VasilisSam Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Θεσσαλονίκη πάντως και που μπαίνουν δεν ξέρω σε τι αποσκοπούν.. αφού μετά από λίγο καιρό είναι off, άραγε το ενοίκιο πέφτει κανονικά?! enb 101226, enb 101308. Μήπως έπεσε καμιά ανάκληση? Πάντως οι τρύπες ανοιγοκλείνουν δεν κλείνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 2 minutes ago, VasilisSam said: Θεσσαλονίκη πάντως και που μπαίνουν δεν ξέρω σε τι αποσκοπούν.. αφού μετά από λίγο καιρό είναι off, άραγε το ενοίκιο πέφτει κανονικά?! enb 101226, enb 101308. Μήπως έπεσε καμιά ανάκληση? Πάντως οι τρύπες ανοιγοκλείνουν δεν κλείνουν. Και ανάκληση να πέσει δεν ιδρώνει το αυτί των παρόχων. Για παράδειγμα στα Ιωάννινα έχει κανονοικά η Vodafone κεραία στο κάστρο ενώ έχει ανακληθεί, το ίδιο και στη Ζερβα μια με κατι μαυρισμένα Commscope. Κάτι άλλο παίζει. Πάντως στασιμότητα βλέπω τελευταία, έχουν αφήσει αναβαθμίσεις στο έλεος από το 2022 που ακόμα δεν έχουν γίνει, μόνο τα χαρτιά. Έχουν καταντήσει να έχουν περιοχές με Ν1 ενω Victus N78. Κοιμούνται όρθιοι και δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Θα τους στείλω μειλ και ότι γίνει. Φαντάσου κάποιος να έκανε φορητότητα επειδή έφτιαξε το δίκτυο και ξαφνικά να του το κόβουν πάλι.. γίνεται αναξιόπιστο δίκτυο έτσι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 2 minutes ago, VasilisSam said: Θα τους στείλω μειλ και ότι γίνει. Φαντάσου κάποιος να έκανε φορητότητα επειδή έφτιαξε το δίκτυο και ξαφνικά να του το κόβουν πάλι.. γίνεται αναξιόπιστο δίκτυο έτσι. Υπάρχει email για επικοινωνία με Cosmote; Ποιο είναι; 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Δεν έχω ιδέα, υποθέτω δηλαδή σαν εξυπηρέτηση πελατών δεν θα έχουν κάτι? Δεν έχω χρόνο να ψάξω σήμερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, VasilisSam said: Δεν έχω ιδέα, υποθέτω δηλαδή σαν εξυπηρέτηση πελατών δεν θα έχουν κάτι? Δεν έχω χρόνο να ψάξω σήμερα. Κάπου στο Facebook είχε πάρει το μάτι μου το otecustomerservices@ote.gr. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως, παρεπιπτόντως εδώ και ένα μήνα ακόμα ελέγχουν αίτημα που είχα κάνει για χαμηλή κάλυψη.. Αφού έχει κλιμακωθεί με υψηλή προταιρεότητα ας κοιμηθώ ήσυχος αφού δε θα πάρουν ποτέ και θα δηλώσουν ανέφικτη επικοινωνία όπως την προηγούμενη φορά.. Μόνο τα λεφτά του κόσμου. Πάρτε ρε μλκες να αναβαθμίσετε, χρωστάτε σχεδόν 4 χρόνια (αν υπολογίσουμε το νέο έτος) πολλές κεραίες! Edited December 14, 2025 by elkons 2 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 14, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 17 ώρες πριν, leo06 said: SA είναι αυτό? Ταχύτητα σχεδόν ίδια με nsa σε download και αρκετά χαμηλότερη σε upload Άραγε να έχει 5g mumimo advanced η Cosmote, 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 18 ώρες πριν, elkons said: Κάπου στο Facebook είχε πάρει το μάτι μου το otecustomerservices@ote.gr. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως, παρεπιπτόντως εδώ και ένα μήνα ακόμα ελέγχουν αίτημα που είχα κάνει για χαμηλή κάλυψη.. Αφού έχει κλιμακωθεί με υψηλή προταιρεότητα ας κοιμηθώ ήσυχος αφού δε θα πάρουν ποτέ και θα δηλώσουν ανέφικτη επικοινωνία όπως την προηγούμενη φορά.. Μόνο τα λεφτά του κόσμου. Πάρτε ρε μλκες να αναβαθμίσετε, χρωστάτε σχεδόν 4 χρόνια (αν υπολογίσουμε το νέο έτος) πολλές κεραίες! Έστειλα στο costumerecare mail και μου ήρθε αυτοματοποιημένο να συμπληρώσω τη φόρμα επικοινωνίας από το σαιτ, συμπλήρωσα και την φόρμα και αναμένουμε τώρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 2 minutes ago, VasilisSam said: Έστειλα στο costumerecare mail και μου ήρθε αυτοματοποιημένο να συμπληρώσω τη φόρμα επικοινωνίας από το σαιτ, συμπλήρωσα και την φόρμα και αναμένουμε τώρα. Εγώ όταν είχα χρησιμοποιήσει τη φόρμα επικοινωνίας δε πήρα ποτέ απάντηση. Ελπίζω να είσαι η εξαίρεση. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 18 ώρες πριν, mixtri said: Άραγε να έχει 5g mumimo advanced η Cosmote, Καλημέρα 5g advanced ούτε η Ιαπωνία δεν έχει . το advanced έχει αρκετές περίπλοκες αναβαθμίσεις όπως ότι δεν χρειάζεται gps για συγχρονισμό κλπ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Ιτς Καλέ, στη πύλη https://www.speedtest.net/my-result/a/11301776995 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Enb 104026 (γυμναστήριο Βόλος) εψοφησεν Εκεί που έπαιζα πάντα με 150mbit έως 350mbit στη καλύτερη, από το πρωί έχω αυτή την εικόνα Η Zyxel Fwa710 είναι συνδεμένη σε n78(634080), b3, B7, b20, N1 3 2 2 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 Τώρα τελευταία βλέπω στασιμότητα, ακόμα δεν ήρθε το αποκορύφωμα των εορτών και το δίκτυο το έχουν εγκαταλείψει. Είναι δυνατόν να έχω ανοίξει ticket για κεραία από 10/11 και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη; Και η εξυπηρέτηση τώρα τελευταία παρατηρώ το απόλυτο χάος. Έχουν χάσει τη μπάλα σε όλους τους τομείς δε βγάζεις άκρη. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Παίρνουν τις άδειες τους στο κλείσιμο της χρονιάς. Μετά τα Φώτα πάλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 On 12/12/2025 at 7:49 ΜΜ, marios239 said: Αν δε βγάλουν θα είναι εντελώς παράνομοι και να δεις τότε τι χαρές που θα κάνουν οι ψεκ. Γιατί όμως πήραν άδεια απ' την υπηρεσία δόμησης Βόλου; Δεν έχει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου; Έβγαλαν τελικά νέα άδεια δομικών κατασκευών! Και βρήκα και αυτό για την Αργαλαστή αν έχει κάποια σημασία: 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Θα κάνουν αναθεώρηση της προηγούμενης, το ως προς τι, θα το διευκρινίζει το αρχείο. 2 χρόνια όμως? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 51 minutes ago, marios239 said: Έβγαλαν τελικά νέα άδεια δομικών κατασκευών! Και βρήκα και αυτό για την Αργαλαστή αν έχει κάποια σημασία: Τελικά μπορεί να μπει ή όχι; 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 (edited) On 15/12/2025 at 10:56 ΜΜ, CptBill said: Enb 104026 (γυμναστήριο Βόλος) εψοφησεν Εκεί που έπαιζα πάντα με 150mbit έως 350mbit στη καλύτερη, από το πρωί έχω αυτή την εικόνα Η Zyxel Fwa710 είναι συνδεμένη σε n78(634080), b3, B7, b20, N1 Και ένα ιστορικό από speedtest απευθείας από το ρούτερ μου. Μεγάλη πτώση download, αύξηση upload μέσα σε μια μέρα αυτά. Η τρίτη στήλη είναι το ping. Δοκίμασα και με το κινητό της συζύγου να κάνω speedtest, εκεί τα πράγματα ήταν πιο περίεργα αφού έβγαζε το netmonster μόνιμα το 5g disconnected από την 104026 και όντως δεν έβλεπα n78. Ίσως το ζυξελ να καταφέρνει να συνδεθεί λογο ενίσχυσης του σήματος? Βαριέμαι απελπιστικά πολύ να κεντραρω τη ζυξελ μου προς Μελισσάτικα οπότε για τη ώρα θα μείνω όπως έχει. Ακόμα και 30 mbit που παίρνω μου δίνουν φουλ σταθερή σύνδεση για την 8ωρη εργασία μου καθημερινά. Edited December 16, 2025 by CptBill 5 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Εχει κανείς θέμα με τις κλήσεις; Είτε θα γυρίσει η γραμμή στο Ε και θα πέσει ή θα βγάλει με το ζόρι κλήση σε Ε. Είναι εδώ και 2 μέρες. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 2 minutes ago, zurabi_97 said: Εχει κανείς θέμα με τις κλήσεις; Είτε θα γυρίσει η γραμμή στο Ε και θα πέσει ή θα βγάλει με το ζόρι κλήση σε Ε. Είναι εδώ και 2 μέρες. Θεσσαλονίκη κανένα θέμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 20 minutes ago, dasnowy said: Θεσσαλονίκη κανένα θέμα. Σε μερικά νούμερα το κάνει, σε άλλα όχι. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 10 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 ξερει κανεις εαν υπαρχει τροπος να δωσω βλαβη στη cosmote εκτος του τηλεφωνου? 3 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 3 minutes ago, CptBill said: ξερει κανεις εαν υπαρχει τροπος να δωσω βλαβη στη cosmote εκτος του τηλεφωνου? Chat μέσω της εφαρμογής, ή ακόμα καλύτερα μέσω messenger ή LinkedIn. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Προσωπικά θα έλεγα LinkedIn, στο messenger τώρα τελευταία βαριούνται, δεν κάνουν κανένα έλεγχο και λένε την κονσέρβα "Σε ευχαριστούμε για τα σχόλια και τις επισημάνσεις σου , που είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για εμάς αλλά και για το επίπεδο των υπηρεσιών που θέλουμε να σας προσφέρουμε." 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts