Jump to content

iPhone XS Max

damokles
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι ακριβώς

Σκανε τα μαλλια της κεφαλής τους για iphone και μετά υπάρχουν προβλήματα

Καλα ....Πριν σκάσουν το πακέτο ..δεν ξέρανε ..δεν ρωτάγανε ?

Καλησπέρα και πάλι!. 1), Tasos19s, όσο και άν προσπάθησα δεν τα κατάφερα με τον τρόπο που μου είπες, και σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά!. 2). Φίλε Protsimer!, τα Ringtones δεν είναι απαραίτητο να είναι Παντελίδης, μπορεί να είναι και ήχοι από Μάνο! Μίκη! κλπ. και η μουσική μπορεί να είναι εκκλησιαστική!, που πιθανόν να μην υποστηρίζει η Apple. 3). Costas_pro, αφού είναι τόσο εύκολο για εσένα, γιατί δεν με βοηθάς και εμένα?. 4). Φίλε montoya-42, συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου!. Εάν η samsung δεν γέμιζε σαβούρες το κινητό και ταυτόχρονα το υποστήριζε με κανα δυό αναβαθμίσεις, τότε ΔΕΝ θα μιλούσαμε για αυτά!, και η Apple δεν πρέπει, αλλά ούτε και να σκέφτεται ότι το κινητό θα το αγοράσουν πυρηνικοί επιστήμονες και άνθρωποι με IQ 150 και πάνω, θα το πάρουν και απλοί άνθρωποι. Βέβαια.. πίστευα και πιστεύω ότι τα μέλη πρέπει να βοηθούν με τις γνώσεις τους τα άλλα μέλη και όχι κάτσε και διάβασε, γιατί εκεί με στέλνεται στα λόγια του montoya-42. Τέλος όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση!, γιαυτό θα σας παρακαλούσα να μην συνεχιστεί αυτή η συζήτηση διότι μάλλον θα είναι ατέρμονη!, και θα κλείσω με αυτό, κάθε τι που ακούμε είναι μία γνώμη, όχι ένα γεγονός, και κάθε τι που βλέπουμε είναι μία οπτική, όχι η αλήθεια!. Κλείνοντας θα χαρώ πολύ εάν κάποιος με βοηθήσει!, και περισσότερο εάν κάποιος περάσει από την Πάτρα και τον κεράσω ένα κρασί!.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ετσι ακριβώς

Σκανε τα μαλλια της κεφαλής τους για iphone και μετά υπάρχουν προβλήματα

Καλα ....Πριν σκάσουν το πακέτο ..δεν ξέρανε ..δεν ρωτάγανε ?

κάθε τι που ακούμε είναι μία γνώμη, όχι ένα γεγονός, και κάθε τι που βλέπουμε είναι μία οπτική, όχι η αλήθεια!.

η Apple δεν πρέπει, αλλά ούτε και να σκέφτεται ότι το κινητό θα το αγοράσουν πυρηνικοί επιστήμονες και άνθρωποι με IQ 150 και πάνω, θα το πάρουν και απλοί άνθρωποι.

Σε ποιους απευθυνεται η Apple?:lol::lol::lol:

Καλησπέρα και πάλι!. 1), Tasos19s, όσο και άν προσπάθησα δεν τα κατάφερα με τον τρόπο που μου είπες, και σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά!. 2). Φίλε Protsimer!, τα Ringtones δεν είναι απαραίτητο να είναι Παντελίδης, μπορεί να είναι και ήχοι από Μάνο! Μίκη! κλπ. και η μουσική μπορεί να είναι εκκλησιαστική!, που πιθανόν να μην υποστηρίζει η Apple. 3). Costas_pro, αφού είναι τόσο εύκολο για εσένα, γιατί δεν με βοηθάς και εμένα?. 4). Φίλε montoya-42, συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου!. Εάν η samsung δεν γέμιζε σαβούρες το κινητό και ταυτόχρονα το υποστήριζε με κανα δυό αναβαθμίσεις, τότε ΔΕΝ θα μιλούσαμε για αυτά!, και η Apple δεν πρέπει, αλλά ούτε και να σκέφτεται ότι το κινητό θα το αγοράσουν πυρηνικοί επιστήμονες και άνθρωποι με IQ 150 και πάνω, θα το πάρουν και απλοί άνθρωποι. Βέβαια.. πίστευα και πιστεύω ότι τα μέλη πρέπει να βοηθούν με τις γνώσεις τους τα άλλα μέλη και όχι κάτσε και διάβασε, γιατί εκεί με στέλνεται στα λόγια του montoya-42. Τέλος όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση!, γιαυτό θα σας παρακαλούσα να μην συνεχιστεί αυτή η συζήτηση διότι μάλλον θα είναι ατέρμονη!, και θα κλείσω με αυτό, κάθε τι που ακούμε είναι μία γνώμη, όχι ένα γεγονός, και κάθε τι που βλέπουμε είναι μία οπτική, όχι η αλήθεια!. Κλείνοντας θα χαρώ πολύ εάν κάποιος με βοηθήσει!, και περισσότερο εάν κάποιος περάσει από την Πάτρα και τον κεράσω ένα κρασί!.

κάθε τι που ακούμε είναι μία γνώμη, όχι ένα γεγονός, και κάθε τι που βλέπουμε είναι μία οπτική, όχι η αλήθεια!.

Πραγματικα φιλε μου το εχεις τερματισει το θεμα τοσες φορες που ασχοληθηκες γραφωντας εδω θα ειχες λυσει το προβλημα σου μονος σου

Ψαξιμο 2 λεπτων στο google

https://www.google.gr/amp/s/m.wikihow.com/Make-a-Ringtone-on-iTunes%3famp=1

Edited by tulu

Να πω την αλήθεια λίγο είχα μπερδευτεί κι εγώ

Νόμιζα θέλεις να μεταφέρεις βίντεο

Για μουσική θα κανείς την δουλειά από το iTunes

Αριστερά στις καρτέλες, στην μουσική θα δημιουργήσεις τις λίστες που θέλεις.

Θα στεριά μέσα τα κομμάτια που θέλεις

Συνδέεις μετά το iPhone και επιλέγεις το iPhone στις κατηγορίες

Εκεί μέσα πάλι πας μουσική και βάζεις Όλη την μουσική ή οποίες λίστες θέλεις

Πατάς sync και τέλος

Nokia 8800 Scirocco

Πραγματικα φιλε μου το εχεις τερματισει το θεμα τοσες φορες που ασχοληθηκες γραφωντας εδω θα ειχες λυσει το προβλημα σου μονος σου

Ψαξιμο 2 λεπτων στο google

https://www.google.gr/amp/s/m.wikihow.com/Make-a-Ringtone-on-iTunes%3famp=1

Αφου ειπαμε,υπαρχουν τα κοροιδα στα forum να απαντανε για τα παντα,ποιος καθεται να ψαχνει τωρα...

Εδω μεχρι και το πορισμα οτι η Apple απευθυνεται σε πυρηνικους φυσικους βγηκε,επειδη ο αλλος δεν μπορει να ψαξει να βρει πως να περασει τραγουδια στο κινητο του. Και ολα αυτα εν ετη 2019(σιγα σιγα πλησιαζουμε στο 2020)που λογω του internet ειναι παρα πολυ ευκολο να βρεις το οτιδηποτε μονος σου.

Προφανως και τα forum ειναι για να βοηθαει ο κοσμος τους αλλους αλλα σε δυσκολα πραγματα που δεν μπορουν να βρουν μονοι τους,και κυριως αν υπαρχει και αναλογα μεγαλη συμμετοχη απο κοσμο,για να πεις οτι ''ολο και καποιος θα βρεθει να βοηθησει τον αλλο απο τους δεκαδες/εκατονταδες που σχολιαζουν/συμμετεχουν).

Edited by Fulgore1

Αφου ειπαμε,υπαρχουν τα κοροιδα στα forum να απαντανε για τα παντα,ποιος καθεται να ψαχνει τωρα...

Καλά όλα τα άλλα (τα οποία είναι και θέμα προσωπικών επιλογών, συνηθειών, προτεραιοτήτων κλπ) αλλά εδώ είσαι πολύ φάουλ. Ουσιαστικά αποκαλείς κορόιδο τον Τάσο που είναι πανταχού παρών σε όλα τα σχετικά νήματα και βοηθάει όλο τον κόσμο (και μπράβο σου Τάσο) . Όχι φίλε μου. Κανένας που βοηθάει δεν είναι κορόιδο. Και στην τελική, με το ψάξιμο στο Google καταλήγεις σε απαντήσεις, οδηγούς, βοήθειες κλπ που έχουν καταχωρίσει κάποια "κοροιδα". Αν δεν θες να βοηθήσεις είναι δικαίωμά σου αλλά το να αποκαλείς κορόιδο όποιον το κάνει περνάς τις κόκκινες γραμμές.

Υ. Γ. Τάσο, ελπίζω να μη νοιώθεις κορόιδο φίλε μου. Συνέχισε έτσι... ;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κορόιδο φυσικά και ΔΕΝ είναι ο Τάσος, αλλα κάποιοι φροντίζουν να τον κάνουν να αισθάνεται έτσι, όταν δεν googlάρουν καν τέτοιες χιλιοαπαντημενες ερωτήσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλά όλα τα άλλα (τα οποία είναι και θέμα προσωπικών επιλογών, συνηθειών, προτεραιοτήτων κλπ) αλλά εδώ είσαι πολύ φάουλ. Ουσιαστικά αποκαλείς κορόιδο τον Τάσο που είναι πανταχού παρών σε όλα τα σχετικά νήματα και βοηθάει όλο τον κόσμο (και μπράβο σου Τάσο) . Όχι φίλε μου. Κανένας που βοηθάει δεν είναι κορόιδο. Και στην τελική, με το ψάξιμο στο Google καταλήγεις σε απαντήσεις, οδηγούς, βοήθειες κλπ που έχουν καταχωρίσει κάποια "κοροιδα". Αν δεν θες να βοηθήσεις είναι δικαίωμά σου αλλά το να αποκαλείς κορόιδο όποιον το κάνει περνάς τις κόκκινες γραμμές.

Υ. Γ. Τάσο, ελπίζω να μη νοιώθεις κορόιδο φίλε μου. Συνέχισε έτσι... ;)

Δεν καταλαβες,την νοοτροπια της παραπανω κουβεντας εγω σχολιασα και την εχω δει και σε αλλα τεχνολογικα forum.

Ειναι για παραδειγμα ο αλλος μεταξυ του Iphone x και του Iphone xr ή δεν ξερει τις διαφορες μεταξυ xs και xs max.

Με ενα αναλογο googl αρισμα των 2 λεπτων,εχει ετοιμη την απαντηση χωρις καν να χρειαστει να ρωτησει,αλλα παρολα αυτα θα μπει στο θεμα αυτο να κανει την ερωτηση λες και πρεπει να εισαι αποφοιτος του Harvard για να μπορεις να χρησιμοποιησεις το google για κατι τοσο απλο.

Βασικα ποιο google καθομαι και γραφω,εδω και στο ιδιο το youtube εχουν ανεβει ποσα video με τα παντα γυρω απο το Iphone.

Πως να κανεις επαναφορα ρυθμισεων,πως να περασεις τραγουδια και μουσικη,πως να βρεις που εχεις αποθηκευσει το Itunes και δεν ξερω και εγω τι.

Αλλα οπως ειπε ο συμφορουμιτης πιο πισω,για ποιο λογο να κατσει καποιος και να ψαξει/διαβασει,οταν υπαρχουν τα ''καλα παιδια''των forum για να τους λυνουν ολες τους τις απορειες(ακομα και τις πιο απλες)λες και ειναι υπαλληλοι εταιρειων.

Και εγω προσωπικα οταν πηρα το xs max δεν γνωριζα για το notification flash light που υπαρχει σαν δυνατοτητα. Μαντεψε πως το εμαθα.

Η οταν ειχα πρωτο παρει το πρωτο μου Iphone δεν γνωριζα που ειναι η επιλογη για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Μαντεψε παλι πως το εμαθα.

Edited by Fulgore1

Δεν καταλαβες,την νοοτροπια της παραπανω κουβεντας εγω σχολιασα και την εχω δει και σε αλλα τεχνολογικα forum.

Ειναι για παραδειγμα ο αλλος μεταξυ του Iphone x και του Iphone xr ή δεν ξερει τις διαφορες μεταξυ xs και xs max.

Με ενα αναλογο googl αρισμα των 2 λεπτων,εχει ετοιμη την απαντηση χωρις καν να χρειαστει να ρωτησει,αλλα παρολα αυτα θα μπει στο θεμα αυτο να κανει την ερωτηση λες και πρεπει να εισαι αποφοιτος του Harvard για να μπορεις να χρησιμοποιησεις το google για κατι τοσο απλο.

Βασικα ποιο google καθομαι και γραφω,εδω και στο ιδιο το youtube εχουν ανεβει ποσα video με τα παντα γυρω απο το Iphone.

Πως να κανεις επαναφορα ρυθμισεων,πως να περασεις τραγουδια και μουσικη,πως να βρεις που εχεις αποθηκευσει το Itunes και δεν ξερω και εγω τι.

Αλλα οπως ειπε ο συμφορουμιτης πιο πισω,για ποιο λογο να κατσει καποιος και να ψαξει/διαβασει,οταν υπαρχουν τα ''καλα παιδια''των forum για να τους λυνουν ολες τους τις απορειες(ακομα και τις πιο απλες)λες και ειναι υπαλληλοι εταιρειων.

Πέρα από τα πολλά (πλέον) βίντεο και τις άπειρες αναλύσεις πχ για vs συσκευών, υπάρχει και η καθημερινή χρήση. Έτσι λοιπόν όσα βίντεο, αναλύσεις κι αν διαβάσω, Παλι θα ρωτήσω εδώ xs ή xs max γιατί με ενδιαφέρει η καθημερινή χρήση των χρηστών. Κάτι που πχ δεν φαίνεται σε ένα τεστ αλλά βγαίνει στην καθημερινή χρήση. Και κάτι άλλο, συνήθως τα φόρουμ είναι σαν μια παρέα. Έτσι, ότι κι αν δεις, διαβάσεις, μελετήσεις στο google πάντα θα ρωτήσεις τον διπλανό σου "ρε συ, τι λες? xs ή xs max"? Και βέβαια δεν είναι κανένας κορόιδο που θα απαντήσει.

Παιδιά δεν το καθαρίζετε λιγάκι το θέμα

Εδώ και κάμποσες σελίδες λέμε για οτιδήποτε άλλο από το κινητό του θέματος

Αν καποιος θελει να γραψει κατι συγκεκριμενο για το κινητο του θεματος ας γραψει.Δεν ειδα να του το απαγορεψε κανεις.

Ουτως ή αλλως κυριως απο τον αλλο μηνα θα υπαρχει ενδιαφερον στα εδω θεματα των τελευταιων Iphone λογω ios 13(+συγκριση με τα νεωτερα μοντελα ισως).

Edited by Fulgore1

Αν καποιος θελει να γραψει κατι συγκεκριμενο για το κινητο του θεματος ας γραψει.Δεν ειδα να του το απαγορεψε κανεις.

Ουτως ή αλλως κυριως απο τον αλλο μηνα θα υπαρχει ενδιαφερον στα εδω θεματα των τελευταιων Iphone λογω ios 13(+συγκριση με τα νεωτερα μοντελα ισως).

Έχει δίκιο ο φίλος. Έπρεπε να γίνει σε άλλο νήμα αυτή η συζήτηση.

Πάμε παρακάτω....;)

Γειά σας παιδιά! Χρησιμοποιώ p20 lite εδώ και κάποιους μήνες και ομολογουμένως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την γενικότερη απόδοση του για την τιμή που το αγόρασα. Σκέφτομαι όμως να αναβαθμίσω και για πρώτη φορά να πάω σε iPhone. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να πάω σε ναυαρχίδα Android που είναι εξίσου καλές αλλά μιας και αυτή τη στιγμή έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω σε Apple θέλω να ζήσω πάλι το συναίσθημα του να ανακαλύπτεις τη συσκευή σου από την αρχή(σίγουρα ναυαρχίδες Android έχουν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά που δεν έχει το δικό μου αλλά και πάλι πάμε σε κάτι αρκετά παρόμοιο από αρκετές απόψεις). Θα μου προτείνατε γενικότερα αυτό το τηλέφωνο ή ίσως κάποια άλλη συσκευή Apple; προβλήματα με το σήμα πχ έχουν διορθωθεί;;

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο

Γειά σας παιδιά! Χρησιμοποιώ p20 lite εδώ και κάποιους μήνες και ομολογουμένως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την γενικότερη απόδοση του για την τιμή που το αγόρασα. Σκέφτομαι όμως να αναβαθμίσω και για πρώτη φορά να πάω σε iPhone. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να πάω σε ναυαρχίδα Android που είναι εξίσου καλές αλλά μιας και αυτή τη στιγμή έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω σε Apple θέλω να ζήσω πάλι το συναίσθημα του να ανακαλύπτεις τη συσκευή σου από την αρχή(σίγουρα ναυαρχίδες Android έχουν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά που δεν έχει το δικό μου αλλά και πάλι πάμε σε κάτι αρκετά παρόμοιο από αρκετές απόψεις). Θα μου προτείνατε γενικότερα αυτό το τηλέφωνο ή ίσως κάποια άλλη συσκευή Apple; προβλήματα με το σήμα πχ έχουν διορθωθεί;;

Από την στιγμή που σου μπήκε το μικρόβιο της αλλαγής εγώ σου προτείνω να κάνεις το βήμα. Άλλωστε μιλάμε για εξαιρετική συσκευή. Στο φινάλε κι αν ακόμα κάτι δεν σου αρέσει, το δίνεις και παίρνεις ότι θέλεις. Τα iPhone κρατάνε πάντα την τιμή τους και σε περίπτωση που το αλλάξεις, οι απώλειες θα είναι ελάχιστες. Αν δεν κάνεις την δοκιμή θα μείνεις πάντα με την απορία και θα σε βασανίζει.

Γνώμη μου όλα τα παραπάνω.

Υπάρχει ανάλογο νήμα να θέσεις το έρωτα σου

Στην επιλογή συσκευής...

Nokia 8800 Scirocco

Από την στιγμή που σου μπήκε το μικρόβιο της αλλαγής εγώ σου προτείνω να κάνεις το βήμα. Άλλωστε μιλάμε για εξαιρετική συσκευή. Στο φινάλε κι αν ακόμα κάτι δεν σου αρέσει, το δίνεις και παίρνεις ότι θέλεις. Τα iPhone κρατάνε πάντα την τιμή τους και σε περίπτωση που το αλλάξεις, οι απώλειες θα είναι ελάχιστες. Αν δεν κάνεις την δοκιμή θα μείνεις πάντα με την απορία και θα σε βασανίζει.

Ναι σωστά και εγώ λέω να δοκιμάσω την αλλαγή άλλωστε μαρεσουν

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην επιλογή συσκευής...

Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω!

Στην επιλογή συσκευής...

Τάσο, το άλλο θέμα είναι αναζήτηση συσκευών (αν κατάλαβα). Δηλαδή να πάρω την Α ή την Β. Εδώ, αν καταβα σωστά, ο φίλος κατέληξε στη συσκευή αλλά έχει κάποιους δισταγμούς για την αλλαγή λειτουργικού. Οπότε εφόσον κατέληξε στην συσκευή ορθώς απευθύνεται εδώ για τυχών θέματα.

Γιώργο, ρίξε μια ματιά στο bestprice.gr Παίζουν πολύ καλύτερες τιμές ειδικά αν δεν βιάζεσαι για παραλαβή. Εγώ το πήρα κανένα 60ρι κάτω (περίμενα 9 μέρες) το οποίο μπορείς να διαθέσεις σε παρελκόμενα. Αν πάλι βιάζεσαι, υπάρχουν καταστήματα με ετοιμοπαραδοτα.

Edited by montoya_42

Ναι σωστά και εγώ λέω να δοκιμάσω την αλλαγή άλλωστε μαρεσουν

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

---------------

Μη το σκεφτεσαι καθολου, δεν υπαρχει κανενα θεμα με το σημα και εκτος των αλλων η μεταβαση θα σου ειναι απολαυστικη!

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Αν έχεις το πακέτο όλα γίνονται

Αλλα θα σου πρότεινα να δεις από κανένα γνωστό σου τι εστί iphone για να μην έχεις μετά αλλαγές ξανά μανά και χασούρες χρημάτων κλπ κλπ

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!Μάλλον θα προβώ στην αγορά, όσο για iPhone έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω φίλου και μου αρέσει το ποσό smooth είναι, ξέρω κάποιες διαφορές που έχει άλλα όπως είπα θέλω να το ανακαλύψω από την αρχή οπότε κανένα θέμα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!Μάλλον θα προβώ στην αγορά, όσο για iPhone έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω φίλου και μου αρέσει το ποσό smooth είναι, ξέρω κάποιες διαφορές που έχει άλλα όπως είπα θέλω να το ανακαλύψω από την αρχή οπότε κανένα θέμα.

Ευχαριστώ και πάλι.

Όλα τα τηλέφωνα πλέον δουλεύουν στο ίδιο επίπεδο

Κάποια δουλεύουν και καλύτερα από το iPhone οπότε δεν είναι αυτό σαν σημαντικό κριτήριο

Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστώ και πάλι.

Τηλέφωνα με τα gestures του iPhone υπάρχουν πολλά αλλά είναι για γέλια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Όλα τα τηλέφωνα πλέον δουλεύουν στο ίδιο επίπεδο

Κάποια δουλεύουν και καλύτερα από το iPhone οπότε δεν είναι αυτό σαν σημαντικό κριτήριο

Για την ακρίβεια με τα σοβαρά android κάνεις τα πάντα πιο γρήγορα, με λιγότερα κλικς και γενικά πιο πολλά καλούδια hardwarικα. Εκεί που υπερτερεί ένα μήλο είναι το οικοσυστημα (για μένα οι εφαρμογές είναι ακόμα πολύ μπροστά εν γένει από android, συν το σετακι με ένα ipad, Apple watch κλπ που τα σπάει). Ένας νέος χρήστης αξίζει να παει σε iPhone, μόνο αν έχει πλαναρει μεσομακροπροθεσμα να παει και στις υπόλοιπες μηλοσυσκευες, αλλιώς καλύτερα να μείνει σε ένα κορυφαίο android...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λόγοι να πας σε μήλο υπάρχουν πολλοί (με βασικότερο το οικοσύστημα κατ'εμε, που μόνο η samsung προσεγγίζει από το αντίπαλο στρατόπεδο - οι άλλοι πετάνε μόνο φωτοβολίδες) . Μεταπωληση όμως, μόνο υπό προϋποθέσεις. Πχ σήμερα αν αγοράσεις ένα οποιοδήποτε μήλο από Best price ή ένα s10+, πχ, η χασουρα που θα έχεις από το μήλο σε ένα χρόνο, ποσοστιαία, θα είναι ίδια και μεγαλύτερη...

• The title was changed to iPhone XS Max
  • The topic was unpinned