mixtri Δημ. January 4, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2023 4 ώρες πριν, p_k said: Έλα για σεμινάριο! 😂😂😂 Μου παρέδωσες το πρώτο μάθημα δωρεάν εξ αποστάσεως από την πλατεία Αριστοτελους. 😂😂😂 1 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) Η 103141 από κοντά (σε καλύτερη ποιότητα από την προηγούμενη φορά)! Αν δεν κάνω λάθος διακρίνω 5 Ν78; 4 ψηλά και ένα στην μέση του ιστού (στην δεύτερη φωτό); Edited January 5, 2023 by waeo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Στην 2η φωτό μάλλον κάτι άλλο είναι. Το έχω δει και στην κεραία της Κέρκυρας αλλά και της Ξάνθης Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) 3 minutes ago, georgeavl3 said: Στην 2η φωτό μάλλον κάτι άλλο είναι. Το έχω δει και στην κεραία της Κέρκυρας αλλά και της Ξάνθης Poco X3 Pro via Tapatalk Τι εννοείς στο κάτι άλλο; Έχουν και μικρο κυματικά που δίνουν backbone για άλλα σημεία. Edited January 5, 2023 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Just now, cmvr said: Τι εννοείς στο κάτι άλλο; Έχουν και μικρο κυματικά που δίνουν backbone για άλλα σημεία. Σε σχέση με τα άλλα μικροκυματικα φαίνεται πιο κοντά σε αυτά που έχουν Ν78 για αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Το τετραγωνάκι που κύκλωσα. 4 sectors φαίνεται να έχει η κεραία.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Just now, georgeavl3 said: Το τετραγωνάκι που κύκλωσα. 4 sectors φαίνεται να έχει η κεραία. Poco X3 Pro via Tapatalk Αυτό εννοώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 10 minutes ago, georgeavl3 said: Το τετραγωνάκι που κύκλωσα. 4 sectors φαίνεται να έχει η κεραία. Poco X3 Pro via Tapatalk Και 4 να έχει εκεί το τι είναι περίεργο δεν κατάλαβα. Να έχουν και άλλο sector. Κλασική κεραία τούμπανο είναι της cosmote δεν βλέπω κάτι περίεργο. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 2 minutes ago, cmvr said: Και 4 να έχει εκεί το τι είναι περίεργο δεν κατάλαβα. Να έχουν και άλλο sector. Κλασική κεραία τούμπανο είναι της cosmote δεν βλέπω κάτι περίεργο. Έτσι για να φύγει η απορία είναι 4 ή 5; 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Δεν είναι κάτι περίεργο, απλώς δεν ξέρουμε τι είναι αυτό και θέλουμε να μάθουμε Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) 11 minutes ago, waeo said: Έτσι για να φύγει η απορία είναι 4 ή 5; 😂😂 Εγώ σου βάζω 6 και για το πίσω που δεν βλέπεις για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 10 minutes ago, georgeavl3 said: Δεν είναι κάτι περίεργο, απλώς δεν ξέρουμε τι είναι αυτό και θέλουμε να μάθουμε Poco X3 Pro via Tapatalk Η περιέργεια έφαγε τη γάτα καθίστε στα αυγά σας μην έχει γίνει καμία κουτσουκελα και οι ψεκασμένοι κατεβάσουν τον σταθμό 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Α και σταματήστε να δείχνετε τους σταθμούς γιατί μαθαίνει ο Ερντογάν που είναι και θα ρίξει κανένα από τους ανύπαρκτους tyfun σαν τις αναβαθμίσεις που διαφημίζει κάποιο άλλο δίκτυο 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited January 5, 2023 by cmvr 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 15 minutes ago, cmvr said: Εγώ σου βάζω 6 και για το πίσω που δεν βλέπεις για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Η περιέργεια έφαγε τη γάτα καθίστε στα αυγά σας μην έχει γίνει καμία κουτσουκελα και οι ψεκασμένοι κατεβάσουν τον σταθμό 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Α και σταματήστε να δείχνετε τους σταθμούς γιατί μαθαίνει ο Ερντογάν που είναι και θα ρίξει κανένα από τους ανύπαρκτους tyfun σαν τις αναβαθμίσεις που διαφημίζει κάποιο άλλο δίκτυο 🤣🤣🤣🤣🤣 Tayfun μας έρχεται. Φήμες λένε ότι θα τον καβαλήσει ο Ερντο και θα έρθει 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 1 minute ago, Gv2008 said: Tayfun μας έρχεται. Φήμες λένε ότι θα τον καβαλήσει ο Ερντο και θα έρθει Θα μου βάλουν πιπέρι αν συνεχίσω τον συνειρμό από την πάσα που μου δίνεις για το που θα τον βάλει τον tayfun ο φίλος μας ο Ερντογάν 🤣🤣🤣🤣🤣 Εντομεταξύ νομίζει ότι μας τρομάζει με τις γελοιότητες που λέει 🤣🤣🤣🤣🤣 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Αυτό που κυκλώσατε είναι κάποια από τα AIR RRU’s για το LTE / n28. Τα massive είναι αυτά που κοιταν ψηλα πάνω απξ τα πάνελ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 57 minutes ago, georgeavl3 said: Στην 2η φωτό μάλλον κάτι άλλο είναι. Το έχω δει και στην κεραία της Κέρκυρας αλλά και της Ξάνθης Poco X3 Pro via Tapatalk Φαίνεται να είναι εξωτερική baseband. Δεν φαίνεται ακριβώς τι είναι. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 1 minute ago, georgebad said: Αυτό που κυκλώσατε είναι κάποια από τα AIR RRU’s για το LTE / n28. Τα massive είναι αυτά που κοιταν ψηλα πάνω απξ τα πάνελ Νομίζω ότι κανείς λάθος για τα Air RRUs αλλά αδιάφορο αυτός ο σταθμός βάζει φωτιές έτσι και αλλιώς 😀 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) (Διαγραφή ανοησίας που είπα😂) Edited January 5, 2023 by waeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 1 minute ago, mixtri said: Φαίνεται να είναι εξωτερική baseband. Δεν φαίνεται ακριβώς τι είναι. Μαζί σου 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Oh well yeah έχετε δίκιο 🥹 . Βιαστικός 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 (edited) Μακρινή N78. Το παραξενο είναι ότι πιάνω από την κεραία του σπιτιού μου που πάντα είχε μόνο N1. Στο σπίτι όμως ακόμα και στο μπαλκόνι μόνο N1 έχει όμως με λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες. Φτάσαμε επιτέλους στα 100 Έξω από τον Κωτσόβολο στην Τσαμαδού, Πειραιά με N78 Έξω από τη Neslresso στη Βασ. Γεωργίου με N28 Edited January 5, 2023 by Gv2008 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 H N28 φαίνεται πολύ τούμπανο. Παίζει να βγάζει 256qam για πλάκα! Πάμε 🙂 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 2 minutes ago, mixtri said: H N28 φαίνεται πολύ τούμπανο. Παίζει να βγάζει 256qam για πλάκα! Πάμε 🙂 Είδα και 30άρια αλλά μια χαρά είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 Στο χωριό μου Μαραθούσα Χαλκιδικής από την νέα 101091 https://www.speedtest.net/my-result/a/8962931581 πρώτη φορά αυτή καλύπτει εδώ μετά την αναβάθμιση, μέσα στο σπίτι με ελάχιστο σήμα βγάζω αυτό το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό! Είναι μεγάλη απόσταση αν δείτε στον χάρτη. Το κακό είναι ότι κάνει συνέχεια εναλλαγές από νέο σε παλιό δίκτυο. Κυρίως παίζει με τις 1106 + 3795 με καλό σήμα αλλά μέτριες ταχύτητες. https://www.speedtest.net/my-result/a/8962940236Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 23 minutes ago, VasilisSam said: Στο χωριό μου Μαραθούσα Χαλκιδικής από την νέα 101091 https://www.speedtest.net/my-result/a/8962931581 πρώτη φορά αυτή καλύπτει εδώ μετά την αναβάθμιση, μέσα στο σπίτι με ελάχιστο σήμα βγάζω αυτό το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό! Είναι μεγάλη απόσταση αν δείτε στον χάρτη. Το κακό είναι ότι κάνει συνέχεια εναλλαγές από νέο σε παλιό δίκτυο. Κυρίως παίζει με τις 1106 + 3795 με καλό σήμα αλλά μέτριες ταχύτητες. https://www.speedtest.net/my-result/a/8962940236 Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι μέχρι να τις αναβαθμίσουν και αυτές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2023 1 ώρα πριν, VasilisSam said: Στο χωριό μου Μαραθούσα Χαλκιδικής από την νέα 101091 https://www.speedtest.net/my-result/a/8962931581 πρώτη φορά αυτή καλύπτει εδώ μετά την αναβάθμιση, μέσα στο σπίτι με ελάχιστο σήμα βγάζω αυτό το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό! Είναι μεγάλη απόσταση αν δείτε στον χάρτη. Το κακό είναι ότι κάνει συνέχεια εναλλαγές από νέο σε παλιό δίκτυο. Κυρίως παίζει με τις 1106 + 3795 με καλό σήμα αλλά μέτριες ταχύτητες. https://www.speedtest.net/my-result/a/8962940236 Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ πιθανόν εκεί επειδή είναι όρια νόμου Χαλκιδικής με Θεσσαλονίκη να πιάνει από Νέα Απολλωνια ή Ζαγκλιβέρι. Το νέο δίκτυο πετάει,καμία σχέση με το παλιό. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts