Jump to content

Samsung Galaxy Watch

PETROSLEON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι λίγο παιδεμα αλλά γιατί να το δώσεις ? απλά θέλει να το βάλεις κάτω ανάποδα και να βάλεις τη μια πλευρά και μετά την άλλη.. Γλιστράει κλπ αλλά μπαίνει
Άσε γιατί φοβάμαι μήπως γραντζουνίσω το ρολόι. Ας το πάρει κάποιος που πιάνουν τα χέρια του.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους,

Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το ρολόι σαν fitness tracker?

Πριν 2 μήνες αγόρασα το Galaxy watch 46mm από το Plaisio και σαν αντικαταστάτη του gear fit 2, που χρησιμοποιούσα σαν fitness tracker χωρίς κανένα πρόβλημα για 2 χρόνια.

Το galaxy watch (αναβαθμισμένο στο τελευταίο λογισμικό) ουσιαστικά δεν διαβάζει παλμούς κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε άσκησης. Δηλαδή διαβάζει ίσως τα πρώτα 5 λεπτά maximum, και από κει και πέρα το χάνει. Αναβοσβήνει το λαμπάκι του sensor, αλλά απλά δείχνει τις 2 παύλες να αναβοσβήνουν χωρίς αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει σε , running, other workout, walking και treadmill.

Πριν περίπου 3 εβδομάδες το πήγα στο service εξηγώντας το πρόβλημα. Μου το επέστρεψαν λέγοντάς μου ότι από τις μετρήσεις που έκαναν δεν έχουν διαπιστώσει κάτι, αλλά έβαλαν το τελευταίο λογισμικό ξανά όπως μόνο στο service μπορούν να το εγκαταστήσουν. Δεν κατάλαβα τι διαφορά θα είχε η δική τους εγκατάσταση, παρόλαυτα το πήρα πίσω να το δοκιμάσω.

Καμία διαφορά από πρίν. Το ξαναπάω πίσω και τους δείχνω μπρόστα τους το πρόβλημα (αφού εχω μιλήσει με τη Samsung χωρίς να βγάλω άκρη στο ενδιάμεσο). Επίσης τους έδωσα μία σύγκριση γραφημάτων από το Samsung Health, στην οποία, στον ίδιο αγώνα 10km που έτρεξα φορώντας στο ένα χέρι το galaxy watch και στο άλλο το gear fit 2, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το galaxy watch δε μέτρησε παλμούς όυτε λεπτό.

Δηλαδή το γράφημα του gear fit 2 είναι φυσιολογικό με σκαμπανεβάσματα στους παλμούς ενώ του galaxy watch απλά μία ευθεία γραμμή.

Δέχεται λοιπόν ό τεχνικός ότι πρέπει να το ξαναδεί. Το βλέπει, μου λέει ότι δεν έχει πρόβλημα και πάλι, και μετά από φασαρία ουσιαστικά μου αλλάζει τους sensors.

Τίποτα, το πρόβλημα παραμένει. Το γυρνάω πάλι πίσω, μιλάω για πολλοστή φορά με τη Samsung και είμαι σε αναμονή για το νέα απάντηση.

Πραγματικά με έχει κουράσει η όλη υπόθεση και δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση από τη samsung. Εντωμεταξύ για εμένα το ρολόι ουσιαστικά είναι άχρηστο αν δεν κάνει τη συγκεκριμένει λειτουργία σωστά και πραγματικά ελπίζω να βγει στο τέλος κάποια άκρη. Στην τελική αν είναι θέμα λογισμικού ας το παραδεχτούν και να ενημερώσουν πότε θα διορθωθεί.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία όσον αφορά την καταγραφή των παλμών κατά τη διάρκεια άθλησης? Κι αν όχι σε όσους το έχουν δοκιμάσει μετράει κανονικά?

Ευχαριστώ

Edited by Radiohead777

Έχει συζητηθεί πολλές φορές εδώ και στο νήμα του S3 frontier ότι οι αισθητήρες τους μόλις αρχίσεις να ιδρώνεις δεν καταγράφουν καθόλου η με λάθος αποτελέσματα.

Εγώ στην αρχή οταν άρχισα να τρέχω δειλά δειλά και με ένα θέμα υγείας που έχω ψιλοχ@στηκα με τις μετρήσεις που μου έβγαλε σε χαλαρό τζόκινγκ 7 χιλιομέτρων.Ο Χουλκ και εγώ τέτοιους παλμούς.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ακριβώς, τα έχουμε πει και στο s3, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά τα ρολόγια δεν είναι για extreme καταστάσεις. Οκ σου μετράει παλμους σε καλές συνθήκες αλλά μόλις ιδρωσεις δεν.. Παρόλα αυτά αν το σφιξεις αρκετά στο χέρι εμένα κάτι έδειχνε.. ( τωρα δε μπορώ να δοκιμάσω λόγω ατυχήματος).

Πάντως ναι, η χρήση είναι κυρίως σαν smart ρολόι με ιδιότητες sport πάρα sport tracking κλπ. Προσωπικά επειδή έχω κάνει αρκετό αθλητισμό, δε θα σκεφτόμουν καν να βασιστω σε ρολόι για παλμους.. Μόνο με ζώνη καρδιάς θεωρώ ότι έχεις ακρίβεια. Και μιλάμε για ένα θέμα που μπορεί να σου κοστίσει στην υγεία σου, δεν παίζουμε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ακριβώς, τα έχουμε πει και στο s3, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά τα ρολόγια δεν είναι για extreme καταστάσεις. Οκ σου μετράει παλμους σε καλές συνθήκες αλλά μόλις ιδρωσεις δεν.. Παρόλα αυτά αν το σφιξεις αρκετά στο χέρι εμένα κάτι έδειχνε.. ( τωρα δε μπορώ να δοκιμάσω λόγω ατυχήματος).

Πάντως ναι, η χρήση είναι κυρίως σαν smart ρολόι με ιδιότητες sport πάρα sport tracking κλπ. Προσωπικά επειδή έχω κάνει αρκετό αθλητισμό, δε θα σκεφτόμουν καν να βασιστω σε ρολόι για παλμους.. Μόνο με ζώνη καρδιάς θεωρώ ότι έχεις ακρίβεια. Και μιλάμε για ένα θέμα που μπορεί να σου κοστίσει στην υγεία σου, δεν παίζουμε..

Ακριβείς μετρήσεις σίγουρα είναι αδύνατον να κάνει, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε βάση αλγορίθμου να υπολογίζει στο περίπου. Το gear fit 2 αυτό ακριβώς έκανε και δεν είχα θέματα τόσο καιρό. Βασιζόμενος σε αυτό το γεγονός προχώρησα σε αγορά του καλύτερου μοντέλου της ίδιας εταιρείας. Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι χειρότερο σε αυτόν τον τομέα η οποιονσδήποτε άλλον από ένα παλιότερο και κατά πολύ φτηνότερο μοντέλο. Υποτίθεται ότι η τεχνογνωσία ήδη υπάρχει.

Εκτός των άλλων, σε εμένα σταματάει να μετράει ακόμα και να μήν έχω ιδρώσει. Το άλλο κουλό που άκουσα (μεταξύ πολλών αλλων) στο service είναι ότι μετά από ψάξιμο που έκανε ο τεχνικός (στο google) διαπίστωσε ότι αν σηκώσεις το χέρι πιο ψηλά από τον ώμο σταματάει να μετράει! Περιτό να αναφέρω ότι ο τεχνικός και όποιος άλλος μίλησα δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στη λειτουργία των smartwatches γενικότερα.

Κοίτα άλλο ένα fit band και άλλο ρολόι. Το ότι είναι πιο καινούριο το ρολοι δε σημαίνει ότι θα είναι καλύτερο από το fit band που έχει αυτό το σκοπό..

Κατά τα άλλα, σε ποιο σέρβις πήγες ? Δε δοκιμάζεις τη smartec που τουλάχιστον στα υπόλοιπα έχουμε άριστες εντυπώσεις ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κοίτα άλλο ένα fit band και άλλο ρολόι. Το ότι είναι πιο καινούριο το ρολοι δε σημαίνει ότι θα είναι καλύτερο από το fit band που έχει αυτό το σκοπό..

Κατά τα άλλα, σε ποιο σέρβις πήγες ? Δε δοκιμάζεις τη smartec που τουλάχιστον στα υπόλοιπα έχουμε άριστες εντυπώσεις ?

Στην pointech στον Πειραιά, επειδή με βολεύει η τοποθεσία και το ωράριο (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή μέχρι τις 8). Η αλήθεια είναι ότι off the record όσοι μίλησα από τη Samsung μου πρότειναν να το πάρω από εκεί και να το πάω στη smartec. Κάτι το οποίο ανέφερα στον τεχνικό της pointech λέγοντάς του "Δώσε μου πίσω το ρολόι γιατί απότι φαίνεται δεν έχετε την ικανότητα να το τσεκάρετε σωστά, κάτι που δεν λέω εγώ αλλά όσοι έχω μιλήσει στη Samsung. Όλοι μου λένε να το πάω στο Χαϊδάρι".

Προφανώς προσβήθηκε ζητώντας μου στοιχεία όσων είπαν κάτι τέτοιο, κρατώντας τελικά το ρολόι καταλήγωντας να μου αλλάξει του αισθητήρες.

Στην pointech στον Πειραιά, επειδή με βολεύει η τοποθεσία και το ωράριο (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή μέχρι τις 8). Η αλήθεια είναι ότι off the record όσοι μίλησα από τη Samsung μου πρότειναν να το πάρω από εκεί και να το πάω στη smartec. Κάτι το οποίο ανέφερα στον τεχνικό της pointech λέγοντάς του "Δώσε μου πίσω το ρολόι γιατί απότι φαίνεται δεν έχετε την ικανότητα να το τσεκάρετε σωστά, κάτι που δεν λέω εγώ αλλά όσοι έχω μιλήσει στη Samsung. Όλοι μου λένε να το πάω στο Χαϊδάρι".

Προφανώς προσβήθηκε ζητώντας μου στοιχεία όσων είπαν κάτι τέτοιο, κρατώντας τελικά το ρολόι καταλήγωντας να μου αλλάξει του αισθητήρες.

Φίλε μου συγγνώμη που θα στο πω αλλά μερικοί κάνετε σα να θέλετε να τα παθαινετε. Ενώ στο έχουν πει, ενώ το ξέρεις από εδώ μέσα, ενώ βλέπεις ότι δεν βρίσκεις άκρη, ενώ είσαι πολύ κοντά με το Χαϊδαρι, κάθεσαι και παιδεύεσαι εκεί..και περιμένεις να σου πούμε εμείς κάτι. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα με την πρώτη αλλά αν όχι με την πρώτη, με τη 2 σίγουρα στη smartec.. Αν δεν έβγαζα άκρη από εκεί απλά θα το έπαιρνα απόφαση ότι έτσι είναι.

Edited by Nikos_Mpl

Φίλε μου συγγνώμη που θα στο πω αλλά μερικοί κάνετε σα να θέλετε να τα παθαινετε. Ενώ στο έχουν πει, ενώ το ξέρεις από εδώ μέσα, ενώ βλέπεις ότι δεν βρίσκεις άκρη, ενώ είσαι πολύ κοντά με το Χαϊδαρι, κάθεσαι και παιδεύεσαι εκεί..και περιμένεις να σου πούμε εμείς κάτι. Εγώ στη θέση θα πήγαινα με την πρώτη αλλά αν όχι με τη 2 σίγουρα στη smartec.. Αν δεν έβγαζα άκρη από εκεί απλά θα το έπαιρνα απόφαση ότι έτσι είναι.

Ελα ντε....

Κατα τα αλλα εγώ που έχω και τις δυο συσκευες δεν παρατηρώ διαφορά στη μέτρηση των παλμών. ΔΕΝ έχω ιδρώσει φουλ ομως για να κρίνω το Watch υπό τέτοια συνθήκη.

Το Watch ειναι πιο ολοκληρωμένη συσκευη που δινει περισσότερη βάση στις Smart λειτουργίες ενώ το band περιορίζεται λιγο στις smart λειτουργίες και ειναι πιο πολυ για fit καταστάσεις.

Προσωπικά τα χρησιμοποιώ και τα δυο, απλά πλέον που έβαλα δερμάτινο λουράκι στο watch , στο γυμναστήριο φοράω το gear. Φοβάμαι κιόλας μη το κοπανήσω πουθενά ενώ με την πλαστικούρα νιώθω πιο άνετα :D

Sent from my iPad using Tapatalk

:cool:

Ελα ντε....

Κατα τα αλλα εγώ που έχω και τις δυο συσκευες δεν παρατηρώ διαφορά στη μέτρηση των παλμών. ΔΕΝ έχω ιδρώσει φουλ ομως για να κρίνω το Watch υπό τέτοια συνθήκη.

Το Watch ειναι πιο ολοκληρωμένη συσκευη που δινει περισσότερη βάση στις Smart λειτουργίες ενώ το band περιορίζεται λιγο στις smart λειτουργίες και ειναι πιο πολυ για fit καταστάσεις.

Προσωπικά τα χρησιμοποιώ και τα δυο, απλά πλέον που έβαλα δερμάτινο λουράκι στο watch , στο γυμναστήριο φοράω το gear. Φοβάμαι κιόλας μη το κοπανήσω πουθενά ενώ με την πλαστικούρα νιώθω πιο άνετα :D

Μαργαρίτα το αντρικό χέρι έχει και τρίχα.. Εγώ τουλάχιστον ιδρώνω πολύ και με την τρίχα δεν μετράει πάντα. Αυτό που παρατήρησα με το s3 είναι ότι αν το έχω να μετράει συνέχεια, μετράει συνήθως, αν έβαζα χειροκίνητα κατά τη διάρκεια άσκησης να πάρω μια μέτρηση, δεν τα κατάφερνε με τίποτα

Φίλε μου συγγνώμη που θα στο πω αλλά μερικοί κάνετε σα να θέλετε να τα παθαινετε. Ενώ στο έχουν πει, ενώ το ξέρεις από εδώ μέσα, ενώ βλέπεις ότι δεν βρίσκεις άκρη, ενώ είσαι πολύ κοντά με το Χαϊδαρι, κάθεσαι και παιδεύεσαι εκεί..και περιμένεις να σου πούμε εμείς κάτι. Εγώ στη θέση θα πήγαινα με την πρώτη αλλά αν όχι με τη 2 σίγουρα στη smartec.. Αν δεν έβγαζα άκρη από εκεί απλά θα το έπαιρνα απόφαση ότι έτσι είναι.

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να πάρω απόφαση ότι έδωσα 329 ευρώ για μία συσκευή που δεν κάνει αυτά που διαφημίζει η εταιρεία ότι μπορεί να κάνει. Ο καθένας μπορεί να το αγοράσει έχοντας στο μυαλό του κυρίως κάποια από της λειτουργίες της συσκευής. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι το αγοράζουν για τις ειδοποιήσεις, κλήσεις κτλ. Εγώ το αγόρασα κυρίως για τις fitness tracking δυνατότητες και βλέπω σαν βonus σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή η συσκευή μου είναι άχρηστη αν δεν διαβάζει παλμούς την ώρα της άθλησης. Έχω σκοπό να το κυνηγήσω όσο πάει.

Ελα ντε....

Το galaxy watch έχει πολλά παραπάνω workouts και detect workouts από το gear fit 2, οπότε στα χαρτιά υποτίθεται ότι σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές και σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια αν δεν δουλεύει σωστά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, αλλά προφανώς δεν μπορώ να το δεχτώ σαν καταναλωτής. Κατά τη γνώμη μου είναι υποχρέωση της εταιρείας να δώσει μία απάντηση που να στέκει και όχι απαντήσεις του τύπου "Δουλεύει κανονικά σύμφωνα με τις μετρήσεις μας" ενώ μπροστά τους δείχνω ότι φορεμένο σωστά, δε μετράει παλμούς. Τι νόημα έχει να μου έχεις 40 workouts χωρίς να μου μετράς τους παλμούς? Τι ακριβώς μετράς δημαδή, πως υπολογίζεις τις θερμίδες?

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και για του λόγου το αληθές στον αγώνα των 10χμ όπου φόραγα και τα δύο ρολόγια (ένα σε κάθε χέρι) :

Gear fit 2

https://imgur.com/a/UOq1Af0

Galaxy Watch

https://imgur.com/a/iJpdYGR

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να πάρω απόφαση ότι έδωσα 329 ευρώ για μία συσκευή που δεν κάνει αυτά που διαφημίζει η εταιρεία ότι μπορεί να κάνει. Ο καθένας μπορεί να το αγοράσει έχοντας στο μυαλό του κυρίως κάποια από της λειτουργίες της συσκευής. Απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι το αγοράζουν για τις ειδοποιήσεις, κλήσεις κτλ. Εγώ το αγόρασα κυρίως για τις fitness tracking δυνατότητες και βλέπω σαν βonus σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή μου όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή η συσκευή μου είναι άχρηστη αν δεν διαβάζει παλμούς την ώρα της άθλησης. Έχω σκοπό να το κυνηγήσω όσο πάει.

Το galaxy watch έχει πολλά παραπάνω workouts και detect workouts από το gear fit 2, οπότε στα χαρτιά υποτίθεται ότι σου προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές και σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια αν δεν δουλεύει σωστά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, αλλά προφανώς δεν μπορώ να το δεχτώ σαν καταναλωτής. Κατά τη γνώμη μου είναι υποχρέωση της εταιρείας να δώσει μία απάντηση που να στέκει και όχι απαντήσεις του τύπου "Δουλεύει κανονικά σύμφωνα με τις μετρήσεις μας" ενώ μπροστά τους δείχνω ότι φορεμένο σωστά, δε μετράει παλμούς. Τι νόημα έχει να μου έχεις 40 workouts χωρίς να μου μετράς τους παλμούς? Τι ακριβώς μετράς δημαδή, πως υπολογίζεις τις θερμίδες?

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και για του λόγου το αληθές στον αγώνα των 10χμ όπου φόραγα και τα δύο ρολόγια (ένα σε κάθε χέρι) :

Gear fit 2

UOq1Af0

Galaxy Watch

iJpdYGR

Και εγώ έχω πρόβλημα με τους σφυγμούς κυρίως όταν αρχίζει άσκηση και ας μην έχω ιδρώσει νομίζω ότι είπαν θα το φτιάξουν με κάποιο update αυτό στο αμερικανικό feedback forum και έχω πρόβλημα με την μέτρηση βημάτων ειδικά άμα είναι λίγα η άμα κάνω κάτι με το χέρι ενώ προχωράω αυτό έχει βελτιωθεί σε 2 μήνες σε σχέση από όταν το πείρα σαν να προσαρμόζεται Αλλά έχει δουλίτσα ακόμα Αλλά καμιά σχέση με την αρχή

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Σου είπα την άποψή μου για το θέμα παλμών, εξάλλου το ότι μπορεί και τους μετράει υπό κάποιες συνθήκες δε σημαίνει ότι θα μπορεί πάντα. Εξάλλου δεν έδωσες 1000 ευρώ.. Θέλω να πω ότι απλοί παλμογραφοι και κάνουν 200αρες.. Και θες από ένα ρολόι που είναι για λίγο από όλα να παίρνεις επαγγελματικου επιπέδου επιδόσεις..

Σου ξανά είπα, έχω κάνει αθλητισμό αρκετά και όταν έχεις μια αντίληψη του το γίνεται δε στηρίζεσαι σε τέτοιες συσκευές αν αυτό έχεις στόχο, έπρεπε να το ψάξεις πριν το πάρεις..

Κατα τα αλλα σου τόνισα ότι κακώς παιδεύεσαι με το συγκεκριμένο σέρβις καθώς μπορεί να φταίει η συσκευή σου κυρίως..και όχι το όπως είπες, και πας στο καλύτερο γνωστό σέρβις που είναι κοντά σου κιόλας.. Τώρα αν δε θες και θες να βρεις λύση εδώ, το βρίσκω λίγο αντιφατικο..

Προφανώς και δεν περιμένω επαγγελματικού επιπέδου επιδόσεις (όπως ανέφερα και προηγουμένως), αλλά το ελάχιστο που περιμένω είναι τις ίδιες επιδόσεις με συσκευή τις ίδιας εταιρίας που αγόρασα πριν 2 χρόνια με 150 ευρώ, δηλαδή κάτω από τα μισά χρήματα.

Δεν περιμένω να βρώ λύση εδώ, απλά (όπως ανέφερα και στο αρχικό post) θέλω να δω αν έχουν και άλλοι χρήστες το ίδιο πρόβλημα ή αν υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το ρολόι για αυτό το σκοπό και του δουλεύει σωστα. Για να καταλάβω αν είναι γενικά προβληματικό το μοντέλο, αν το δικό μου ανήκει σε σειρά που έχουν πρόβλημα ή αν είναι θέμα software.

Δηλαδή εσένα αυτό https://imgur.com/a/iJpdYGR σου φαίνεται φυσιολογικό?

Edited by Radiohead777

Θεωρώ πως αν έχεις τρίχες στο χέρι θα έχεις και θέμα ειδικά με τον ιδρώτα μαζί.. Αλλά θα έλεγα να πας και μια από smartec. Μόνη λύση είναι να σου κάνουν αντικατάσταση για να είσαι σύγκριση. Επίσης, το έχεις αρκετά σφιχτο ? Θεωρώ πως αν είναι χαλαρό δεν το βοηθάει.. ( το σφιχτο με ενοχλεί εμένα βέβαια)

Ναι, όταν αθλούμαι το έχω σφιχτό. Εξάλλου το έδειξα live και στον τεχνικό, ο οποίος το δοκίμασε και ο ίδιος με αντίστοιχα αποτελέσματα. Έχω τρίχες αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα, δεν μπορεί να φταίει αυτό, στο gear fit 2 δεν σταματάει να μετράει ούτε δευτερόλεπτο. Δεν μπορεί να μην έχουν προβλεφθεί αυτά. Εκτός των άλλων έχει workout swimming, που υποτίθεται ότι μετράει παλμούς όσο κολυμπάς! (για τον ιδρώτα που λέγατε πριν). Στην τελική αν ήταν να μη μετράει παλμούς όσο κάνεις όλα αυτά δε θα έπρεπε να υπάρχει η ένδειξη για παλμούς. Είναι δυνατόν να περιμένουν να έχεις ξυρίσει το χέρι σου ή να μην ιδρώνεις όταν τρέχεις για παράδειγμα? Δε στέκει.

Νίκο έχεις δίκιο περι τρίχας, έχω δει διάφορες ακόμα και σε fenix σε αντρικό και γυναικείο χέρι.

Κατα τα αλλα, μήπως έχετε βρει καποια εφαρμογή για έλεγχο της κάμερας? Ουσιαστικά θέλω μονο το πάτημα για να βγάλει φωτο. Κατέβασα 2 που βρηκα και καμία δε δούλευε.

Νίκο έχεις δίκιο περι τρίχας, έχω δει διάφορες ακόμα και σε fenix σε αντρικό και γυναικείο χέρι.

Κατα τα αλλα, μήπως έχετε βρει καποια εφαρμογή για έλεγχο της κάμερας? Ουσιαστικά θέλω μονο το πάτημα για να βγάλει φωτο. Κατέβασα 2 που βρηκα και καμία δε δούλευε.

Camera gear βάλε με μαύρο κλειστρο σα σήμα.. Νομίζω την πληρώνεις...εγώ την πήρα και αξίζει γιατί κάνει παπάδες.

Δε με πειράζει να πληρώσω αν ειναι να κάνει σωστή δουλειά, σ ευχαριστώ

Με το s3 είχα μεγάλο θέμα κατά την μέτρηση των παλμών. Με το GW δεν έχω κανένα θέμα και μάλιστα έχω και πολύ καλή ακρίβεια. Πρέπει να έχασε σφύξεις μια δυο φορές το οποίο το θεωρώ ασήμαντο διότι τρέχω τακτικά και με γρήγορο pace. Να αναφέρω ότι ιδρώνω πάρα πολύ και είμαι και δασυτριχος. Έχω ξυρίσει το χέρι στο σημείο μέτρησης των παλμών . Το οποίο βέβαια το είχα κάνει και στο s3 με κανένα αποτέλεσμα , αλλά και στο garmin με σημαντική βελτίωση.

Για την φωτογραφική Clickr

Παιδια καλησπερα

Εχω διαβάσει απο την αρχη το thread.

Ειμαι κατοχος ενος S9 plus και ψήνομαι να αγορασω το ρολόι.

Εχω καποιες αμφιβολίες ακόμη για 2 λογους.

Πρωτον γιατι μου αρεσουν πολυ τα ρολογια και παιρνοντας το galaxy watch σημαινει πως θα πρέπει να παραγκωνισω ενα απο τα αγαπημενα μου ρολογια..

Και 2ον και κυριοτερον, δεν ξερω κατα ποσο εμενα προσωπικα θα μου ειναι χρησιμο το ρολόι.

Εχω καποιες ερωτησεις εντωμεταξύ:

Το gps του ρολογιού ειναι καλο; Σε μια διαδρομή πχ που τρεχω η που κανω με το ποδηλατο, αν ας πουμε δεν εχω το κινητο πανω μου και το εχω στο αυτοκίνητό, το ρολοι θα καταγραψει την διαδρομη που θα κανω; Θα μπορω δλδ μετα να τη δω;

Δευτερον, συνδεεται μεσω wifi καπου; Κι αν συνδεθει και δεν εχω το κινητο μαζί μου η τελοσπαντων αν δεν το εχω συνδεδεμενο με το bluetooth και καποιος μου εχει στειλει 2 μνμ στο viber πχ, θα μου τα δειξει κανονικα εφοσον πιανει wifi ή δεν παιζει κατι τέτοιο;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Το ρολόϊ δεν έχει προεγκατεστημένη εφαρμογή που να επιτρέπει την καταγραφή διαδρομής, υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές αλλά είναι επι πληρωμή ή τουλάχιστον εγω δεν βρήκα κάποια δωρεάν. Συνδέεται σε δίκτυο wifi αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τις εφαρμογές που δεν απαιτούν τη sim ή το τηλέφωνο. Δηλαδή η εφαρμογη του email λειτουργεί, αυτή των sms όχι. Επίσης δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα απο εφαρμογές social γιατί δεν υπάρχουν στο ρολόϊ αυτές οι εφαρμογές.

Παιδια καλησπερα

Εχω διαβάσει απο την αρχη το thread.

Ειμαι κατοχος ενος S9 plus και ψήνομαι να αγορασω το ρολόι.

Εχω καποιες αμφιβολίες ακόμη για 2 λογους.

Πρωτον γιατι μου αρεσουν πολυ τα ρολογια και παιρνοντας το galaxy watch σημαινει πως θα πρέπει να παραγκωνισω ενα απο τα αγαπημενα μου ρολογια..

Και 2ον και κυριοτερον, δεν ξερω κατα ποσο εμενα προσωπικα θα μου ειναι χρησιμο το ρολόι.

Εχω καποιες ερωτησεις εντωμεταξύ:

Το gps του ρολογιού ειναι καλο; Σε μια διαδρομή πχ που τρεχω η που κανω με το ποδηλατο, αν ας πουμε δεν εχω το κινητο πανω μου και το εχω στο αυτοκίνητό, το ρολοι θα καταγραψει την διαδρομη που θα κανω; Θα μπορω δλδ μετα να τη δω;

Δευτερον, συνδεεται μεσω wifi καπου; Κι αν συνδεθει και δεν εχω το κινητο μαζί μου η τελοσπαντων αν δεν το εχω συνδεδεμενο με το bluetooth και καποιος μου εχει στειλει 2 μνμ στο viber πχ, θα μου τα δειξει κανονικα εφοσον πιανει wifi ή δεν παιζει κατι τέτοιο;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MapMyRun η εφαρμογη. Δωρεαν 1 χρονο με το ρολοι. Δεν την εχω δοκιμασει αλλα λογικα δουλευει...Το gps του το εχω δοκιμασει με here maps και ειναι αψογο.

Παιρνεις κανονικα και απαντας σε μηνυματα απο social. Οπως messenger και whatsapp. Αλλα μονο το τελευταιο μηνυμα.

Οταν δεν εχεις το κινητο μαζι μπορεις να παρεις ολες τις ειδοποιησεις πλην sms και κλησεων αν συνδεθεις σε wifi.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εάν κάνεις κλικ πάνω στην ειδοποίηση βλέπεις και τις προηγούμενες ειδοποιήσεις.

Απλά αν εκείνη τη στιγμή έρθει νέο μήνυμα στη συνομιλία που διαβάζεις, πρέπει να πατήσεις το πίσω και να ανοίξεις ξανά την ειδοποίηση.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk