aektzhs 1 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 5 ώρες πριν, MIKU said: Κόπηκε το ρεύμα. Από 500 πήγαμε 22 Mbps. Το διάβασα πως είχατε διακοπή ρεύματος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 6 ώρες πριν, MIKU said: Κόπηκε το ρεύμα. Από 500 πήγαμε 22 Mbps. Θα έκλεισε η κεραία γιατί έχεις 0 γραμμές. Περιοχή; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!!! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, elkons said: Θα έκλεισε η κεραία γιατί έχεις 0 γραμμές. Περιοχή; Μελίσσια. Σέρνονταν το σύμπαν 2 ώρες. 5 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Στενή Δίρφυος Προς το Δάσος της Στενής 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) Θεσσαλονίκη πριν από λίγο, μέσα στην πόλη, περιοχή Ανάληψη. Edited 1 Ιανουαρίου by Frpix 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Κατά λάθος έσβησα το Netmonster, να φανταστώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανακτηθούν οι κεραίες που είχα στον χάρτη και γενικά ότι είχε βρει; Χάθηκαν όλα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου On 31/12/2025 at 9:04 ΜΜ, HORGRAP said: Στην Ελλάδα η Telekom παλεύει ακόμη για βασικό Optimization στο Non Stand Alone 5G με μια μόνο DSS ενω κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ DSS frequencies για να επιβιώσει το Uplink στο 5G Stand Alone με τις " ξεχειλωμενες " EN DC n78 που πρέπει να φορτωθούν και με NR DC ! Να δούμε πως θα σηκώσουν τοσα γειτονικά Cells με ,EN DC και NR DC σύντομα χωρίς Blackout όπως μέχρι πριν μήνες με τα Handovers που πάγωναν τα sessions των συνδρομητών μέχρι να αλλάξουν σε τρίτο Cell. Στην Αυστραλία ( Sydney) έχουν ανοίξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ . NR DC . EN DC MMWave και κάνουμε Πρωτοχρονιά με συγγενείς και φίλους απο εδω και εκει ταυτόχρονα 😉 Καλή Χρονιά 2026 σε όλους τους ενθουσιώδεις Network Gurus 😉 Δείτε πως παίζουν εδω : Χρόνια πολλά το θέμα με το dss είναι και μεγάλο -30% σε συνδρομητές ανά παντα σε καμία μεγαλόπολη της Ευρώπης και Ασία την κάνει άχρηστο το dss 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, elkons said: Κατά λάθος έσβησα το Netmonster, να φανταστώ δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανακτηθούν οι κεραίες που είχα στον χάρτη και γενικά ότι είχε βρει; Χάθηκαν όλα. έγινες moderaror συντονιστής στο Netmonster ? αν είναι κάποια στιγμή να ξανά κάνω καμία βόλτα να περαστουν οι καινουριες κεραίες έχω δει & σε 4/5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 6 minutes ago, babis3g said: έγινες moderaror συντονιστής στο Netmonster ? αν είναι κάποια στιγμή να ξανά κάνω καμία βόλτα να περαστουν οι καινουριες κεραίες έχω δει & σε 4/5G Όχι, την εφαρμογή από το κινητό μου εννοώ κατά λάθος διέγραψα και χάθηκε ότι είχα καταγράψει στον χάρτη. Αν ήμουν mod θα τα είχα όλα, δεν θα έκανα την ερώτηση εδώ. Η database έχει να ανανεωθεί από τον Φεβρουάριο του 2025. Πάνε οι καλές εποχές που είχαμε update κάθε Κυριακή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) οταν είχα miui είχα κάνει export και είχε αποθηκεύσει σε φάκελο μέσα στο κινητό ότι κεραίες είχε βρει...με το hyper δεν είχα κάνει back up & έκανα format την sd card πού είχα τα export ... θέλω να πω αν είχες κάνει export μήπως υπάρχουν Edited 2 Ιανουαρίου by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 1 minute ago, babis3g said: οταν είχα miui είχα κάνει export και είχε αποθηκεύσει σε φάκελο μέσα στο κινητό ότι κεραίες είχε βρει...με το hyper δεν είχα κάνει back up & έκανα format την sd card πού είχα τα export ... θέλω να πω αν είχες κάνει export μήπως υπάρχουν Έκανα από άλλη συσκευή, μερικές αποθηκευτηκαν αλλά μόλις ανανέωσα τη βάση πάλι χάθηκαν. Στον χάρτη προφανώς και δεν έμεινε τίποτα. Κρίμα.. μόνο Κέρκυρα, Κρήτη, Ζάκυνθο και Αλεξανδρούπολη έλειπαν από τον χάρτη:( 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, elkons said: Έκανα από άλλη συσκευή, μερικές αποθηκευτηκαν αλλά μόλις ανανέωσα τη βάση πάλι χάθηκαν. Στον χάρτη προφανώς και δεν έμεινε τίποτα. Κρίμα.. μόνο Κέρκυρα, Κρήτη, Ζάκυνθο και Αλεξανδρούπολη έλειπαν από τον χάρτη:( Για να καταλάβω, διέγραψες εσύ την εφαρμογή από το κινητό σου και ταυτόχρονα διαγράφηκαν ότι εισαγωγές είχε κάνει εσύ και από τον κεντρικό server; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) 6 minutes ago, opmgls said: Για να καταλάβω, διέγραψες εσύ την εφαρμογή από το κινητό σου και ταυτόχρονα διαγράφηκαν ότι εισαγωγές είχε κάνει εσύ και από τον κεντρικό server; Λοιπόν όταν αφήνεις ανοιχτό Netmonster κρατάει κεραίες στον χάρτη στις οποίες είχες συνδεθεί. Ε λοιπόν χάθηκε όλο το ιστορικό. Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτηθεί δεν νομίζω πως έχει νόημα να ασχοληθώ περαιτέρω με το συγκεκριμένο θέμα. Edited 2 Ιανουαρίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Σήμερα στα φαναράκια στο Βόλο που πήγε ο αδερφός μου με cosmote μου λέει ότι δεν περνούσε τίποτα από δεδομένα. Είναι βέβαια με 4g συσκευή (Redmi Note 11S). 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 4 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, marios239 said: Σήμερα στα φαναράκια στο Βόλο που πήγε ο αδερφός μου με cosmote μου λέει ότι δεν περνούσε τίποτα από δεδομένα. Είναι βέβαια με 4g συσκευή (Redmi Note 11S). Ε ναι, λογικό. Βέβαια στο λιμάνι θα έπρεπε να είχε καλύτερη χωρητικότητα αλλά αυτό συμβαίνει στο 5g 🙂 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 6 minutes ago, mixtri said: Ε ναι, λογικό. Βέβαια στο λιμάνι θα έπρεπε να είχε καλύτερη χωρητικότητα αλλά αυτό συμβαίνει στο 5g 🙂 Λιμάνι τα χει κάνει αχταρμά πιάνει πιταρισμένη Ν78 από Σωρό και κάνει endc με VOLOS-SEASIDE και VOLOS-GALAXY. Καλύτερα πάει με Ν1 τουλάχιστον όπως το είδα το καλοκαίρι. Χρωστάει πάρα πολλές κεραίες για Ν78 μόνο άδειες υπάρχουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 5 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, elkons said: Λιμάνι τα χει κάνει αχταρμά πιάνει πιταρισμένη Ν78 από Σωρό και κάνει endc με VOLOS-SEASIDE και VOLOS-GALAXY. Καλύτερα πάει με Ν1 τουλάχιστον όπως το είδα το καλοκαίρι. Χρωστάει πάρα πολλές κεραίες για Ν78 μόνο άδειες υπάρχουν. Δεν είχα δει πιταρισμενη Ν78 (100+30) από Σωρό. Ήταν άνετη το καλοκαίρι με αρκετό κόσμο. Εντάξει, δεν έπιανε 1500mbps αλλά μέσο όρο 500 χτυπούσε άνετα. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 7 minutes ago, mixtri said: Δεν είχα δει πιταρισμενη Ν78 (100+30) από Σωρό. Ήταν άνετη το καλοκαίρι με αρκετό κόσμο. Εντάξει, δεν έπιανε 1500mbps αλλά μέσο όρο 500 χτυπούσε άνετα. Στην Άφησσο σίγουρα έβλεπα και εγώ 500αρα από Σωρό, παραλιακά. Στον Βόλο δεν έχω περάσει αυτές τις ταχύτητες από λιμάνι μέχρι πανεπιστήμιο. Πάντως είναι απαράδεκτοι, χρωστάνε Ν78 απο το 2021 (5 χρόνια). Βέβαια όχι μόνο στον Βόλο.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 5 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, elkons said: Στην Άφησσο σίγουρα έβλεπα και εγώ 500αρα από Σωρό, παραλιακά. Στον Βόλο δεν έχω περάσει αυτές τις ταχύτητες από λιμάνι μέχρι πανεπιστήμιο. Πάντως είναι απαράδεκτοι, χρωστάνε Ν78 απο το 2021 (5 χρόνια). Βέβαια όχι μόνο στον Βόλο.. Θα βάλουν θα βάλουν. Απλά όσο πιάνουν τα KPIs δε ζορίζονται 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 37 minutes ago, mixtri said: Θα βάλουν θα βάλουν. Απλά όσο πιάνουν τα KPIs δε ζορίζονται Πότε το 2030; Δε θα μιλήσω για Βόλο γιατί έχω να έρθω 4 μήνες. Ενώ εδώ είναι πίτα οι Ν78, αν βάλει Ν78 σε 2 κεραίες που περιμένουν από το 2021 θα είχε λύσει το πρόβλημα καθώς κοιτούν σε αυτές τις περιοχές. Τους έχω ενοχλήσει πολλές φορές και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Ακόμα και οι Victus έβαλαν. Και μετά ζητάνε GIGAMAX UNLIMITED 41€, όταν έρθει η ώρα θα τους πω όμορφα που να το βάλουν. Δεν είναι δυνατόν με EN-DC να βλέπεις 50Mbps και το SNR να φτάνει-10. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Στο Σωρό (στο βουνό είvαι?), γνωρίζετε ότι υπάρχει και άλλη στο κτίριο ΟΤΕ των Αλυκών. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Η αντικατάσταση eSIM σε φυσική SIM πόσο κοστίζει; Αφοτ γίνει η αντικατάσταση σε κατάστημα, θα πρέπει να κάνω εγώ κάποια άλλη κίνηση ή περιμένω να ενεργοποιηθεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, panos.k2 said: Η αντικατάσταση eSIM σε φυσική SIM πόσο κοστίζει; Αφοτ γίνει η αντικατάσταση σε κατάστημα, θα πρέπει να κάνω εγώ κάποια άλλη κίνηση ή περιμένω να ενεργοποιηθεί; 7,50€ η φυσική SIM κάρτα, 5€ η eSIM. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Καυτατζόγλειο στάδιο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts