kongeo1994 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 (edited) Για το δέντρο το περίμενα για την πρώτη δεν το περιμενα Πολύ ωραίο αποτέλεσμα πάντως. Μπράβο τους Edited December 3, 2018 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καινούργιο bug... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καινούργιο bug... :confused: Πολύ celebrity φάση!!! Φέτος το ξεφτίλισαν εκεί στη Google. Κάθε μήνα και σφάλμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Oταν επιβαβαιωνομαι ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ, πολυ μου αρεσει. Πηγε ο MKBHD να κανει blind camera test απο καμια 20αρια κινητα στα social media. "Μα το pixel 3 εχει την καλυτερη καμερα, η διαφορα ειναι μεγαλη" Διαδικτυακη ΦΑΠΑ τεραστιων διαστασεων το pixel 3 και οι λοιπες υπερτιμημενες και overhyped καμερες. 2018 εχουμε, ολα τα κινητα βγαζουν σοβαρες και αξιοπρεπεις φωτο, ελπιζω να σταματησει το πανηγυρακι. H google να σοβαρευτει και να δωσει wide angle καμερα πισω και/ή 2χ ζουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) Καλά ρε εσύ δεν τον έκραζες τον MKBHD???? Τώρα που έβγαλε βίντεο που σε βολεύει όλα καλά??? Και να για την αγαπημένη σου Huawei τίποτα??? Α ρε κολλήματα που έχει ο κόσμος. Για να δεις πόσο σανό τρως. Edited December 9, 2018 by Andreas_1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Χαιρετω την παρεα! Εριξα πριν λιγο την παραγγελια απο amazon.de του μικρου Pixel 3, το οποιο και περιμενω μεχρι την Πεμπτη. Θελω κατι πιο μικρο γιατι το Note 9 κουραζει με το μεγεθος του στο κουβαλημα. Για μενα το μεγαλο στοιχημα με το Pixel 3 ειναι η μπαταρια και το ποσες εφαρμογες μπορει να κρατησει ανοιχτες. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Χαιρετω την παρεα! Εριξα πριν λιγο την παραγγελια απο amazon.de του μικρου Pixel 3, το οποιο και περιμενω μεχρι την Πεμπτη. Θελω κατι πιο μικρο γιατι το Note 9 κουραζει με το μεγεθος του στο κουβαλημα. Για μενα το μεγαλο στοιχημα με το Pixel 3 ειναι η μπαταρια και το ποσες εφαρμογες μπορει να κρατησει ανοιχτες.Μπαταρία σε σχέση με το note μάλλον θα απογοητευτεις, χωρίς να έχω δοκιμάσει το note 9 αλλά ούτε το pixel 3. Εγώ θα είχα το note για χειμώνα μιας και έχουμε μπουφάν και το pixel 3 για το καλοκαίρι. Κατά τα αλλα δε νομίζω ερχόμενος από το note κάτι να σε ενθουσιάσει υπερβολικά. (Η κάμερα κάνει θαύματα, και ασε όποιον θέλει να λέει ότι θέλει :Ρ) Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Χαιρετω την παρεα! Εριξα πριν λιγο την παραγγελια απο amazon.de του μικρου Pixel 3, το οποιο και περιμενω μεχρι την Πεμπτη. Θελω κατι πιο μικρο γιατι το Note 9 κουραζει με το μεγεθος του στο κουβαλημα. Για μενα το μεγαλο στοιχημα με το Pixel 3 ειναι η μπαταρια και το ποσες εφαρμογες μπορει να κρατησει ανοιχτες. Κινητό Googleμε 2915 μπαταρία, θα είναι θαύμα αν θα πάει μέχρι το απόγευμα. Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι η λίγη ραμ και ότι θα κλείνει τα πάντα από πίσω, μη έχοντας χώρο να τις κρατήσει τις εφαρμογές ανοιχτές. Το oneplus 6t ξεκίναγε με 4gb ram κατανάλωση, τεράστια πατάτα της Google που δεν έβαλε παραπάνω, γελάνε οι πέτρες. Έκανες σοβαρό downgrade για το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Σε μπαταρια δεν περιμενω θαυματα παιδια... Εστω να μου βγαζει τη μερα. Και τωρα με Note 9 εχω 60% μπαταρια το βραδυ στις 10 κατα μεσο ορο... To Pixel ποσο να εχει; 30; Πιο πολυ θα ενοχληθω αν κλεινει συνεχεια τα apps στο παρασκηνιο! Εν γνώση μου πηγα σε κατι μικροτερο σε μεγεθος... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 @megatron , αν πας λίγο πίσω, θα δεις τις εντυπώσεις μου από την μπαταρία. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 @megatron , αν πας λίγο πίσω, θα δεις τις εντυπώσεις μου από την μπαταρία. Διαβασα, απλα απο χρηστη σε χρηστη διαφερουν τα στατιστικα! Thanks anyway! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Δεν θα κλείνει apps στο παρασκήνιο μην αγχώνεσαι.Εδω το pixel 2 xl που έχω τώρα και κλείνει ελάχιστες φορές όταν φορτωθεί πολύ. Πολύ κοντά με note 8 σε συμπεριφορα στη ram που έχει η γυναίκα μου (το οποίο έχει 6gb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Βγάζουν συνέχεια offers και discounts στο αμερικάνικο store πάντως. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Βγάζουν συνέχεια offers και discounts στο αμερικάνικο store πάντως. Καλη φαση απο Αμερικη, αλλα πρεπει να εχεις εμπειρια με τις τριγωνικες συναλλαγας και σε αν παθει κατι πρεπει να το στειλεις πισω Αμερικη με ο,τι συνεπαγεται αυτο! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 παιζει και στο UK προσφορα - From £639 απο £739 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 παιζει και στο UK προσφορα - From £639 απο £739 Και πάλι... Η αγορά πρέπει να γίνει από UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Πολύ celebrity φάση!!! Φέτος το ξεφτίλισαν εκεί στη Google. Κάθε μήνα και σφάλμα. Δε νομιζω οτι φταιει η Google. Απλά πρέπει η LG να σταματησει να φτιαχνει οθονες για κινητα ή απλά να σοβαρευτει. Παρομοια προβληματα σε mate 20 pro, pixel 2 xl και γενικα οτι φοραει LG οθονη... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Δε νομιζω οτι φταιει η Google. Απλά πρέπει η LG να σταματησει να φτιαχνει οθονες για κινητα ή απλά να σοβαρευτει. Παρομοια προβληματα σε mate 20 pro, pixel 2 xl και γενικα οτι φοραει LG οθονη... Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση γιατί τα Pixel 3 φοράνε οθόνες της Samsung. Edit: Διορθώνω γιατί έχεις δίκιο... Μόνο το XL έχει Samsung panel ενώ το μικρό της LG. Edited December 10, 2018 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Δε νομιζω οτι φταιει η Google. Απλά πρέπει η LG να σταματησει να φτιαχνει οθονες για κινητα ή απλά να σοβαρευτει. Παρομοια προβληματα σε mate 20 pro, pixel 2 xl και γενικα οτι φοραει LG οθονη... Eκτος απο ΧΖ3 που φοραει οθονη LG αλλα ειναι χαρμα οφθαλμων! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Απο χθες ειμαι και εγω κατοχος Pixel 3 XL! :D Tο πηρα απο Γερμανια, απο την Google, και ειμαι πανευτυχης. Ως πρωην κατοχος Pixel 2 XL μ αρεσει που διορθωσαν δυο πραγματα: 1) την οθονη, η οποια στο 3 XL ειναι απ τις καλυτερες που εχω δει 2) τη φορτιση που πλεον φορτιζει γρηγορα και οχι ντεμεκ οπως στο 2 XL. Ηθελα πιο compact κινητό, αλλά τα προβληματα της LG με τις οθονες της και οπου τις προμηθευει, με εκαναν να παω στο μεγαλο που φοράει Samsung. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Με γεια αγορινα! Κι εγω περιμενω την Πεμπτη το μικρο Pixel 3! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Φίλε μου θεωρώ ότι δεν θα έχεις θέμα με την μπαταρία. Χωρίς να έχω εμπειρία από το 3, αλλα κάτοχος 2 xl,κάνει πολύ καλή διαχείριση το software της Google. Σε κατάσταση αναμονής, δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα, 1%-2% στο 8ωρο το βράδυ. Βέβαια στην πράξη θα δούμε. Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Απο χθες ειμαι και εγω κατοχος Pixel 3 XL! :D Tο πηρα απο Γερμανια, απο την Google, και ειμαι πανευτυχης. Ως πρωην κατοχος Pixel 2 XL μ αρεσει που διορθωσαν δυο πραγματα: 1) την οθονη, η οποια στο 3 XL ειναι απ τις καλυτερες που εχω δει 2) τη φορτιση που πλεον φορτιζει γρηγορα και οχι ντεμεκ οπως στο 2 XL. Ηθελα πιο compact κινητό, αλλά τα προβληματα της LG με τις οθονες της και οπου τις προμηθευει, με εκαναν να παω στο μεγαλο που φοράει Samsung. για πες μου λιγο για την οθονη..με ενδιαφερει πολυ..ειναι οντως τοσο εντυπωσιακο το panel samsung..στο display mate το βγαζουν στην κορυφη μαζι με note 9 s9+! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Με γεια αγορινα! Κι εγω περιμενω την Πεμπτη το μικρο Pixel 3! Το αγορασες απο Ελλαδα η απο εξωτερικο? Το προβλημα της εγγυησης δεν σε απασχολησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Το αγορασες απο Ελλαδα η απο εξωτερικο? Το προβλημα της εγγυησης δεν σε απασχολησε? Kαλημερες! Χτες μου ηρθε η συσκευη... την αγορασα απο γερμανικο amazon, οπότε ΑΝ πάθει κατι το στελνω εκει και ολα καλα. Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες, καμια σχεση το μεγεθος με το Νοτε 9, ειναι snappy, το σεταρα και απο σημερα το δουλευω κανονικα! Θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες σε λιγες μερες! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts