Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μπορούσαν να θέσουν απλά στο μηδέν το UpperLayerIndicator, θα αργούσαν πολύ τα τηλέφωνα τότε να βρουν 5G σήμα βέβαια...

Θα μπορούσαν να θέσουν απλά στο μηδέν το UpperLayerIndicator, θα αργούσαν πολύ τα τηλέφωνα τότε να βρουν 5G σήμα βέβαια...

Θα μπορούσαν φίλε μου να αναβαθμίσουν πραγματικά και να μην κάνουν πασαλείμματα για θέμα καθαρά μάρκετινγκ.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Θα μπορούσαν τα κινητά επίσης να δείχνουν 5G εικονίδιο μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος σε 5G(ο τρόπος που το καταλαβαίνει το netmonster και βάζει το connected/disconnected) και όχι οταν απλά υπάρχει στην περιοχή.

Στο android ο δημιουργός του netmonster έχει ανοίξει issue για αυτό το θέμα στην google αλλά δεν νομίζω ότι ειναι bug, επίτηδες γίνεται για εξυπηρέτηση στους παρόχους.

Πάντως το 50% που λένε περιλαμβάνει μόνο πραγματική κάλυψη όχι που δείχνει τα εικονίδια.

Αφου ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Ξάνθη και την κάθε Ξάνθη θα γίνουν και τα υπόλοιπα, πουθενά δεν αναβαθμίζουν μια κεραία μόνο.

Στο android ο δημιουργός του netmonster έχει ανοίξει issue για αυτό το θέμα στην google αλλά δεν νομίζω ότι ειναι bug, επίτηδες γίνεται για εξυπηρέτηση στους παρόχους.

Συμφωνώ εν μέρει αλλά από την άλλη γιατί να το κάνει μόνο η Google όταν την ίδια συμπεριφορά έχει και το iPhone

Πάντως, το 50% που λένε περιλαμβάνει μόνο πραγματική κάλυψη όχι που δείχνει τα εικονίδια. Αφού ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Ξάνθη και την κάθε Ξάνθη θα γίνουν και τα υπόλοιπα, πουθενά δεν αναβαθμίζουν μια κεραία μόνο.

Το 50% είναι η πληθυσμιακή που από μόνο του είναι η Αθήνα. Δεν είναι μόνο η Ξάνθη και ανατολική Αττική που ήμουν έδειχνε 5G αλλά οι ταχύτητες ήταν κάτω του μετρίου.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Συμφωνώ εν μέρει αλλά από την άλλη γιατί να το κάνει μόνο η Google όταν την ίδια συμπεριφορά έχει και το iPhone

Το 50% είναι η πληθυσμιακή που από μόνο του είναι η Αθήνα. Δεν είναι μόνο η Ξάνθη και ανατολική Αττική που ήμουν έδειχνε 5G αλλά οι ταχύτητες ήταν κάτω του μετρίου.

Ναι και η Apple τα ίδια κάνει, βολεύει έτσι.

Πράγματι, για αυτό λένε οτι εχουν περάσει το 50% πληθυσμιακή κάλυψη.

Έχουν κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και μικρή κάλυψη σε αρκετές άλλες πόλεις.

Αρχή είναι ακόμα...

Ναι και η Apple τα ίδια κάνει, βολεύει έτσι.

Δε σε καταλαβαίνω έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά το iphone 12 με το ταπεινό android μου :lol:

Και εκεί εμφανίζει 5G δεν είναι ποιο έξυπνη η Apple από την Google :wink:.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πράγματι, για αυτό λένε οτι εχουν περάσει το 50% πληθυσμιακή κάλυψη.

Έχουν κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και μικρή κάλυψη σε αρκετές άλλες πόλεις.

Αρχή είναι ακόμα...

Κάτσε να γυρίσω πίσω στη βάση μου να αρχίσω να scanaρω τις περιοχές που περνάω μέσα στην Αθήνα για να δούμε αν και εκεί είναι γιαλαντζί αναβάθμιση :lol:

Δε σε καταλαβαίνω έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά το iphone 12 με το ταπεινό android μου :lol:

Και εκεί εμφανίζει 5G δεν είναι ποιο έξυπνη η Apple από την Google :wink:.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτσε να γυρίσω πίσω στη βάση μου να αρχίσω να scanaρω τις περιοχές που περνάω μέσα στην Αθήνα για να δούμε αν και εκεί είναι γιαλαντζί αναβάθμιση :lol:

Την apple εννοώ βολεύει βρε συ :lol:

Με το να δείχνουν 5G ακόμα και σε μέρη που δεν έχει έμμεσα ικανοποιούν τους παρόχους, δεν έχουν λόγο ούτε η apple ούτε η google να το αλλάξουν.

Θέλουν τους παρόχους ικανοποιημένους.

Και στην Αθήνα σε κάποιες περιοχές θα συμβαίνει το ίδιο.

Αν είχε 100% 5G κάλυψη στην Αττική θα είχε το 50% πληθυσμιακή κάλυψη μόνο από εκεί

Την apple εννοώ βολεύει βρε συ :lol:

Με το να δείχνουν 5G ακόμα και σε μέρη που δεν έχει έμμεσα ικανοποιούν τους παρόχους, δεν έχουν λόγο ούτε η apple ούτε η google να το αλλάξουν.

Θέλουν τους παρόχους ικανοποιημένους.

Και στην Αθήνα σε κάποιες περιοχές θα συμβαίνει το ίδιο.

Αν είχε 100% 5G κάλυψη στην Αττική θα είχε το 50% πληθυσμιακή κάλυψη μόνο από εκεί

Παρανόησα sorry ήμουν σε κατάσταση image.png

:lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά πάνω στην 101011 στην Λαγκάδα είναι massive mimo απλά το πρόσθεσαν τώρα

https://www.speedtest.net/my-result/i/4637811154

Πλέον οκοι οι σταθμοί πάνω στην Λαγκάδα έχουν mmMimo . Από μαρμάρινη μέχρι Βαρδάρη . Λοκο πάει η COSMOTE

Στην οδό Λαγκαδά εννοείς.

Θεσσαλονίκη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

...αφού λέει στην Λαγκαδά! ;)

Μπερδεύεσαι...

Αφού λέει "στην Λαγκάδα", εις διπλούν, άσχετα αν εννοεί στην Λαγκαδά.

Κι όμως, ένας τόνος κάνει την διαφορά. Λαγκάδα στην Χίο & Αμοργό...

Και άντε εμείς που είμαστε από Θεσσαλονίκη, το πιάνουμε το υπονοούμενο.

Θα το διαβάσει κανένας από την Χίο, και θα ψάχνει για 5G...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Μπερδεύεσαι...

Αφού λέει "στην Λαγκάδα", εις διπλούν, άσχετα αν εννοεί στην Λαγκαδά.

Κι όμως, ένας τόνος κάνει την διαφορά. Λαγκάδα στην Χίο & Αμοργό...

Και άντε εμείς που είμαστε από Θεσσαλονίκη, το πιάνουμε το υπονοούμενο.

Θα το διαβάσει κανένας από την Χίο, και θα ψάχνει για 5G...

Εντάξει, από Σέρρες είναι ο άνθρωπος, τη Χίο θα εννοούσε; Όπου πάει λέει και που βρίσκεται. Δεν θα έλεγε Λαγκάδα Χίου αν βρισκόταν εκεί;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εντάξει, από Σέρρες είναι ο άνθρωπος, τη Χίο θα εννοούσε; Όπου πάει λέει και που βρίσκεται. Δεν θα έλεγε Λαγκάδα Χίου αν βρισκόταν εκεί;

Καλημέρα.

Εντός Ελλάδος είναι και τα δύο...

Όπως επίσης και ότι το forum δεν το διαβάζουν μόνο Θεσσαλονικείς.

Καλημέρα.

Εντός Ελλάδος είναι και τα δύο...

Όπως επίσης και ότι το forum δεν το διαβάζουν μόνο Θεσσαλονικείς.

Με συγχωρείτε , θα προσέχω ξανά πως γράφω αν εν τελει δημιουργεί τοσοοο μεγάλη απορεια στους αναγνώστες . Ούτε νομίζω στην Χίο έχει βαρδάρη η Μαρμαριδη

Τελικά πάνω στην 101011 στην Λαγκάδα είναι massive mimo απλά το πρόσθεσαν τώρα

https://www.speedtest.net/my-result/i/4637811154

Πλέον οκοι οι σταθμοί πάνω στην Λαγκάδα έχουν mmMimo . Από μαρμάρινη μέχρι Βαρδάρη . Λοκο πάει η COSMOTE

έχεις άλλο κινητό με μόνο 4g και netmonster να δεις αν στο enb έχει πάλι το 10 μπροστά ?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

έχεις άλλο κινητό με μόνο 4g και netmonster να δεις αν στο enb έχει πάλι το 10 μπροστά ?

Το έχει , ήταν παλιά 1011 και έγινε 101011 , όλοι οι σταθμοί της cosmote είχαν 6ψηφιο enb . Τώρα το αλλάζουν ξαι βάζουν απλά ένα 10 (για b7,b20) ξαι 20 (για b1,b3) .

Πάλι το έχει.

Με εξαίρεση κάποιες λίγες κεραίες που παίζει ταυτόχρονα το παλιό με το νέο enb, σε όλες τις άλλες υπάρχει αντικατάσταση.

Επίσης δεν έχουν όλα 10,κάποια έχουν 20 και κάποια 40.

Όποιο ειναι 6ψηφιο έχει αναβαθμιστεί και έχει 5G :)

Το έχει , ήταν παλιά 1011 και έγινε 101011 , όλοι οι σταθμοί της cosmote είχαν 6ψηφιο enb . Τώρα το αλλάζουν ξαι βάζουν απλά ένα 10 (για b7,b20) ξαι 20 (για b1,b3) .
ισχύει και για τις άλλες δύο αυτό ?δηλ το 10 μπροστά

ευχαριστώ !!!

ισχύει και τις άλλες δύο αυτό ?

ευχαριστώ

Όχι μόνο η cosmote . Στην Vodafone και στην wind νομίζω δεν αλλάζουν enb με την αναβάθμιση

Με συγχωρείτε , θα προσέχω ξανά πως γράφω αν εν τελει δημιουργεί τοσοοο μεγάλη απορεια στους αναγνώστες . Ούτε νομίζω στην Χίο έχει βαρδάρη η Μαρμαριδη

Καλημέρα George!

"Μαρμάρινη" εννοείς και έγραψες, άσχετα που ξέρουμε ότι εννοείς "Μαρμαρίδης". Δες πιο πάνω τι έγραψες...

Καλημέρα George!

"Μαρμάρινη" εννοείς και έγραψες, άσχετα που ξέρουμε ότι εννοείς "Μαρμαρίδης". Δες πιο πάνω τι έγραψες...

Ναι τώρα το είδα sorry :lol: μέσα στον ήλιο το autocorrect δεν βοηθά και πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μάλιστα πάλι σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση

Τίποτα καλή σου μέρα !

Καλημέρα George!

Το Βαρδάρη σωστά το έγραψε όμως... ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το Βαρδάρη σωστά το έγραψε όμως... ;)

Ναι, αυτό το πέτυχε...

George τελικά θα πρέπει, ή να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις την αυτόματη διόρθωση μέσα από το Gboard...