chocbhed_6630 Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 οκ, δεκτο, αλλα στην ελλαδα, να τα χρησιμοποιησεις που? ακαμα και εαν ειχε ενεργοποιηθει mmWave οπως σου γραφω παραπανω θα ειναι σε συγκεκριμενα σημεια και οχι παντου. Κατα 90% δεν θα το χρησιμοποιεις ακομα και αν ειναι διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Εντάξει και να πάρεις την καλύτερη συσκευή με όλες τις μπάντες εάν δεν έχεις απεριόριστα data δεν έχει και πολύ νόημα να παίζει μπάλα με 20-30 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 προς το παρόν δεν σε αφήνει να συνδεθείς καν, όταν σε αφήσουν πρέπει να ρωτήσεις την Sony αν έχει προφίλ 5G για CosmoteΓιατί ? Λόγω συμβατότητας συσκευών της κόσμοτε ? Δεν έχω και 5τζι στην πόλη μου να δοκιμάσω αλλά αύριο θα κατέβω Αθήνα Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) Οι ταχύτητες δεν ανταποκρίνονται στις ταχύτητες 4G γιατί πλέον ο περισσότερος κόσμος θέλει να έχει την ελευθερία κίνησης κάτι που οι σταθερές συνδέσεις δεν το προσφέρουν. Ένα άλλο ποσοστό έχει αργή σύνδεση σταθερή μέσω ADSL και αρκετές φορές έχει την ανάγκη να καταφύγει στην κινητή που μπορούν να παίζει καλύτερα τη συγκεκριμένη στιγμή για να κάνει τη δουλειά του. μην ξεχνάμε πλέον ότι οι απαιτήσεις σε δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ και ιδιαίτερα με τις υπηρεσίες streaming έχουμε πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων ακόμη και από απλούς χρήστες. Οι υποδομές 4G σε αρκετές περιοχές είναι στα όριά τους και οι εταιρείες επειδή είχαν στα σχέδιά τους να προχωρήσουν στην υλοποίηση του 5g ήταν λογικό να αφήσουν λίγο πιο στάσιμη την κατάσταση. Μαζί με το 5g αναβαθμίζονται και σταθμοί βάσης του 4G αφού ακόμα θα είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία του νέου εγχειρήματος. Υλοποίηση του 5g θα λύσει αυτά τα προβλήματα τουλάχιστον στις πόλεις πού υπάρχει μεγαλύτερη αναλογία ανθρώπων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο και χρειάζεται μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου. Ήδη στις μεγάλες πόλεις έχουμε δει μεγάλη διαφορά στα σημεία που έχει πλέον 5G ακόμα και στην επαρχία που δεν είναι ανάλογη υλοποίηση σε πολλούς που μπορεί να παίζει με 1,5 mbps το 4G εκεί παίζει το 5G οι ελάχιστες ταχύτητες είναι γύρω στα 80 mbps που σημαίνει σχεδόν 55 φορές πιο γρήγορα. Και για να προλάβω το ότι ακόμα πολλοί δεν έχουν συσκευές 5G στα συγκεκριμένα σημεία έχει γίνει αναβάθμιση και το 4G έχει το οποίο έχει αποκτήσει εντελώς άλλη εικόνα με πολύ μεγάλη χωρητικότητα οπότε το κέρδος είναι διπλό. Ωφελούνται και αυτοί που δουλεύουν το 4G και όλοι αυτοί που αποκτούν συσκευές 5G. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γι αυτό λες να βλέπω και 4G+ στη συσκευή μου, ενώ στην αρχή όταν την πήρα ήταν παντού με απλό 4G; Πάντως και το S21 ultra θα έχει mmWave για όσους δεν θέλουν iPhone! https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s21_ultra_5g-10596.php Edited December 28, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Γι αυτό λες να βλέπω και 4G+ στη συσκευή μου, ενώ στην αρχή όταν την πήρα ήταν παντού με απλό 4G; Πάντως και το S21 ultra θα έχει mmWave για όσους δεν θέλουν iPhone! https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s21_ultra_5g-10596.phpΔε ξέρουμε αν έχει την Ν258 που είναι για Ευρώπη. Ελπίζουμε. Γενικά δε μου αρέσει ο exynos αλλά η Samsung είναι η μόνη σοβαρή σε θέματα encryption και ολες οι εταιρείες στα συμβόλαια έχουν Samsung. Αρα με βλέπω να καταλήγω πάλι με Samsung. Sent from my H9436 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Γι αυτό λες να βλέπω και 4G+ στη συσκευή μου, ενώ στην αρχή όταν την πήρα ήταν παντού με απλό 4G; Πάντως και το S21 ultra θα έχει mmWave για όσους δεν θέλουν iPhone! https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s21_ultra_5g-10596.phpΤο μόνο σίγουρο είναι ότι σε σημείο που έχει μπει 5G έχει αναβαθμίσει και το 4G οπότε είναι πιθανό αλλά μπορεί να διορθώθηκε στην συσκευή σου με αναβάθμιση ή ακόμα και στην περιοχή που είσαι να μην υπήρχε carrier aggregation και να προστέθηκε τώρα. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε ξέρουμε αν έχει την Ν258 που είναι για Ευρώπη. Ελπίζουμε. Γενικά δε μου αρέσει ο exynos αλλά η Samsung είναι η μόνη σοβαρή σε θέματα encryption και ολες οι εταιρείες στα συμβόλαια έχουν Samsung. Αρα με βλέπω να καταλήγω πάλι με Samsung. Sent from my H9436 using Tapatalk Για εσένα που είναι 100% η δουλειά σου είναι πολύ σημαντικό αυτό. Για τους υπόλοιπους και οι σαγιονάρες της xiaomi μια χαρά είναι :lol: Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Είμαι Αθήνα μπορείτε να μου πείτε πού έχει ήδη 5τσι να κάνω δοκιμή ? Τώρα στη Βουλιαγμένης απέναντι από το μολλ μου λέει 4g+ και μου βγάζει μέτρηση αυτή Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Είμαι Αθήνα μπορείτε να μου πείτε πού έχει ήδη 5τσι να κάνω δοκιμή ? Τώρα στη Βουλιαγμένης απέναντι από το μολλ μου λέει 4g+ και μου βγάζει μέτρηση αυτή Xperia 5ii Σανταρακι εννοειτε Συνταγμα :lol: Αλλα και στον πειραια... Παντωε η περιοχη που λες φαινεται να εχει αναβαθμηστει οποτε θεωριτικα εχει 5g σε αρκετα σημεια Προσπαθησε να στειλεις 5g στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Σανταρακι εννοειτε Συνταγμα :lol: Αλλα και στον πειραια... Παντωε η περιοχη που λες φαινεται να εχει αναβαθμηστει οποτε θεωριτικα εχει 5g σε αρκετα σημεια Προσπαθησε να στειλεις 5g στο 1333Τι έχω στείλει και η απάντηση ότι δεν έχω συμβατή συσκευή Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Τι έχω στείλει και η απάντηση ότι δεν έχω συμβατή συσκευή Xperia 5ii Επικρατει ενα χαος για το ποιος μπορει να ενεργοποιησει το 5g...ελεος ποια , γενικα αν κανεις μιανβολτα στην αθηνα και δν δεις καθολου 5G σημαινει οτι δεν μπορεις να πιασρις αν δεν ειναο active στο νουμερο σου !? Ελεος ρε cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Επικρατει ενα χαος για το ποιος μπορει να ενεργοποιησει το 5g...ελεος ποια , γενικα αν κανεις μιανβολτα στην αθηνα και δν δεις καθολου 5G σημαινει οτι δεν μπορεις να πιασρις αν δεν ειναο active στο νουμερο σου !? Ελεος ρε cosmoteΠήρα τώρα τηλ και μίλησα και μου είπαν ότι δεν χρειαζεται κάνενα μήνυμα,είναι ενεργοποιημένα Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Πήρα τώρα τηλ και μίλησα και μου είπαν ότι δεν χρειαζεται κάνενα μήνυμα,είναι ενεργοποιημένα Xperia 5ii Δεν επιασες πουθενα !?!?!? Το κινητο νμζ υποστηριζει και SA και NSA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Δεν επιασες πουθενα !?!?!? Το κινητο νμζ υποστηριζει και SA και NSAΣε λίγο που θα περάσω από Σύνταγμα θα τεσταρω Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Δεν είναι ακόμα το xperia στις υποστηριζόμενες συσκευές. Στείλε 5G στο 1333 να δείς εάν θα περάσει το provisioning. Σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας έχει κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλη κάλυψη 5G. Νέα Ιωνία Μεταμόρφωση Χαλάνδρι Μαρούσι. Σχεδόν 100% κάλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Σε λίγο που θα περάσω από Σύνταγμα θα τεσταρω Xperia 5iiΛοιπόν δεν ...παντού 4g+ στη Βουλιαγμένης στο mall επισασα 250κατι download και στο Σύνταγμα 165 mb Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Μήπως δοκίμασες χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου να δεις αν εμφανίζει 5G έστω και ως "απαγορευμένο"? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Μήπως δοκίμασες χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου να δεις αν εμφανίζει 5G έστω και ως "απαγορευμένο"? Όχι αυτό δεν το έκανα Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Ξαναλέω ότι δεν έχει ρυθμίσεις 5G το Sony για Cosmote. Είναι γνωστοί τρελοί στη Sony με το πως ρυθμίζουν τα τηλέφωνα. Ελέγχουν τα πάντα στο modem ανά δίκτυο, δεν αφήνουν τίποτα που να μην πειράξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Ξαναλέω ότι δεν έχει ρυθμίσεις 5G το Sony για Cosmote. Είναι γνωστοί τρελοί στη Sony με το πως ρυθμίζουν τα τηλέφωνα. Ελέγχουν τα πάντα στο modem ανά δίκτυο, δεν αφήνουν τίποτα που να μην πειράξουν. Αυτό πώς μπορούμε να το χαρακτηρισουμε; Θετικό ή αρνητικό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Ξαναλέω ότι δεν έχει ρυθμίσεις 5G το Sony για Cosmote. Είναι γνωστοί τρελοί στη Sony με το πως ρυθμίζουν τα τηλέφωνα. Ελέγχουν τα πάντα στο modem ανά δίκτυο, δεν αφήνουν τίποτα που να μην πειράξουν.Πρώτον μου το κάνεις λόγο λιανα να το καταλάβω ? Δεύτερον αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν πρόκειται να πιάσω 5g στο μέλλον ? Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 λογικα θα μπορεσεις να ''πιασεις'' 5g οταν θα βγαλει η sony την απαραιτητη αναβαθμιση ή συμπεριλαβει την συσκευη σου η cosmote στις συμβατες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 @bujinkan Volte/vowifi έχεις κανονικά; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 @bujinkan Volte/vowifi έχεις κανονικά; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Με ρομ που δεν είναι branded cosmote? Στο ρωτώ αυτό γιατί στο xz1 μου έχω μόνο με την branded rom της cosmote. Πιθανόν βέβαια για να έχεις volte/vowifi κάποια στιγμή θα δώσει και το 5g ή στο μέλλον ίσως να γίνει όπως το 4g και να το έχουμε παντού.. θα δείξει.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts