gesvts Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Και εγώ περιμένω οποίος είναι beta και έχει esim να δοκιμάσει αν δουλεύει σαν δίκαρτο κανονικά. Άλλες απορίες: - Έχει δοκιμάσει κάποιος esim cosmote και δουλεύει κανονικά; Ήμουν στο τσακ να την αλλάξω τη δική μου όταν κατέβηκα Ελλάδα, αλλά μου είπε ένα παλικάρι που δούλευε εκεί, πως την είχε σε iphone και είχε χαλιά σήμα. Επίσης μου ανέφερε κάνα 10αρια φορές πως δουλεύει μόνο σε iphone. Για τον πρώτο λόγο, δεν την έκανα τελικά esim. - βρίσκεται κάποιος μόνιμα Γερμανία; Αν ναι , έχει ανακαλύψει κάποιο καρτοκινητο να βγάζει και esim? Όχι συμβόλαιο. Κάπου διάβασα πως γίνεται στην telekom με μια διαδικασία μέσω τηλεφώνου, αλλά δεν μπορούν να μου το επιβεβαιωσουν ούτε οι υπάλληλοι που δουλεύουν εκεί. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Λοιπόν παιδιά έχω ευχάριστα νέα για τους κατόχους pixel 3 καθώς η συσκευή πλέον μπορεί να δουλέυει με την android q beta 2 σαν dual sim dual standby (DSDS) όπως όλα τα δίκαρτα με μία φυσική και μία esim. Το δοκίμασα σε pixel 3 xl και φαίνεται ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Λοιπόν τα βήματα που έκανα είναι τα εξής: 1. ενεργοποιείς τη συκευή σου στο πρόγραμμα beta του androig Q. όταν εγγραφεί η συσκευή θα έρθει έρθει κανονικά ota update με την android q beta 2. 2. αφού εγκατασταθεί στις επιλογές για προγραμματιστές/επισημάνσεις λειτουργιών πρέπει να επιλεγούν οι ρυθμίσεις settings _moble_network_v2 και settings _network_and_inernet_v2. Ουσιστικά αυτές οι ρυθμίσεις ενεργοποιούν το DSDS. 3. ενεργοποιέις την esim με τις προβλεπόμενες οδηγίες προς το παρόν όλα φαίνονται οκ :):lol: Edited April 9, 2019 by gpx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) οκ εκανα την εγγραφή και μου έβγαλε να κατεβάσω το update, . Έκανες καθαρή εγκατάσταση? Δουλεύουν όλα καλά πως την βλέπεις αξίζει να την περάσω ή είναι νωρίς ακόμα ? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 9, 2019 by sokgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) οκ εκανα την εγγραφή και μου έβγαλε να κατεβάσω το update, . Έκανες καθαρή εγκατάσταση? Δουλεύουν όλα καλά πως την βλέπεις αξίζει να την περάσω ή είναι νωρίς ακόμα ? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk την πέρασα μέσω ota όχι καθαρή εγκατάσταση. Δουλεύουν οι κάρτες κανονικά εναλλαγή δεδομένων, sms κλήσεις δεν είχα θέμα. Μην ξεχνάς ότι η Q είναι beta οπότε μπορεί να υπάρξουν θέματα. Πρός το παρόν δεν βλέπω κάτι αλλά είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Μπορεί να επανέλθεις στην stable pie όποτε θες καταργώντας την εγγραγή της συσκευής στο πrρόγραμμα beta. Πιστεύω αξίζει τον κόπο η δοκιμή αν σε ενδιαφέρει να έχεις δίκαρτο. Edited April 9, 2019 by gpx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Είχα τη Beta 1 από τότε που βγήκε παιδιά και λίγες μέρες Beta 2. Ολα παίζανε άψογα ακόμα και στη Beta 1 εκτός του tapatalk που δεν κατάφερα να παίξει. Οπότε προχωράτε άφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Μόλις τη πέρασα. Κρασαρει συνέχεια το Tapatalk το winbank και τις φωτογραφίες μπορείς να τις δεις μόνο με το Google photos. Με άλλη εφαρμογή κρασαρει. Κατά τα άλλα δείχνει να είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Μόλις τη πέρασα. Κρασαρει συνέχεια το Tapatalk το winbank και τις φωτογραφίες μπορείς να τις δεις μόνο με το Google photos. Με άλλη εφαρμογή κρασαρει. Κατά τα άλλα δείχνει να είναι εντάξει. Σε μένα το winbank έπαιζε κανονικά. Άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες δεν δοκίμασα μη πω ψέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σε μένα το winbank έπαιζε κανονικά. Άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες δεν δοκίμασα μη πω ψέματα! Την έσβησα και την ξαναπέρασα πάλι κρασαρει. Και κατι άλλο τώρα που γύρισα σε δεδομένα άλλαξε από 4G σε LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Και μένα Lte έλεγε.Τη πέρασες με καθαρή εγκατάσταση; Έκανες επαναφορά εργοστασιακών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) παιδιά καλησπέρα sos, έβαλα την Q beta 2 και έκανα τη κάρτα μου esim. Στο Γερμανό , ο υπάλληλος ομως δε βρήκε απο που περνάνε το QR code των settings της esim. Υπάρχει κανείς να δώσει τα φώτα του ? Ευχ EDIT : Βρήκα άκρη στα developer settings settings_moble_network_v2 settings_network_and_inernet_v2 Edited April 9, 2019 by casabel Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 , καλημέρα έβαλα την beta και την έβγαλα στο φτερό ακόμα δεν πάει σφαίρα το τηλέφωνο ...αλλά τρέχει όλες της εφαρμογές κανονικά.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 παιδιά καλησπέρα sos, έβαλα την Q beta 2 και έκανα τη κάρτα μου esim. Στο Γερμανό , ο υπάλληλος ομως δε βρήκε απο που περνάνε το QR code των settings της esim. Υπάρχει κανείς να δώσει τα φώτα του ? Ευχ EDIT : Βρήκα άκρη στα developer settings settings_moble_network_v2 settings_network_and_inernet_v2Καλησπέρα, μέχρι στιγμής με την esim πιάνεις το ίδιο σε ένταση σημα όσο με την φυσική σιμ; Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Καλησπέρα. Κάποιος που από 2xl πήγε σε 3xl. Το δακτυλικο αποτύπωμα είναι το ίδιο σε απόκριση και ταχύτητα με το 2;; η καλυτερο; Η αλήθεια είναι ότι στο 2 δεν είναι και πολύ γρήγορο. Ευχαριστώ Edited April 14, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Βαζοντας την Q σου βγαζει κανονικα οπως τα dual κινητα να επιλεγεις η καθε συνδεση ξεχωριστα αν θα ειναι 4g-3g κλπ?Επιλογες απο που θα τραβαει δεδομενα? Γενικα ηταν λογος που το εδωσα το Xl γιατι θελω δυο καρτες...Πιστευετε αξιζει να το ξανα παρω?θα ειμαι οκ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Καλό το 2xl αλλά το 3xl πολύ καλύτερο.. Το notch εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου και χαίρομαι για αυτήν την μετάβαση. Πιο ωραια οθόνη, ο 845 σίγουρα ακόμα πιο γρήγορος και η διαφορά φαινεται αμέσως!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου κάνει κάθε μήνα το security patch. Δεν θα έπρεπε να μου κάνει κατευθείαν το πιο πρόσφατο;;; Του Απριλίου;;; ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ως τώρα έχει κάνει 4 εγκατάστασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Νομίζω ότι τα ΟΤΑ έτσι είναι. Για να παραμείνουν μικρά σε μέγεθος περιέχουν μόνο το update που είναι να κάνουν και όχι προηγούμενο source. Άρα αν πας μέσω ΟΤΑ πρέπει να γίνει ένα ένα. Διαφορετικά κατεβάζεις το firmware ολόκληρο. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Βαζοντας την Q σου βγαζει κανονικα οπως τα dual κινητα να επιλεγεις η καθε συνδεση ξεχωριστα αν θα ειναι 4g-3g κλπ?Επιλογες απο που θα τραβαει δεδομενα? Γενικα ηταν λογος που το εδωσα το Xl γιατι θελω δυο καρτες...Πιστευετε αξιζει να το ξανα παρω?θα ειμαι οκ? ευχαριστω. Ναι φίλε έχει συμπεριφορά σα τα 2καρτα του εμπορίου ακριβώς... βέβαια θα έχεις ενα λογισμικό σε beta μορφή για τουλάχιστον άλλους 4 μήνες και δε θα μπορείς να γυρίσεις πίσω γιατί αν κάνεις reset τη συσκευή διαγράφεται και η esim και θέλει πάλι διαδικασία ενεργοποίησης... Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Εγώ με esim έβαλα q για δοκιμή και 3 μέρες μετά έκανα επαναφορά σε pie χωρίς να διαγραφεί η esim. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Εγώ με esim έβαλα q για δοκιμή και 3 μέρες μετά έκανα επαναφορά σε pie χωρίς να διαγραφεί η esim. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Χωρίς την q πως σου λειτουργεί η esim;; Κάνεις απλά εναλλαγή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Πολυ ησυχία στο forum. Ενώ μου δείχνει πως να βάλω την eSim δλδ στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στις συνθέτες ρυθμίσεις χωρίς να του έχω κάνει επανεκκίνηση εξεφανιστηκε η επιλογή και μου έχει μόνο πρωτιμωμενο τύπο δικτύου. Ενώ εχτές υπήρχε η δυνατότητα της esim!!!! Ξέρει κάποιος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Πολυ ησυχία στο forum. Ενώ μου δείχνει πως να βάλω την eSim δλδ στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στις συνθέτες ρυθμίσεις χωρίς να του έχω κάνει επανεκκίνηση εξεφανιστηκε η επιλογή και μου έχει μόνο πρωτιμωμενο τύπο δικτύου. Ενώ εχτές υπήρχε η δυνατότητα της esim!!!! Ξέρει κάποιος;;;;Δεν υπάρχει από κάτω η επιλογή operator; Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]!!!!! Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 30, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Δεν την έχει την επιλογή. Ενώ εχτές την είχε Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- !!!!! Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασε την φωτο με το νουμερο που σε καλεσε ρε μαν... Edited April 30, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Ξέρει κάποιος για πιο λόγο δεν φαίνεται η επιλογή;; Έχω Vodafone. Μήπως παίζει ρόλο;; Edited April 30, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Esim έχει μόνο η COSMOTE. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts