Geo_1983 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδια σε τη κατασταση ειναι η υγεια μπαταριας σας?? Εμενα μετα απο 4.5 μηνες ειναι στο 99% Σε ενα αλλο Xmax που ειχα το κρατησα 6 μοινες και ειταν ακομα στο 100% Παροτι που προσέχω πως το φωρτιζω,δεν ξερω οφειλεται απ την καινουρια εκδοση λογισμικου,λεω εγω τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδια σε τη κατασταση ειναι η υγεια μπαταριας σας?? Εμενα μετα απο 4.5 μηνες ειναι στο 99% Σε ενα αλλο Xmax που ειχα το κρατησα 6 μοινες και ειταν ακομα στο 100% Παροτι που προσέχω πως το φωρτιζω,δεν ξερω οφειλεται απ την καινουρια εκδοση λογισμικου,λεω εγω τωρα.. Φυσιολογικό μου ακούγεται Μακάρι να πέφτει μόνο 1% κάθε 4.5 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδια σε τη κατασταση ειναι η υγεια μπαταριας σας?? Εμενα μετα απο 4.5 μηνες ειναι στο 99% Σε ενα αλλο Xmax που ειχα το κρατησα 6 μοινες και ειταν ακομα στο 100% Παροτι που προσέχω πως το φωρτιζω,δεν ξερω οφειλεται απ την καινουρια εκδοση λογισμικου,λεω εγω τωρα.. Μετα απο 1 χρονο ειμαι στο 92% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδια σε τη κατασταση ειναι η υγεια μπαταριας σας?? Εμενα μετα απο 4.5 μηνες ειναι στο 99% Σε ενα αλλο Xmax που ειχα το κρατησα 6 μοινες και ειταν ακομα στο 100% Παροτι που προσέχω πως το φωρτιζω,δεν ξερω οφειλεται απ την καινουρια εκδοση λογισμικου,λεω εγω τωρα.. Πολύ καλά είσαι Υπάρχουν και χειρότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Καλησπέρα σας. Έχω παρατηρήσει ότι η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζετε αυτόματα χωρίς να έχω ενεργοποίησει κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Καλησπέρα σας. Έχω παρατηρήσει ότι η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζετε αυτόματα χωρίς να έχω ενεργοποίησει κάτι;; Δεν είναι ενεργοποιημένο το true tone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Δεν είναι ενεργοποιημένο το true tone; Όχι. Άλλο το true tone και άλλο αυτό που λέω. Σαν να έχει ενεργοποιηθεί η αυτόματη φωτεινότητα από κάπου που δεν μπορώ να βρω από που;;;!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Όχι. Άλλο το true tone και άλλο αυτό που λέω. Σαν να έχει ενεργοποιηθεί η αυτόματη φωτεινότητα από κάπου που δεν μπορώ να βρω από που;;;!!!!! Ρυθμίσεις -> Προσβασιμότητα -> Οθόνη και μέγεθος κειμένου -> Αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Την αυτόματη φωτεινότητα την έχεις απενεργοποιημένη; Αυτή που την βρίσκεις μέσω προσβασιμότητας.. Μήπως έχεις βάλει κανα night shift με προγραμμα (αν και θα το καταλάβαινες αμέσως) Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε ρυθμίσεις-προσβασιμότητα-οθόνη και μέγεθος κειμένου και δες στο τέλος αν η αυτόματη φωτεινότητα είναι ενεργοποιημένη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλημέρα. Παρατήρησα στις φωτογραφίες ότι μου διαγραφεί τις φωτογραφίες κι μου κραταει τις χθεσινές μόνο. Τι γίνεται;;; Ξέρει κάποιος;; Τις άλλες μου τις πάει στις διεγραμενες χωρίς όμως να τις έχω διαγράψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλημέρα. Παρατήρησα στις φωτογραφίες ότι μου διαγραφεί τις φωτογραφίες κι μου κραταει τις χθεσινές μόνο. Τι γίνεται;;; Ξέρει κάποιος;; Τις άλλες μου τις πάει στις διεγραμενες χωρίς όμως να τις έχω διαγράψει Ροή Φωτό https://support.apple.com/el-gr/HT201317 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Thanks φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Παιδια μετα το τελευταιο update,διακρινω καλυτερη αυτονομια μπαταριας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Παιδια μετα το τελευταιο update,διακρινω καλυτερη αυτονομια μπαταριας.. Σε 13.2.2; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ναι στην τελευταια εκδοση 13.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Exω σπάσει το κεφάλι μου πως μπορώ μια φωτό που μου στέλνουν στο viber η στο facetime η στο whatsapp να την περάσω με mail ως συνημμένο και όχι σεντόνι Την στέλνω στην γραμματέα μου που έχει samsung και την περνάει αυτή ( την αφήνει να την κάνει συνημμένο) έχω σπάσει το κεφάλι μου, πήρα την apple και δεν κατάλαβα τίποτα, έχει κανεις ασχοληθεί? Θα το εκτιμούσα πάααααρα πολύ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Exω σπάσει το κεφάλι μου πως μπορώ μια φωτό που μου στέλνουν στο viber η στο facetime η στο whatsapp να την περάσω με mail ως συνημμένο και όχι σεντόνι Την στέλνω στην γραμματέα μου που έχει samsung και την περνάει αυτή ( την αφήνει να την κάνει συνημμένο) έχω σπάσει το κεφάλι μου, πήρα την apple και δεν κατάλαβα τίποτα, έχει κανεις ασχοληθεί? Θα το εκτιμούσα πάααααρα πολύ !!! Αποθηκευθείς την φωτό Μετά πηγαίνεις στο email και την κανείς εισαγωγή από συνημμένο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Αποθηκευθείς την φωτό Μετά πηγαίνεις στο email και την κανείς εισαγωγή από συνημμένο "και την κανείς εισαγωγή από συνημμένο " αν έχεις την ευγενική καλοσύνη κάντο μου πιο λιανά αυτό , δεν είμαι και λόγω ηλικίας και πολύ expert Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί το χρειάζομαι πάρα πολύ αυτή την λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 "και την κανείς εισαγωγή από συνημμένο " αν έχεις την ευγενική καλοσύνη κάντο μου πιο λιανά αυτό , δεν είμαι και λόγω ηλικίας και πολύ expert Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί το χρειάζομαι πάρα πολύ αυτή την λειτουργία Στην εφαρμογή του email είτε πατάς παρατεταμένα κάπου στο κενό και εμφανίζει επιλογή είτε έχει shortcut το πληκτρολόγιο για εισαγωγή εικόνων από gallery Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Στην εφαρμογή του email είτε πατάς παρατεταμένα κάπου στο κενό και εμφανίζει επιλογή είτε έχει shortcut το πληκτρολόγιο για εισαγωγή εικόνων από gallery Sent from my iPhone using Tapatalk Σε κουράζω αλλά κάνω insert photo αλλά δεν πάει σαν συνημμένη στο ail αλλά εμφανίζεται στον παραλήπτη σεντόνι στο κείμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 (edited) Σε κουράζω αλλά κάνω insert photo αλλά δεν πάει σαν συνημμένη στο ail αλλά εμφανίζεται στον παραλήπτη σεντόνι στο κείμενο Μια χαρά πάει ως συνημμένο. Απλώς εσύ βλέπεις μια προεπισκόπηση για διευκόλυνσή (?) σου. Δοκίμασε το και θα δεις πως φτανει Edited November 19, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Σε κουράζω αλλά κάνω insert photo αλλά δεν πάει σαν συνημμένη στο ail αλλά εμφανίζεται στον παραλήπτη σεντόνι στο κείμενο Όπως τα είπανε τα παιδιά πιο πριν https://support.apple.com/en-ca/HT208481 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Όπως τα είπανε τα παιδιά πιο πριν https://support.apple.com/en-ca/HT208481 Ζητώ συγνώμη παιδιά αλλά δεν πάει σαν συνημμένο, πάει σεντόνι, συνημμένο πάει μόνο αν τραβήξω φωτό εκείνη την στιγμή και την επισυνάψω ( δηλ να κάνω επιλογή το εικονίδιο κάμερας που ανοίγει η κάμερα και τραβάς εκείνη την στιγμή, αν επιλέξω το εικονίδιο με τα 2 κουτάκια φωτό δηλ τις φωτογραφίες και επιλέξω μια φωτό από τη συλλογή μου την εμφανίζει το mail του παραλήπτη σεντόνι και όχι επισυναπτόμενο) Ξέρω ότι σας κούρασα και δεν θα ενοχληθώ αν δεν πάρω πάλι απάντηση και ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Ζητώ συγνώμη παιδιά αλλά δεν πάει σαν συνημμένο, πάει σεντόνι, συνημμένο πάει μόνο αν τραβήξω φωτό εκείνη την στιγμή και την επισυνάψω ( δηλ να κάνω επιλογή το εικονίδιο κάμερας που ανοίγει η κάμερα και τραβάς εκείνη την στιγμή, αν επιλέξω το εικονίδιο με τα 2 κουτάκια φωτό δηλ τις φωτογραφίες και επιλέξω μια φωτό από τη συλλογή μου την εμφανίζει το mail του παραλήπτη σεντόνι και όχι επισυναπτόμενο) Ξέρω ότι σας κούρασα και δεν θα ενοχληθώ αν δεν πάρω πάλι απάντηση και ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας Δοκίμασες από την εφαρμογή Gmail? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts