Alfie_86 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Την οποία τιμή θα την κάνεις απόσβεση μιας και θα κρατήσεις 2-3 χρόνια τη συσκευή ή ακόμα και αν θελήσεις να την δώσεις θα έχει καλη μεταπωλητικη αξία.Κατα τ άλλα συμφωνώ σε όσα λες και ας μην είχα την τύχη να δουλέψω ακόμα ένα κινητό με ios,θα γίνει όμως σύντομα.Οτι και να πάρεις αν δεν το έχεις πάρει,καλοδούλευτο! @JimboAthens λες; Ακόμα και με λίγους μήνες χρήσης να χάσω αρκετά; Το xs έχω από τον Φεβρουάριο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 θέλω πλέον μια συσκευή με πολύ καλό βίντεο (λόγω των παιδιών μ ) και σταθερή φωτογραφική και ένα λογισμικό που να το στηρίζει η εταιρεία της με updates για αρκετό καιρό γιατί θέλω πλέον να κρατήσω μια συσκευή για 2 χρόνια +!Η μόνη επιλογή είναι η apple και το iPhone! Οχι στο παραπανω η μονη επιλογη δεν ειναι μονο η Apple και το Iphone.Ειναι η Apple και το Iphone αλλα και η Google και τα pixel για την ακριβεια. Περαν τουτου τα εχουμε ξαναπει για τις ναυαρχιδες τυπου Iphone xs και γιατι δεν πουλαει τοσο το Iphone XS οσο το max ή το Xr(οπως και το 8 σε σχεση με το 8plus). Γιατι η μπαταρια του(οχι η αυτονομια ή διαχειριση)δεν ειναι αρκετη. Ενω ειναι πιο βολικο σε χρηση με το ενα χερι,οπως και ολα τα απλα Iphone σε σχεση με τα Plus μοντελα τους(ειδικα επιπεδου 8 και 8 plus)οι μπαταριες ειναι μικρες. Δεν γινεται να πληρωνεις 1200+ευρω αρχικη τιμη για το φθηνοτερο Iphone XS 64gb και να σου βαζει η εταιρεια μπαταρια κατω απο 3000.Ειναι για γελια ή το κανει επιτηδες για να σπρωξει τις μεγαλυτερες σε μεγεθος συσκευες. Και στα νεα Galaxy ολως τυχαιως απο τα 3 μοντελα,το S10+ με την μπαταρια των 4100 ειναι αυτο που εχει το 52% των συνολικων πωλησεων. Πρεπει επιτελους η Apple να δωσει μεγαλες μπαταριες για τα χρηματα που δινουμε. Οσο για το ιδιο το Ios τα εχουμε ξαναπει. Ειναι οτι πιο απλο,λειτουργικο και σταθερο υπαρχει στην αγορα. Αυτο μεταφερεται και στο ιδιο το store που ειναι μαζεμενο και αρκετα πιο καθαρο απο το play Store,αρκετες εφαρμογες οπως παντα ειναι πιο καλογραμμενες για Iphone παρα για Android κινητα. Και φυσικα η γνωστη υποστηριξη που παρεχει η Apple(μαζι με την Google).Τον Σεπτεμβριο που θα βγει το επομενο Ios13,την ιδια μερα ή τελος παντων μεσα σε 2-3μερες διαφορας μεταξυ των κινητων αναλογα την χωρα θα εχουν ολες οι συσκευες το τελευταιο Ios. Α και τα Gestures δουλευουν ρολοι,οπως και το Face Id που παραμενει οτι πιο ασφαλες στην αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Οχι στο παραπανω η μονη επιλογη δεν ειναι μονο η Apple και το Iphone.Ειναι η Apple και το Iphone αλλα και η Google και τα pixel για την ακριβεια. Περαν τουτου τα εχουμε ξαναπει για τις ναυαρχιδες τυπου Iphone xs και γιατι δεν πουλαει τοσο το Iphone XS οσο το max ή το Xr(οπως και το 8 σε σχεση με το 8plus). Γιατι η μπαταρια του(οχι η αυτονομια ή διαχειριση)δεν ειναι αρκετη. Ενω ειναι πιο βολικο σε χρηση με το ενα χερι,οπως και ολα τα απλα Iphone σε σχεση με τα Plus μοντελα τους(ειδικα επιπεδου 8 και 8 plus)οι μπαταριες ειναι μικρες. Δεν γινεται να πληρωνεις 1200+ευρω αρχικη τιμη για το φθηνοτερο Iphone XS 64gb και να σου βαζει η εταιρεια μπαταρια κατω απο 3000.Ειναι για γελια ή το κανει επιτηδες για να σπρωξει τις μεγαλυτερες σε μεγεθος συσκευες. Και στα νεα Galaxy ολως τυχαιως απο τα 3 μοντελα,το S10+ με την μπαταρια των 4100 ειναι αυτο που εχει το 52% των συνολικων πωλησεων. Πρεπει επιτελους η Apple να δωσει μεγαλες μπαταριες για τα χρηματα που δινουμε. Οσο για το ιδιο το Ios τα εχουμε ξαναπει. Ειναι οτι πιο απλο,λειτουργικο και σταθερο υπαρχει στην αγορα. Αυτο μεταφερεται και στο ιδιο το store που ειναι μαζεμενο και αρκετα πιο καθαρο απο το play Store,αρκετες εφαρμογες οπως παντα ειναι πιο καλογραμμενες για Iphone παρα για Android κινητα. Και φυσικα η γνωστη υποστηριξη που παρεχει η Apple(μαζι με την Google).Τον Σεπτεμβριο που θα βγει το επομενο Ios13,την ιδια μερα ή τελος παντων μεσα σε 2-3μερες διαφορας μεταξυ των κινητων αναλογα την χωρα θα εχουν ολες οι συσκευες το τελευταιο Ios. Α και τα Gestures δουλευουν ρολοι,οπως και το Face Id που παραμενει οτι πιο ασφαλες στην αγορα. Ναι θα έγραφα για το pixel αλλά ξεχάστηκα!Θα πήγαινα για το pixel αλλά πρώτον και κυριοτερο δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ Ελλάδα και δεύτερον είναι άσχημα για εμένα!Επισης για την μπαταρία που λες ναι είναι μικρή αλλά να σου πω την αλήθεια κρατάει άνετα μια μέρα με την χρήση μου και το mate 10 pro που είχε 4000 μπαταρία κρατούσε και αυτό μια μέρα μετά από δυο-τρεις μηνες(γιατί στην αρχή ήταν πιο καλή η μπαταρία)!Οποτε για τα δικά μου δεδομένα προτιμάω το xs που είναι πολύ πιο βολικό από το max διότι θυμάμαι ποσο με είχε κουράσει το 6 plus! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Πίστεψέ με θα βγεις οικονομικά χαμένος γιατί στα android γκρεμίζονται γρήγορα οι τιμές.... Στο εξάμηνο εχεις χασει τα μισά χωρις καμια αμφιβολία.Είχα παρει το huawei mate 10 pro της γυναικας μου 799 ευρω όταν βγήκε.8 μηνες μετα το ειχαν καινούργιο στα καταστήματα 499 και μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση 250 ευρώ.Με μήλο δεν βγαίνεις χαμένος όπως και να εχει. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Στο εξάμηνο εχεις χασει τα μισά χωρις καμια αμφιβολία.Είχα παρει το huawei mate 10 pro της γυναικας μου 799 ευρω όταν βγήκε.8 μηνες μετα το ειχαν καινούργιο στα καταστήματα 499 και μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση 250 ευρώ.Με μήλο δεν βγαίνεις χαμένος όπως και να εχει. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Συμφωνώ απόλυτα ,έκανα ακριβώς αυτό που έκανες κ εσυ ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αν κάνεις factory reset, τι γίνεται με την esim?? Ξαναβγάζεις φωτογραφία το QR και μπαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αν κάνεις factory reset, τι γίνεται με την esim?? Ξαναβγάζεις φωτογραφία το QR και μπαίνει?? Όχι νομίζω το χάνει εντελώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Θα πήγαινα για το pixel αλλά πρώτον και κυριοτερο δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ Ελλάδα και δεύτερον είναι άσχημα για εμένα! Τα pixel πιο πολυ τα ανεφερα καθαρα για να σου δειξω οτι με βαση αυτα που κοιταζες σε καλυπτουν(και αν σε ενδιαφερει η εγγυηση,αγοραζεις απο amazon). Προφανως και η καλυτερη επιλογη μεταξυ των δυο ειναι τα Iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αν κάνεις factory reset, τι γίνεται με την esim?? Ξαναβγάζεις φωτογραφία το QR και μπαίνει?? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Τα pixel πιο πολυ τα ανεφερα καθαρα για να σου δειξω οτι με βαση αυτα που κοιταζες σε καλυπτουν(και αν σε ενδιαφερει η εγγυηση,αγοραζεις απο amazon). Προφανως και η καλυτερη επιλογη μεταξυ των δυο ειναι τα Iphone. Φτάνει τα σχόλια για επιλογή συσκευής Υπάρχει ειδική ενότητα γι αυτή την κουβέντα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Φτάνει τα σχόλια για επιλογή συσκευής Υπάρχει ειδική ενότητα γι αυτή την κουβέντα Μαζι σου αλλα δεν ρωτησε κανεις ποια συσκευη να παρει. Ο συμφορουμιτης παραπανω απλα ανεφερε για ποιο λογο τελικα πηρε την συσκευη του θεματος δηλαδη το Iphone xs :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Μαζι σου αλλα δεν ρωτησε κανεις ποια συσκευη να παρει. Ο συμφορουμιτης παραπανω απλα ανεφερε για ποιο λογο τελικα πηρε την συσκευη του θεματος δηλαδη το Iphone xs :) Διάβασε όλα μας τα μηνύματα παραπάνω και θα καταλάβεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 sorry αν ειμαι εκτος θεματος,εχει κανει καποιος παραγγελια απο drele.com; αν ναι,εμεινε ευχαριστημενος με τη συσκευη;επισης γνωριζει καποιος απο ποια χωρα εισαγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 sorry αν ειμαι εκτος θεματος,εχει κανει καποιος παραγγελια απο drele.com; αν ναι,εμεινε ευχαριστημενος με τη συσκευη;επισης γνωριζει καποιος απο ποια χωρα εισαγει; Δεν νομιζω οτι τα σκρουτζομαγαζα εισαγουν κινητα απο μια χωρα συγκεκριμενα,γιαυτο και δεν γνωριζουν ουτε τα ιδια τι εισαγωγης ειναι το καθε μοντελο. Για το εν λογω σκρουτζομαγαζο παντως μονο καλα λογια εχω διαβασει ως τωρα,αν και δεν εχω αγορασει κατι απο αυτους μιας και ειναι πολυ μακρια απο μενα σαν αποσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Δεν νομιζω οτι τα σκρουτζομαγαζα εισαγουν κινητα απο μια χωρα συγκεκριμενα,γιαυτο και δεν γνωριζουν ουτε τα ιδια τι εισαγωγης ειναι το καθε μοντελο. Για το εν λογω σκρουτζομαγαζο παντως μονο καλα λογια εχω διαβασει ως τωρα,αν και δεν εχω αγορασει κατι απο αυτους μιας και ειναι πολυ μακρια απο μενα σαν αποσταση. πως γινεται να μην ξερουν;εννοω ποια ειναι η διαδικασια παραγγελιας απο αυτους;αν ξερεις φυσικα ετσι για να ικανοποιησω την περιεργεια μου.παντως σε ευχαριστω για το χρονο που διεθεσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 πως γινεται να μην ξερουν;εννοω ποια ειναι η διαδικασια παραγγελιας απο αυτους;αν ξερεις φυσικα ετσι για να ικανοποιησω την περιεργεια μου.παντως σε ευχαριστω για το χρονο που διεθεσες Αυτο δυστηχως δεν το γνωριζω και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τους ριξει ενα τηλεφωνακι οποτε μπορεις να σου λυσουν τις οποιες αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Αυτο δυστηχως δεν το γνωριζω και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τους ριξει ενα τηλεφωνακι οποτε μπορεις να σου λυσουν τις οποιες αποριες. Από εμπόρους τα παίρνουν οι περισσότεροι δεν ψωνίζουν όλοι μόνοι τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Αυτο δυστηχως δεν το γνωριζω και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τους ριξει ενα τηλεφωνακι οποτε μπορεις να σου λυσουν τις οποιες αποριες. παντως με εναν υπαλληλο που μιλησα απο το drele δε γνωριζε χωρα εισαγωγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Κοιταξε να δεις αυτα για την χωρα εισαγωγης παιζουν ρολο κυριως στα Android κινητα που αναλογα την χωρα προορισμου του καθε κινητου,παιρνει ο καθενας σε διαφορετικη ημερομηνια τα updates πχ αυτος που εχει Samsung Κινητο με χωρα προορισμου την Γαλλια μπορει να παρει το μεγαλο Update τον Γεναρη,και ο αλλος που εχει Samsung Γερμανικο να παρει το update ενα μηνα μετα. Στα iphone δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Ουτε υπαρχει καποιο θεμα με τις γλωσσες.Οτι Ευρωπαικο κινητο και να αγορασεις εχει μεσα και Ελληνικα και Αγγλικα. Το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να ειναι Ευρωπαικο το μοντελο,για την 2ετη εγγυηση απο Infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Κοιταξε να δεις αυτα για την χωρα εισαγωγης παιζουν ρολο κυριως στα Android κινητα που αναλογα την χωρα προορισμου του καθε κινητου,παιρνει ο καθενας σε διαφορετικη ημερομηνια τα updates πχ αυτος που εχει Samsung Κινητο με χωρα προορισμου την Γαλλια μπορει να παρει το μεγαλο Update τον Γεναρη,και ο αλλος που εχει Samsung Γερμανικο να παρει το update ενα μηνα μετα. Στα iphone δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Ουτε υπαρχει καποιο θεμα με τις γλωσσες.Οτι Ευρωπαικο κινητο και να αγορασεις εχει μεσα και Ελληνικα και Αγγλικα. Το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να ειναι Ευρωπαικο το μοντελο,για την 2ετη εγγυηση απο Infoquest. σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και το χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Κοιταξε να δεις αυτα για την χωρα εισαγωγης παιζουν ρολο κυριως στα Android κινητα που αναλογα την χωρα προορισμου του καθε κινητου,παιρνει ο καθενας σε διαφορετικη ημερομηνια τα updates πχ αυτος που εχει Samsung Κινητο με χωρα προορισμου την Γαλλια μπορει να παρει το μεγαλο Update τον Γεναρη,και ο αλλος που εχει Samsung Γερμανικο να παρει το update ενα μηνα μετα. Στα iphone δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Ουτε υπαρχει καποιο θεμα με τις γλωσσες.Οτι Ευρωπαικο κινητο και να αγορασεις εχει μεσα και Ελληνικα και Αγγλικα. Το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να ειναι Ευρωπαικο το μοντελο,για την 2ετη εγγυηση απο Infoquest. Σχεδόν όπως τα λες Από όπου και να αγοράσεις iPhone είναι το ίδιο Έχεις ένα χρόνο παγκόσμια εγγύηση Το iOS δεν αλλάζει σε καμία συσκευή Μόνο στην Κίνα και σε κάποια ακόμα χώρα έχει κάποια ειδική έκδοση λόγο νομοθεσίας έχω την εντύπωση Ο φορτιστής μόνο αλλάζει ανά ήπειρο Επίσης υπάρχουν και κάποιοι πάροχοι που δίνουν συσκευές Locked όπως Verizon και λοιπά Εκείνες οι συσκευές δεν δουλεύουν με άλλες SIM Όλα τα άλλα iPhone από όπου και να αγοράσεις δεν υπάρχει πρόβλημα 2ετη εγγύηση μόνο με ελληνική απόδειξη. Η συσκευή μπορεί να είναι για Γαλλία αλλά η απόδειξη εάν είναι από ελληνικό κατάστημα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Έχω την εντύπωση επίσης ότι αν αγοράσεις iPhone από τα ΗΑΕ ( γενικά τις εκει χώρες) δεν έχεις facetime. Και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν το φέρεις σε ευρωπαϊκή χώρα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Το 5S 64gb πού είχα αγοράσει από Dubai σίγουρα δεν ειχε facetime ουτε ήταν δυνατόν ακόμα καί με Ελληνική σιμ καί μαλλον συνεχίζεται σύμφωνα μέ την Apple https://support.apple.com/el-gr/HT204168 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα και δεν γίνεται ώθηση στο τηλέφωνο του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου. Οι επιλογές που μου δίνει είναι "Μετάκληση" και "Χειροκίνητα" Μόνο ο icloud λογαριασμός έχει "Ώθηση" Τι μπορώ να κάνω; Θέλω μόλις μου στέλνουν μήνυμα να εμφανίζεται αμέσως. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα και δεν γίνεται ώθηση στο τηλέφωνο του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου. Οι επιλογές που μου δίνει είναι "Μετάκληση" και "Χειροκίνητα" Μόνο ο icloud λογαριασμός έχει "Ώθηση" Τι μπορώ να κάνω; Θέλω μόλις μου στέλνουν μήνυμα να εμφανίζεται αμέσως. Ευχαριστώ. Αν εννοείς το Gmail δεν υποστηρίζεται η ώθηση .Μπορεις να βάλεις τη μετάκληση συχνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts