aplostra Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Αλήθεια παίζει ακόμα η προσφορά συσκευής και vr; θα αγοράσω άλλη μια συσκευή Αύριο Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάτι...(αν θα γίνει κάτι αντίστοιχο Ελλάδα).....για να περιμένω να το πάρω και εγώ! http://www.samsung.com/uk/offer/freegearvr στην ελληνικη αντιπροσωπεια δεν εχει καποια προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Στην ελλαδα δεν ειδα καμια αλλη προσφορα απο αυτες που ειχαν ευρωπη και αμερικη Ακομα και τωρα αγγλια που ξερω σιγουρα αλλα και αμερικη ετρεχε για αγορες μεχρι 10/9 για αγορα νοτε7 η edge 7 δωρο samsung gear fit 2 η micro sd 256gb samsung evo+ , και τωρα τα τελευταια δωρα ηταν ειτε η παραπανω καρτα ειτε το gear vr Υπυρχε και αυτο αλλα ηταν για παλιοτερη αγορα οχι νεα http://eu.my-samsung.com/optiext/optiextension.dll?ID=lq4lTZ6P6x2FiIlIGpkAvzNLnAlTF7kuvH6O6pnlAuV8wSEEzimO2vq7PDTzBOe4CveoNlfKcWUllF Edited September 18, 2016 by evoluti0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους :) Έχω το s6 edge αλλά είναι κλειδωμένο στο δίκτυο της t-mobile. Στο ίντερνετ βρήκα διάφορους τρόπους ξεκλειδωματος με κάτι κωδικούς επί πληρωμη, είναι εμπιστοσύνης; Που πρέπει να πάω και τι να πληρωσω τλκ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρητε αν υπαρχει αντίστοιχη ερώτηση :rolleyes: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross7 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπέρα έχω ένα galaxy s7 και ενώ σου δίνει την δυνατότητα για normal η fast charge από τις ρυθμίσεις με το γνήσιο καλώδιο και τον γνήσιο φορτιστή είναι μόνιμα σε fast charge mode αν βάλω άλλο καλώδιο στον γνήσιο φορτιστή η εναλλαγή ανταποκρίνετε κανονικά με κριτήριο την εφαρμογή από το playstore που δείχνει τα ampere που φορτίζει. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλησπέρα έχω ένα galaxy s7 και ενώ σου δίνει την δυνατότητα για normal η fast charge από τις ρυθμίσεις με το γνήσιο καλώδιο και τον γνήσιο φορτιστή είναι μόνιμα σε fast charge mode αν βάλω άλλο καλώδιο στον γνήσιο φορτιστή η εναλλαγή ανταποκρίνετε κανονικά με κριτήριο την εφαρμογή από το playstore που δείχνει τα ampere που φορτίζει. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο; ρυθμισεις-μπαταρια-ξεκλικαρε το γρηγορη ενσυρματη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross7 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Το εχω κανει. Αυτο ειναι που με προβληματιζει οτι ειτε σε αργη ειτε σε γρηγορη φορτιση ειναι με το γνησιο καλωδιο παντα τα ιδια αμπερ δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλησπέρα έχω ένα galaxy s7 και ενώ σου δίνει την δυνατότητα για normal η fast charge από τις ρυθμίσεις με το γνήσιο καλώδιο και τον γνήσιο φορτιστή είναι μόνιμα σε fast charge mode αν βάλω άλλο καλώδιο στον γνήσιο φορτιστή η εναλλαγή ανταποκρίνετε κανονικά με κριτήριο την εφαρμογή από το playstore που δείχνει τα ampere που φορτίζει. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο; Την απάντηση την έδωσες μόνο σου << αν βάλω άλλο καλώδιο στον γνήσιο φορτιστή η εναλλαγή ανταποκρίνετε κανονικά >>. Πολλές φορές τα καλώδια δημιουργούν διάφορα θέματα. Αν βρήκες άλλο που ανταποκρίνεται σωστά στις απαιτήσεις σου, να χρησιμοποιείς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Και εγώ έχω βάλει να μην φορτίζει γρήγορα. Πάντα όμως μου φορτίζει σε μια ώρα μια 30 λεπτά. Λες να είναι μόνιμα σε γρήγορη η είναι Νόρμαλ ο χρόνος? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross7 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κατεβασε την εφαρμογη ampere και δες τη ταση δινει κατα την φορτησει και σε normal charge και μετα σε fast charge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Και εγώ έχω βάλει να μην φορτίζει γρήγορα. Πάντα όμως μου φορτίζει σε μια ώρα μια 30 λεπτά. Λες να είναι μόνιμα σε γρήγορη η είναι Νόρμαλ ο χρόνος? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα στην αργή φόρτιση, από το 20% στο 100% θέλει περίπου δύο ώρες και κάτι. Στη γρήγορη δε το έχω βάλει ποτέ, έτσι δεν έχω άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ξέρει καποιος; Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victkz Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το κινητό μου (samsung galaxy s5 mini) έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα: Όσο το κινητό φορτίζει,αν το χρησιμοποιώ,η μπαταρία κατεβαίνει αντί να ανεβαίνει,και όταν προσπαθώ να το φορτισω χωρίς να το χρησιμοποιώ η φορτιζει υπερβολικά αργά (σε ένα ολόκληρο βράδυ 30%-50%) Έχω δοκιμασει να αλλάξω φορτιστή,το προβλημα επανέρχεται, και έχω το κινητό από τον Οκτώβριο του 2015 Θα ήθελα να ξέρω αν έχει πρόβλημα το κινητό ή η μπαταρία,και παίρνοντας καινούρια μπαταρία αν θα φτιάξει το πρόβλημα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 φαινεται προβλημα μπαταριας. αν δε δοκιμασεις αλλην, δε θα καταλαβεις. επισης εισαι σε εγγυηση ακομη, πηγαινε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Παιδιά έχω μία ερώτηση, μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα default notification setting του "system UI"? Χτες είχα το κινητό στην τσέπη και όταν το κοίταξα, δεν ξέρω πως είχε πάει εκεί, και νομίζω πως πρέπει κατα λάθος να άλλαξα κάτι. Για να το δει κάποιος πάει: application manager, more, show system apps, πάει στο system UI, notifications, εκεί ποια είναι ανοιχτά και ποια κλειστά? Παρακαλώ πείτε μου γιατί σκέφτομαι να κάνω μέχρι και restore από τα νεύρα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Έχεις ήδη ρωτήσει (και πάρει απάντηση) στο θέμα της συσκευής που σε ενδιαφέρει... αρκεί. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν ανοίγαμε όλοι από ένα θέμα με κάθε απορία μας; :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 κατεβασα kies +smart switch σε pc αλλα και τα 2 προγραμματα ζητανε ξεκλειδωμα στο κινητο με σπασμένη οθόνη!!!το digitizer δουλευει αλλα πως θα βρω αν ζηταει pin ή μοτιβο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 κατεβασα kies +smart switch σε pc αλλα και τα 2 προγραμματα ζητανε ξεκλειδωμα στο κινητο με σπασμένη οθόνη!!!το digitizer δουλευει αλλα πως θα βρω αν ζηταει pin ή μοτιβο...? αν η οθονη εχει εικονα αλλα δεν μπορεις να πατησεις κατι,συνδεσε ενα ποντικι μεσω usb otg Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Γειά χαρά, Ξαφνικά το τηλέφωνο έκανε από μόνο επανεκκίνηση και στο κάτω αριστερό μέρος με σκούρο φόντο γράφει ασφαλής λειτουργία, χάθηκαν κάποια δεδομένα και κάποιες εφαρμογές και συνέχεια βγάζει "η εφαρμογή ρολόι διακόπηκε"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomaik Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Όταν βρίσκεται σε Ασφαλή λειτουργία, το Android δεν φορτώνει εφαρμογές τρίτων μερών. Για να επανεκκινήσεις τη συσκευή σε Κανονική λειτουργία, απενεργοποίησε και ενεργοποίησε τη συσκευή. Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Το τηλέφωνο επανήλθε σε κανονική μορφή αλλά το πρόβλημα με το ρολόι παραμένει... Εκτός ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή (ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση κλπ), είναι πολύ σπαστικό κάθε 20sec περίπου να μου πετάει μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Απενεργοποίησε το και βάλε από store άλλο ρολόι. Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Το ρολόι - και γενικά ότι έχει να κάνει με αυτό πχ.ξυπνητήρι - δεν απεγκαταστάται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Δεν μίλησα για απεγκατάσταση Στάλθηκε από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Σήμερα το πρωί ξανά έκανε επανεκκίνηση και ως δια μαγείας εξαληφθηκε το πρόβλημα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts