aimilios Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Εμένα έκανε το απίστευτο... Πριν από κάτι μήνες έκανε fail το τεστ (*#0*#) στο βαρόμετρο. Το άφησα από αμέλεια να το στείλω Smartec. Τώρα διαπίστωσα ότι αλτίμετρο και βαρόμετρο δουλεύουν και το τεστ βγάζει pass... :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Εμένα έκανε το απίστευτο... Πριν από κάτι μήνες έκανε fail το τεστ (*#0*#) στο βαρόμετρο. Το άφησα από αμέλεια να το στείλω Smartec. Τώρα διαπίστωσα ότι αλτίμετρο και βαρόμετρο δουλεύουν και το τεστ βγάζει pass... :wacko:"Εφτιαχνε "μετά από επανεκκίνηση προσωρινά . Δεν αποκλείεται όμως να πήρες update αυτό τον καιρό και να διορθώθηκε. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Προσπαθω να βρω το 3 ανοιχτο καπου για να το χαζεψω μπας και το αγοράσω , αλλα κανένα πλαισιο δεν το εχει ανοιξει.. Περιμένουν να δωσει καποιος τα λεφτα που ζητάνε χωρις καν να ριξει μια ματιά στο ρολόι , απίστευτοι τύποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 (edited) Προσπαθω να βρω το 3 ανοιχτο καπου για να το χαζεψω μπας και το αγοράσω , αλλα κανένα πλαισιο δεν το εχει ανοιξει.. Περιμένουν να δωσει καποιος τα λεφτα που ζητάνε χωρις καν να ριξει μια ματιά στο ρολόι , απίστευτοι τύποι Για το καλό μας το κάνουν.... σε λίγο θα πέσει -100€ Edited August 18, 2020 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Για το καλό μας το κάνουν.... σε λίγο θα πέσει 100€ αυτο το σε λίγο περιμένουμε ... αιντε να δουμε ποτε θα ερθει η στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Για το καλό μας το κάνουν.... σε λίγο θα πέσει 100€ 50€ το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 50€ το πηρα Μπράβο!!! Τζάμπα! Καλορίζικο. Περιμένουμε εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Προσπαθω να βρω το 3 ανοιχτο καπου για να το χαζεψω μπας και το αγοράσω , αλλα κανένα πλαισιο δεν το εχει ανοιξει.. Περιμένουν να δωσει καποιος τα λεφτα που ζητάνε χωρις καν να ριξει μια ματιά στο ρολόι , απίστευτοι τύποι Περιστερι :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Περιστερι :happy: εκει πηγα και το ειχαν κλειστο, δεν το εχουν ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 εκει πηγα και το ειχαν κλειστο, δεν το εχουν ανοιξει ανοιχτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Μπράβο!!! Τζάμπα! Καλορίζικο. Περιμένουμε εντυπώσεις Μπορεις να μου πεις πως ειναι δυνατον να το παρεις 100€? οταν σημερινη τιμη ειναι 249 στα επισημα καταστηματα? Που τις βρισκεται αυτες τις τιμες και τις γραφετε? Με ζαλησαν τα @@%$ στο καταστημα ποτε θα πεσει στα 100€.... ΠΟΤΕ!! Ειναι δυνατον ρολοι με τιμη αρχικη στα 349 να πεσει στα 249 και επειδη ερχεται το 3 να το χαρισω στα 100€? Κουλαρετε λιγο με τις τιμες καθως ΔΕΝ γνωριζετε απο εμποριο και ο εμπορας-καταστηματαρχης δεν ειναι ιδρυμα να το αγοραζει με 200 και να το πουλαει 100€! τι νομιζετε οτι κερδιζει ενα καταστημα απο ενα ρολοι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μπορεις να μου πεις πως ειναι δυνατον να το παρεις 100€? οταν σημερινη τιμη ειναι 249 στα επισημα καταστηματα? Που τις βρισκεται αυτες τις τιμες και τις γραφετε? Με ζαλησαν τα @@%$ στο καταστημα ποτε θα πεσει στα 100€.... ΠΟΤΕ!! Ειναι δυνατον ρολοι με τιμη αρχικη στα 349 να πεσει στα 249 και επειδη ερχεται το 3 να το χαρισω στα 100€? Κουλαρετε λιγο με τις τιμες καθως ΔΕΝ γνωριζετε απο εμποριο και ο εμπορας-καταστηματαρχης δεν ειναι ιδρυμα να το αγοραζει με 200 και να το πουλαει 100€! τι νομιζετε οτι κερδιζει ενα καταστημα απο ενα ρολοι??? Παιδιά.... ήρεμα. Να τα πάρουμε από την αρχή γιατί μπερδευτήκαμε. Εγω ξεκίνησα να λέω παρα πάνω στο φίλο πως δεν χρειάζεται να βιαστεί για το watch 3, επειδή απο 500 σχεδόν που είχε, θα έπεφτε -100€ δηλαδή 400€. Τώρα έτσι όπως το έγραψα έγινε σπασμένο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Παιδιά.... ήρεμα. Να τα πάρουμε από την αρχή γιατί μπερδευτήκαμε. Εγω ξεκίνησα να λέω παρα πάνω στο φίλο πως δεν χρειάζεται να βιαστεί για το watch 3, επειδή απο 500 σχεδόν που είχε, θα έπεφτε -100€ δηλαδή 400€. Τώρα έτσι όπως το έγραψα έγινε σπασμένο τηλέφωνο. Δεν ήταν ανάγκη να το διευκρινήσεις... είχε πλάκα η κουβέντα μέχρι τώρα χαχαχχααχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Δεν ήταν ανάγκη να το διευκρινήσεις... είχε πλάκα η κουβέντα μέχρι τώρα χαχαχχααχ. Εισαι Θεός!!!!! Υ.Γ. το καλύτερο ήταν η ειρωνεία για τα 50€ χαχαχαχα Edited August 18, 2020 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Παιδιά τι γίνετε κάνα update στο watch μας θα δώσει η Sammy η καλά κρασιά και μήνας έχει 9.. :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 (edited) Εισαι Θεός!!!!! Υ.Γ. το καλύτερο ήταν η ειρωνεία για τα 50€ χαχαχαχα Φιλε τυφλος ΔΕΝ ειμαι ουτε ηλιθιος!! στα 100 εγραψες οτι θα πεσει ΑΣΧΕΤΑ μετα εσυ που πηγες και το τροποποιησες!!! Στη παραθεση μου φενεται το τι εγραψες. Δεν θα με πειραζε να μου ελεγες "ΟΚ λαθος εγραψα" αλλα εσυ αντι να το πεις συνεχισες μαζι με τον αλλο την κοροιδεμα. Τελος το off topic απο εμενα, ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους που φυγαμε απο το θεμα. Edited August 19, 2020 by sc1ent1st Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Φιλε τυφλος ΔΕΝ ειμαι ουτε ηλιθιος!! στα 100 εγραψες οτι θα πεσει ΑΣΧΕΤΑ μετα εσυ που πηγες και το τροποποιησες!!! Στη παραθεση μου φενεται το τι εγραψες. Δεν θα με πειραζε να μου ελεγες "ΟΚ λαθος εγραψα" αλλα εσυ αντι να το πεις συνεχισες μαζι με τον αλλο την κοροιδεμα. Τελος το off topic απο εμενα, ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους που φυγαμε απο το θεμα. Ναι! Τροποποιησα το 100 και το έκανα -100 για να μην μπερδεύεσαι. Όταν ειρωνεύεσαι να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Ναι! Τροποποιησα το 100 και το έκανα -100 για να μην μπερδεύεσαι. Όταν ειρωνεύεσαι να είσαι έτοιμος να δεχτείς κριτική. Αστο ρε φιλε.... αστο ειλικρινα ...τυπους με το πληκτρολογιο παραμασχαλα τους εχω σιχαθει... εκανες λαθος επρεπε να το κοψεις ΑΜΕΣΑ και οχι με τον τροπο σου. εχω δει και αλλες δημοσιεύσεις σου...στον ιδιο τονο. Moderator σε παρακαλω διαγραψε τα οτι εχω γραψει και ασε μονο του φιλου. Αποχωρω απο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Αστο ρε φιλε.... αστο ειλικρινα ...τυπους με το πληκτρολογιο παραμασχαλα τους εχω σιχαθει... εκανες λαθος επρεπε να το κοψεις ΑΜΕΣΑ και οχι με τον τροπο σου. εχω δει και αλλες δημοσιεύσεις σου...στον ιδιο τονο. Moderator σε παρακαλω διαγραψε τα οτι εχω γραψει και ασε μονο του φιλου. Αποχωρω απο το θεμα. Εσύ αρπάζεσαι και ακόμα και τώρα δεν κατάλαβες ότι μιλάμε για το watch 3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Αστο ρε φιλε.... αστο ειλικρινα ...τυπους με το πληκτρολογιο παραμασχαλα τους εχω σιχαθει... εκανες λαθος επρεπε να το κοψεις ΑΜΕΣΑ και οχι με τον τροπο σου. εχω δει και αλλες δημοσιεύσεις σου...στον ιδιο τονο. Moderator σε παρακαλω διαγραψε τα οτι εχω γραψει και ασε μονο του φιλου. Αποχωρω απο το θεμα. Στο καλό πάντως γιατί εγώ έχω σιχαθεί τους τύπους που έχουν άδικο και επιμένουν. Σε σωστότατα ελληνικά έγραψε ο φίλος: Για το καλό μας το κάνουν.... σε λίγο θα πέσει 100€ Δεν έγραψε «θα πέσει στα 100€». Για όσους γνωρίζουν έστω και λίγα ελληνικά, δεν χρειαζόταν καν διόρθωση. Έλεος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Έχω πρόβλημα με το active 2. Στην αρχή φαινόταν να μην είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο (note10+) ενώ ήταν. Μετά δεν μπορούσα να αλλάξω watch face. Ρουφάει την μπαταρία σε μισή μέρα. Του έκανα reset πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 (edited) Έχω πρόβλημα με το active 2. Στην αρχή φαινόταν να μην είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο (note10+) ενώ ήταν. Μετά δεν μπορούσα να αλλάξω watch face. Ρουφάει την μπαταρία σε μισή μέρα. Του έκανα reset πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Απεγκατάσταση την galaxy wearable εφαρμογή απο το note και την εγκαθιστάς ξανά Edited August 22, 2020 by pchrono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 (edited) Λες να φταίει και η εφαρμογή ε; Το κάνω και βλέπουμε. Ευχαριστώ! Την ξαναεγκατέστησα. Δεν μου κάνει pairing το τηλέφωνο με το ρολόι με τίποτα... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Edited August 22, 2020 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Λες να φταίει και η εφαρμογή ε; Το κάνω και βλέπουμε. Ευχαριστώ! Την ξαναεγκατέστησα. Δεν μου κάνει pairing το τηλέφωνο με το ρολόι με τίποτα... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Σε ταλαιπωρώ αλλά ως τελευταία λύση να ξανά έκανες reset το ρολόι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ξαναέκανα. Δεν συνδέεται με τίποτα. Με βλέπω για service τη Δευτέρα Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts