panos.k2 Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 (edited) 23 minutes ago, p_k said: Αυτή είναι πολύ καλή ερώτηση και θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι ισχύει, ανεξαρτήτως εταιρείας. Στη Βραζιλία πάντως Claro/Tim θέλουν οπωσδήποτε αλλαγή κάρτας εκτός αν εχεις eSIM και ενεργοποίηση από το σύστημα τους. Μόνο η Vivo δεν ζητάει αλλαγή αν έχεις κάρτα 4G. Λογικά προνόησαν και μοίραζαν εδώ και καιρό κάρτες συμβατές με SA. Ας ελπίσουμε να κάνουν αυτό όλες οι ελληνικές εταιρίες. Όταν φέραμε πριν κάποιο καιρό τα κινητά όλης της οικογένειας από την Vivo στην Tim μας πήραν τηλέφωνο για να μας ενημερώσουν για την ενεργοποίηση του «5G Turbo» δηλαδη του SA σε όλες τις συνδεσεις. (Πιο πολυ σαν αφορμή για διαφήμιση του δικτύου τους φάνηκε αλλά Τελοσπαντων) Επισης η μεγάλη ηλιθιότητα που κάνουν στη Βραζιλία οι πάροχοι πλην της Vivo (Telefônica) είναι πως πρέπει να έχεις συμβόλαιο πάνω από 50GB για να είσαι συμβατός με SA. Ελπίζω να μην γίνει και στην Ελλάδα αυτή η ηλιθιότητα. Edited January 11, 2024 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 4 minutes ago, panos.k2 said: Στη Βραζιλία πάντως Claro/Tim θέλουν οπωσδήποτε αλλαγή κάρτας εκτός αν εχεις eSIM και ενεργοποίηση από το σύστημα τους. Μόνο η Vivo δεν ζητάει αλλαγή αν έχεις κάρτα 4G. Λογικά προνόησαν και μοίραζαν εδώ και καιρό κάρτες συμβατές με SA. Ας ελπίσουμε να κάνουν αυτό όλες οι ελληνικές εταιρίες. Όταν φέραμε πριν κάποιο καιρό τα κινητά όλης της οικογένειας από την Vivo στην Tim μας πήραν τηλέφωνο για να μας ενημερώσουν για την ενεργοποίηση του «5G Turbo» δηλαδη του SA σε όλες τις συνδεσεις. (Πιο πολυ σαν αφορμή για διαφήμιση του δικτύου τους φάνηκε αλλά Τελοσπαντων) Επισης η μεγάλη ηλιθιότητα που κάνουν στη Βραζιλία οι πάροχοι πλην της Vivo (Telefônica) είναι πως πρέπει να έχεις συμβόλαιο πάνω από 50GB για να είσαι συμβατός με SA. Ελπίζω να μην γίνει και στην Ελλάδα αυτή η ηλιθιότητα. Εγώ πάντως, στην εταιρεία της οποίας είμαι συνδρομητής έχω ολοκαίνουργια σιμ... για να δούμε τι θα γίνει με την έλευση του sa 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 Εγώ δεν είμαι υπέρ στο να μετράμε με κλειδωμένη μπάντα ειδικά cellmapper γτ μετά ουσιαστικά ξεχειλωνεις μία κυψέλη και χαλάνε τα δεδομένα.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποιος άμα δεις το cellmapper, είχε κάνει το γύρο της Ρόδου μάλλον κλειδωμένος B7 και ουσιαστικά το έχει τραβήξει από το αυτιά. Ένα στεφάνι κοκκιναδι γύρω γύρω, του έχει αλλάξει τα φώτα στο χάρτη. Το χα αναφέρει και παλιότερα νομίζω. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 51 minutes ago, panos.k2 said: Ειναι όλες οι κάρτες sim συμβατές με 5G SA; Έχω eSIM. 89300100220 αρχίζει ο κωδικός της 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2024 6 ώρες πριν, georgebad said: Νέα massive και στον Πύργο του ΟΤΕ πάνω . Μέχρι τωρα όχι κάτι τρέλα καλύτερο σε ταχύτητες . Παντού Ρα αλλάζουν . Ποιος ξέρει Αθήνα; Πότε θα τελειώσουν όλες τις αλλαγές;; 3 ώρες πριν, p_k said: Εγώ πάντως, στην εταιρεία της οποίας είμαι συνδρομητής έχω ολοκαίνουργια σιμ... για να δούμε τι θα γίνει με την έλευση του sa Εγώ σκέφτομαι να την αλλάξω σε esim. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 (edited) . Edited April 18, 2024 by csmt 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 4 minutes ago, csmt said: Κάποια πήρε παραπάνω φάσμα απο σήμερα δοκιμασμένο σε 3 συσκευές. Ο συνολικός συνδιασμός 20x5=100mhz μονο Β7 δεν έχω. Επίσης άνοιξε και Ν28 απο σήμερα. Αν και είναι εκτός θέματος για την Νόβα. Δεν κατάλαβα για την Ν28 άνοιξε στην COSMOTE ή στην Νόβα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 Κάποια πήρε παραπάνω φάσμα απο σήμερα δοκιμασμένο σε 3 συσκευές. Ο συνολικός συνδιασμός 20x5=100mhz μονο Β7 δεν έχω. Επίσης άνοιξε και Ν28 απο σήμερα.Εγώ δεν είδα καμία αλλαγή απολύτως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 Νέα massive και στην 101016 πεταλο αρισοτελους https://www.speedtest.net/result/i/5939233483 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 49 minutes ago, georgebad said: Νέα massive και στην 101016 πεταλο αρισοτελους https://www.speedtest.net/result/i/5939233483 Στο Electra ειχα 880 Down και Upload γύρω στα 80-90. Αν βρω τη μέτρηση την ανεβάζω από χθες που έκανα. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 2 ώρες πριν, csmt said: Κάποια πήρε παραπάνω φάσμα απο σήμερα δοκιμασμένο σε 3 συσκευές. Ο συνολικός συνδιασμός 20x5=100mhz μονο Β7 δεν έχω. Επίσης άνοιξε και Ν28 απο σήμερα. τραλαλα τραλαλο 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 (edited) . Edited April 18, 2024 by csmt 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 16 minutes ago, csmt said: Leaky Feeder με repeater σε νεο ασανσέρ που αντικαταστάθηκε στην Τριανδρία σήμερα. Κανονικά εντος διαμερισμάτων είναι μεταξύ -117 με -130dbm ειδικά πριν μέσα στο ασανσέρ δεν έπιανε ούτε Edge. Τώρα βλέπει οτι βλέπει απ' έξω και το αναμεταδίδει στα -51dbm απο 101270. Περισσότερα σε λίγες ημέρες. Μακάρι να μπει γενικά στην περιοχή κεραία γιατί έχω δει ότι εντός δεν πάει καλά παρά μόνο για την ώρα όντως να μπει Ν78 στην Τούμπα και Ν28 επίσης για να περνάει άνετα εντός. Τα είπα 2 μερες πριν 😁 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. January 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2024 On 11/1/2024 at 8:22 ΜΜ, johnny_htc said: Σε φορτωμένο σταθμό, μπορεί να γίνει αυτό λογικά. Αυτό είναι μια υπόθεση φαντάζομαι. Εκτός αν αναφέρεστε σε κάτι που δεν καταννοώ. Εγώ είμαι χρόνια με καρτοκινητά COS και δεν έχω διαπιστώσει καμία διαφορά από τα συμβόλαια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2024 Αυτό είναι μια υπόθεση φαντάζομαι. Εκτός αν αναφέρεστε σε κάτι που δεν καταννοώ. Εγώ είμαι χρόνια με καρτοκινητά COS και δεν έχω διαπιστώσει καμία διαφορά από τα συμβόλαια. Υπόθεση τελείως ναι, μη το παίρνεις ως σίγουρο. Εγώ απλά το υπέθεσα από το γεγονός ότι κάποιοι αναφέρουν ότι στους καρτοκινητους μπορεί να δουν 5G disconnected, μειωμένες ταχύτητες και τέτοια. Και γω προσωπικά σε ένα καρτοκινητο που έχω whats up και το δουλεύω που και που, δεν έχω δει κάτι να αλλαζει. Οπότε αν ισχύει ότι δεν σου αφήνουν να ανοίξει το 5G, τότε θα έπρεπε να γίνεται καθολικά, πανελλαδικώς ας πούμε,κατι το οποίο δεν παρατηρείται. Γι αυτό λέω, αν τυχόν συμβαίνει, θα είναι μόνο σε επίπεδο σταθμού. Αλλά ούτε εκεί εγω προσωπικά έχω δει κάτι τέτοιο, ακόμα και σε περίοδο απεριόριστων. Πάντως το 5G disconnected ίσως οφείλεται σε άλλους παράγοντες που αγνοούμε πολλές φορες. Πχ εμένα στο A52s που δουλεύω, άμα ζεσταθεί το κινητό από αλλεπάλληλη χρήση και κυρίως το καλοκαίρι, για λόγους να μη πάρει φωτιά, ουσιαστικά δεν σε συνδέει με N78 να το πούμε χονδρικά μέχρι να κρυώσει. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Δεν ξέρω αν το έχουν παρατηρήσει και άλλοι αυτό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2024 Τελείως εκτός δικτύου η Cosmote στον σταθμό Μοναστηράκι της γραμμής 3 του μετρό. Άραγε κάτι αλλάζουν ή βλάβη; Θυμάμαι είχε dots 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2024 Δεν έχω WiFi calling σήμερα … Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2024 Δεν το είχα παρατηρήσει αλλά ούτε και εγώ έχω VoWiFi Edit έκανα επανεκκίνηση και έφτιαξε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2024 40 minutes ago, georgebad said: Δεν έχω WiFi calling σήμερα … Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα ; Εγώ έχω κανονικά Cosmote 5G στο πιο βαθύ σημείο μέσα στο σπίτι με 2/4 μπάρες. Τρομερές ταχύτητες και εξαιρετικό ping Και με 4G 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2024 (edited) και έμενα δουλεύει κανονικά VoWiFi από το πρωί Edited January 13, 2024 by waeo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 14, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2024 19 ώρες πριν, paanos said: Τελείως εκτός δικτύου η Cosmote στον σταθμό Μοναστηράκι της γραμμής 3 του μετρό. Άραγε κάτι αλλάζουν ή βλάβη; Θυμάμαι είχε dots 99% βλάβη. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2024 Ιπποκράτειο Έξω από το Βελλίδειο Αγγελακη πλατεία συντριβάνι 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2024 1 hour ago, georgebad said: Ιπποκράτειο Έξω από το Βελλίδειο Αγγελακη πλατεία συντριβάνι Φοβερό. Τρομερές ταχύτητες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2024 (edited) Καινούργια κεραία στον Νικηφόρο Δραμας Ανεβαίνει cellmapper αργότερα . Edited January 14, 2024 by doganos 9 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2024 Just now, doganos said: Καινούργια κεραία στο χωριό μου το άλλο. Ανεβαίνει cellmapper αργότερα . Περιοχή; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts