sazistas Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Παιδιά κανένα νέο για το πότε θα υποστηρίξει η cosmote τα apple watch cellular έχουμε? Τι προβλημα έχουν και δεν το ενεργοποιούν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Τελικά γίνεται τηλεφωνικά ή ενεργοποίηση esim?Οεο? Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Νομίζω είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν είχε ξεκαθαριστεί… οι κάρτες sim 2 in 1, εξακολουθούν να βγαίνουν; Γνωρίζετε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τελευταίες συσκευές iPhone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Q_werty Δημ. May 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2022 On 14/5/2022 at 1:27 ΜΜ, gousias said: Νομίζω είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν είχε ξεκαθαριστεί… οι κάρτες sim 2 in 1, εξακολουθούν να βγαίνουν; Γνωρίζετε αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τελευταίες συσκευές iPhone; Οι sim 2 in 1, με ερώτηση που είχα κάνει στο chat βγαίνουν μόνο σε καταστήματα COSMOTE όχι σε Γερμανός, είχα πάει να ενοποιήσω της δουλειάς με το προσωπικό σε κατάστημα ΟΤΕ αλλά την μια φορά δεν ήξεραν για αυτό, την άλλη δεν είχαν, την άλλη φορά μου είπαν: ''Αυτές οι sim είναι προβληματικές'' μέχρι που της δουλείας μου έγινε vodafone αλλά δεν μπορώ να βγάλω ακόμα esim Λογικά θα λειτουργούν σε iPhone Παράθεση Powered by COSMOTE GIGAMAX 5GB L Think different 🍎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Μια ερωτηση , για iphone και esim cosmote φανταζομαι δεν εχει σημασία απο που θα παρεις την συσκευη , σωστα ? ειτα σκρουτζομαγαζο είτε απο istorm ? Γενικά σαν διαδικασία ειναι γρηγορη σε κατάστημα ? πας δινεις στοιχεία και σου δινουν τα φακέλακι με το qrcode . Παιζει να στο στειλουν και email ? sorry αν εχει ξαναπαντηθει το συγκεκριμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός αρκεί το κινητό να είναι ξεκλείδωτο (αν το φέρεις από Αμερική δηλαδή). Πας σε κατάστημα, ΑΝ έχουν φακελάκι στο δίνουν και έρχεται και στο mail. Γενικά η διαδικασία στην Cosmote δεν είναι εύκολη και θα παιδευτείς πολύ αν τύχει στην περιοχή σου να υπάρχει έλλειψη και δεν έχεις πολλά καταστήματα κοντά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 7 ώρες πριν, paanos said: Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός αρκεί το κινητό να είναι ξεκλείδωτο (αν το φέρεις από Αμερική δηλαδή). Πας σε κατάστημα, ΑΝ έχουν φακελάκι στο δίνουν και έρχεται και στο mail. Γενικά η διαδικασία στην Cosmote δεν είναι εύκολη και θα παιδευτείς πολύ αν τύχει στην περιοχή σου να υπάρχει έλλειψη και δεν έχεις πολλά καταστήματα κοντά. Ευχαριστω Πάνο πρεπει να ειναι κατάστημα cosmote η μπορω και σε Γερμανο , γνωριζεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός. Συνήθως στα Cosmote είναι πιο σίγουρο να βρεις κάρτες 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 23 minutes ago, alexasso said: Ευχαριστω Πάνο πρεπει να ειναι κατάστημα cosmote η μπορω και σε Γερμανο , γνωριζεις ? Εγω σε Γερμανό,Τρίπολη, πήγα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontaxopoylos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 λέτε να ενεργοποιηθεί όταν κυκλοφορήσει το iOS 16 τον Σεπτέμβρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Μακάρι. Μέσω Bluetooth την μεταφέρει αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία και από τον πάροχο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Και τώρα υπάρχει δυνατότητα αλλά είναι απενεργοποιημένη από την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 (edited) Μια και μιλήσαμε με τις κάρτες πιο πίσω, εγώ που πήρα νέα κάρτα πριν ένα μήνα δε μου δώσανε NSA ούτε SA αλλά ΝS. Υποθέτω ότι ούτε αυτή είναι 5G. Edited June 9, 2022 by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Καλημέρα σας, Έχω κάρτα από το 2016 με 4G από τις πρώτες nano sim χωρίς να μπορώ να αλλάξω μέγεθος. Τώρα απέκτησα ένα iPhone 13 και θέλω να γίνει δίκαρτο. Η δεύτερη κάρτα είναι συμβόλαιο Vodafone Unlimited και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία της e-sim εκεί για διάφορους λόγους. Ισχύει ότι δεν μπορώ να την μεταφέρω σε άλλη συσκευή; (έχω το SE 2nd Gen σαν backup device τώρα). Γιατί 10€ τώρα και αλλά 10€ σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξω κινητό έστω για λίγες μέρες είναι πρόβλημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 12 minutes ago, Nikolas14 said: Καλημέρα σας, Έχω κάρτα από το 2016 με 4G από τις πρώτες nano sim χωρίς να μπορώ να αλλάξω μέγεθος. Τώρα απέκτησα ένα iPhone 13 και θέλω να γίνει δίκαρτο. Η δεύτερη κάρτα είναι συμβόλαιο Vodafone Unlimited και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία της e-sim εκεί για διάφορους λόγους. Ισχύει ότι δεν μπορώ να την μεταφέρω σε άλλη συσκευή; (έχω το SE 2nd Gen σαν backup device τώρα). Γιατί 10€ τώρα και αλλά 10€ σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξω κινητό έστω για λίγες μέρες είναι πρόβλημα. Πράγματι δεν γίνεται μεταφορά της esim αλλά ούτε και επαναχρησιμοποίηση του QR code, η μόνη λύση είναι να δίνεις το δεκάευρο κάθε φορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gousias Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Αν η esim είναι Vodafone, μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη συσκευή χωρίς έξτρα χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Να ρωτησω και εγω κατι σαν ασχετος. Ποιο το κερδος να βαλεις esim αν δεν σε ενδιαφερει να εχεις 2 γραμμες στο τηλεφωνο σου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 (edited) 36 minutes ago, manosmar said: Να ρωτησω και εγω κατι σαν ασχετος. Ποιο το κερδος να βαλεις esim αν δεν σε ενδιαφερει να εχεις 2 γραμμες στο τηλεφωνο σου; Αν έχεις iphone, αξίζει από την άποψη ασφάλειας της συσκευής σου στην περίπτωση κλοπής/απώλειας. Edited June 10, 2022 by CaptainNickGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 On 10/6/2022 at 11:53 ΜΜ, CaptainNickGR said: Αν έχεις iphone, αξίζει από την άποψη ασφάλειας της συσκευής σου στην περίπτωση κλοπής/απώλειας. Τι θα κερδισεις σε σχεση με μια Sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 13 minutes ago, manosmar said: Τι θα κερδισεις σε σχεση με μια Sim; Δεν επιτρέπεις την πρόσβαση στο control center αν δεν ξεκλειδωθεί η συσκευή και ταυτόχρονα αφήνεις τα data ενεργοποιημένα και έτσι κανείς δεν μπορεί να κάνει το κινητό μη διαθέσιμο μέσω της Εύρεσης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 23 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Δεν επιτρέπεις την πρόσβαση στο control center αν δεν ξεκλειδωθεί η συσκευή και ταυτόχρονα αφήνεις τα data ενεργοποιημένα και έτσι κανείς δεν μπορεί να κάνει το κινητό μη διαθέσιμο μέσω της Εύρεσης. Ευχαριστω!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimiDimi Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 On 30/12/2021 at 2:50 ΜΜ, Teodormal said: Προσπαθώ απο χθές να το καταφέρω αυτό με την cosmote αλλά δεν...Πως το έχεις κάνει και εγώ δε μπορώ;; Συγκεκριμένα θέλω μια multisim esim.. Εχω το iphone με φυσική sim και θέλω μια multisim esim για το huawei watch 3 pro. Μου λένε ότι η multisim δε μπορεί να είναι esim.. Καλησπέρα, μήπως έχεις νεότερα για την περίπτωση σου; Υπάρχει τελικά συμβατότητα της cosmote με το Huawei watch 3 pro ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontaxopoylos Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 (edited) η cyta στην Κύπρο πρόλαβε https://www.cyta.com.cy/pr/june-2022-11?postid=308&fbclid=IwAR3jZu3m0wVIYzl4IqHFTT0KiSgNP99Yn2rXxgHPXJNBRUnB1kddgevph_g Edited June 20, 2022 by kontaxopoylos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2022 Ενεργοποίησα την esim και από εκείνη τη μέρα έχω χαμένες κλήσεις. Άλλες μου έρχονται σαν μήνυμα και άλλες δεν τις εμφανίζει καθόλου. Είχε κάποιος παρόμοιο θέμα?Από 13888 μου είπαν για επανεκκίνηση αλλά ενώ έφτιαξε για λίγο, πάλι τα ίδια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 3, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 On 20/6/2022 at 4:24 ΜΜ, kontaxopoylos said: η cyta στην Κύπρο πρόλαβε https://www.cyta.com.cy/pr/june-2022-11?postid=308&fbclid=IwAR3jZu3m0wVIYzl4IqHFTT0KiSgNP99Yn2rXxgHPXJNBRUnB1kddgevph_g Μάλλον δεν ήταν ποτέ αγώνας, δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει το σπορ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts