elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Ολική ανακαίνιση στη 104474 (Πεδινή). Δε περίμενα να αναβαθμίζουν τέτοιες μέρες. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 ώρες πριν, elkons said: Ολική ανακαίνιση στη 104474 (Πεδινή). Δε περίμενα να αναβαθμίζουν τέτοιες μέρες. Μακάρι να κάνουν και αλλά πιο πολλά τέτοια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 9/4/2026 at 7:59 ΜΜ, georgemv said: διευκρίνησες ότι το θες για iPhone; Γενικά για SA θα είσαι ΟΚ, τα iPhone θα κλείσουν πάλι το SA με αυτά τα σιμάκια. Κράτα μας ενήμερους, να δούμε αν η εξυπηρέτηση για μια φορά ήξερε τι έλεγε 🤣 Τελικά μου έστειλαν πάλι τις ίδιες αυτές που είναι μεσα στον φάκελο, απλά ήταν πιο καινούργια παρτίδα απ' αυτές που είχα.. 3 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Παιδιά έχω φύγει απο vf τον Σεπτέμβρη επειδή πήρα απο την κοσμοτε στο 20ευρω το unlimited αλλά έχω θέμα με το σήμα γενικότερα σε κλειστούς χώρους. Σπίτι μηδέν σήμα η μια γραμμή επικοινωνία παντα σχεδον καθε κληση θα μου πεσει μια φορα.Γενικοτερα η κατασταση ειναι τραγικη να εισαι και στο γραφειο και στο σπιτι παντα με μια γραμμη σημα και να βλεπεις σημα μονο αν εισαι σε κεντρικη πλατεια της πολης. Ενταξει θελω να γυρισω στην κοκκινη και ας μην εχει τριψήφια στο ιντερνετ.Τουλαχιστον οι κλησεις ηταν εξαιρετικες ακομα και σε υπογεια πραγμα σημαντικο για την δουλεια μου.Εχω κάνει 3 φορες παραπονα τηλεφωνικα και θελω να σπασω το συμβολαιο και να φυγω ακομα και με αυτην την καλη τιμη που εχω. Δεν ξερω αν θελουν να μου ριξουν κανα πεναλτυ εγω ειμαι διαθετιμενος να τους δειξω και τα χαλια του σηματος στο σπιτι και ταυτοχρονα το φουλ σημα που εχει η vodafone στην αλλη συσκευη με screenshot και ωρα και ημερομηνια για να μην μας πιανουν και μακακες στο τελος. Υπαρχει περιπτωση να φυγω χωρις πεναλτι? 10 minutes ago, zerokill said: Παιδιά έχω φύγει απο vf τον Σεπτέμβρη επειδή πήρα απο την κοσμοτε στο 20ευρω το unlimited αλλά έχω θέμα με το σήμα γενικότερα σε κλειστούς χώρους. Σπίτι μηδέν σήμα η μια γραμμή επικοινωνία παντα σχεδον καθε κληση θα μου πεσει μια φορα.Γενικοτερα η κατασταση ειναι τραγικη να εισαι και στο γραφειο και στο σπιτι παντα με μια γραμμη σημα και να βλεπεις σημα μονο αν εισαι σε κεντρικη πλατεια της πολης. Εντάξει θελω να γυρισω στην κοκκινη και ας μην εχει τριψήφια στο ιντερνετ.Τουλαχιστον οι κλησεις ηταν εξαιρετικες ακομα και σε υπόγεια πράγμα σημαντικό για την δουλειά μου.Εχω κάνει 3 φόρες παράπονα τηλεφωνικά και θελω να σπασω το συμβολαιο και να φυγω ακόμα και με αυτην την καλή τιμη που εχω. Δεν ξερω αν θελουν να μου ριξουν κανα πεναλτυ εγω ειμαι διαθετιμενος να τους δειξω και τα χαλια του σηματος στο σπιτι και ταυτοχρονα το φουλ σημα που εχει η vodafone στην άλλη συσκευη με screenshot και ώρα και ημερομηνία για να μην μας πιάνουν και μακακες στο τελος. (Δεν ξερω γιατί εχω και dropcall στο σπίτι ακόμα και με wificall) κάνω restart το ρουτερ κάθε βδομάδα συστηματικά... και με το σταθερο δεν έχω κανένα θέμα γενικότερα. Υπάρχει περίπτωση να φύγω χωρίς πέναλτι? 4 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Εάν είσαι από Σεπτέμβρη, τότε το τέλος πρόωρης διακοπής είναι υπολογίσιμο. Για να μην το αξιώσουν, πρέπει να δηλώσεις το πρόβλημα που έχεις με το σήμα (διατηρώντας αριθμό αναφοράς σε περίπτωση που τον χρειαστείς). Κανονικά θα πρέπει να σου ζητήσουν μετρήσεις που το τεκμηριώνουν, και μετά θα σε αφήσουν να φύγεις αζημίως. Δεν είναι ασυνήθιστο να σκαλώνει η διαδικασία, γι' αυτό πάρε τον αριθμό αναφοράς και σε περίπτωση που σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει κάτι, απευθύνσου σε Συνήγορο Καταναλωτή και ΕΕΤΤ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1 ώρα πριν, zerokill said: Παιδιά έχω φύγει απο vf τον Σεπτέμβρη επειδή πήρα απο την κοσμοτε στο 20ευρω το unlimited αλλά έχω θέμα με το σήμα γενικότερα σε κλειστούς χώρους. Σπίτι μηδέν σήμα η μια γραμμή επικοινωνία παντα σχεδον καθε κληση θα μου πεσει μια φορα.Γενικοτερα η κατασταση ειναι τραγικη να εισαι και στο γραφειο και στο σπιτι παντα με μια γραμμη σημα και να βλεπεις σημα μονο αν εισαι σε κεντρικη πλατεια της πολης. Ενταξει θελω να γυρισω στην κοκκινη και ας μην εχει τριψήφια στο ιντερνετ.Τουλαχιστον οι κλησεις ηταν εξαιρετικες ακομα και σε υπογεια πραγμα σημαντικο για την δουλεια μου.Εχω κάνει 3 φορες παραπονα τηλεφωνικα και θελω να σπασω το συμβολαιο και να φυγω ακομα και με αυτην την καλη τιμη που εχω. Δεν ξερω αν θελουν να μου ριξουν κανα πεναλτυ εγω ειμαι διαθετιμενος να τους δειξω και τα χαλια του σηματος στο σπιτι και ταυτοχρονα το φουλ σημα που εχει η vodafone στην αλλη συσκευη με screenshot και ωρα και ημερομηνια για να μην μας πιανουν και μακακες στο τελος. Υπαρχει περιπτωση να φυγω χωρις πεναλτι? Πες τους ότι θα πας από εκεί με τον "αγρότη"... 1 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) κάτω όλα τα 2,4,5G στην περιοχή Τρουμπέτα Κέρκυρα ... με 2G E από 7 χιλ απόσταση, μόλις πήρα τηλ & δεν ήξεραν τίποτα, το ανέφεραν βλάβη & θα το κοιτάξουν εν το μεταξύ το netmonster δείχνει ότι σε κάποια στιγμή κλείδωσε σε κάποιο 2G voda CID 40619, LAC 2906, band name 900 Edited 16 Απριλίου by babis3g 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 minute ago, babis3g said: κάτω όλα τα 2,4,5G στην περιοχή Τρουμπέτα Κέρκυρα ... με 2G E από 7 χιλ απόσταση, μόλις πήρα τηλ & δεν ήξεραν τίποτα, το ανέφεραν βλάβη & θα το κοιτάξουν Λογικά θα βγήκε εκτός η Τρουμπέττας TOP. Μάλλον δε θα χει ρεύμα ή κάνουν εργασίες (αν και έχει αναβαθμιστεί). 10 minutes ago, babis3g said: εν το μεταξύ το netmonster δείχνει ότι σε κάποια στιγμή κλείδωσε σε κάποιο 2G voda Χάθηκε το σήμα της Cosmote, μπήκε Vodafone για κλήσεις έκτακτης ανάγκης (112) 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) εν τω μεταξύ πήγα επάνω στο χωριό (Δουκάδες) γιά κάτι θελήματα & βλέπω επίσης το GARDELADES TOP είναι κάτω & αυτό...δηλαδή οι 2 κεραίες πού καλύπτουν το χωριό είναι κάτω ... μόνο από Γιαννάδες ΤΟΠ πιάνουμε ... διακοπή ρεύματος στην περιοχή δεν υπάρχει ... ⚠️ σαν σαμποτάζ κάτω 2 διαφορετικές περιοχές ταυτόχρονα πριν λίγο κλείδωσε & nova 2G E .. CID 155, BSIC 39, ARFCN 17, LAC 30400 ➡️ Ομως το περίργο κάποια κεραία κλείδωσε στα 22 χιλ (το χωριό είναι ψηλά) με ταχύτητα φωτός 🧐 έχει γούστο να είναι κάπου από τα παράλια Ηπείρου ίσως κάπου κοντά στα σύνορα Αλβανίας & εκεί στα 22 χιλ είναι η απόσταση από εκεί που ήμουν το ΤΑ στο netmonster το έχω στα 144 με cosmote Edited 16 Απριλίου by babis3g 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Ξανά πίσω στην Cosmote μετά από ένα δίμηνο διάλειμμα στην Nova. Μερικές μετρήσεις στην Θεσσαλονίκη κυρίως γειτονικά. Οι πρώτη από Βασιλίσσης Όλγας και Μπότσαρη https://www.speedtest.net/result/i/7038969432 Μετά λίγο πιο πέρα Βασιλίσσης Όλγας με Συνδίκα https://www.speedtest.net/result/i/7038976698 Και σημερινη Δελφών με Μαρτίου σε σχέση με το παρελθόν που δεν μπορούσες να ακούσεις ούτε ραδιόφωνο του έχει υπάρξει βελτίωση https://www.speedtest.net/result/i/7040263388 https://www.speedtest.net/result/i/7040262731 Επίσης μέσα στο διαμέρισμα περιοχή Ανάληψη υστερεί αρκετά με μια γραμμή σήμα και μόλις βγεις στο μπαλκόνι φουλ ταχύτητα. https://www.speedtest.net/result/i/7040512627 Δεν ξέρω γιατί παίζει έτσι η Cosmote. Με την Nova υπήρχε φουλ σήμα και εσωτερικά αλλά ίσως οφείλεται ότι ειμαι κοντά στην κεραία που έχει σε κτήριο. Edited 16 Απριλίου by AlexM2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, babis3g said: εν τω μεταξύ πήγα επάνω στο χωριό (Δουκάδες) γιά κάτι θελήματα & βλέπω επίσης το GARDELADES TOP είναι κάτω & αυτό...δηλαδή οι 2 κεραίες πού καλύπτουν το χωριό είναι κάτω ... μόνο από Γιαννάδες ΤΟΠ πιάνουμε ... διακοπή ρεύματος στην περιοχή δεν υπάρχει ... ⚠️ σαν σαμποτάζ κάτω 2 διαφορετικές περιοχές ταυτόχρονα πριν λίγο κλείδωσε & nova 2G E .. CID 155, BSIC 39, ARFCN 17, LAC 30400 ➡️ Ομως το περίργο κάποια κεραία κλείδωσε στα 22 χιλ (το χωριό είναι ψηλά) με ταχύτητα φωτός 🧐 έχει γούστο να είναι κάπου από τα παράλια Ηπείρου ίσως κάπου κοντά στα σύνορα Αλβανίας & εκεί στα 22 χιλ είναι η απόσταση από εκεί που ήμουν το ΤΑ στο netmonster το έχω στα 144 με cosmote Οπότε 2 κεραίες έχουν βγει off. Περίεργο.. 3 ώρες πριν, babis3g said: ⚠️ ➡️ Ομως το περίργο κάποια κεραία κλείδωσε στα 22 χιλ (το χωριό είναι ψηλά) με ταχύτητα φωτός 🧐 έχει γούστο να είναι κάπου από τα παράλια Ηπείρου ίσως κάπου κοντά στα σύνορα Αλβανίας & εκεί στα 22 χιλ είναι η απόσταση από εκεί που ήμουν Από Δαφνάτα έρχεται. Αποτι καταλαβαίνω, οι κεραίες σε Τρουμπέττα και Γαρδελάδες είναι τελείως κλειστές; @babis3g 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 22 ώρες πριν, minast said: Εάν είσαι από Σεπτέμβρη, τότε το τέλος πρόωρης διακοπής είναι υπολογίσιμο. Για να μην το αξιώσουν, πρέπει να δηλώσεις το πρόβλημα που έχεις με το σήμα (διατηρώντας αριθμό αναφοράς σε περίπτωση που τον χρειαστείς). Κανονικά θα πρέπει να σου ζητήσουν μετρήσεις που το τεκμηριώνουν, και μετά θα σε αφήσουν να φύγεις αζημίως. Δεν είναι ασυνήθιστο να σκαλώνει η διαδικασία, γι' αυτό πάρε τον αριθμό αναφοράς και σε περίπτωση που σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν έχει γίνει κάτι, απευθύνσου σε Συνήγορο Καταναλωτή και ΕΕΤΤ. Προφανώς και δεν έχω κανέναν λόγο άλλο γιατί η τιμή είναι μια χαρά αλλά ακόμα και με το wifi call ύπαρχει θέμα στο σπίτι,όπως και σε κάθε εσωτερικό χώρο. Χαμένες κλήσεις, καλώ δεν χτυπάει ενώ απαντάνε δεν ακούω και "αδυναμία κλήσης η η αποτυχία κλήσης" Αυτά με την κόκκινη τουλάχιστον δεν τα είχα δει ποτέ! Επειδή απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν βλέπω να βγάζω άκρη υπάρχει κάποιο μειλ που μπορεί να γίνει αυτό ωστε να υπάρχει και γραπτά η όλη συζήτηση? Και τι μετρήσεις να τους στείλω το θέμα δεν είναι οι ταχύτητες αν θελουν να δουν το σημα εκτός και εντός σπιτιού πολύ ευχαρίστως να τους στείλω οτι θέλουν αλλά δεν θα πρέπει να είναι γραπτά όλα αυτά? 22 ώρες πριν, memoriesradio said: Πες τους ότι θα πας από εκεί με τον "αγρότη"... Ούτε να ασχοληθώ δεν αξίζει. Πραγματικά κρίμα να βλέπω το κινητό μου με φουλ σήμα μόνο σε 2 κεντρικά σημεία της πόλης. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 16 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 15/4/2026 at 8:31 ΜΜ, zerokill said: Παιδιά έχω φύγει απο vf τον Σεπτέμβρη επειδή πήρα απο την κοσμοτε στο 20ευρω το unlimited αλλά έχω θέμα με το σήμα γενικότερα σε κλειστούς χώρους. Σπίτι μηδέν σήμα η μια γραμμή επικοινωνία παντα σχεδον καθε κληση θα μου πεσει μια φορα.Γενικοτερα η κατασταση ειναι τραγικη να εισαι και στο γραφειο και στο σπιτι παντα με μια γραμμη σημα και να βλεπεις σημα μονο αν εισαι σε κεντρικη πλατεια της πολης. Ενταξει θελω να γυρισω στην κοκκινη και ας μην εχει τριψήφια στο ιντερνετ.Τουλαχιστον οι κλησεις ηταν εξαιρετικες ακομα και σε υπογεια πραγμα σημαντικο για την δουλεια μου.Εχω κάνει 3 φορες παραπονα τηλεφωνικα και θελω να σπασω το συμβολαιο και να φυγω ακομα και με αυτην την καλη τιμη που εχω. Δεν ξερω αν θελουν να μου ριξουν κανα πεναλτυ εγω ειμαι διαθετιμενος να τους δειξω και τα χαλια του σηματος στο σπιτι και ταυτοχρονα το φουλ σημα που εχει η vodafone στην αλλη συσκευη με screenshot και ωρα και ημερομηνια για να μην μας πιανουν και μακακες στο τελος. Υπαρχει περιπτωση να φυγω χωρις πεναλτι? Το κακό ξέρεις ποιο είναι? Ότι αν θέλουν αύριο φουλάρουν και στα υπόγεια. Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 5 minutes ago, mixtri said: Το κακό ξέρεις ποιο είναι? Ότι αν θέλουν αύριο φουλάρουν και στα υπόγεια. Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω. Μιχάλη αυτό στο κέντρο των Χανίων. Αν αυτό θέλουν να μετρήσουν πολύ ευχαρίστως να έρθουν και οι ίδιοι το χάλι τους. Ευχαρίστως να τους πώ τα 20.80 ευρώ τον μήνα ότι είναι και πάρα πολλά για τις υπηρεσίες τους. Edited 16 Απριλίου by zerokill 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 3 minutes ago, mixtri said: Το κακό ξέρεις ποιο είναι? Ότι αν θέλουν αύριο φουλάρουν και στα υπόγεια. Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω. Ε λοιπόν, αφού μπορούν γιατί δε το κάνουν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Μια φοβερή μέτρηση με Ν78 από Λιγκιάδες μέσα στο σπίτι. Αυτά τα 1,4 Mhz τι είναι καινούρια μπάντα ή bug του Netmonster;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 16 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 9 minutes ago, katsiletra said: Μια φοβερή μέτρηση με Ν78 από Λιγκιάδες μέσα στο σπίτι. Αυτά τα 1,4 Mhz τι είναι καινούρια μπάντα ή bug του Netmonster;; -124dBm δεν είναι απλά cell edge. 30 minutes ago, elkons said: Ε λοιπόν, αφού μπορούν γιατί δε το κάνουν; Για λόγους που δε μπορούμε να συζητήσουμε δημόσια. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 21 minutes ago, katsiletra said: Μια φοβερή μέτρηση με Ν78 από Λιγκιάδες μέσα στο σπίτι. Αυτά τα 1,4 Mhz τι είναι καινούρια μπάντα ή bug του Netmonster;; Bug του RIL που απλα το διαβάζει το NetMonster. 17 minutes ago, georgemv said: Bug του RIL που απλα το διαβάζει το NetMonster. για την ιστορία, τα 1.4MHz είναι το ελάχιστο πλάτος καναλιού που επιτρέπουν οι προδιαγραφές του LTE. Στην πράξη δεν ξέρω κανένα δίκτυο που να έχει κάνει deploy 1.4MHz κανάλι. Όταν το σήμα είναι τόσο αδύνατο που δεν έχει καταφέρει ακόμα το modem να αποκωδικοποιήσει από τη broadcast πληροφορία το πλάτος του καναλιού, δεν έχει ενημερώσει το RIL τη μεταβλητή, και η default τιμή είναι το μικρότερο δυνατό. Βουαλά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 16 ώρες πριν, elkons said: Οπότε 2 κεραίες έχουν βγει off. Περίεργο.. Από Δαφνάτα έρχεται. Αποτι καταλαβαίνω, οι κεραίες σε Τρουμπέττα και Γαρδελάδες είναι τελείως κλειστές; @babis3g Ναι & οι 2 κλειστές, αλλά εφτιαξαν μετά από 3-4 ώρες .... Δαφνάτα λοιπόν, ευχαριστώ γιά την πληροφορία γιατί εδώ υπάρχουν πολλές νέες κεραίες & δεν είναι περασμένες στο netmonster 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 11 ώρες πριν, mixtri said: -124dBm δεν είναι απλά cell edge. Για λόγους που δε μπορούμε να συζητήσουμε δημόσια. 2 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 7 ώρες πριν, zerokill said: Χμμ αυτό είναι από WiFi calling? 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 1 hour ago, mixtri said: Χμμ αυτό είναι από WiFi calling? ω ναι. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 8 minutes ago, zerokill said: ω ναι. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα οι κλήσεις φωνής με WiFi Calling, σε όποιο δίκτυο (Ελληνικό) WiFi και να είσαι συνδεδεμένος. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Πως γινεται με wifi calling να υπαρχει προβλημα στις κλησεις?Εγω οσες φορες το χρησιμοποιω οταν πηγαινω σε συγγενικο μου προσωπο οπου η cosmote εκει ειναι ανυπαρκτη στο σημα δεν εχω κανενα προβλημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 2 minutes ago, rob21 said: Πως γινεται με wifi calling να υπαρχει προβλημα στις κλησεις?Εγω οσες φορες το χρησιμοποιω οταν πηγαινω σε συγγενικο μου προσωπο οπου η cosmote εκει ειναι ανυπαρκτη στο σημα δεν εχω κανενα προβλημα. Εγώ πάντως έχω απενεργοποιήσει το WiFi Calling και έχω αφήσει μόνο VoLTE, γιατί πολλές φορές είχα αποτυχίες κλήσης. Μόλις πήγαινα να καλέσω, έκανε εναλλαγή από VoLTE σε VoWiFi (και το αντίστροφο), δεν προλάβαινε να ολοκληρωθεί η μετάβαση και τερμάτιζε η κλήση. Άλλες φορές συνέχιζε μέσω GPRS. Επίσης, όταν μιλούσα μέσω Wi-Fi Calling, είχε την τάση να γυρίζει από VoWiFi σε VoLTE και να πέφτει η κλήση. Τώρα έχω κλειστό το 2G και το Wi-Fi Calling, οπότε μένει σταθερά σε VoLTE όσο υπάρχει 4G/5G NSA. Αν θέλω εξοικονόμηση μπαταρίας και το σήμα είναι κακό, βάζω λειτουργία πτήσης και ανοίγω μόνο Wi-Fi Calling. Έτσι δεν μπορεί να κάνει εναλλαγή με το δίκτυο κινητής και δουλεύει μια χαρά. Εγώ με Samsung είμαι, αλλά @zerokill για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον διακόπτη κλήσεις WiFi .. από περιέργεια αν συνεχίσει το θέμα και χωρίς WiFi Calling. Δεν είσαι και στα -135dBm να δυσκολεύεται να περάσει κλήση.. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts