adok13 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 p30 IMG_20190504_141831 by george adok, on Flickr Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 p30 IMG_20190504_141831 by george adok, on Flickr Καλλιτέχνης θα πει:) Ωραιος!!! Το θελω αυτο το κινητο.. Αλλα να ηταν μονο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 xaxaxa. σευχαριστω πολυ. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 mi mix 2 gcam IMG_20190501_212413 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 (edited) Στο τελευταιο συγκριτικο μου εχω 1 φωτογραφια σουρουπο, που την εχω τοσο σε αυτοματο, οσο και σε night mode με ταπ τοσο στο φωτεινο σημειο στο κεντρο οσο και στο σκοτεινο, καθως και συγκριση πορτραιτων: s10+ auto: S10 plus auto by Nikos Bletas, on Flickr iphone xs auto file1-13 by Nikos Bletas, on Flickr s10+ night mode και tap στο σκοτεινο κομματι S10 plus night mode tap on the left by Nikos Bletas, on Flickr s10+ night mode και tap στο φωτεινο κομματι S10 plus night mode tap at the center by Nikos Bletas, on Flickr xs max και tap στο σκοτεινο κομματι file-33 by Nikos Bletas, on Flickr ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ: S10 plus portrait by Nikos Bletas, on Flickr iPhone XS Max portrait by Nikos Bletas, on Flickr S10 plus portrait by Nikos Bletas, on Flickr iPhone XS Max portrait by Nikos Bletas, on Flickr S10 plus portrait by Nikos Bletas, on Flickr iPhone XS Max portrait by Nikos Bletas, on Flickr Edited May 6, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 ακομα μερικες απο τις διακοπες του πασχα.alcatel 5 και pocofone.πρωτες σε καθε σετ του alcatel.στο αυτοματο.IMG_20190429_095444 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_20190429_095446 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_20190429_095522 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_20190429_095523 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_20190429_095555 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_20190429_095556 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_20190429_095453 by Steve Tsagaris, on Flickr IMG_20190429_095454 by Steve Tsagaris, on Flickr Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 με καλύτερη λεπτομέρεια το pocophone και καλύτερη απόδοση στα μέρη με σκιά Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 με καλύτερη λεπτομέρεια το pocophone και καλύτερη απόδοση στα μέρη με σκιάετσι ειναι.και ειναι λογικο, διαφορετικη κατηγορια τηλεφωνων.παντως στο ποκο οπως και σε αλλα κινητα που το κανουν, δεν μου αρεσει που τα χρωματα τα βγαζει τοσο εντονα απο μονο του.ειναι σαν να τις εχεις επεξεργαστει χρωματικα.τα χρωματα ηταν ποιο κοντα στην πραγματικοτητα στου alcatel. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Στο τελευταιο συγκριτικο μου εχω 1 φωτογραφια σουρουπο, που την εχω τοσο σε αυτοματο, οσο και σε night mode με ταπ τοσο στο φωτεινο σημειο στο κεντρο οσο και στο σκοτεινο, καθως και συγκριση πορτραιτων: Ωραιο το χσ μαχ...αρκετα ωραιο θα ελεγα . Μπορεις να κανεις ενα αντιστοιχο συγκριτικο "πορτραιτων" μέρα? Μη προχωρησεις μπροστα με το σ10+ (και μη χρησιμοποιησεις digital zoom- που δεν το εκανες απλα το αναφερω για αποφυγη). Εχω την εντυπωση οτι με το σ10+ πλησιαζες λιγακι..σωστα? Δεν μου μοιαζει να ηταν απο το ιδιο σημειο τραβηγμενες) Η τελευταια εικονα ειναι ιδια με το σ10+ αυτο. (αντι για xs max με ταπ στο σκοτεινο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ωραιο το χσ μαχ...αρκετα ωραιο θα ελεγα . Μπορεις να κανεις ενα αντιστοιχο συγκριτικο "πορτραιτων" μέρα? Μη προχωρησεις μπροστα με το σ10+ (και μη χρησιμοποιησεις digital zoom- που δεν το εκανες απλα το αναφερω για αποφυγη). Εχω την εντυπωση οτι με το σ10+ πλησιαζες λιγακι..σωστα? Δεν μου μοιαζει να ηταν απο το ιδιο σημειο τραβηγμενες) Η τελευταια εικονα ειναι ιδια με το σ10+ αυτο. (αντι για xs max με ταπ στο σκοτεινο) Οντως, ξεχασα να κανω copy...και εβαλα 2 φορες απο το σ10. Τωρα τη διορθωσα και μπορεις να δεις xs max με ταπ στα σκοτεινα. Τωρα δε μπορω να κανω αλλο συγκριτικο, ειναι της αδερφης μου και ειναι ντουμπαι, θα ερθει το καλοκαιρι παλι και δυσκολα θα βρω αλλο. Στα πορτραιτα προσπαθησα να εχω το ιδιο καδρο και νομιζω οτι το iphone xs max απο μονο του εβγαζε πιο κοντινη οποτε πηγαινα πιο κοντα το σ10 για να παιρνουν την ιδια εικονα. το θεωρησα πιο σωστο, γιατι αν εβγαζα πιο πισω (εχοντας τα δηλαδη στο ιδιο σημειο και τα 2), θα επαιρνε αλλες μετρησεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Οντως, ξεχασα να κανω copy...και εβαλα 2 φορες απο το σ10. Τωρα τη διορθωσα και μπορεις να δεις xs max με ταπ στα σκοτεινα. Τωρα δε μπορω να κανω αλλο συγκριτικο, ειναι της αδερφης μου και ειναι ντουμπαι, θα ερθει το καλοκαιρι παλι και δυσκολα θα βρω αλλο. Στα πορτραιτα προσπαθησα να εχω το ιδιο καδρο και νομιζω οτι το iphone xs max απο μονο του εβγαζε πιο κοντινη οποτε πηγαινα πιο κοντα το σ10 για να παιρνουν την ιδια εικονα. το θεωρησα πιο σωστο, γιατι αν εβγαζα πιο πισω (εχοντας τα δηλαδη στο ιδιο σημειο και τα 2), θα επαιρνε αλλες μετρησεις. Eιναι αδυνατο να παρεις ιδιο καδρο με αυτο τον τροπο γιατι το πορτραιτο του iphone χρησιμοποιει τον δευτερο φακο που ειναι στανταρ ευρους σε σχεση με τον ευρυγωνιο της κυριας καμερας. Μπορεις να φερεις το αντικειμενο στις ιδιες διαστασεις αν πας μπροστα με το αλλο κινητο αλλα το καδρο δεν ειναι το ιδιο. Χωρια του οτι ο αισθητηρας του σαμσουνγκ οντας πιο κοντα στο αντικειμενο εχει ενα πλεονεκτημα παραπανω. (το φως εξασθενει με διπλασιο ρυθμο οσο αυξανεται η αποσταση)...και ξανα μανα αλλο ενα πλεονεκτημα με τα τα τεραστια pixel Παρολαυτα το σκεπτικο μου δεν εχει σχεση με τα παραπανω .Απλα ηθελα να δω τι θα μου προσφερει η μεγεθυνση δεδομενης αποστασης σε μικρα ισο μιας και ο αισθητηρας ειναι αρεκτα μικρος στη δευτερη καμερα.(υπαρχουν σελφοκαμερες με μεγαλυτερο αισθητηρα). Μιας και πλησιαζει καλοκαιρι ..εστω το σεναριο οτι εισαι στην ακτη και τα παιδια 2-3 μετρα στη θαλασσα και θες να τα βγαλεις χωρις να μπορεις να μικρυνεις την αποσταση που σας χωριζει...ή σε οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη περιπτωση. To ατυχο blur στο χερουλι απο το καλαθακι το προσεξε κανεις? :-p Εχεις πετυχει αντιστοιχη αστοχια στο σ10?(σε αλλες φωτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Eιναι αδυνατο να παρεις ιδιο καδρο με αυτο τον τροπο γιατι το πορτραιτο του iphone χρησιμοποιει τον δευτερο φακο που ειναι στανταρ ευρους σε σχεση με τον ευρυγωνιο της κυριας καμερας. Μπορεις να φερεις το αντικειμενο στις ιδιες διαστασεις αν πας μπροστα με το αλλο κινητο αλλα το καδρο δεν ειναι το ιδιο. Χωρια του οτι ο αισθητηρας του σαμσουνγκ οντας πιο κοντα στο αντικειμενο εχει ενα πλεονεκτημα παραπανω. (το φως εξασθενει με διπλασιο ρυθμο οσο αυξανεται η αποσταση)...και ξανα μανα αλλο ενα πλεονεκτημα με τα τα τεραστια pixel Παρολαυτα το σκεπτικο μου δεν εχει σχεση με τα παραπανω .Απλα ηθελα να δω τι θα μου προσφερει η μεγεθυνση δεδομενης αποστασης σε μικρα ισο μιας και ο αισθητηρας ειναι αρεκτα μικρος στη δευτερη καμερα.(υπαρχουν σελφοκαμερες με μεγαλυτερο αισθητηρα). Μιας και πλησιαζει καλοκαιρι ..εστω το σεναριο οτι εισαι στην ακτη και τα παιδια 2-3 μετρα στη θαλασσα και θες να τα βγαλεις χωρις να μπορεις να μικρυνεις την αποσταση που σας χωριζει...ή σε οποιαδηποτε αλλη αντιστοιχη περιπτωση. To ατυχο blur στο χερουλι απο το καλαθακι το προσεξε κανεις? :-p Εχεις πετυχει αντιστοιχη αστοχια στο σ10?(σε αλλες φωτο) εχεις δικιο, τωρα προσεξα και εγω τις διαφορες στο καδρο, και δεν το εθεσα σωστα, ηθελα το αντικειμενο να εχει ιδια αποσταση, αλλα το καδρο καμια σχεση του ενος με το αλλο.. Οσο για την αστοχια στο καλαθακι, με 2-3 προσπαθειες το πετυχε καλυτερα αλλα δεν την ανεβασα γιατι προτιμησα να βαλω αυτες που επιασε με την πρωτη, καθως και με σ10 ο,τι εδωσε με την 1η εβαλα. Γενικα επειδη ηταν λεπτο το χερουλι μαλλον μπερδευοταν ευκολα. Αλλη αστοχια δεν ειδα βεβαια αλλα αυτη ηταν εντονη και την εβαλα επιτηδες (δεν προσπαθησα να το βελτιωσω ) οπως βαζω παντα ο,τι στραβο βγει εξ αιτιας της καμερας. τελος, το night mode Θεωρω οτι κανει δουλεια το σουρουπο και εχει δωσει και λεπτομερεια και φως σε σχεση με αυτοματα κλπ. Σιγουρα το να στηναμε Manual ρυθμισεις μπορει να εδινε παλι τετοιο αποτελεσμα, αλλα θεωρω οτι κανει και Image stacking αν κρινω απο το ποση ωρα διαρκει η ληψη (δεν ειναι ακαριαια) οποτε μαλλον αυτο ειναι το μεγιστο που μπορει να δωσει σε τετοια σκηνικα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 S10e auto 20190505_112558 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα το LG V20 μου απεβίωσε, και είμαι στην αναζήτηση νέου τηλεφώνου, το οποίο θα αγοραστεί σε κανένα μήνα. Κύριοι υποψήφιοι το V30 και το Pocophone f1. Όσα reviews του V30 είδα, κάνουν λόγο για υποδεέστερη κάμερα από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες της γενιάς του, ειδικά σε low light καταστάσεις. Έχουν περάσει και 2 χρόνια βέβαια, και με τα updates λογικά έχουν αλλάξει τα δεδομένα, συν ότι υπάρχει διαθέσιμη και η Gcam. Από την άλλη, αν και το Poco με την στοκ κάμερα δεν έχει καλή απόδοση, με την Gcam βελτιώνεται πολύ. Και εδώ έρχεται η κυρία ερώτηση: Το V30 είναι σημαντικά καλύτερο σε απόδοση; Έχει και ultrawide φακό, καθώς και εκείνο το υπέροχο manual στην καταγραφή video, το οποίο με βόλεψε πολύ στο V20. Το Pocophone από την άλλη, έχει τον αισθητήρα των Pixel 3 (αν και χωρίς OIS, και λογικά υποδεέστερο σύστημα φακών), Gcam, αλλά πλέον τραβάει και 4κ60fps, 1080p60fps, 1080p240fps, ενώ το V30 μέχρι 4k30 και 720p240fps. Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για το αν, και πως συγκρίνονται αυτές οι κάμερες, ή έστω για την απόδοση του V30 τώρα; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα το LG V20 μου απεβίωσε, και είμαι στην αναζήτηση νέου τηλεφώνου, το οποίο θα αγοραστεί σε κανένα μήνα. Κύριοι υποψήφιοι το V30 και το Pocophone f1. Όσα reviews του V30 είδα, κάνουν λόγο για υποδεέστερη κάμερα από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες της γενιάς του, ειδικά σε low light καταστάσεις. Έχουν περάσει και 2 χρόνια βέβαια, και με τα updates λογικά έχουν αλλάξει τα δεδομένα, συν ότι υπάρχει διαθέσιμη και η Gcam. Από την άλλη, αν και το Poco με την στοκ κάμερα δεν έχει καλή απόδοση, με την Gcam βελτιώνεται πολύ. Και εδώ έρχεται η κυρία ερώτηση: Το V30 είναι σημαντικά καλύτερο σε απόδοση; Έχει και ultrawide φακό, καθώς και εκείνο το υπέροχο manual στην καταγραφή video, το οποίο με βόλεψε πολύ στο V20. Το Pocophone από την άλλη, έχει τον αισθητήρα των Pixel 3 (αν και χωρίς OIS, και λογικά υποδεέστερο σύστημα φακών), Gcam, αλλά πλέον τραβάει και 4κ60fps, 1080p60fps, 1080p240fps, ενώ το V30 μέχρι 4k30 και 720p240fps. Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη για το αν, και πως συγκρίνονται αυτές οι κάμερες, ή έστω για την απόδοση του V30 τώρα; φιλε μου αν και ρωτας για συγκριση καμερων κατα βαση, θεωρω οτι θα ηταν πιο σωστο να ανοιξεις θεμα στην ενοτητα με την επιλογη συσκευης...και να βαλεις εκει τα κριτηρια σου.. εδω απλα κανουμε συγκρισεις. Ενα μικρο σχολιο για τις 2 καμερες ειναι αποδεκτο, αλλα ας μην το παρακανουμε (αυτο για τις απαντησεις που θα ερθουν). Προσωπικα το v30 το εχω σε μεγαλη εκτιμηση αλλα σιγουρα ο μικροτερος του αισθητηρας χανει το βραδυ, και με τη gcam σιγουρα αποδιδει καλυτερα, ομως εχει και αρνητικα, οπως κρασαρισματα και λαθος φωτομετρηση. Επισης να θυμισω οτι το οριο φωτογραφιων τη μερα ειναι 4 οταν δεν προκειται για συγκριτικο καμερων διαφορετικων συσκευων, και επειδη μερικοι εχετε προειδοποιηθει παλιοτερα για αυτο με προσωπικο μηνυμα και συνεχιζετε να ανεβαζετε παραπανω απο 4, σβηνονται ολοκληρα τα ποστ! δε θα καθομαστε να κανουμε edit επειδη δε θελετε να τηρουνται οι κανονες. Οι κανονες μπορει να μην αρεσουν, αλλα εφεραν μια ομαλοτητα. Παρακαλω λοιπον να ειμαστε οσο πιο σωστοι γινεται. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Τράβηξα δυο στο σαλόνι με λίγο φως που φαίνεται όπως στην πρώτη.. Απλά στη δεύτερη αύξησα τη φωτεινότητα αρκετά θα έλεγα.. Το αποτέλεσμα είναι κακό και στις δυο βέβαια με χειρότερη τη δεύτερη που βγάζει πολύ θόρυβο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Μια από εμένα με G6 Gcam auto στο λιμάνι Χανίων. Generated from my LG H870 using tools.sportscard.trade ΥΓ: Παιδιά για Android χρησιμοποιούσα μια εφαρμογή Flickr2BBcode Lite για απευθείας generation του BBcode μέσα από το app. Πλέον δεν υπάρχει στο store, ξέρει κανείς πού μπορώ να την βρω. Ή κάποια παρόμοια; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 φιλε μου αν και ρωτας για συγκριση καμερων κατα βαση, θεωρω οτι θα ηταν πιο σωστο να ανοιξεις θεμα στην ενοτητα με την επιλογη συσκευης...και να βαλεις εκει τα κριτηρια σου.. εδω απλα κανουμε συγκρισεις. Ενα μικρο σχολιο για τις 2 καμερες ειναι αποδεκτο, αλλα ας μην το παρακανουμε (αυτο για τις απαντησεις που θα ερθουν). Προσωπικα το v30 το εχω σε μεγαλη εκτιμηση αλλα σιγουρα ο μικροτερος του αισθητηρας χανει το βραδυ, και με τη gcam σιγουρα αποδιδει καλυτερα, ομως εχει και αρνητικα, οπως κρασαρισματα και λαθος φωτομετρηση. Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ. Θα ανοίξω τότε ένα θέμα εκεί. Η Gcam βελτίωσε καθόλου την απόδοση του V30 το βράδυ; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 P30 Pro Auto Ai Off IMG_20190510_111947 by John, on Flickr IMG_20190510_112151 by John, on Flickr IMG_20190510_112257 by John, on Flickr IMG_20190510_112540 by John, on Flickr Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 όμορφες λήψεις Γιάννη.. η τελευταία με το κοχύλι μ άρεσε περισσότερο S10e auto 20190510_105304 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Παιδιά η κάμερα του redmi note 7 με gcam ειναι αποκάλυψη. Δεν το πιστευω ότι έφτασα την απόδοση του u11 με την τότε gcam που χα στησει (custom denoise) Πρώτα redmi note 7 και μετα U11. Και οι δυο με την ίδια έκδοση gcam και ίδιες ρυθμίσεις (default shutter και ταχυτητα τύπου medium) εκτός από τα denoise που τα χα βελτιστοποιησει στο u11. (ισως βεβαια να ειχε περισσοτερη υγρασια οταν τραβηξα στο u11... παραμενει εντυπωσιακο πάντως το αποτελεσμα) IMG_20190510_211624 by Andreas L., on Flickr gcam custom denoise by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Αντρέα καλησπέρα! Η gcam περνάει σαν apk? Το camera 2api είναι ενεργοποιημένο από μόνο του; Δώσε feedback μπας κ γλιτώσουμε κάνα φράγκο! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Αντρέα καλησπέρα! Η gcam περνάει σαν apk? Το camera 2api είναι ενεργοποιημένο από μόνο του; Δώσε feedback μπας κ γλιτώσουμε κάνα φράγκο! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι ενεργό ναι. Βέβαια διαπίστωσα ότι έχει ένα μικρό ζόρι στην εστίαση. Οπότε εν αναμονή να ψάξω και άλλες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Sony XZ3, στοκ καμερα, αυτοματο DSC_0263 by Dim Tsak, on Flickr DSC_0113 by Dim Tsak, on Flickr DSC_0274 by Dim Tsak, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Redmi Note 7 stock vs gcam. Με τη σειρα stock, stock hdr on και τέλος gcam. Όσο χάλι είναι η στοκ (που εχει παστελιάσει τα πάντα) τόσο εντυπωσιακή είναι της gcam. stock auto - hdr off by Andreas L., on Flickr stock auto - hdr on by Andreas L., on Flickr gcam - hdr+ enhanced by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts