jimlost Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Κούρασες. Σκάσε 1050 ευρώ κι πάρε το άλλο που τα έχει όλα αυτά. Τι μας το λες?δεν είσαι υποχρεωμένος. Αν σου κάνει το περνεις. Αν όχι προσπερνας Απλά με τις τιμές που και η 1+ τιμολόγει,υπαρχουν πολλές εναλλακτικές.... Λογικά θα είναι γύρω στα 20€ πιο ακριβό από το 1+6,και αν σκεφτείς ότι μπορείς να βρεις Note 9 στα 850€,που σε δύο βδομάδες θα έχει πέσει και άλλο, όταν δηλαδή γίνει διαθέσιμο το 1+6Τ,εκει θα υπάρχει θέμα... Εκτός και αν πιστεύεις ότι είναι πιο πλήρες από το Ν9...Εκει πάω πάσο.... Τρία πράγματα θα δώσει η 1+ τώρα... Δακτυλικο στην οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία και 3.1 USB... Αλλά και τουλάχιστον 20€ πιο πάνω ή κάθε έκδοση... Και μην ξεχνάς ότι στο επίσημο site οι τιμές δεν πέφτουν μέχρι την απόσυρση για το νέο μοντέλο... Μετά από δύο μήνες θα βρει αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 (edited) Έχω την εντύπωση ότι ο on screen sensor θα γίνει drawback τελικά. Θα σιχτηρίσουνε μανούλες ... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η θα τον βάλουν στο ακριβότερο μοντέλο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε το ενα ουτε το αλλο θα ισχυει. Για να το βάλει σημαίνει οτι διεξοδικά το τεσταραν επι μεγαλο διάστημα και θα ανταποκρινεται σε πολύ υψηλό βαθμό υλοποίησης. Αλλιως δεν θα το εβαζαν ειναι το μονο σιγουρο. Edited October 22, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Απλά με τις τιμές που και η 1+ τιμολόγει,υπαρχουν πολλές εναλλακτικές.... Λογικά θα είναι γύρω στα 20€ πιο ακριβό από το 1+6,και αν σκεφτείς ότι μπορείς να βρεις Note 9 στα 850€,που σε δύο βδομάδες θα έχει πέσει και άλλο, όταν δηλαδή γίνει διαθέσιμο το 1+6Τ,εκει θα υπάρχει θέμα... Εκτός και αν πιστεύεις ότι είναι πιο πλήρες από το Ν9...Εκει πάω πάσο.... Τρία πράγματα θα δώσει η 1+ τώρα... Δακτυλικο στην οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία και 3.1 USB... Αλλά και τουλάχιστον 20€ πιο πάνω ή κάθε έκδοση... Και μην ξεχνάς ότι στο επίσημο site οι τιμές δεν πέφτουν μέχρι την απόσυρση για το νέο μοντέλο... Μετά από δύο μήνες θα βρει αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό....Άλλο 850€, άλλο 550€. Τι συγκρίνεις τώρα. Για να πέσει το πρώτο στα επίπεδα του δεύτερου, θα περάσει αρκετός καιρός Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 579€ λένε το μοντέλο 8/128 https://winfuture.de/news,105671.html Δεν ξέρω γερμανικά και το διάβασα με google translate, απ' οτι κατάλαβα δεν θα υπάρχει έκδοση 6/64;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Άλλο 850€, άλλο 550€. Τι συγκρίνεις τώρα. Για να πέσει το πρώτο στα επίπεδα του δεύτερου, θα περάσει αρκετός καιρός Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΑν αφαιρέσεις όμως το ΦΠΑ για αγορά από Ελλάδα ή διαφορά μικραίνει κι άλλο. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Άλλο 850€, άλλο 550€. Τι συγκρίνεις τώρα. Για να πέσει το πρώτο στα επίπεδα του δεύτερου, θα περάσει αρκετός καιρός Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι αλλά το βρίσκεις και από έξω 799€...Και μην ξεχνάς ότι το Ν9 θα πέφτει κάθε μέρα,ενώ καμία συσκευή της 1+ δεν π2φτει στην τιμή από το επίσημο site..Φύσίκά δεν κάνω σύγκρισή την δύο συσκευών... Κουβεντα κανουμε...Αλλα οπως ειπες και εσυ...Τι συγκρινω τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Εδώ μιλάει για IP68 (φημολογούμενο) και τιμή 579€ για το 8/128 https://www.techgear.gr/oneplus-6t-official-render-specs-and-price-in-europe-146373 Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Εδώ μιλάει για IP68 (φημολογούμενο) O ίδιος ο OnePlus CEO Pete Lau έχει δηλώσει... "the OnePlus 6T is more water resistant than any of its predecessors, and it can survive an accidental drop in the sink or a splash during a rainstorm. However, it won’t have an IP rating because the cost to go through official IP certification is not worth it for OnePlus." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Νομίζω αυτή ήταν δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το OnePlus 6 Όχι ότι δεν ισχύει ακόμα απλά το αναφέρω. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Δλδ σε περίπτωση που συμβεί κάτι από αυτά που αναφέρει το αφεντικό και το κινητό τα παίξει, θα σου το αντικαταστήσουν? Έχω τη εντύπωση και ας με διορθώσει κάποιος φίλος, το ip υπάγεται στην εγγύηση με αποτέλεσμα σε περίπτωση που συμβεί κάτι έχεις πιθανότητα να πάρεις αντικατάσταση ή επιδιόρθωση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Υπάρχει συσκευή της Oppo με ΙΡ 68 πιστοποίηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Νομίζω αυτή ήταν δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το OnePlus 6 Όχι ότι δεν ισχύει ακόμα απλά το αναφέρω. Όχι, για το 6T πρόκειται... https://www.droid-life.com/2018/10/02/oneplus-6t-wont-have-wireless-charging-or-an-ip-rating/ https://www.xda-developers.com/oneplus-6t-no-wireless-charging-water-resistant-no-ip-rating/ https://pocketnow.com/oneplus-6t-wireless-charging ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δλδ σε περίπτωση που συμβεί κάτι από αυτά που αναφέρει το αφεντικό και το κινητό τα παίξει, θα σου το αντικαταστήσουν? Όχι βέβαια, γιατί αφενός δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι έπαθε κάτι από αυτά και όχι κάτι άλλο και αφετέρου όπως σωστά είπες, η συσκευή δεν καλύπτεται επίσημα από υγρασία ανεξάρτητα το πόσο πολύ προστασία έχει ανεπίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Παιδια για ποιο λογο η συγκριση γινεται με το note 9 και το Mate 20 pro και οχι με τις τωρινες ναυαρχιδες τυπου S9+,Sony XZ2/XZ3,G7,mi8,mi mix 2s κλπ? Οντως το Oneplus6 ηταν η φθηνοτερη snapdragon 845 συσκευη της αγορας απο τις επωνυμες οταν κυκλοφορησε πριν το καλοκαιρι αλλα πλεον εχει αλλαξει η κατασταση αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Κακα τα ψεμματα το μεγαλο πλεονέκτημα της συσκευής ειναι το λογισμικό του και η ελευθερια που παρεχει σε πειραγμα για τους πιο απαιτητικούς. Μαζι με τις γρήγορες ενημερώσεις και την αξιοπιστία που διακατέχει σε αυτο το τομεα. Δεν νομίζω ουδέποτε να φτασει επίπεδο ολοκλήρωσης σε επίπεδο feature απο τις ακριβότερες συσκευές. Ουτε και εχει και πολυ μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό των συσκευών της και σε εμπλουτισμό feature Οποια γενικότερη φιλοσοφία αποφασίσει η Oppo το ιδιο ακολουθεί η OnePlus με 1-2 μικρες διαφοροποιησεις πχ δεν εβαλε το treple camera setup R17 Pro και αποφάσισε διατήρηση της διπλης κάμερας. Αν αποφασίσει η Oppo βαλει 2k ανάλυση οθόνης τότε μόνο πιθανό να το δουμε σε OnePlus. Το ιδιο και με άλλα feature πχ αδιαβροχοποιηση η ασύρματη φόρτιση η stereo ηχεία. Edited October 24, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ετσι συμφωνώ με τον Αλεξ ποιο πάνω κοντά είμαστε να τα δούμε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Εγώ πιστεύω ότι η 1+,θα αναγκαστει να δώσει παραπάνω πράγματα αργά ή γρήγορα, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, και στις πιο ακριβές συσκευές, αλλά από άλλες Κινεζικές εταιρίες, με πρώτη και καλύτερη την Xiaomi, που σιγά σιγά, αρχίζει και βγάζει συσκευές, με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλαγκαριστα,και με χαμηλότερες τιμές... Θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, τα γνωστά brands, που μετά από λίγο καιρό χαμηλώνουν την τιμή, και προσφέρουν ένα πακέτο πιο πλήρες, και στις πιο φτηνές συσκευές, με τα ίδια χαρακτηριστικά... Και είναι πιο δύσκολο για την 1+.να κρατηθεί, σε σχέση με τις πιο ακριβές συσκευές, καθαρά λόγο marketing... Δεν λέω ότι δεν είναι καλές συσκευές, αλλά πρέπει να ακολουθήσει μερικές τάσεις της εποχής... Το έχω ξαναπεί... Το Oxygen από μόνο του, δεν φτάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Διαβάζω 529£ τιμή. Αυτό είναι 600€. Πάνε καλά;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Διαβάζω 529£ τιμή. Αυτό είναι 600€. Πάνε καλά;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Για ποια έκδοση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Για ποια έκδοση;;; Ιδού οι τιμές και ανά version και σε χρώμα. https://www.phonearena.com/news/OnePlus-6T-price-colors-Europe_id110351 Mirror Black 6GB+128GB- € 559(αύξηση 40 ευρω σε σχέση με προκάτοχο αλλά με διπλασια χωρητικότητα 128 σε σχεση με 64 προκάτοχο) Mirror/Midnight Black/Purple 8GB+128GB- € 589(30 αντίστοιχα εδω) Midnight Black 8GB+256GB- € 639(20 και εδω) 4 ημέρες μείνανε να δουμε αν όντως ετσι η αλλιώς. Edited October 24, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Δηλαδή για 64 gb στο 6αρι ανέβηκε 60 ευρώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Δηλαδή για 64 gb στο 6αρι ανέβηκε 60 ευρώ;;; 40 οχι 60 βρε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Το μπερδεψα, πάντως είχα πει 580 εγώ για το ''κυριως'' μοντέλο και επεσα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πάμε στο μωβακι μου φαινεται:lol: Να δούμε τονο χρώματος. Κατι στυλ μπλε-μωβ αλα Oppo R17 θα γούσταρα πολύ:D:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πάντως θεωρώ τραγικό το γεγονός ότι τεχνηέντως κατήργησαν την επιλογή των 64 gb ώστε να αυξήσουν την base τιμή. Εγώ, όπως και άλλοι, είμαι υπέρκαλυμμένη με 64gb σε κινητό και με αναγκάζουν στο μέλλον να αγοράζω πιο ακριβά την επιλογή των 128 που μου είναι άχρηστη. Έλεος. Και αν το κάνουν στο 6Τ, η τακτικη θα παραμείνει και στο 7 σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts