Jump to content

sc1ent1st

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sc1ent1st

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

sc1ent1st's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αστο ρε φιλε.... αστο ειλικρινα ...τυπους με το πληκτρολογιο παραμασχαλα τους εχω σιχαθει... εκανες λαθος επρεπε να το κοψεις ΑΜΕΣΑ και οχι με τον τροπο σου. εχω δει και αλλες δημοσιεύσεις σου...στον ιδιο τονο. Moderator σε παρακαλω διαγραψε τα οτι εχω γραψει και ασε μονο του φιλου. Αποχωρω απο το θεμα.
  2. Φιλε τυφλος ΔΕΝ ειμαι ουτε ηλιθιος!! στα 100 εγραψες οτι θα πεσει ΑΣΧΕΤΑ μετα εσυ που πηγες και το τροποποιησες!!! Στη παραθεση μου φενεται το τι εγραψες. Δεν θα με πειραζε να μου ελεγες "ΟΚ λαθος εγραψα" αλλα εσυ αντι να το πεις συνεχισες μαζι με τον αλλο την κοροιδεμα. Τελος το off topic απο εμενα, ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους που φυγαμε απο το θεμα.
  3. Μπορεις να μου πεις πως ειναι δυνατον να το παρεις 100€? οταν σημερινη τιμη ειναι 249 στα επισημα καταστηματα? Που τις βρισκεται αυτες τις τιμες και τις γραφετε? Με ζαλησαν τα @@%$ στο καταστημα ποτε θα πεσει στα 100€.... ΠΟΤΕ!! Ειναι δυνατον ρολοι με τιμη αρχικη στα 349 να πεσει στα 249 και επειδη ερχεται το 3 να το χαρισω στα 100€? Κουλαρετε λιγο με τις τιμες καθως ΔΕΝ γνωριζετε απο εμποριο και ο εμπορας-καταστηματαρχης δεν ειναι ιδρυμα να το αγοραζει με 200 και να το πουλαει 100€! τι νομιζετε οτι κερδιζει ενα καταστημα απο ενα ρολοι???
  4. Το εχω κανει αλλα κλησεις δεν μπορεις να απαντησεις παρα μονο στα μηνυματα και ποιος σε καλεσε. Εκτος και εαν συμβαινει κατι με το δικο μου.:worry:
  5. Το κανει και σε εμενα. Οντως ξεκινησε οταν εγινε η τελευταια αναβαθμιση. Μαλλον κανει συνχρονισμο μεταξυ συσκευων...τι στελνει ή λαμβανει δεν εχω ιδεα αλλα δεν με ενοχλει καθολου! Εμφανιζεται στα αριστερα του κινητου επανω στις ειδοποιησεις , δεν κραταει πολυ ...2-3 δευτερολεπτα μονο.
  6. Ισως να εχεις βαλει το "μην ενοχλειτε" καθως αυτο βαζει σε αποσυνδεση το ρολοι σε καποια ωρα που θες. Εγω πχ το εχω βαλει απο τις 23:00 εως 08:00 να μην χτυπαει σε κληση, μηνυμα και να μην αναβει εαν κουνησω το χερι μου.
  7. Μαλλον εχει αφησει κολλες το τζαμακι. Καθαρισε το με ενα ειδικο υγρο για οθονες. Καποια υγρα ομως αφηνουν ενα "φιλμ" που λερωνει με το παραμικρο την οθονη καθε φορα που την ακουμπας. Εγω εχω υγρο των10€ και ειναι οκ.
  8. εγραψε ο φιλος οτι του αλλαξανε μπαταρια. Εαν την αλλαξανε στην samsung τοτε εισαι καλυμενος καθως ηταν δικο τους λαθος στη στεγανοποιηση, εαν την αλλαξανε σε αλλη εταιρεια.....τοτε δυστηχως ΔΕΝ θα στο φτιαξουνε δωρεαν και εαν οξειδωθηκε η πλακετα απλα πετα το.
  9. Φιλε οτι πληρωσεις περνεις. Η Panzer εαν το ψαξεις ειναι απο τις top εταιρειες. Και στο κινητο και στο ρολοι φοραω Panzer. Εχω δοκιμασει πολλα τζαμακια, αλλα θολώνουν πολυ γρηγορα, αλλα φθείρονται, δαχτυλιες με το παραμικρο και στο ρολοι τα περισσοτερα ΔΕΝ ηταν ακριβως στις διαστασεις ενω εγραφαν οτι ειναι μονο για το 46mm.
  10. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/wearables/aksesouar-wearables/206205-panzerglass-25d-samsung-galaxy-watch-%2846-mm%29 Δεν υπαρχει καλυτερο. Ειναι ακριβως στις διαστασεις και οχι μικροτερο οπως καποια αλλα. Το εχω απο τον Νοεμβριο και με εσωσε πολλες φορες. Ειναι κανονικο σκληρο τζαμακι και οχι πλαστικουρα!
  11. Α! συγνωμη λαθος καταλαβα.:)
  12. alpha bank λειτουργει κανονικα στο κινητο με την εφαρμογη της....περιμενουμε και για το ρολοι ανεπαφη. Νομιζω οτι εφαρμογη ανεπαφης πρεπει να εχει και η εθνικη αλλα και η Πειραιώς
  13. Στο τηλεφωνο μια χαρα λειτουργουνε οι ανεπαφες πληρωμες.
  14. Χθες μου ηρθε αναβαθμιση στην 10.. Ειδα διαφορα και στην ποιοτητα εικονας ή μου φενεται? Λες και αυξηθηκε η αναλυση της οθονης (οκ δεν γινεται αυτο) μαλλον κατι κανανε με τα εικονιδια και φενεται ετσι. το κινητο ανοιγει πολυ πιο γρηγορα και γενικα ειναι πολυ καλυτερο απο πριν σε ταχυτητα.:cool: Πλεον χωραει περισσοτερα εικονια στην αρχικη οθονη και αυτο το κανει να ειναι πιο εντυπωσιακο καθως μοιαζει οτι ειναι HD.
×
×
  • Create New...