droper_05 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 γεια σας παιδια. Μολις καταλαβα ενα θεμα σε μια κληση μου.Ακουγεται απο το πανω ηχειο παρασιτα συνεχεια.static noise να το πω? Ειναι οπως ειχαμε στα παλια ραδιοφωνακια διπλα το κινητο και οταν πηγαινε να μας καλεσει καποιος ακουγαταν κατι απο τα ηχεια του ραδιφωνου ενας θορυβος και μετα χτυπαγε το τηλεφωνο.Ειδικα οταν ειμαι σε κληση και δεν μιλαει κανενας ακουγεται ενα χζζζζ καπως.εχει προσεξει κανενας κατι? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Απο που προτεινεται (να ειναι διαθεσιμο και να ερχεται Ελλαδα) την αγορα του τωρα? Αυτο, ειναι unlocked? Αυτο σημαινει το sim-free? https://www.amazon.co.uk/Google-Pixel-XL-64GB-White/dp/B07KPM58DZ/ref=sr_1_2?crid=24230Z1S8I6G2&keywords=pixel+3xl&qid=1572349936&sprefix=pixel+3+xl%2Caps%2C219&sr=8-2 Edited October 29, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Ναι, sim free σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο. Η τιμή όμως στο link που έβαλες είναι πολύ ψηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Ναι, sim free σημαίνει ότι δεν είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο. Η τιμή όμως στο link που έβαλες είναι πολύ ψηλή. Το βρηκα και στο amazon.com, αλλα, δεν ερχεται Ελλαδα με την χαμηλη τιμη, αλλα, με επιλογη διαφορετικου προμηθευτη και παραλαβη Δεκεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Να ρωτησω λιγο, οσοι το εχετε με κρυφο το notch κατα την χρηση κλπ, καταλαβαινεις οτι ειναι κρυμμενο η ειναι οκ αισθητικα κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ρε παιδιά έχω βάλει ΑΓΓΕΛΊΑ ενα pixel3xl 128gb.με Πολλές θήκες. 480 εύρο καλά δεν ειναι; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ρε παιδιά έχω βάλει ΑΓΓΕΛΊΑ ενα pixel3xl 128gb.με Πολλές θήκες. 480 εύρο καλά δεν ειναι;Το είχα βάλει τον Ιούνιο Γερμανία 460€ σε άψογη κατάσταση, με το ζόρι το πούλησα δεν το προτιμούσε ο κόσμος .. Sent from my SM-G973F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Αξιζει, αραγε...να παει κανενας απο το 2 xl στο 3 xl με 350€? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλησπέρα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το Cosmote WiFi calling στο Pixel 3XL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλησπέρα. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το Cosmote WiFi calling στο Pixel 3XL? Οχι, ισως να γινετε μονο με root και επεμβαση στα αρχεια του συστηματος Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αξιζει, αραγε...να παει κανενας απο το 2 xl στο 3 xl με 350€? :rolleyes: Καποιος, εχει καμια απαντηση-αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καποιος, εχει καμια απαντηση-αποψη? 350€ μείον το δικό σου, ή να πουλήσεις το δικό σου και άλλα 350? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καποιος, εχει καμια απαντηση-αποψη?Άμα δε έχεις burn in στη LCD νομίζω δε χρειάζεται. Καλύτερα να πουλήσεις το δυάρι και να βάλεις καμία 450 ακόμη κ να.παρεις το 4 Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Άμα δε έχεις burn in στη LCD νομίζω δε χρειάζεται. Καλύτερα να πουλήσεις το δυάρι και να βάλεις καμία 450 ακόμη κ να.παρεις το 4 Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Το XL βγαινει πολυ ακριβα, στην παρουσα φαση. 350€ μείον το δικό σου, ή να πουλήσεις το δικό σου και άλλα 350? Να πληρωσω 338€ για την ακριβεια και να παρω το 3 XL. (Το 2 XL βρηκα ηδη να το δωσω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Να πληρωσω 338€ για την ακριβεια και να παρω το 3 XL. Άρα με πιθανότητα να βγει ακόμα πιο χαμηλά πουλώντας σε κάποιον το δικό σου. Σε μία τέτοια περίπτωση θα το έκανα. Το 3αρι θα μπορεί να πουληθεί μετά πάλι και να πάρεις το 4αρι. ;) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Άρα με πιθανότητα να βγει ακόμα πιο χαμηλά πουλώντας σε κάποιον το δικό σου. Σε μία τέτοια περίπτωση θα το έκανα. Το 3αρι θα μπορεί να πουληθεί μετά πάλι και να πάρεις το 4αρι. ;) Τα 338€ διαφορα που θα δωσω, προκυπτουν μετα την πωληση του 2XL. Δηλαδη, πωληση του 2 XL + 338€ απο εμενα για αγορα 3 XL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τα 338€ διαφορα που θα δωσω, προκυπτουν μετα την πωληση του 2XL. Δηλαδη, πωληση του 2 XL + 338€ απο εμενα για αγορα 3 XL. Με τίποτα και για κανέναν λόγο για μένα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Με τίποτα και για κανέναν λόγο για μένα. Γιατι, ομως? Κερδιζω 1 χρονο παραπανω support, καλυτερα ηχεια, καλυτερη οθονη, καλυτερο cpu και καλυτερη καμερα (μπρος-πισω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Εγώ θα την έκανα την αλλαγή αν πρόκειται για καινούργιο 3XL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Εγώ θα την έκανα την αλλαγή αν πρόκειται για καινούργιο 3XL. Ναι, για καινουργιο θα ειναι. Να πω την αληθεια, ειμαι αναμεσα σε OnePlus 7T & 3 XL. Και τα 2, μου βγαινουν στην ιδια διαφορα τιμης που θα πρεπει να δωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Γιατι, ομως? Κερδιζω 1 χρονο παραπανω support, καλυτερα ηχεια, καλυτερη οθονη, καλυτερο cpu και καλυτερη καμερα (μπρος-πισω) Εγώ θα πήγαινα σε κάποιο μεταχειρισμένο τώρα και μετά θα το έδινα για το 4αρι ή κατευθείαν το 4αρι με 150€ (δηλαδή αντί για 350, 500) παραπάνω όταν πέσει η τιμή του. Προσωπικά τα θεωρώ πολλά. Εννοείται ότι πας σε κάτι καλύτερο. Αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει η τιμή. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αγόρασα το Pixel 3 XL, refurbished από Αγγλία στα €400 πριν από 2 περίπου μήνες. Μου ήρθε σφραγισμένο με τις ζελατίνες του και χωρίς να έχει ανοιχτεί από κανέναν. Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει και εγγύηση. Θεωρώ ότι μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ψάξεις. Νομίζω ότι 500 ευρώ είναι πάρα πολλά σήμερα για αυτό το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αγόρασα το Pixel 3 XL, refurbished από Αγγλία στα €400 πριν από 2 περίπου μήνες. Μου ήρθε σφραγισμένο με τις ζελατίνες του και χωρίς να έχει ανοιχτεί από κανέναν. Έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχει και εγγύηση. Θεωρώ ότι μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ψάξεις. Νομίζω ότι 500 ευρώ είναι πάρα πολλά σήμερα για αυτό το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 338€ θα δωσω για το 3 XL. Τι εννοεις 500€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τα 338€ διαφορα που θα δωσω, προκυπτουν μετα την πωληση του 2XL. Δηλαδη, πωληση του 2 XL + 338€ απο εμενα για αγορα 3 XL.Εδώ καταλάβαμε πως θα δώσεις 338€ συν ο,τι πάρεις από την πώληση του 2xl. Πόσο αγοράζεις τελικά το 3xl??? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δεν νομίζω να δεις διαφορά ...καλύτερα κάνα onepkus Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts