margaritagr Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Κι εγώ ειμαι πολυ ευχαριστημένη πο τη μπαταρία του 42 αλλα και γενικότερα απο το ρολοι. Εξαιρετικο gadget ! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 To 46 αρι βγαίνει μόνο σε ασημι???:O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 To 46 αρι βγαίνει μόνο σε ασημι???:O Ναι Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ναι Sent from my iPad using Tapatalk Κ είναι ωραίο??? Εννοώ στο χέρι!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Από ότι βλέπω μετράει σωστά τον ύπνο με τα στατιστικά που βγάζει. Το έχω να παίρνει σφυγμούς ανά 10 λεπτά και βλέπω ότι στα αντίστοιχα στατιστικά έχει μετρήσει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 @evelinalex Το αν είναι ωραίο η όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί να το δοκιμάσεις στο χέρι σου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 @evelinalex Το αν είναι ωραίο η όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί να το δοκιμάσεις στο χέρι σου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έτσι είναι το σωστό :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Σήμερα του πήρα λουράκι δερμάτινο που ήθελα. Ειναι γνωστής - ποιοτικής εταιρείας, της Hirsch , και κόστισε 19€. https://www.hirschstraps.com/products/hirsch-corse-calf-leather-watch-strap-in-brown?variant=26931162248 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Μεγειά. Είναι easy release; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Σ ευχαριστώ :) Όχι δεν ειναι , μου το τοποθέτησαν στο κατάστημα απο οπου το αγόρασα. Rubber ομως θα παρω απο το Amazon σε διάφορα χρώματα και θα ειναι quick release για να τα συν αλλάζω μόνη μου. Το συγκεκριμένο θα του το φοράω όλο το χειμώνα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλημέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν αντέχει σε χτυπήματα. Το bezel είναι ευαίσθητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλημέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν αντέχει σε χτυπήματα. Το bezel είναι ευαίσθητο;Αντεχει, αλλα ειναι πως θα σου τυχει μαλλον. Χτυπησα τοιχο και δεν επαθε κατι( η μαυρη στεφανη ). Μπορει σε αλλο χτηπημα η γδαρσιμο να μεινει σημαδι. Το σωμα δειχνει πιο ανθεκτικο όντας ατσαλι. Αλλα ειναι κατι που το φορας συνεχεια, δεν ειναι σαν το κινητο. Δεν υπαρχει περιπτωση σε 1 χρονο να μην εχει σημαδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Αντεχει, αλλα ειναι πως θα σου τυχει μαλλον. Χτυπησα τοιχο και δεν επαθε κατι( η μαυρη στεφανη ). Μπορει σε αλλο χτηπημα η γδαρσιμο να μεινει σημαδι. Το σωμα δειχνει πιο ανθεκτικο όντας ατσαλι. Αλλα ειναι κατι που το φορας συνεχεια, δεν ειναι σαν το κινητο. Δεν υπαρχει περιπτωση σε 1 χρονο να μην εχει σημαδια. Η αλήθεια είναι αυτή που λες, αλλά π.χ. το amazfit pace που είχα ένα χρόνο, όντας με κεραμικό υλικό, δεν είχε κανένα σημάδι, αν και ταλαιπωρήθηκε. Η μαύρη στεφάνη είναι πλαστική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Οχι. Κεραμική πρέπει να είναι . Δεν είναι σίγουρα βαμμένο απλό μέταλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Αντεχει, αλλα ειναι πως θα σου τυχει μαλλον. Χτυπησα τοιχο και δεν επαθε κατι( η μαυρη στεφανη ). Μπορει σε αλλο χτηπημα η γδαρσιμο να μεινει σημαδι. Το σωμα δειχνει πιο ανθεκτικο όντας ατσαλι. Αλλα ειναι κατι που το φορας συνεχεια, δεν ειναι σαν το κινητο. Δεν υπαρχει περιπτωση σε 1 χρονο να μην εχει σημαδια. Υπάρχουν και άλλοι!!! Νομιζα ότι μόνο εγώ το χτυπαω ωπου βρω περνώντας από τοίχους,γωνίες κτλ έχει ήδη αποκτήσει πολεμικά σημάδια το bezel... Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παιδιά έχω 3 ερωτήσεις αν έχετε την καλοσύνη να απαντήσετε γιατί είμαι έτοιμος να το αγοράσω. 1) Το calendar συγχρονίζει με το Google account; 2) Για εφαρμογές όπως whatsapp, viber, fb messenger μπορώ να βλέπω έστω με κάποια έξτρα εφαρμογή παραπάνω μηνύματα από μόνο το τελευταίο; 3) Στην απάντηση των μηνυμάτων υπάρχει επιλογή να γράψω ή να εκφωνησω κείμενο στα ελληνικά; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Παιδιά έχω 3 ερωτήσεις αν έχετε την καλοσύνη να απαντήσετε γιατί είμαι έτοιμος να το αγοράσω. 1) Το calendar συγχρονίζει με το Google account; 2) Για εφαρμογές όπως whatsapp, viber, fb messenger μπορώ να βλέπω έστω με κάποια έξτρα εφαρμογή παραπάνω μηνύματα από μόνο το τελευταίο; 3) Στην απάντηση των μηνυμάτων υπάρχει επιλογή να γράψω ή να εκφωνησω κείμενο στα ελληνικά; Ευχαριστώ! 1 μου συγχρονιζει κανονικα και με τα τρια ημερολογια που εχω. 2 υπαρχει εφαρμογη επι πληρωμη, δεν την εχω δοκιμασει , δεν μπορω να ξερω αν δουλευει σωστα για καποιες εφαρμογες 3 γραφεις ελληνικα με Τ9 . Εχει ετοιμες απαντησεις στα ελληνικα, Μπορεις να στειλεις ηχητικο μηνυμα ως mms, δεν αναγνωριζει ελληνικη υπαγορευση. Μονο το apple watch το κανει. Edited November 17, 2018 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μήνυμα μπορείς να γράψεις στα ελληνικά και έχει πολύ ωραία μέθοδο.. Γράφεις το ένα γράμμα πάνω στο αλλο και φτιάχνει την λέξη. Εγώ το έχω δουλέψει πολλές φορές για σύντομες απαντήσεις. Απλά θέλει να προσθέσεις τα ελληνικά στις γλώσσες Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Καλημέρα παίδες, θέλω να αγοράσω κι εγώ το ρολόι για να κάνει παρέα με το Note 9, επειδή είμαι συνέχεια στη γύρα με τη δουλειά ουσιαστικά το θέλω για να μην έχω συνέχεια το κινητό πάνω μου και να βλέπω ειδοποιήσεις ή ακόμα και να μιλάω από το ρολόι. Απ'ότι βλέπω στο skroutz έχει ανέβει ένα 20αρικο η τιμή τις τελευταίες μέρες (από 280€ έχει πάει στα 300€). Υπάρχει πουθενά σε καμιά τιμή γύρω στα 270-280 ή να πάω κατευθείαν στο 300αρι; Υπ'όψιν θα κόψω και τιμολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Καλημέρα παίδες, θέλω να αγοράσω κι εγώ το ρολόι για να κάνει παρέα με το Note 9, επειδή είμαι συνέχεια στη γύρα με τη δουλειά ουσιαστικά το θέλω για να μην έχω συνέχεια το κινητό πάνω μου και να βλέπω ειδοποιήσεις ή ακόμα και να μιλάω από το ρολόι. Απ'ότι βλέπω στο skroutz έχει ανέβει ένα 20αρικο η τιμή τις τελευταίες μέρες (από 280€ έχει πάει στα 300€). Υπάρχει πουθενά σε καμιά τιμή γύρω στα 270-280 ή να πάω κατευθείαν στο 300αρι; Υπ'όψιν θα κόψω και τιμολόγιο. Άμα κόψεις τιμολόγιο ίσως συμφέρει από amazon, μπες σε όλα τα ευρωπαϊκά, κάποιο το είχε 280 προχθές άρα χωρίς ΦΠΑ θα σου βγει χοντρικά από 19 μέχρι 21 % πιο κάτω ανάλογα τη χώρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 1 μου συγχρονιζει κανονικα και με τα τρια ημερολογια που εχω. 2 υπαρχει εφαρμογη επι πληρωμη, δεν την εχω δοκιμασει , δεν μπορω να ξερω αν δουλευει σωστα για καποιες εφαρμογες 3 γραφεις ελληνικα με Τ9 . Εχει ετοιμες απαντησεις στα ελληνικα, Μπορεις να στειλεις ηχητικο μηνυμα ως mms, δεν αναγνωριζει ελληνικη υπαγορευση. Μονο το apple watch το κανει.Μήνυμα μπορείς να γράψεις στα ελληνικά και έχει πολύ ωραία μέθοδο.. Γράφεις το ένα γράμμα πάνω στο αλλο και φτιάχνει την λέξη. Εγώ το έχω δουλέψει πολλές φορές για σύντομες απαντήσεις. Απλά θέλει να προσθέσεις τα ελληνικά στις γλώσσεςΕυχαριστώ πολύ παιδιά! Το θέμα της προβολής παραπάνω από ενός μηνύματος στα notifications (whatsapp, viber, κλπ) είναι σημαντικό, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω ακόμα πουθενά σίγουρα να γράφουν για κάποια λύση ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παίδες, θέλω να αγοράσω κι εγώ το ρολόι για να κάνει παρέα με το Note 9, επειδή είμαι συνέχεια στη γύρα με τη δουλειά ουσιαστικά το θέλω για να μην έχω συνέχεια το κινητό πάνω μου και να βλέπω ειδοποιήσεις ή ακόμα και να μιλάω από το ρολόι. Απ'ότι βλέπω στο skroutz έχει ανέβει ένα 20αρικο η τιμή τις τελευταίες μέρες (από 280€ έχει πάει στα 300€). Υπάρχει πουθενά σε καμιά τιμή γύρω στα 270-280 ή να πάω κατευθείαν στο 300αρι; Υπ'όψιν θα κόψω και τιμολόγιο.Θα σου πρότεινα αν μπορείς να περιμένεις μέχρι την άλλη Παρασκευή μήπως υπάρξει καμία προσφορά λόγω Black Friday, αν και είναι δύσκολο διότι είναι πολύ καινούργιο το προϊόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Εχω σοβαρο battery drain απο χτες. Το εβγαλα σημερα απο τον φορτιστη στις 13:00 και μεσα σε 4 ωρες εχασε 20% απο 8% που χανει συνηθως. Μολις το εβγαλα απο το 100% σε μιση ωρα ειχε πεσει στο 97% Ακομη και σε safe mode εχασε 4% σε 1 ωρα. Ιδεες; Εχω κανει restart κλπ Αλλα τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Εχω σοβαρο battery drain απο χτες. Το εβγαλα σημερα απο τον φορτιστη στις 13:00 και μεσα σε 4 ωρες εχασε 20% απο 8% που χανει συνηθως. Μολις το εβγαλα απο το 100% σε μιση ωρα ειχε πεσει στο 97% Ακομη και σε safe mode εχασε 4% σε 1 ωρα. Ιδεες; Εχω κανει restart κλπ Αλλα τιποτα. Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δεις τι σου τρώει την μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
compass Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μερικες φορες οταν με καλουν μου βγαζει επιλογη μονο απόρριψης της κλησης. Μολις του κανω ρισταρτ δουλευει κανονικα. Το κανει και σε σας; Εχω το 46αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δεις τι σου τρώει την μπαταρία.60% η μπαταρία εκεί που είμαι στις 12 ώρες στο 80%. 37% κατανάλωση από το Samsung health... Μάλιστα η κατανάλωση μειώθηκε όταν βγήκα έξω βόλτα μετά τις 5 . Οσοι καθομουν στον καναπέ έτρωγε την μπαταρία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts