιας στα γραφομενα σου και μπραβο που μπηκες και στον κοπο να γραψεις αρκετα μα ουσιωδη πραγματα.

Το θηριο ειναι μια κοινοτυπη λεξη που καναμε συχνα χρηση της στο νημα του Z ultra λογω μεγεθους για τα δεδομενα ετη 2013.

Τοτε η Σονυ εδινε βυθιση σε γλυκο νερο μιση ωρα οταν το πολυδιαφημιζομενο Νοτε3 καμαρωνε για τις ψευτικες ραφες στο καπακι και ξεφτιζε για πλακα το επισης ψευτικο πλαισιο του, πραγματικα ειναι περιεργο με τις εταιρειες και τα πισωγυρισματα που κανουν η εκει που ειναι να δωσουν τα αυτονοητα, πχ μεγαλυτερη ραμ, μπαταρια και αλλα κουμπωνονται.

Το Σονυ στα 500 ευρω τελικα θα ηταν μια τιμιοτατη επιλογη οπως το V30 g7 και αλλα στις τωρινες τιμολογησεις τους.

Edited by Arxontas71

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Ειπαμε παιδια. Καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια,εμπειριες,αναγκες. Ουτε η καλυτερη ουτε η χειροτερη συσκευη ειναι.

Τουλαχιστον δουλευει σωστα,υποδειγματικα και απροβληματιστα ως τωρα. Και οι προκατοχοι της σειρας.

Το μαρκετινγκ περιλαμβανει και την πολιτικη της αξιας του κινητου και της διακυμανσης αυτης.Οποτε τα περιλαμβανω ολα τα στραβα με αυτον τον ορο.

Ελπιζαμε οτι θα μπει η Huawei στο παιχνιδι και θα πεσουν οι τιμες και τελικα οι τιμες διπλασιαστηκαν. Κανενα δεν αξιζει οσο πωλειται. Μονο η Xiaomi προς το παρον εχει δυνατα vfm μηχανακια. Αλλα και παλι samsung και huawei κοιτανε ολοι. Ειμαστε και εμεις οι χτυπημενοι με τα sony. :lol:

Οπως ειπα το σχολιο μου δεν αφορα μονο στο τι γραφεται στο παρον θεμα αλλα και σε αλλα θεματα συνηθως κινητων outsider απο πλευρας δημοφιλους συσκευης.

Πχ θηριο διαβαζω να γραφουν και στα θεματα των oneplus κινητων,και στων pixel και των galaxy/note κυριως οταν πρωτοκυκλοφορουν και παει λεγοντας.

Ε οκ ειπαμε τωρινη ναυαρχιδα ειναι,λογικο να ειναι θηριο(οπως το γραφουν πολλοι)σε καποια πραγματα.

Οπως ειπα ας ειχε το Sony μεγαλυτερη μπαταρια(ο εχθρος του καλου το καλυτερο)και εστω 6gb ram και θα σας ελεγα εγω αν θα υπηρχε ενδιαφερον απο τον κοσμο του myphone μετα για το Oneplus6t το οποιο σε σχεση με το sony

-και notification led δεν εχει

-και χειροτερη οθονη(απο πλευρας φωτεινοτητας)εχει οπως και Notch

-δεν εχει always on display αν και amoled

-και υποστηριξη για Micro sd δεν εχει

-και αδιαβροχο δεν ειναι

-και στερεο ηχεια δεν εχει

-και ασυρματη φορτιση δεν υποστηριζει(και ας ειναι απο γυαλι

-και πλεον με το 20% επιστροφη της eurobank το Oneplus6t κοστιζει και ακριβοτερα.

Ειναι τυχαιο γιατι οι περισσοτεροι προτιμουν να αγορασουν το 6t μετα δικα του υπερ βεβαια αλλα με ολες τις παραπανω ελλειψεις στα χρηματα του και οχι το XZ3?

Και οσον αφορα τον ανταγωνισμο

Παμε σε galaxy s9+ που αν και απο πλευρας software ειναι για τα μπαζα(δωρακι και το κουμπι της bixby για να σπαει τα νευρα),απο πλευρας hardware σκοτωνει(μεχρι και παραπανω ram εχει.......)και φυσικα λογω Samsung παντου service/κεντρα επισκευης,πολλες προσφορες και εκπτωσεις και απειρα αξεσουαρ και υποστηριξη.

Εδω πριν καν κυκλοφορησουν τα παιχνιδια φτιαχνονται θηκες για τα samsung κινητα(και τα Iphone)https://gear.blizzard.com/us/diablo-immortal-phone-case-samsung-galaxy-s9 και το αναφερω αυτο γιατι μιλαμε για Sony(λογω κονσολων).

Οσο για τα Huawei,εδω πλεον μιλαμε για αριστερες καμερες(κυριως φωτογραφιες για δεδομενα κινητων παντα) και μπαταρια που ανεξαρτητως την χρηση του καθενος δεν θα σε κρεμασει ποτε,και ας υστερει και αυτη στο κομματι του software με το emui και τα updates.Δωρακι το Ir Blaster και επισης αλλη μια εταιρεια που εχει παρα πολλες προσφορες και εκπτωσεις.

Τελος για την Xiaomi ενα μονο εχω να πω.

Λογικες τιμες μεχρι και στις ναυαρχιδες της για Ελληνικα δεδομενα,ειδικα τωρα στις εκπτωσεις και εχει ανεβει και τρελα στο κομματι της φωτογραφιας,ποια η xiaomi μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα να φιγουραρει διπλα στις κορυφαιες παγκοσμιως εταιρειες στο κομματι της φωτογραφιας.

Mi mix2s στα 350ευρω και με 20% επιστροφη(για οσους τυχερους προλαβαν)εβγαινε στα 280ευρω

https://www.germanos.gr/product/xiaomi-mi-mix-2s-64gb-dual/20375412/

Βαλτε στα παραπανω και το πως εχουν ανεβει οι mid range συσκευες χαρη στην Xiaomi βλεπε redmi note 5/6/mia2 οπως και τις τιμες σε προηγουμενες ναυαρχιδες τυπου Nokia 8/sony xz1 και πειτε μου μετα για ποιο λογο να ασχοληθει ο κοσμος με το XZ3.

Στο μυαλο του κοσμου που ασχολειται η Sony και η LG πχ ειναι εταιρειες που οπως λενε πολλοι δεν αξιζει να αγορασεις day one γιατι μετα απο λιγο διαστημα πεφτουν τρελα οι τιμες τους.

Ας εβγαινε το XZ3 με αρχικη τιμη τα 499ευρω(αλα oneplus)και με το 20% επιστροφης να εβγαινε στα 400ευρω ή ακομα καλυτερα σε επιπεδα Xiaomi mi8

https://www.germanos.gr/product/xiaomi-mi-8-dual-64gb/20375731/

και θα βλεπαμε μετα αν θα προτιμουσε ο κοσμος.

Ποια ταχα μου αρχικη τιμη τα 800ευρω πας να μας πουλησεις ρε Sony οταν δεν εχεις καν σωστο ταχυφορτιστη μεσα στην συσκευη?

Ποια ταχα μου αρχικη τιμη τα 800ευρω πας να μας πουλησεις ρε Sony οταν δεν εχεις καν σωστο ταχυφορτιστη μεσα στην συσκευη?

Συμφωνω σε ο,τι εγραψες παραπανω, αλλα κανω quote κατι που το εχεις τονισει αρκετες φορες και διαφωνω.

Και η Apple δε βαζει ταχυφορτιστη μεσα στη συσκευασια της αλλα ολοι ξερουμε ποσο πουλαει. Με λιγα λογια δε φταιει η απουσια ταχυφορτιστη!

Εγω το πηρα 644 και στα λεφτα αυτα ειναι ανωτερο θεωρω απο οτιδηποτε αλλο πωλειται επισημα. Σε σχεση με το ΟΡ 6Τ που ειναι και ο κυριοτερος ανταγωνιστης, τα εγραψες πολυ σωστα.

Η Σονυ, θεωρω, οτι κινειται σωστα γιατι αρχιζει και μειωνει bezels, βαζει κορυφαια οθονη, βελτιωνει τα ηχεια της, την καμερα της και στο software παει μπαλα.

Αν μεγαλωσει την μπαταρια και βαλει 6 gb ram απο δω και περα σε ολες τις ναυαρχιδες της τοτε θα μιλαμε για πολυ δυνατες συσκευες.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Δεν βάζουν μυαλό στην Sony στον αιώνα των άπαντα.

Έχουν αποφασίσει να πουλάνε μεταξύ συγγενών και φίλων και προσθήκες/βελτιώσεις με το σταγονόμετρο και διατήρηση τιμών στα ύψη.

Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους διαχρονικά ενώ ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη εδώ και χρόνια.

Βάλε και την τραγική πολιτική των 2 συσκευών των χρόνο να δέσει το γλυκό με τις τραγικές επιλογές τύπου βάζουμε διπλή κάμερα και 6ram στο premium με απαρχαιωμένη lcd οθόνη και στο XZ3 έβαλαν μεν oled αλλά με μονη κάμερα(ίδια με xz2) και πέταξαν μια άθλια μπαταρία όπως και 4ram.

Κα δένει το γλυκό η τραγική θέση του αποτυπώματος(την επόμενη φορά να το βάλουν στη θέση που είναι τα ηχεία κάτω κάτω πίσω πλάτη :lol:)

Πάτος τους αξίζει όπως το ίδιο και σε HTC,LG που κουβαλάνε τα ίδια μυαλά.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αλεξ εισαι υπερβολικος σε ο,τι αφορα τη sony.

Μεχρι και περσι θα συμφωνουσα αλλα φετος τα πραγματα αλλαξαν, φιλε.

Ολες οι εταιριες εχουν τα αρνητικα τους και το ξερεις...

Αλεξ εισαι υπερβολικος σε ο,τι αφορα τη sony.

Μεχρι και περσι θα συμφωνουσα αλλα φετος τα πραγματα αλλαξαν, φιλε.

Ολες οι εταιριες εχουν τα αρνητικα τους και το ξερεις...

Το θέμα δεν είναι να δίνεις κάτι με το σταγονόμετρο ενώ ήδη είσαι στο πάτο.

Πρέπει συνολικά να δίνεις ολοκληρωμένο πακέτο που να συμβαδιζει με τον ανταγωνισμό και το extra παραπάνω.

Δεν μπορείς να μου πετάς μια εξαιρετική oled(που έπρεπε εδώ και 2-3 έτη να έβαζε και όχι τωρα που τους ήρθε το άγιο φως) και να μου βάζεις μια κακή μπαταρία και 4ram εν έτη 2018.

Όταν είσαι στο πάτο πρέπει να δίνεις όχι μόνο ότι δίνει ο ανταγωνισμός αλλά και το παρακάνω.

Λες για Apple αλλά τι συγκρίνουμε τώρα μήλα με πορτοκάλια.

Επειδή δεν έδωσε η ίδια φορτιστή γρήγορο αποτελεί δικαιολογία ότι δεν έδωσε η ίδια?

Έχουν την ίδια δυναμική και τη ίδια θέση στην αγορά η δυο τους?

Εταιρία με παράδοση και πρωτοπόρος σε ήχο διαχρονικά και μου αφαιρεί την 3.5 θύρα χωρίς να δίνει κάτι ανώτερο στη θέση του να πεις να πάει στα κομμάτια.

Και να πουλάει με θράσος μετά ανταπτορα για σύνδεση ακουστικών και ταυτόχρονη φόρτιση.

Και από την άλλη δεν κατάλαβα γιατί δεν προωθεί ταυτόχρονα όλα τα χρώματα παντού.

Έχει μεν βελτιωθεί αλλά η θέση στην οποία είναι ορίζει ότι πρέπει να δώσει το πολύ παραπάνω για την ξανά προσέξει ο κόσμος.

Και φυσικά πολύ πιο επιθετική τιμολόγηση.

Edited by alextrela

Το θέμα δεν είναι να δίνεις κάτι με το σταγονόμετρο ενώ ήδη είσαι στο πάτο.

Πρέπει συνολικά να δίνεις ολοκληρωμένο πακέτο που να συμβαδιζει με τον ανταγωνισμό και το extra παραπάνω.

Δεν μπορείς να μου πετάς μια εξαιρετική oled(που έπρεπε εδώ και 2-3 έτη να έβαζε και όχι τωρα που τους ήρθε το άγιο φως) και να μου βάζεις μια κακή μπαταρία και 4ram εν έτη 2018.

Όταν είσαι στο πάτο πρέπει να δίνεις όχι μόνο ότι δίνει ο ανταγωνισμός αλλά και το παρακάνω.

Λες για Apple αλλά τι συγκρίνουμε τώρα μήλα με πορτοκάλια.

Επειδή δεν έδωσε η ίδια φορτιστή γρήγορο αποτελεί δικαιολογία ότι δεν έδωσε η ίδια?

Έχουν την ίδια δυναμική και τη ίδια θέση στην αγορά η δυο τους?

Εταιρία με παράδοση και πρωτοπόρος σε ήχο διαχρονικά και μου αφαιρεί την 3.5 θύρα χωρίς να δίνει κάτι ανώτερο στη θέση του να πεις να πάει στα κομμάτια.

Και να πουλάει με θράσος μετά ανταπτορα για σύνδεση ακουστικών και ταυτόχρονη φόρτιση.

Και από την άλλη δεν κατάλαβα γιατί δεν προωθεί ταυτόχρονα όλα τα χρώματα παντού.

Έχει μεν βελτιωθεί αλλά η θέση στην οποία είναι ορίζει ότι πρέπει να δώσει το πολύ παραπάνω για την ξανά προσέξει ο κόσμος.

Και φυσικά πολύ πιο επιθετική τιμολόγηση.

Mικρη μπαταρια και 4gb ram εδωσε και η Σαμμυ το 2018 με το μικρο S9.

Για την καταργηση του jack, θα συμφωνησω οτι πολυ κακως το εκανε, τουλαχιστον δινει ανταπτορακι στη συσκευασια! :p

Σε ο,τι αφορα τα χρωματα, εχεις δικιο, αλλα το κανει και η σαμμυ αφου στο copper Nοte 9 μονο σε Αγγλια κυκλοφορει.

Οπως εχουμε πει πολλακις και στο παρελθον, η sony δεν ενδιαφερεται να πουλησει τρελα, ουτε θα μπει σε διαδικασια να δωσει ενα καρο πραγματα.

Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια...

Προφανως δεν καιγεται για τα κινητα της γιατι σαν εταιρια, ασχολειται με τεραστιο αντικειμενο και ριχνει βαρος εκει. Χωρις να δικαιολογουνται τα ποσα που ζητανε ολες οι εταιριες, αφου πχ. η κυρια Χαβαη ζηταει 1050 ευρω ακατεβατα για το mate 20 pro με τα γνωστά προβληματα τοτε καλα κανει κι η Sony κι ας δινει χαμηλοτερα specs.

Φοβαμαι οτι και να ειχε τα 6GB ram (σε μια χωρα ασιατικη βγαινει με 6)και 4000+mAh μπαταρια,ο κοσμος δυσκολα θα το προτιμουσε γιατι δεν το προωθει (παντου βλεπεις ειδικα σταντ και διαφημισεις για Samsung, Huawei και εμεις μονο 1 απο τα 4 χρωματα στο xz3) και γενικοτερη πολυ μικρη γκαμα κινητων.

Μια τελευταια σκεψη ειναι οτι τα δυνατοτερα specs τα κραταει για να τα βαλει στην επομενη ναυαρχιδα της (xz3 plus/premium, xz4 υποθετικα) η οποια θα ναι μεγαλυτερη συσκευη. Γιατι αν τα βαζε τωρα, μετα δε θα μπορουσε να πλασαρει τπτ.Σαν S9/S9+ με διαφορα παρουσιασης 6 μήνες Σκεψεις ολα.

Με αυτά τα δεδομένα για να με κερδίσει εμένα για βασική συσκευή πρέπει δώσει 6ram-128gb storage-3600 μπαταρία-in display fingerprint sensor και περαιτέρω μείωση bezel.

Κα φυσικά ταχυφορτιστης στην συσκευασία η δώρο ασύρματος φορτιστής όπως κάνει Xiaomi με mix 3.

Αλλιώς μόνο ως δεύτερη συσκευή μπορει να με καλύψει και maximum 400 φράγκα.

Εκει θα φτασει η τιμη οταν θα βγαλει το κινητο με τα specs που περιγραφεις.

Για ολα τα specs που αναφερεις συμφωνω αλλα για το in display αποτυπωμα συμφωνω μονο αν το φτιαξει σωστα και οχι με υστερηση.

Ακομα και το Α9 της Sammy καλυτερα specs εχει τωρα και λιγο χαμηλοτερη τιμη. Το οποιο πλασαρεται ως mid range αλλα κοστολογειται ως ναυαρχιδα κι αυτο.

Προφανως δεν καιγεται για τα κινητα της γιατι σαν εταιρια, ασχολειται με τεραστιο αντικειμενο και ριχνει βαρος εκει. Χωρις να δικαιολογουνται τα ποσα που ζητανε ολες οι εταιριες, αφου πχ. η κυρια Χαβαη ζηταει 1050 ευρω ακατεβατα για το mate 20 pro με τα γνωστά προβληματα τοτε καλα κανει κι η Sony κι ας δινει χαμηλοτερα specs.

Φοβαμαι οτι και να ειχε τα 6GB ram (σε μια χωρα ασιατικη βγαινει με 6)και 4000+mAh μπαταρια,ο κοσμος δυσκολα θα το προτιμουσε γιατι δεν το προωθει (παντου βλεπεις ειδικα σταντ και διαφημισεις για Samsung, Huawei και εμεις μονο 1 απο τα 4 χρωματα στο xz3) και γενικοτερη πολυ μικρη γκαμα κινητων.

Μια τελευταια σκεψη ειναι οτι τα δυνατοτερα specs τα κραταει για να τα βαλει στην επομενη ναυαρχιδα της (xz3 plus/premium, xz4 υποθετικα) η οποια θα ναι μεγαλυτερη συσκευη. Γιατι αν τα βαζε τωρα, μετα δε θα μπορουσε να πλασαρει τπτ.Σαν S9/S9+ με διαφορα παρουσιασης 6 μήνες Σκεψεις ολα.

Ειχα το ΧΖ2 σε πρασινακι με τα 6gb ram. Καλυτερο multitasking σε σχεση με το ΧΖ3...

Γενικα η σονυ δε θεωρει ναυαρχιδα της το ΧΖ3, αλλα την Premium σειρα!

Megatron υπαρχει και εκδοση με 6gb αλλα μονο ταιβαν!!εδω δυσκολευεσαι να βρεις χρωμα..δεν θελω μαυρο.για να βρεις forest green πρεπει να το φερεις απο αλλου!!
I Want To Believe

Συμφωνω σε ο,τι εγραψες παραπανω, αλλα κανω quote κατι που το εχεις τονισει αρκετες φορες και διαφωνω.

Και η Apple δε βαζει ταχυφορτιστη μεσα στη συσκευασια της αλλα ολοι ξερουμε ποσο πουλαει. Με λιγα λογια δε φταιει η απουσια ταχυφορτιστη!

Εγω το πηρα 644 και στα λεφτα αυτα ειναι ανωτερο θεωρω απο οτιδηποτε αλλο πωλειται επισημα. Σε σχεση με το ΟΡ 6Τ που ειναι και ο κυριοτερος ανταγωνιστης, τα εγραψες πολυ σωστα.

Η Σονυ, θεωρω, οτι κινειται σωστα γιατι αρχιζει και μειωνει bezels, βαζει κορυφαια οθονη, βελτιωνει τα ηχεια της, την καμερα της και στο software παει μπαλα.

Αν μεγαλωσει την μπαταρια και βαλει 6 gb ram απο δω και περα σε ολες τις ναυαρχιδες της τοτε θα μιλαμε για πολυ δυνατες συσκευες.

Την Apple την παιρνει να κανει οτι κανει γιατι περαν απο τα μεγαλα κερδη εχει και μονοπωλειο στο ios.

Παρολα αυτα και παρολο το κραξιμο που εχει φαει δεν παυει και αυτη σαν εταιρεια να εχει τα δικα της καλα που πολλες φορες οι περισσοτεροι αρνουνται να παραδεχτουν.

Με βαση τα τελευταια πανακριβα κινητα της (xs,max)βλεπουμε οτι εχουν

+μια απο τις καλυτερες οθονες της αγορας

+ισως την καλυτερη standby αποδοση σε κινητα(λογω ios)

+μια απο τις καλυτερες καμερες για το 2018 και φυσικα ειναι η μονη που προσφερει απο περυσι 4κ 60fps χωρις περιορισμους

+ορισμενα απο τα καλυτερα stereo ηχεια της αγορας

+την μεγαλυτερη σε Updates υποστηριξη απο ολα τα κινητα

+την μεγαλυτερη ποικιλια αξεσουαρ της αγορας

+υψηλη μεταπωληση σε βαθος χρονου

Απαραδεκτα υψηλες τιμες και φυσικα το ios με περιορισμους αλλα οπως βλεπουμε εχει απο τις πρωτες θεσεις στα περισσοτερα πραγματα.

Τωρα στο ξεφραγκο αμπελι που λεγεται Android εκει ο ανταγωνισμος ειναι κυριολεκτικα τεραστιος.

Και ειναι τραγικο εταιρειες οπως Sony και LG που ειναι γνωστες και για τις τηλεορασεις τους να υστερουν εδω και χρονια στο κομματι των οθονων στα κινητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Μια Oneplus που μου εχει oled οθονη εδω και ποσα χρονια και επρεπε να φτασουμε τελη 2018 κοντα για να δουμε απο Sony.

Γιαυτο και κολλαω στον ταχυφορτιστη που δεν προσφερει η Sony στο XZ3.Και η Google εφαγε περυσι κραξιμο με το Pixel 2 xl που δεν εδινε ουτε καν ακουστικα και φετος οχι μονο δωσανε ακουστικα μαζι στο κινητο,αλλα και με δυνατοτητα για google assistant.

Αυτο που θελω προσωπικα ειναι να εχουμε outsider ανταγωνιστικα να ξεφυγουμε απο τους γνωστους μεγαλους που εχει βρωμισει ο τοπος.

Οτι εν μερη ηταν για το 2016 το HTC 10 πχ σε σχεση με το απλο S7 ή οτι ηταν τα πιο παλια SOny κινητα μεχρι και το Z3.

Και δεν κραζω μονο την Sony αλλα ολες τις εταιρειες γιατι ολες τους εχουν κανει τις ταρζανιες τους που και που.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα απο περυσι αυτο το πραγμα δεν εχει κανει οσον αφορα την μνημη ram,τον εσωτερικο χωρο και την μπαταρια στα κινητα της(Sony XZ1,Sony XZ2,Sony XZ3)?

Και για να μην παρεξηγηθουμε και το Samsung s9 ειναι κατακριτεο που βγηκε με 4gb ram.

Τωρα θα το ξανακανει με κυριοτερη αλλαγη την χρηση Oled οθονης curved και bezeless design οπου και θα ξαναβαλει ιδιες ram κλπ (6GB, 3700+mAh).Στην ουσια θα ξαναλανσαρει την σειρα. Μονη ελπιδα ισως να βαλει νεοτερο επεξεργαστη.

Kατ εμε η κατηγορια του ΧΖ3 ειναι το Ρ20 και το S9. M αυτα ειναι καλυτερο να συγκρινεται οσον αφορα τα απολυτα specs και την τιμη που ακομα ειναι υψηλη ενω τα αλλα 2 ηδη πεσαν αρκετα και ειδικα στο σκρουτζ.

Βασει specs δεν ειναι το δυνατοτερο κινητο της Sony τωρα απλα ειναι η εισαγωγη σε νεα εμφανιση και μερικες καινοτομιες.

Kαι μια φωτογραφια εντελως απλη σε εξωτερικο περιβαλλον. Φουλ αναλυση και απειραχτες ρυθμισεις,ολα στο αυτοματο

DSC-0007.jpg

Edited by r31134

Την Apple την παιρνει να κανει οτι κανει γιατι περαν απο τα μεγαλα κερδη εχει και μονοπωλειο στο ios.

Παρολα αυτα και παρολο το κραξιμο που εχει φαει δεν παυει και αυτη σαν εταιρεια να εχει τα δικα της καλα που πολλες φορες οι περισσοτεροι αρνουνται να παραδεχτουν.

Με βαση τα τελευταια πανακριβα κινητα της (xs,max)βλεπουμε οτι εχουν

+μια απο τις καλυτερες οθονες της αγορας

+ισως την καλυτερη standby αποδοση σε κινητα(λογω ios)

+μια απο τις καλυτερες καμερες για το 2018 και φυσικα ειναι η μονη που προσφερει απο περυσι 4κ 60fps χωρις περιορισμους

+ορισμενα απο τα καλυτερα stereo ηχεια της αγορας

+την μεγαλυτερη σε Updates υποστηριξη απο ολα τα κινητα

+την μεγαλυτερη ποικιλια αξεσουαρ της αγορας

+υψηλη μεταπωληση σε βαθος χρονου

Απαραδεκτα υψηλες τιμες και φυσικα το ios με περιορισμους αλλα οπως βλεπουμε εχει απο τις πρωτες θεσεις στα περισσοτερα πραγματα.

Τωρα στο ξεφραγκο αμπελι που λεγεται Android εκει ο ανταγωνισμος ειναι κυριολεκτικα τεραστιος.

Και ειναι τραγικο εταιρειες οπως Sony και LG που ειναι γνωστες και για τις τηλεορασεις τους να υστερουν εδω και χρονια στο κομματι των οθονων στα κινητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Μια Oneplus που μου εχει oled οθονη εδω και ποσα χρονια και επρεπε να φτασουμε τελη 2018 κοντα για να δουμε απο Sony.

Γιαυτο και κολλαω στον ταχυφορτιστη που δεν προσφερει η Sony στο XZ3.Και η Google εφαγε περυσι κραξιμο με το Pixel 2 xl που δεν εδινε ουτε καν ακουστικα και φετος οχι μονο δωσανε ακουστικα μαζι στο κινητο,αλλα και με δυνατοτητα για google assistant.

Αυτο που θελω προσωπικα ειναι να εχουμε outsider ανταγωνιστικα να ξεφυγουμε απο τους γνωστους μεγαλους που εχει βρωμισει ο τοπος.

Οτι εν μερη ηταν για το 2016 το HTC 10 πχ σε σχεση με το απλο S7 ή οτι ηταν τα πιο παλια SOny κινητα μεχρι και το Z3.

Και δεν κραζω μονο την Sony αλλα ολες τις εταιρειες γιατι ολες τους εχουν κανει τις ταρζανιες τους που και που.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα απο περυσι αυτο το πραγμα δεν εχει κανει οσον αφορα την μνημη ram,τον εσωτερικο χωρο και την μπαταρια στα κινητα της(Sony XZ1,Sony XZ2,Sony XZ3)?

Και για να μην παρεξηγηθουμε και το Samsung s9 ειναι κατακριτεο που βγηκε με 4gb ram.

Ειδικα στην Apple δε θα πρεπει να μιλανε για τετοια θεματα διοτι σε 1500 ευρω συσκευασια δε βαζουν ουτε ταχυφορτιστη, ουτε lightning to 3.5mm dongle, ουτε καν ποιοτικα ακουστικα.

Το οτι η Apple ειναι στη θεση που ειναι φυσικα της δινει το δικαιωμα να παιξει ο,τι μπαλιτσα θελει, αλλα ειναι το ιδιο και παραπανω κατακριτεα για τις γυφτιες της.

Ισχυει οτι οντως ειναι και αυτη για αρκετο κραξιμο.

Βλεπω οτι εκανε unboxing και ο (youtuber)Flossy.

Οντως η always on display του Sony τα σπαει.