elkons Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, marios239 said: Στην εφαρμογή Στο site Αν σου πω πως δεν το ήξερα τόσο καιρό θα θεωρούμαι χαζός 🥲 σε ευχαριστώ πολύ! Οπα ρε σε επαρχία και SA μπράβο η Cosmote, βέβαια όχι σε ολόκληρη την περιοχή βέβαια ίσως πιο κατω δεν έγινε καταγραφή δηλαδή σε σημεία που βγάζω πάντα με NSA 900+ mbps Συγχαρητήρια πάντως δεν το περίμενα! Βέβαια στην καταγραφή περνάει και από την οικία μου και κλασικά οριακά δεν φτάνει το 5G+ και έχει σε πιο άκυρα σημεία αλλά δεν πειράζει ίσως στο μέλλον που θα μπουν περισσότερες συσκευές θα έχει γίνει και καλύτερη δουλειά, πάντως μπράβο τους!! Οι σταθμοί όταν βάζω μόνο 5G NR είναι μόνο αυτοί με SA αλλά τα χρώματα πράσινο, κόκκινο δεν είναι μόνο από 5G SA αλλά και Nsa,αλλά στις καταγραφές NSA μπαίνει και στο LTE και 5G NR στο CellMapper άραγε ή όχι, στα κουτάκια πάντως στο 5G NR μπαίνει μόνο πράσινο σκούρο βλέπω ακόμα και σε σημεία που κατέγραψα με -141dBm ενώ 4G είναι κόκκινα αλλά οκ. Edited 25 Ιουλίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 10 ώρες πριν, mixtri said: Εννοείς bearer setup issue ή call drop? Call drop, μιλάς μερικά sec και μετά call failed. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Τι έγινε η Cosmote πριν 3 μήνες πέρασα την υψηλή γέφυρα Ευρίπου και είχα 1,2 γραμμές το απόγευμα γυρνάω βλέπω φουλ.. σήμερα ξανά παω και έρχομαι φουλ σήμα σε ολόκληρη την γέφυρα! Nova προς το τέλος της γέφυρας με πετάει Ε,η vodafone οριακά 4G αν φορτώνει ανάλογα με την κίνηση, τι να έκανε η πράσινη άραγε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου (edited) 27 minutes ago, elkons said: Τι έγινε η Cosmote πριν 3 μήνες πέρασα την υψηλή γέφυρα Ευρίπου και είχα 1,2 γραμμές το απόγευμα γυρνάω βλέπω φουλ.. σήμερα ξανά παω και έρχομαι φουλ σήμα σε ολόκληρη την γέφυρα! Nova προς το τέλος της γέφυρας με πετάει Ε,η vodafone οριακά 4G αν φορτώνει ανάλογα με την κίνηση, τι να έκανε η πράσινη άραγε λογικά απλά σε γύρισε σε low band δλδ b20 Edited 26 Ιουλίου by georgebad 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 2 minutes ago, georgebad said: λογικά απλά σε γύρισε σε low band δλδ b20 LTE 2100 με NSA 3700 πήγαινε έλα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 4 minutes ago, elkons said: LTE 2100 με NSA 3700 πήγαινε έλα Άρα μπήκε κεραία! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου (edited) 11 minutes ago, Gv2008 said: Άρα μπήκε κεραία! Λογικά micro θα είναι μόνο στη γέφυρα πιάνει φουλ 😅 Πιάνει και SA σε N1,N28,N78 στη γέφυρα Καλύπτει και η N78 βλέπω Ν1,Ν28 SA Ν78 SA 4G καλύπτουν σχεδόν όλες γύρω στη γέφυρα οπότε δεν μένεις από σήμα πάλι Edited 26 Ιουλίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Έίναι φυσιολογικό σε όλες τις κεραίες που έχω βάλει 5G στο Cellmapper να είναι ΟΛΕΣ SA? Σε καμία τουλάχιστον σε όλες στη Θεσσαλονίκη και γύρω γύρω όπου έβαλα γράφει Technology SA. NSA Πουθενά. Ενώ στο κινητό μου που ψάχνω με το netmonster όταν συνδέομαι σε κάποια, αναγράφει NSA. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου (edited) 9 minutes ago, pickup said: Έίναι φυσιολογικό σε όλες τις κεραίες που έχω βάλει 5G στο Cellmapper να είναι ΟΛΕΣ SA? Σε καμία τουλάχιστον σε όλες στη Θεσσαλονίκη και γύρω γύρω όπου έβαλα γράφει Technology SA. NSA Πουθενά. Ενώ στο κινητό μου που ψάχνω με το netmonster όταν συνδέομαι σε κάποια, αναγράφει NSA. Στο CellMapper θα πρέπει να επιλέξεις 5G NR για να σου εμφανίσει τις SA ,όταν πατήσεις τον σταθμό που θες λέει πχ SA,N78 προς τα κάτω, ενώ αν το έχω στο lte εμφανίζει περισσότερες ενώ μερικές λένε και 5G πως έχουν ενώ άλλες όχι (που έχουν Sa και στο Lte δεν λέει 5G) Συνήθως στις SA Ready που είναι στο Netmonster [2G 5G] μου τις έχει SA στο CellMapper ενώ οι υπόλοιπες που λένε μόνο 2G στο Netmonster δεν είναι Sa. Τι συσκευή έχεις; από τις ρυθμίσεις δες στις πληροφορίες sim εάν λέει 5G NSA ή 5G SA να το εξακριβώσεις Edited 26 Ιουλίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου s24 samsung εχω και εκεί που λες γράφει NSA 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 2 minutes ago, pickup said: s24 samsung εχω και εκεί που λες γράφει NSA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 16 ώρες πριν, georgemv said: Δεν θυμάμαι απέξω, αλλά είχα cellmapper ανοιχτό, πρέπει να φαίνεται εκεί Μια χαρά το πάνε, εννοείται! Βρήκες τίποτα καινούργιες από N78 μέχρι Πάτρα ; Είχα καταγράψει τελευταία φορά Ιούνιο νομίζω, δεν θυμάμαι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου (edited) 15 minutes ago, elkons said: Είναι δυνατό να υποστηρίζεται η 23 και όχι η 24; Νομίζω πως απλά όταν γράφτηκε το εν λόγω απόσπασμα, προφανώς δεν είχε βγει αντίστοιχα η 24 και η 14 της Xiaomi αντίστοιχα. Εδώ γράφει ότι υποστηρίζεται https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s24-12773.php Edited 26 Ιουλίου by pickup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου (edited) 7 minutes ago, pickup said: Είναι δυνατό να υποστηρίζεται η 23 και όχι η 24; Νομίζω πως απλά όταν γράφτηκε το εν λόγω απόσπασμα, προφανώς δεν είχε βγει αντίστοιχα η 24 και η 14 της Xiaomi αντίστοιχα. Εδώ γράφει ότι υποστηρίζεται https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s24-12773.php Η συσκευή το υποστηρίζει, όπως και το πολύ πιο φτηνό Α15,απλά η Cosmote δεν έχει πιστοποιήσει ακόμα το S24 για 5G SA Εδώ δεν έχει για τα iphone Edited 26 Ιουλίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Α!! Οκ τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ φίλε μου. Και πότε γίνεται αυτό; Εννοώ υπάρχει κάποια διαδικασία ή γίνεται αυτόματα; Δεν κάνω εγώ κάτι ετσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου (edited) 99% πληθυσμιακή κάλυψη 5G διαφημίζει η Cosmote και μια από τις σημαντικότερες κεραίες των Ιωαννίνων, αν όχι η σημαντικότερη, στο πάρκο κεραιων στις Λιγκιαδες(4052), έχει μείνει με Β3+Β20 εδώ και 10 χρόνια. Τα προβλήματα είναι εμφανή στην καθημερινή απλή χρήση για οσους κινούνται αρκετα μέσα στην πόλη. Ολόκληρες γειτονιές έχουν μη λειτουργικά δεδομένα καθ όλη τη διάρκεια της μέρας σε εξωτερικούς χωρους, και σε εσωτερικους edge κι Άγιος ο θεος… Σε αυτό το σημείο πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν. Οι άλλες δυο στους πυργους τους στο ίδιο πάρκο έχουν βάλει Ν78. Η COSMOTE γιατί δεν μπορεί; Edited 26 Ιουλίου by panos.k2 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 3 minutes ago, panos.k2 said: 99% πληθυσμιακή κάλυψη 5G διαφημίζει η Cosmote και μια από τις σημαντικότερες κεραίες των Ιωαννίνων, αν όχι η σημαντικότερη, στο πάρκο κεραιων στις Λιγκιαδες(4052), έχει μείνει με Β3+Β20 εδώ και 10 χρόνια. Τα προβλήματα είναι εμφανή στην καθημερινή απλή χρήση για οσους κινούνται αρκετα μέσα στην πόλη. Ολόκληρες γειτονιές έχουν μη λειτουργικά δεδομένα καθ όλη τη διάρκεια της μέρας σε εξωτερικούς χωρους, και σε εσωτερικους edge κι Άγιος ο θεος… Σε αυτό το σημείο πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν. Οι άλλες δυο στους πυργους τους στο ίδιο πάρκο έχουν βάλει Ν78. Η COSMOTE γιατί δεν μπορεί; Πέρασα πρόσφατα και ειναι Τραγική η πράσινη σε θεμα ταχύτητας 5g και κάλυψης, το έχεις αναφέρει; αν θες τους το αναφέρω απλά τώρα με έμαθαν και λένε συνέχεια θέμα σχεδιασμού 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Παραλία Κουρούτας Ν. Ηλείας. Με NSA (φώτο γιατί δεν κάνει share) Με SA https://www.speedtest.net/my-result/a/10266403607 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 2 minutes ago, elkons said: Πέρασα πρόσφατα και ειναι Τραγική η πράσινη σε θεμα ταχύτητας 5g και κάλυψης, το έχεις αναφέρει; αν θες τους το αναφέρω απλά τώρα με έμαθαν και λένε συνέχεια θέμα σχεδιασμού Ναι, παλιότερα που δούλευα στα ιωαννινα είχα αναφέρει το σοβαρότατο θέμα που υπήρχε στη δουλειά μου λίγο έξω από την πόλη και «δεν βλεπω κάποιο θέμα» Φιλος μου είχε αναφέρει το ακόμα σοβαρότατο θέμα που έχει στο σπίτι του, ακόμα και στο μπαλκόνι 3 μπαρες edge 900αρι πιάνει, και «η περιοχή έχει κανονικά σημα 4G/5G» Δεν θα κάτσω να παίξω με την Cosmote άλλο λοιπόν, άλλωστε δεν μενω πια μόνιμα στα Ιωαννινα. Όταν δεν λειτουργεί αυτή, αλλάζω τα δεδομένα στο εταιρικό nova και κάνω τη δουλειά μου. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Λιμάνι Λαυρίου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου Just now, elkons said: Λιμάνι Λαυρίου Γι αυτο δεν κανω μετρησεις με την Πρασινη παρα μονο να δηλωνω τρυπες/προβληματα οπου μπορω,διοτι δεν θελω να χαλασω το υπερπληρες φασμα που διαθετει. 1 hour ago, panos.k2 said: Ναι, παλιότερα που δούλευα στα ιωαννινα είχα αναφέρει το σοβαρότατο θέμα που υπήρχε στη δουλειά μου λίγο έξω από την πόλη και «δεν βλεπω κάποιο θέμα» Φιλος μου είχε αναφέρει το ακόμα σοβαρότατο θέμα που έχει στο σπίτι του, ακόμα και στο μπαλκόνι 3 μπαρες edge 900αρι πιάνει, και «η περιοχή έχει κανονικά σημα 4G/5G» Δεν θα κάτσω να παίξω με την Cosmote άλλο λοιπόν, άλλωστε δεν μενω πια μόνιμα στα Ιωαννινα. Όταν δεν λειτουργεί αυτή, αλλάζω τα δεδομένα στο εταιρικό nova και κάνω τη δουλειά μου. Αυτο ειναι απο τις λιγες παραξενες περιπτωσεις της Cosmote,ειναι πραγματι ανεπιτρεπτο στα Ιωαννινα να παραμενει με τοσες Β3+Β20 οι οποιες ειναι λειτουργικες σε χωρια με πολυ μικρο πληθυσμο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 1 hour ago, VasilisSam said: Παραλία Κουρούτας Ν. Ηλείας. Με NSA (φώτο γιατί δεν κάνει share) Με SA https://www.speedtest.net/my-result/a/10266403607 Μάλλον είναι πρόσφατη η Ν78 στην Κουρούτα... Πριν λίγους μήνες έπαιζε με Ν1 γύρω στα 100-120mbps. Καλά το πάνε... 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 41 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Μάλλον είναι πρόσφατη η Ν78 στην Κουρούτα... Πριν λίγους μήνες έπαιζε με Ν1 γύρω στα 100-120mbps. Καλά το πάνε... Πρέπει να ναι μακρινή, αλλά σκοτώνει. Μακάρι όμως να είναι και το micro με N78. Κουρούτα φουλάρει κόσμο γιατί είναι παραλιάρα. 2 ώρες πριν, VasilisSam said: Παραλία Κουρούτας Ν. Ηλείας. Με NSA (φώτο γιατί δεν κάνει share) Με SA https://www.speedtest.net/my-result/a/10266403607 Με πρόλαβες τελικά. Δεν έχω κατέβει ακόμα να κάνω καταγραφές στο φετινό μου tour du Peloponnese εκ δυτικών😛 Θα πας και προς Πύργο μεριά βόλτα; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Ναι, παλιότερα που δούλευα στα ιωαννινα είχα αναφέρει το σοβαρότατο θέμα που υπήρχε στη δουλειά μου λίγο έξω από την πόλη και «δεν βλεπω κάποιο θέμα» Φιλος μου είχε αναφέρει το ακόμα σοβαρότατο θέμα που έχει στο σπίτι του, ακόμα και στο μπαλκόνι 3 μπαρες edge 900αρι πιάνει, και «η περιοχή έχει κανονικά σημα 4G/5G» Δεν θα κάτσω να παίξω με την Cosmote άλλο λοιπόν, άλλωστε δεν μενω πια μόνιμα στα Ιωαννινα. Όταν δεν λειτουργεί αυτή, αλλάζω τα δεδομένα στο εταιρικό nova και κάνω τη δουλειά μου. Τι να πει και η "εξυπηρέτηση" πελατών... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου 4 minutes ago, p_k said: Τι να πει και η "εξυπηρέτηση" πελατών... Έλα ντε απλά λένε τι λένε οι χάρτες.. Εγώ πάντως δηλώνω επίτηδες βλάβη ώστε να πάνε να δουν τι γίνεται μπας και .. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts