guzel Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Σε idle δουλεύουν μόνιμα 4 πυρήνες στα 1113 - 1804MHz..σκέφτομαι Δευτέρα να το πάω πίσω στο πλαίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλημέρα στην παρέα! να κάνω μια χαζή ερώτηση? το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι το νέο μοντέλο του πολυσυζητημένου Redmi note 5 ή υπάρχει και κανένα Redmi note 5 pro? και αν δεν υπάρχει 5 pro, αξίζει λέτε να παρει καποιος το 6 pro αντι για το rn5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλημέρα στην παρέα! να κάνω μια χαζή ερώτηση? το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι το νέο μοντέλο του πολυσυζητημένου Redmi note 5 ή υπάρχει και κανένα Redmi note 5 pro? και αν δεν υπάρχει 5 pro, αξίζει λέτε να παρει καποιος το 6 pro αντι για το rn5? 5 pro νομιζω δεν υπηρξε η διαφορα του 6 απο το 5 ειναι η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Σε idle δουλεύουν μόνιμα 4 πυρήνες στα 1113 - 1804MHz..σκέφτομαι Δευτέρα να το πάω πίσω στο πλαίσιο Εμένα αυτά βγάζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτούς τους επεξεργαστές γιατί βγάζει διαφορές το ένα κινητό με το άλλο. Μήπως έχεις τίποτα ανοιγμένο από πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 5 pro νομιζω δεν υπηρξε η διαφορα του 6 απο το 5 ειναι η οθονη καταλαβα... αν θες μια μεγαλύτερη οθόνη και δεν σε ενοχλεί το Notch παίρνεις το 6 pro... μικρή η διαφορά στην τιμή με το rn5 οπότε μάλλον σε αυτό θα καταλήξω για την φίλη μου... ελπίζω να βγει το ίδιο καλό με το rn5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Κάνω κι εγώ την ίδια ερώτηση (που δεν απαντήθηκε): Έχει ραδιόφωνο το Note 6 Pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Απαντήθηκε 2-3 φορές...έχει κανονικό ραδιόφωνο όχι ιντερνετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Κάνω κι εγώ την ίδια ερώτηση (που δεν απαντήθηκε): Έχει ραδιόφωνο το Note 6 Pro; Έχει απάντηση στην ερώτηση σου στο ποστ 66 που λέει ότι έχει Εγώ το περιμένω ακόμα από το Bangood και Κίνα μεριά ,αναβάθιση από lenovo vibe p1 pro Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Το εχω στα χερια μου εδω και μια εβδομαδα, οι εντυπωσεις μου μεχρι τωρα ΑΡΙΣΤΕΣ ! Σχετικα με τη μπαταρια , ειμαι αρκετα ικανοποιημενος , προερχομενος απο Samsung Galaxy S6 (3ετιας) . Με αρκετη χρηση μες στην ημερα (wifi-4G κτλ) βγαζει ανετα απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ. Η οθονη και η καμερα εκπληκτικη για το budget αυτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Καλησπέρα, από σήμερα δουλεύω το Note 6, αντικαθιστώντας το προηγούμενο 5αρι μου. Ένα παράξενο πρόβλημα που έχω δει είναι το ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ο λογαριασμός της εφαρμογής UC Browser για να επανέλθουν τα δεδομένα (history, bookmarks, saved sites κλπ). Βγάζει ένα error σύνδεσης στο Google, αυτό που επισυνάπτω. Αλλά και με το account number του UC Browser να προσπαθήσω να συνδεθώ, δεν αναγνωρίζει το password, ούτε δίνει την δυνατότητα reset, πάλι με error μήνυμα. Έχει κι άλλος το ίδιο θέμα μήπως;; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε ειδοποίησεις στο notch ?πχ όταν βάζουμε ξυπνητήρι η viper μήνυμά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Κατά 99.9% όχι ...ο χώρος δίπλα στο notch χωράει ότι έχει...μπαταρία ,σήμα δυκτιου, σήμα wifi και στη άλλη μεριά το ρολόι.. Βλέπεις μου πιάσαν όλη την άλλη μεριά μόνο με το ρολόγακι...άσε που δεν έχουμε και ποσοστό μπαταρίας ...( για μένα πολύ σημαντικό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Οταν συρεις κατω με το δαχτυλο στην αρχικη οθονη σου εμφανιζει το ποσοστο μπαταριας επανω δεξια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ναι σωστά...και την μπαταρία δείχνει το ποσοστό και την ταχύτητα δικτύου. Λέμε όμως για το notch δεξιά αριστερά , όχι κάτω από αυτό...η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε λίγο καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου ..κυρίως στην πλευρά του ρολογιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Το ποσοστό το δείχνει με θέμα χωρίς μπάρα να κατεβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_tsal Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εχετε ακουσει τιποτα σχετικα με την MIUI 10 ? Ποτε θα την παρουμε εμεις ? Θα εχει διαφορες προς το καλυτερο λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος και γω του κινητού αυτού. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε και αμα εχει συμβεί και σε σας, γτ δεν δουλεύει ο ambient light sensor. Βαζω να μιλήσω και δεν σβήνει η οθόνη όταν εχω το ακουστικό στο αυτί. Επίσης δεν δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει beta miui 10 rom για το κινητό; γιατί στο site της miui δεν το βγάζει καν το μοντέλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος και γω του κινητού αυτού. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε και αμα εχει συμβεί και σε σας, γτ δεν δουλεύει ο ambient light sensor. Βαζω να μιλήσω και δεν σβήνει η οθόνη όταν εχω το ακουστικό στο αυτί. Επίσης δεν δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνε επανακινηση κ αν δεν διορθώνεται κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λογικά θα διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Κάνε επανακινηση κ αν δεν διορθώνεται κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λογικά θα διορθωθεί.Ενταξει,φιλε μου, εφτιαξε με επανεκκίνηση. Ευχαριστώ και πάλι! Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Έχει ξεχωριστά υποδοχή για sd card ή χρησιμοποιεί την δεύτερη sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Την δεύτερη sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά του τηλεφώνου, κάπου διάβασα ότι λόγω notch, δεν εμφανίζονται εικονίδια ειδοποιήσεων στο notification bar. Αν το notch γίνει invisible μέσα από τη σχετική ρύθμιση που έχει το μενού, αλλάζει κάτι στο notification bar; Ή απλά πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις με scroll down; (Συζητήθηκε το θέμα και στην προηγούμενη σελίδα, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την απενεργοποίηση). Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROMEROTORRES Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 απλά μια νέα κατηγορία τιμών και τίποτα νέο ...... γι 'αυτό αγοράστε σημείωση 5 pro:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts