scorpio_1976 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλησπέρα σας. Είμαι σε beta 3 εδώ και καιρό. Χθες μου βγάζει ενημέρωση για beta 4, πατάω λήψη και επειδή ήταν αργά το βράδυ, το αφήνω να κάνει μόνο του αναβάθμιση. Το πρωί ξυπνάω, το τηλέφωνο ανοιχτό αλλά ακόμη στη beta 3. Πατάω ενημέρωση και μου λέει ότι είναι ενημερωμένο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλησπέρα σας. Είμαι σε beta 3 εδώ και καιρό. Χθες μου βγάζει ενημέρωση για beta 4, πατάω λήψη και επειδή ήταν αργά το βράδυ, το αφήνω να κάνει μόνο του αναβάθμιση. Το πρωί ξυπνάω, το τηλέφωνο ανοιχτό αλλά ακόμη στη beta 3. Πατάω ενημέρωση και μου λέει ότι είναι ενημερωμένο!!!Μήπως λόγω των πολλών χρηστών που είχαν bootloop και έπρεπε να κάνουν factory reset την κατέβασαν? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Προς το παρόν πάντως υπάρχει επίσημη παύση της ενημέρωσης λόγω αρκετών προβλημάτων στην εγκατάσταση και bootloop. Οπότε υπομονή.. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Τελικά όλα εντάξει με beta 4? Όσοι την έχουν δουλεύουν όλα κανονικά; Κρασαρουν εφαρμογές πχ; Ή κάτι άλλο ασυνήθιστο; Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Εγώ έχω κάνει αίτηση από χθες βράδυ αλλά ακόμα δε μου έχει έρθει να την κατεβάσω Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Εχει σταματησει το rollout της beta 4 λογω bootloops κλπ. UPDATE: https://www.androidpolice.com/2019/06/11/some-pixel-phones-are-bootlooping-on-q-beta-4-but-a-factory-reset-fixes-things/ Edited June 12, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Beta 4 Running!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Beta 4 Running!!!Οι εφαρμογές σου όλες παίζουν κανονικά; (Και οι τραπεζικές αν έχεις ). Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Nai κανονικά.. Πειραιώς και Εθνική και Alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Nai κανονικά.. Πειραιώς και Εθνική και Alpha. Έχει κανένα lag; Ανταπόκριση οθόνης καλή; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Λίγο στο scroll κολλάει κάπως. Έτσι μου φαίνεται. Θα στρώσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Nai κανονικά.. Πειραιώς και Εθνική και Alpha. Μήπως έχεις και Cosmote TV Go και Netflix να μου πεις αν λειτουργούν κανονικα? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Όχι φίλε μου δεν έχω κάτι τέτοιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Λίγο off-topic αλλά μια που δεν έχουμε ακόμα topic για το 4, η Google έκανε κάτι περίεργο. Βγήκε και αποκάλυψε μόνη της το P4 (την πίσω πλευρά δηλαδή) για να προλάβει τα leaks που άρχισαν να βγαίνουν. http://pbs.twimg.com/media/D84Zw6UUYAACz7j.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Beta 4 Running!!!Το πρόβλημα με τον ήχο παραμένει? Τα gestures πως σου φαίνονται? Κολλάνε? Καμιά αλλαγή στον launcher? Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Beta έβαλα πρώτη φορά οπότε δεν ξέρω πως ήταν πριν ώστε να παραθέσω διαφορές - προσθήκες-βελτιώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Λίγο off-topic αλλά μια που δεν έχουμε ακόμα topic για το 4, η Google έκανε κάτι περίεργο. Βγήκε και αποκάλυψε μόνη της το P4 (την πίσω πλευρά δηλαδή) για να προλάβει τα leaks που άρχισαν να βγαίνουν. http://pbs.twimg.com/media/D84Zw6UUYAACz7j.jpg Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έκανε. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι να προλάβει σχεδιαστικά τα iphone που από αυτά που έχουν διαρρεύσει, πίσω είναι ίδια με το πίξελ. Δηλαδή μόλις βγουν τα καινούρια iphone επίσημα, θα βγει να πει η google κοιτάξτε μας αντέγραψαν από το σχέδιο που δείξαμε τον Ιούνιο ! Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 https://techblog.gr/mobile/google-pixel-4-xl-renders-deichnoyn-ton-pithano-teliko-schediasmo-me-diafano-led-logo-sto-piso-meros/ Ποσο πανεμορφο...αν πραγματικα ειναι πολυ κοντα ετσι στην τελικη σχεδιαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 https://techblog.gr/mobile/google-pixel-4-xl-renders-deichnoyn-ton-pithano-teliko-schediasmo-me-diafano-led-logo-sto-piso-meros/ Ποσο πανεμορφο...αν πραγματικα ειναι πολυ κοντα ετσι στην τελικη σχεδιαση... Αυτό που ανέβασες είναι ένα redesigning του πως θα ήθελε κάποιος fan της εταιρίας να είναι η συσκευή, με αλλά λόγια... καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Αυτό που ανέβασες είναι ένα redesigning του πως θα ήθελε κάποιος fan της εταιρίας να είναι η συσκευή, με αλλά λόγια... καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Μαλλον, δεν διαβασες καλα τι ακριβως εγραψα για τον σχεδιασμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έκανε. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι να προλάβει σχεδιαστικά τα iphone που από αυτά που έχουν διαρρεύσει, πίσω είναι ίδια με το πίξελ. Δηλαδή μόλις βγουν τα καινούρια iphone επίσημα, θα βγει να πει η google κοιτάξτε μας αντέγραψαν από το σχέδιο που δείξαμε τον Ιούνιο ! Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Και να προλάβει όλα τα leaks, πέρσι είχε γίνει χαμός με τους Ρώσους που είχαν το τηλέφωνο καιρό πριν κτλ. Απλά είναι εξαιρετικά νωρίς για να το κάνει, εκτός κι αν πάει την κυκλοφορία πιο νωρίς, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει. Αυτό το πράμα με τις πολλές κάμερες είναι άσχημο αισθητικά, αλλά αν είναι να δούμε ακόμα καλύτερες φωτογραφίες χαλάλι του. Πιο πολύ με χαλάει ότι δεν βλέπω το 2-tone. Τους συνδυασμούς χρωμάτων. Το Panda στο P2 ήταν πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Nai κανονικά.. Πειραιώς και Εθνική και Alpha.Σου παίζει το winbank της Πειραιώς? Εμένα σε 2XL μόλις πατάω είσοδος κάνει reboot η εφαρμογή. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Σου παίζει το winbank της Πειραιώς? Εμένα σε 2XL μόλις πατάω είσοδος κάνει reboot η εφαρμογή. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΚαι εδώ το ίδιο. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Ναι της Πειραιώς δεν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 ,ρε παιδιά έκανα σήμερα ένα φορμάτ και πάω να βάλω το Instagram και μου λέει η έκδοση αυτή δεν είναι συμβατή με την συσκευή σας .καλά τι σκ κάνουν εκει η προγραμματιστές Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts