bbbb Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Zenor, αυτό το θέμα είναι αποκλειστικά για Go launcher και αποκλειστικά για τον Γαλαξία 2; Γιατί αν δεν είναι, νομίζω είναι σε λάθος forum. :) Ωραίο σκιν Μια χαρά δουλεύει και στο liquid MT. Sent from my Liquid MT Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 πολυ ωραιο θεματακι!μπραβο!!δοκιμασα στην τριαρα οθονη μου..οποτε αφοβα για ολα τα κινητα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση παιδιά! Όποιος moderator θέλει ας το μετακινήσει το θέμα στην κατάλληλη κατηγορία να το δουν και άλλα μέλη που ίσως ενδιαφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Με χαρα σας ανακοινωνω οτι μολις δοκιμασα bluetooth mouse γνωστου καταστηματος τα turbo-x με κοστος 12 ευρω και λειτουργει αψογα :) Πιστευω αξιζει... Σε συνδιασμο με το hdmi (αλλα 17 ευρω σε aftermarket η 28 το αυθεντικο σε γνωστο καταστημα στο Συνταγμα) εχεις ενα φορητο mini-android-pc Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές και να μας ενημερώσεις αν όντως λειτουργεί το συγκεκριμένο project? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές και να μας ενημερώσεις αν όντως λειτουργεί το συγκεκριμένο project? Τι ενοεις? Μεχρι τωρα το συνδεσα σε TV με HDMI και το mouse και επαιξα και ταινια και μπηκα και ιντερνετ, ολα τελεια! Το μονο που δεν συνδεσα παραλληλα ακομα ειναι ενα bluetooth keyboard. Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Tι ειναι αυτο βρε παιδια τι ακριβως κανει και με τι κινητα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Δες εδω να καταλαβεις. Στο HTC HD2 εαν εχεις usb host enabled kernel τοτε μπορεις να συνδεσεις και usb keyboard/mouse... Συγκεκριμενα ειχα τρεξει linux με mouse/keyboard σ αυτη τη συσκευη... Και αναλογα την εκδοση android που ισως εχεις θα παιζει και το bluetooth mouse... Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 για τους controllers απο το wii η το ps3 εχουμε κανε νεο αν παιζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εγω παλι εχω αυτο το προβλημα!δεν μπορω να δω ταινια 1080ρ με υποτιτλους!κανενα τροπο?????εχω δοκιμασει το mkvtoolnix με split αλλα τιποτα στο diceplayer..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δεν υπαρχει δηλαδη τροπος να δουμε ταινια 1080p στο κινητο με υποτιτλους? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Υπαρχει........αλλα θελει ωρα!!!split με χρονο στο mkvtoolnix και πας στο .srt και αφερεις καθε φορα απο τους υποτιτλους το συγκεκριμενο χρονο....!!!!!!!ενεργησου ψηλα και αγνατευε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Εγω παλι εχω αυτο το προβλημα!δεν μπορω να δω ταινια 1080ρ με υποτιτλους!κανενα τροπο?????εχω δοκιμασει το mkvtoolnix με split αλλα τιποτα στο diceplayer..:( πλακα κανεις ετσι??δεν υπαρχει πιο απλο πραμα!κανε μετονομασια τον υποτιτλο με το ιδιο ονομα της ταινιας! κατεβασε το mvideoplayer και δες το ομορφα και ωραια χωρις προβλημα! εχω ολοκληρη την σεζον HOUSE MD σε 720p και μολις δοκιμασα την ταινια avatar 720p και παιζει παλι χωρις κανενα προβλημα με υποτιτλους! εχει κ επιλογη στο mvideoplayer να φορτωσεις οποιο SRT θελετε για υποτιτλους! θα δοκιμασω αυριο καμια ταινια σε 1080p να δω αν θα εχω καποιο προβλημα.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 για δοκιμαστε και τον MX video player (android market free), ειναι φανταστικος και δεν κολα πουθενα, οταν τον εβαλα εβγαλα ολους τους αλλους που ειχα!! και αν αλλαξεις το decoder απο το HW πληκτρο νωμηζω βοηθαει στους υποτιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Δοκίμασε κάποιος κάποιο απ'τα φθηνά πληκτρολόγια του ebay αν δουλεύουν με το s2; Επίσης, αυτά που έχουν ενσωματωμένο touchpad είναι βολικά για τη χρήση με android, δεδομένου ότι για να κάνεις scroll πρέπει να πατάς ταυτόχρονα και το αριστερό κουμπί του mouse? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 για τους controllers απο το wii η το ps3 εχουμε κανε νεο αν παιζουν; το προγραμμα για το χειρηστιριο που ειναι το μοναδικο που εχω βρει δεν υποστηριζει το galaxy s2 Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Μολις δοκιμασα ποντικι ασυρματο της logitech και λειτουργει αβιαστα.Το επομενο εγχειρημα ειναι να δω εαν δουλευει ποντικι και πληκτρολογιο ταυτοχρονα.Αυτο επιτυγχανεται στο πισι με την βοηθεια του προγραμματος της logitech ωστε με ενα nanoreciever(επομενως καταληψη μιας θυρας usb)να δουλευουν 2 της προιοντα. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 και γω πηγα σημερα στο πλαισιο αλλα δεν ειχε bl mouse. πηστευω ειναι καλυτερα με bluetooth γιατι το ασυρματο δεν μπαινει οταν συνδεουμε το Sii με tv γιατι το usb το δεσμευει το HD καλωδιο. οποτε αν θελουμε να χειριστουμε εξ αποστασεως το κινητο οταν ειναι δυνδεδεμενο με tv το bluetooth ειναι μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Έχω πάρει το ίδιο mouse με τον Dj_Blade αλλά με Omega 5 και τον κερνελ που έχει δεν μου δουλεύει. Συγκεκριμένα αν και βλέπει κάποια στιγμη το ποντίκι και το ανανγνωρίζει δεν μπορώ να κάνω σύνδεση. Τι μπορει να φταίει? Rom, kernel ή το modem? Ποιό επηρεάζει το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 πλακα κανεις ετσι??δεν υπαρχει πιο απλο πραμα!κανε μετονομασια τον υποτιτλο με το ιδιο ονομα της ταινιας! κατεβασε το mvideoplayer και δες το ομορφα και ωραια χωρις προβλημα! εχω ολοκληρη την σεζον HOUSE MD σε 720p και μολις δοκιμασα την ταινια avatar 720p και παιζει παλι χωρις κανενα προβλημα με υποτιτλους! εχει κ επιλογη στο mvideoplayer να φορτωσεις οποιο SRT θελετε για υποτιτλους! θα δοκιμασω αυριο καμια ταινια σε 1080p να δω αν θα εχω καποιο προβλημα.. Μιλαω παντα για προβολη μεσω mhl καλωδιου και ταινιας μεγαλύτερη απο 4gb.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καλημέρα σε όλους! Έχω μία Samsung UE40D6500, τεχνολογίας LED την οποία και την έχω με καλώδιο δικτύου πάνω στον router. Στο ίδιο δίκτυο μπαίνω και με wifi με το Galaxy S2. Ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος καμιά καλή ιδέα με το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί σύνδεση αυτών των δύο συσκευών ώστε να μπορώ να προβάλλω φωτογραφίες, videos που έχω τραβήξει κτλ. Η τηλεόρασή μου δεν διαθέτει wireles.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Κοιτα στο θεμα ''οδηγος για νεους χρηστες'' προς το τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Κοιτα στο θεμα ''οδηγος για νεους χρηστες'' προς το τελος. Δεν το βρίσκω δυστυχώς... Edited November 21, 2011 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Δεν το βρίσκω δυστυχώς... Στο πρωτο ποστ η προτελευταια παραγραφος.εκτος και αν δεν εννοεις αυτο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Στο πρωτο ποστ η προτελευταια παραγραφος.εκτος και αν δεν εννοεις αυτο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι μόλις το είδα σε ευχαριστώ! Το μόνο κακό είναι ότι απεγκατέστησα το AllShare! Που μπορώ να το βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts