cretaman Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Σε προσφορα στα 6,90 η flip θηκη της Huawei στο Crazy Sundays του Eshop... https://www.e-shop.gr/huawei-51992624-smart-flip-view-cover-mate-20-pro-deep-blue-p-TEL.057248 Στο σκρουτζ απο 15 ευρω.... https://www.skroutz.gr/s/16418873/Huawei-Smart-View-Flip-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Huawei-Mate-20-Pro.html Εμένα γιατί βγάζει άλλη τιμή? Μήπως κάνεις λάθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 (edited) ναι,συγγνωμη ειχε μεινει της προηγουμενης κυριακης. Edited August 18, 2019 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Να ρωτήσω κάτι. Μπορούμε να ενεργοποιησουμε το tap to shoot στην κάμερα; Στο mate 10 pro που έχω το κάνει, εδώ δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλημέρα σας. Μπορείτε να μου πείτε γιατί το dual Sim είναι φθηνότερο από το μονοκαρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλημέρα σας. Μπορείτε να μου πείτε γιατί το dual Sim είναι φθηνότερο από το μονοκαρτο? Λόγω μεγαλύτερης ζήτησης Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 καλημερα μαγκες,εχω την εντυπωση με την τελευταια ενημερωση εχει χασει λιγο στην αυτονομια! η ηταν ενα widget καιρου που εβαλα αλλα απενεργοποιησα Gps και ανανεωση η κατι παιχτηκε με το τελευταιο Update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 εγω παντως διαφωνω με οσα λετε. Οι εταιρειες εχουν τροπο να διαπιστωσουν αν υπαρχει προβλημα στη συσκευη απο ελαττωμα ή αν υπαρχει απο φθορα. αν υπαρχει απο φθορα δε σε καλυπτουν. Τωρα αν το πας στους ηλιους 1 ολοκληρο καλοκαιρι να λιωνει η κολλα που εχει για στεγανοποιηση και μετα το βουτας μεσα ή το βαζεις στη θαλασσα με την αρμυρα λογικο ειναι να σου μεινει στο χερι.. Προσωπικα ειχα τα σονυ μια ζωη μες τα νερα (μιας και λογω ηλικιας τοτε ημουν πιο δραστηριος) και ποτε δεν ειχα θεμα! ομως ποτε δεν τα αφηνα στον ηλιο, ποτε δεν επαιζα παιχνιδια 5 ωρες με το φορτιστη στην πριζα να βραζει πισω το κινητο κλπ. Εκανα τετοια χρηση που ηξερα οτι δεν επηρεαζει τη στεγανοποιηση. Ομοιως αν ειχα πχ μια σοβαρη πτωση, δε θα περιμενα μετα να με καλυψουν αν εβλεπαν σημαδι, θα μου ελεγαν, εμπασε απο εδω πχ... Ολα ειναι σχετικα, μην ειστε απολυτοι, τα εχουμε πει απειρες φορες. Αυτο περι water proof και slashproof δεν ισχυει, οταν σου λεει οτι μπαινει 1 μετρο πχ, πρεπει να μπει και να μην παθει τιποτα. Αν παθει οφειλει να σε καλυψει. Εαν πχ εγω που τα παιρνω καινουρια και 1η μερα παω και τα βαζω στο νερο σε μπολακι, μου χαλασει η συσκευη, θα φταιω εγω? οχι, και οφειλει να με καλυψεο το σερβις. Και περα απο το τι οφειλει, σε καλυπτει. Τουλαχιστον με σονυ, ακομα και η κακη arvato, καλυπτε το 90% για οσους παρακολουθουν το θεμα απο παλια, ομοιως η smartec. Επισης περα απο την μεταφραση των αγγλικων (slash proof Κλπ) υπαρχουν και οι προδιαγραφες, και αυτες ειναι για να λειτουργουν, αλλιως γιατι να λεει 4000mah μπαταρια και να μη σου πει, περιπου 4000 αλλα μας βγηκε λιγο χειροτερη, αλλα δεν πειραζει.. κατα τα αλλα ολοι οφειλουμε να σεβομαστε τις προδιαγραφες και να σκεφτομαστε πριν κανουμε οτιδηποτε και τις συνεπειες.Θα συμφωνήσουμε σε όλα εκτός από την πτώση. Που ήταν κ ο λόγος που έβγαλαν το δικό μου εκτός εγγύησης ισχυριζόμενοι ότι εξαιτίας του χτυπήματος πήρε νερά.... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν το άνοιξαν κάν. Αν μου έλεγαν ότι λόγο υπερθέρμανσης έλιωσαν οι κόλλες ( που ήταν κ το πιθανότερο) και πήρε νερά θα το δεχομουν κ δεν θα έλεγα τίποτα. Τέλος πάντων θα πορευτώ με το 10 που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει κ αν βρω κάποιο σε καλή τιμή με ασφάλεια πάλι ίσως το τολμήσω. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 καλημερα μαγκες,εχω την εντυπωση με την τελευταια ενημερωση εχει χασει λιγο στην αυτονομια! η ηταν ενα widget καιρου που εβαλα αλλα απενεργοποιησα Gps και ανανεωση η κατι παιχτηκε με το τελευταιο Update! Εχει battery drain το τελευταιο google services , λογικα θα φτιχτει συντομα Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Θα συμφωνήσουμε σε όλα εκτός από την πτώση. Που ήταν κ ο λόγος που έβγαλαν το δικό μου εκτός εγγύησης ισχυριζόμενοι ότι εξαιτίας του χτυπήματος πήρε νερά.... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν το άνοιξαν κάν. Αν μου έλεγαν ότι λόγο υπερθέρμανσης έλιωσαν οι κόλλες ( που ήταν κ το πιθανότερο) και πήρε νερά θα το δεχομουν κ δεν θα έλεγα τίποτα. Τέλος πάντων θα πορευτώ με το 10 που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει κ αν βρω κάποιο σε καλή τιμή με ασφάλεια πάλι ίσως το τολμήσω. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η πτώση είναι ένας τυπικός λόγος να σου πουν ότι σε απορρίπτουν χωρίς να σημαίνει ότι φταίει αυτό, απλά εκεί δεν μπορείς να πεις κάτι..γιαυτό το ανέφερα. Σπάνια μοα πτώση ανοίγει πλάτη, ίσως όμως δημιουργεί κενό στην οθόνη ή αλλού. Όμως οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικα ιδρύματα, εφόσον δουν μια αιτία που τους καλύπτει, δε θα κάτσουν να σε βοηθήσουν Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Εχει battery drain το τελευταιο google services , λογικα θα φτιχτει συντομα αν ηταν τa google services δεν θα τα εβγαζε και σε υψηλοτερη θεση στην καταναλωση? οτι και να ειναι,,το νοιωθω στην χρηση οτι κατι εχει χαθει στην αυτονομια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Λόγω μεγαλύτερης ζήτησης Προσφοράς θέλεις να πεις Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 αν ηταν τa google services δεν θα τα εβγαζε και σε υψηλοτερη θεση στην καταναλωση? οτι και να ειναι,,το νοιωθω στην χρηση οτι κατι εχει χαθει στην αυτονομια! μπα πλέον τα google play services κάθονται σε system (κατι σαν αραχνη) για καλύτερη αλληλεπίδραση με εφαρμογές και καλύτερη συλλογή και αποστολή δεδομένον ετσι πλέον δεν τα βγάζει σχεδόν ποτέ στον πινάκα κατανάλωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Να ρωτήσω κάτι. Μπορούμε να ενεργοποιησουμε το tap to shoot στην κάμερα; Στο mate 10 pro που έχω το κάνει, εδώ δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ. Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Γίνεται ναι, μπες στο μενού της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να δω τι οθόνη φοράει το τηλέφωνο μου???Έχω κατεβάσει το device info Huawei αλλά δεν μου δείχνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι να παραλάβω ένα mate 20 pro με αριθμό emei 862854042608304. Πήρα huawei αλλά δεν έβγαλα άκρη δεν μου είπαν τπτ.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να φοράει παλιά η καινούργια οθόνη άμεσα;; ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπέρα.Να σας ρωτησω: ηθελα σημερα να βγαλω μία φωτο με την επιλογη "ρέον νερό" στο επαγγελματικό της καμερας. Την τραβηξα αλλα με ειχε 2+ λεπτα στο περίμενε ωσπου να τελειωσει ο χρόνος επεξεργασίας. Βαρεθηκα και την σταμάτησα...Ετσι ειναι αυτη η λειτουργία βρε παιδια.Ποση ωρα χρειαζεται; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπέρα.Να σας ρωτησω: ηθελα σημερα να βγαλω μία φωτο με την επιλογη "ρέον νερό" στο επαγγελματικό της καμερας. Την τραβηξα αλλα με ειχε 2+ λεπτα στο περίμενε ωσπου να τελειωσει ο χρόνος επεξεργασίας. Βαρεθηκα και την σταμάτησα...Ετσι ειναι αυτη η λειτουργία βρε παιδια.Ποση ωρα χρειαζεται; απειρο χρονο μπορει να κανει απλα οταν δεις με το ματι οτι εχεις οκ αποτελεσμα το κοβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueStelth1 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Και σε μένα, 1,76 mb! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω να διαβάσω το s/n, που δείχνει τον μήνα κατασκευή ς, αλλά πάρε τηλέφωνο στην Αθήνα Huawei,, δώσε imei κλπ. Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Καλησπέρα, για αγορά από κατάστημα του skroutz πρέπει να προσέξω κάτι άλλο, εκτός φυσικά από το να πρόκειται για το LYA-L29; Κυρίως με ενδιαφέρει να υπάρχει επίσημη εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 απειρο χρονο μπορει να κανει απλα οταν δεις με το ματι οτι εχεις οκ αποτελεσμα το κοβεις Αντε καλα...και εγω περιμενα να τελειωσει μονο του, σα μπουφος. Ευχαριστω.:lol: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theko87 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Το έκανα παραγγελία χτες από το eshop, με αρχική τιμή 529, χωρίς τον ΦΠΑ μου βγήκε 400 ευρώ. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή στο imei η στον αριθμό s/n της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Έκανα τη μετάβαση από p20 pro σε mate 20 pro! Για προστασία οθόνης τι προτείνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Έκανα τη μετάβαση από p20 pro σε mate 20 pro! Για προστασία οθόνης τι προτείνετε?? εγώ αυτή φοράω...εγγύηση για γρατσουνιά,πιάνει όλη την οθόνη,έχει αυτο ίαση,έχει ένα σχετικό πάχος...αλλά για πτώσεις...:worry::worry::worry: https://www.ebay.co.uk/itm/ScreenKnight-Huawei-Mate-20-Pro-SCREEN-PROTECTOR-Military-Shield-Curved-Fit/153241976699?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 (edited) Το έκανα παραγγελία χτες από το eshop, με αρχική τιμή 529, χωρίς τον ΦΠΑ μου βγήκε 400 ευρώ. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή στο imei η στον αριθμό s/n της συσκευής? 400 λίγο δύσκολο... 529 μειον 24%φπα βγαίνει 426 Να ρωτήσω πόσο διήρκεσε ο έλεγχος των απαραίτητων δικαιολογητικών για απαλλαγή φπα? Γιατί σε κάποια skrouzoμαγαζα θέλουν μέχρι και 1.5 μήνα ταχα μου για να ελέγξουν... Edited August 21, 2019 by g_angelo01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts