akalos Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 (edited) Σε τυχαίο έλεγχο σήμερα διαπίστωσα ότι μέσα στο menu(samsung s10e) συνδέσεις-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένο το κλήσεις volte. Βρε και γω το έχω συν το vowifi στο RN5 σαν ρύθμιση στη ρομ ....so what? Και μάλιστα στις ρυθμίσεις του dialer έχω και preferred για το κανονικό δίκτυο η WiFi Edited August 9, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Στα κινητά έχει αρχίσει να υποστηρίζεται άρα δείχνει ότι η Wind κάνει βήματα αλλά δεν φαίνεται ότι στο άμεσο μέλλον θα το κάνει διαθέσιμο από την μεριά της. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Εγώ δοκίμασα μια καρτούλα Q στο S10e και δεν βγάζει τίποτα ακόμα στις ρυθμίσεις. Φαντάζομαι η Q τελευταία θα υποστηριχθεί... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Χθες ενημερώθηκα ότι η wind το έχει σε πολιτικό με IMS Ericsson και θα το δώσει πολύ σύντομα. Full feature. Evs etc Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Χθες ενημερώθηκα ότι η wind το έχει σε πολιτικό με IMS Ericsson και θα το δώσει πολύ σύντομα. Full feature. Evs etc Good news, go go team Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Επιτέλους, πλησιάζει η ώρα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Η Wind φέρνει τον νέο τρόπο επικοινωνίας - το VoLTE είναι εδώ! https://www.wind.gr/programmata-kinhths-gia-thn-epixeirhsh/voice-over-lte/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Η Wind φέρνει τον νέο τρόπο επικοινωνίας - το VoLTE είναι εδώ! https://www.wind.gr/programmata-kinhths-gia-thn-epixeirhsh/voice-over-lte/Εδώ και καιρό υπάρχει στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 το vowifi το δίνει; η αργότερα; επίσης για να ενεργοποιηθεί πρέπει και το κινητό να είναι συμβατό; γιατί στο μενού αυτό που λέει το σαιτ δεν έχει εμένα ρύθμιση τέτοια Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Τελικά έχει ενεργοποιηθεί σε κάποιον / α το volte / wifi calling; Εννοείται ρωτώ συνδρομητές Wind. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 σε κανεναν, διοτι η γνωστη wind μας κοροιδευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) το vowifi το δίνει; η αργότερα; επίσης για να ενεργοποιηθεί πρέπει και το κινητό να είναι συμβατό; γιατί στο μενού αυτό που λέει το σαιτ δεν έχει εμένα ρύθμιση τέτοια Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρε ας το δώσει πρώτα....τα υπόλοιπα θα τα δούμε Προσωπικά δεν τους εχω καμία εμπιστοσύνη ως προς το σύντομα... μακάρι Αυτά είναι για να το σχολιάζουμε 2 άτομα στο νήμα και να δίνουμε ζωή στο my phone Edited August 20, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 σε nokia 9 πάντως που δεν έχει ρύθμιση στο μενού όταν γυρίσα από διακοπές γιανμια εβδομάδα δεν μπορούσα να μιλήσω αν δεν έκλεινα τα δεδομένα... έκανε διακοπές.. δε. ξέρω αν εκαναν δοκιμές αλλά δεν έβγαζε κάτι στο κινητό, κάποιο σήμα, κάτι Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 παιδια με το voice over LTE τι θα γινει, θα το δωσουν επιτελους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Εγώ πάντως που ρώτησα σε κατάστημα, δεν ξέρανε τι είναι αυτό, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 προσωπικά εδώ και 1 μήνα πολλές φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγεται η φωνή μου χαμηλά και σαν ρομπότ.. σε κλήσεις viber, messenger και whatsapp όλα καλά.. με το που κλείσω δεδομένα και WiFi όλα καλά.. δεν ξέρω αν κάνουν πειράματα... πάντως σηματάκι στο κινητό μου πέρα του HD δεν βγάζει κάτι Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ακόμη τίποτε. Καιρός όμως είναι να προχωρήσει η υλοποίηση του volte... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ρωτησα σε καταστημα ποτε αναμενεται και δεν γνωριζαν οχι μονο αν και ποτε θα δωσουν voice over LTE αλλα ουτε εστω τι ειναι η συγκεκριμενη υπηρεσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Ρωτησα σε καταστημα ποτε αναμενεται και δεν γνωριζαν οχι μονο αν και ποτε θα δωσουν voice over LTE αλλα ουτε εστω τι ειναι η συγκεκριμενη υπηρεσια.Τι περίεργο θα ήταν να ήξεραν τι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Στο Twitter μου απάντησαν ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τα συμβόλαια. Οι συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να περιμένουμε... Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Και μάλιστα μόνο για ανδροιντ προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake44444 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Μαλλον για συμβόλαια υπαλληλων της wind εννοούσε γιατι εγω 2 συμβολαια εχω στην wind και κανενα δεν εχει volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Μα να μην υπαρχει ενα χρονοδιαγραμμα για το πότε θα διατεθεί... αν ειναι δυνατόν... κοντευει να φυγει και το 19' Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 πάνε με το ακαδημαϊκό έτος Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Μαλλον για συμβόλαια υπαλληλων της wind εννοούσε γιατι εγω 2 συμβολαια εχω στην wind και κανενα δεν εχει volte Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts