konakis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Good news! Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εσωτερική πληροφόρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 συνδρομητες: ειδαμε στο myphone οτι ενεργοποιειται το volte στα καρτοκινητα 13700: ναι ισχυει θα σας το ενεργοποιησουμε messenger προχτες: ναι ισχυει θα σας το ενεργοποιησουμε messenger χτες: οχι δεν ισχυει messenger σημερα: ο,τι γραφεται και ακουγεται ειναι fake news... Μηπως να "ξεσπαθωνε" λιγο το myphone με ενα αρθρο στην αρχικη σελιδα? Σε καλό θα εβγαινε στην wind,θα τους εδινε την ευκαιρια να οργανωθουν καλυτερα. Καθε προισταμενος βαρδιας κι αλλη γραμμη δινει? Αυτό είναι η απάντηση. Τσεκάρουν ποιο μέλος λέει μόνο καλά λόγια για τη wind και κάνουν άμεσα ενεργοποίηση. Τους άλλους τους ταλαιπωρούν μέχρι να αρχίσουν να κάνουν το ίδιο :lol: Πέρα απο την πλάκα, δείχνει κλασικά και εδώ το χάος μεταξύ της εξυπηρέτησης και των τεχνικών που φυσικά υπάρχει και στους 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Τελικά σε Q το έχει ενεργοποιήσει κανείς το VoLTE ή προς το παρόν είμαστε στην απέξω; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Τελικά σε Q το έχει ενεργοποιήσει κανείς το VoLTE ή προς το παρόν είμαστε στην απέξω; Εγώ πήρα πριν κάνα δίωρο στο 13700 μια κοπέλα μου είπε οκ το ενεργοποίησα ,έχω q , αλλα ακόμα τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εγώ πήρα πριν κάνα δίωρο στο 13700 μια κοπέλα μου είπε οκ το ενεργοποίησα ,έχω q , αλλα ακόμα τίποτα .Στη συσκευή σου, στις ρυθμίσεις δικτύου, υπάρχει διακόπτης επιλογής VoLTE; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Χωρίς τηλεφώνημα ή μήνυμα έκανα απλά επανεκκίνηση κ πλέον μου του εμφανίζει. Άρα το έδωσαν σε όλους. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Μόλις το δοκίμασα, γιατί είχα βγάλει την κάρτα, και καμία αλλαγή. Άρα σίγουρα όχι σε όλους αυτόματα... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 πρέπει να πληκτρολογησουμε και *#*#volte#*#* ; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 πρέπει να πληκτρολογησουμε και *#*#volte#*#* ; Sent from my Mi A3 using TapatalkΜάλλον ναι. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εγώ δεν πληκτρολογησα κάτι. Απευθείας ήρθε το Volte. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Στη συσκευή σου, στις ρυθμίσεις δικτύου, υπάρχει διακόπτης επιλογής VoLTE; Sent from my Galaxy S10e Ναι έχει στο αιφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 IPhone ,ε; Μήπως θυμάσαι αν υπήρχε ο διακόπτης από πάντα ή εμφανίστηκε τώρα; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Δεν υπήρχε πάντα. Εμφανίστηκε μετά την επανεκκίνηση σε εμένα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 IPhone ,ε; Μήπως θυμάσαι αν υπήρχε ο διακόπτης από πάντα ή εμφανίστηκε τώρα; Sent from my Galaxy S10e Υπήρχε εδώ και κάναν χρόνο αλλα νομίζω ότι είναι των αιφονς αυτό ακόμα και αν το δίκτυο δεν υποστηρίζει volte . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Αυτό υποψιαζόμουν. Εγώ έχω 3 sim της wind. 1 f2g, μια data card (simplify otg) και μια q. Πολύ καιρό τώρα οι 2 πρώτες εμφανίζουν στη συσκευή μου διακόπτη για volte (που σημαίνει πως είναι έτοιμο να δουλέψει μόλις το ανοίξουν στη γραμμή) ενώ η Q τίποτα. Μέχρι προχθές τουλάχιστον. Θα το δοκιμάσω ξανά με την πρώτη ευκαιρία να δω αν άλλαξε κάτι. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Αυτό υποψιαζόμουν. Εγώ έχω 3 sim της wind. 1 f2g, μια data card (simplify otg) και μια q. Πολύ καιρό τώρα οι 2 πρώτες εμφανίζουν στη συσκευή μου διακόπτη για volte (που σημαίνει πως είναι έτοιμο να δουλέψει μόλις το ανοίξουν στη γραμμή) ενώ η Q τίποτα. Μέχρι προχθές τουλάχιστον. Θα το δοκιμάσω ξανά με την πρώτη ευκαιρία να δω αν άλλαξε κάτι. Sent from my Galaxy S10eΜε κάρτα q, απο τότε που την έχω (Οκτώβρης του 19) έχει απο την πρώτη μέρα στη συσκευή διακόπτη volte στην sim 2 που την έχω. Φυσικά δεν λειτουργούσε το volte. Ενεργοποίησα την υπηρεσία την προηγούμενη βδομάδα μαζι με τους υπόλοιπους μεσα απο messenger, επιβεβαίωσα και απο το 13700 οτι ειναι ενεργό στη γραμμή μου αλλα αρνείται να δουλέψει. Κάτι συμβαινει με τους q αριθμούς Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Εμένα είπαν ότι το ενεργοποίησαν αλλά μάλλον ψέμα λένε , εννοώ για volte. Πάμε για φορητότητα σε άλλη εταιρεία , βαρέθηκα να περιμένω. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Είναι εύκολο να καταλάβεις αν ενεργοποιηθηκε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 (edited) Είναι εύκολο να καταλάβεις αν ενεργοποιηθηκε.Εννοείς από τα αποτελέσματα του ims ? Ναι είδα, τίποτα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 13, 2020 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 σε q που το ενεργοποίησα σε συνδυασμό με ενα oneplus 6 δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 (edited) Έχω στείλει μήνυμα τέσσερις φορές στο messenger για ενεργοποίηση του volte. Δεν αντέχω την ίδια ηλίθια απάντησή τους ότι δεν υποστηρίζεται στα καρτοκινητά ακόμη. Παίρνω τηλέφωνο στο 13700 και μου λένε να μιλήσω με την εξυπηρέτηση. Δε βγάζω άκρη με τίποτα. Τι μαγικά κάνατε εσείς που το ενεργοποίησατε; Edited July 13, 2020 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Παίρνεις το 13700, λες ότι έχεις θεμα με το σήμα, συνδέεσαι στο τεχνικό της κινητής, τους εξηγείς να σου ενεργοποιήσουν το VoLTE. Αν σου πουν να καλέσεις 13800, πες τους ότι είναι τεχνικό ζήτημα και όχι της εξυπηρέτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 σε q που το ενεργοποίησα σε συνδυασμό με ενα oneplus 6 δεν δουλεύει. Κι εγώ το ενεργοποίησα σε Q, τους ξαναπήρα χθες να μου επιβεβαιώσουν ότι ενεργοποιήθηκε στην γραμμή μου, μου είπαν ότι ενεργοποιήθηκε αλλά ακόμα τίποτα. Συσκευή Honor 8x. Στην πράσινη δουλεύει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα συσκευής μάλλον. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Μην είσαι τόσο σίγουρος για το τελευταίο. Το ότι λειτουργεί με έναν πάροχο δεν σημαίνει ότι θα γίνεται το ίδιο με όλους. Η cosmote το έχει λανσάρει προ τριετίας, άρα είναι επόμενο να υποστηρίζει πιο πολλές συσκευές. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts