VasilisSam Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 10 minutes ago, elkons said: Η καινούργια μόνο Β3 παίζει; Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει όντως, δεν με έβαλε σε άλλη ούτε με flight mode. Και στην 101001 αφού την είχαν αναβαθμίσει την είχαν πόσο καιρό μόνο με B3 ίσως κάτι ελέγχουν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 2 minutes ago, VasilisSam said: Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει όντως, δεν με έβαλε σε άλλη ούτε με flight mode. Και στην 101001 αφού την είχαν αναβαθμίσει την είχαν πόσο καιρό μόνο με B3 ίσως κάτι ελέγχουν. Απλά κοιτάνε αυτές οι δύο να μη "μπλέξουν τα μπούτια τους" στις εναλλαγές πιστεύω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 hour ago, elkons said: χμμ PCI 373 από κάτω, από που μπορεί να στέλνει Ν78; 39 minutes ago, johnny_htc said: Κάποια μακρινή ίσως. Ότι n78 φαίνεται είναι απ'τη 101001. PCI 373 και 357. 30 minutes ago, elkons said: Τη βονταφοναρα μη ρίξει και ντάξει Ακούστε εδώ ένα κουλό! Η google μου δουλεύει κανονικά μέσω δεδομένων vf και όχι μέσω cosmote! Τι ανατροπή πάλι αυτή; 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 (edited) 3 minutes ago, marios239 said: Ακούστε εδώ ένα κουλό! Η google μου δουλεύει κανονικά μέσω δεδομένων vf και όχι μέσω cosmote! Τι ανατροπή πάλι αυτή; Μια ζωή η Vodafone θα πληρώνει τις πτώσεις της Google;; 😂😂 Edited October 11, 2025 by cu2goup 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Εμένα ντάξει με κοτε PlayStore Άλλο κουλό όμως. Search κάνει μέσω Chrome, αλλά όχι μέσω Samsung Internet 💀 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 minute ago, elkons said: Εμένα ντάξει με κοτε PlayStore Άλλο κουλό όμως. Search κάνει μέσω Chrome, αλλά όχι μέσω Samsung Internet 💀 Φαίνεται να έχει επανέλθει και για cosmote εδώ και κάποια λεπτά. Με Firefox κάνω κανονικά search! Ποιός ξέρει τι γίνεται με το Samsung internet, περίεργο! 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 (edited) 20 minutes ago, marios239 said: Φαίνεται να έχει επανέλθει και για cosmote εδώ και κάποια λεπτά. Με Firefox κάνω κανονικά search! Ποιός ξέρει τι γίνεται με το Samsung internet, περίεργο! Επανήλθε και στο Samsung internet. Έμπαινα κανονικά αλλά φόρτωνε αρκετά αργά από chrome απλά. Και το store εντάξει τώρα. Ο, τι να ναι όμως 😂 Edited October 11, 2025 by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 (edited) Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Άνοιγα το youtube app δεν φόρτωνε τίποτα, άνοιγα samsung internet δεν άνοιγε την σελίδα της google. Ούτε στον υπολογιστή τα άνοιγε με cosmote data. Twitch κλπ δούλευαν κανονικά, μονό της google ειχαν πρόβλημα... Edited October 11, 2025 by fotisk13 6 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 A Global Evaluation of Europe's Competitiveness in 5G SA | Ookla® "Meanwhile, Southern and Central European countries have supplanted the Nordics at the forefront of this phase of the 5G cycle, with Greece (547.52 Mbps) leading on median download speed in Q4 2024 thanks to its 3.5 GHz usage, and Spain and Austria excelling in rural 5G SA coverage on the back of intensive deployment of the 700 MHz band." Λίγο old news απ΄ο,τι βλέπω την ημερομηνία του άρθρου, αλλά δε θυμάμαι να είχε ανέβει αυτό εδώ μέσα, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Το διαφημίζει και στη σελίδα του SA η Comsote για τα αποτελέσματα αν δείτε σε magenta banner. COSMOTE 5G+ | Το Πρώτο 5G+ Δίκτυο . Μωρέ μπράβο. 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Έχει κανείς θέμα σε YouTube με cosmote; Ενώ με cosmote δε μου φορτώνει τίποτα, ούτε video ούτε το yt music, με vf ανοίγουν όλα κανονικά. το search μου δουλεύει και με την cosmote. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 minute ago, marios239 said: Έχει κανείς θέμα σε YouTube με cosmote; Ενώ με cosmote δε μου φορτώνει τίποτα, ούτε video ούτε το yt music, με vf ανοίγουν όλα κανονικά. το search μου δουλεύει και με την cosmote. Με cosmote data έχει όντως θέμα πάλι, επιβεβαιώνω, με σταθερή φαίνεται οκ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Just now, johnny_htc said: Με cosmote data έχει όντως θέμα πάλι, επιβεβαιώνω, με σταθερή φαίνεται οκ Βόλο και με σταθερή δε δουλεύει το yt. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Επιβεβαιώνω με δεδομένα καθόλου YouTube, με Wifi Cosmote (VDSL) μια χαρά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Έχει πάλι θέμα . Τι γίνεται άραγε; 4 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Νομίζω επανήλθε! 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 minute ago, fotisk13 said: Έχει πάλι θέμα . Τι γίνεται άραγε; Google 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Σπάρτη μια χαρά και data και vdsl. 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 minute ago, marios239 said: Νομίζω επανήλθε! Αυτό γίνεται απο το πρωί... φτιάχνει και μετά από λίγο χαλάει. 3 minutes ago, elkons said: Google Με Nova δουλεύουν όλα μια χαρά. Η cosmote φταιει. 2 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Αν έφταιγε η Cosmote γιατί όμως επηρεάζει μόνο Google ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 6 minutes ago, fotisk13 said: Αυτό γίνεται απο το πρωί... φτιάχνει και μετά από λίγο χαλάει. Με Nova δουλεύουν όλα μια χαρά. Η cosmote φταιει. Just now, elkons said: Αν έφταιγε η Cosmote γιατί όμως επηρεάζει μόνο Google ? Το downdetector έδειχνε φουλ αναφορές προβλημάτων για την Google, δε νομίζω να έχουν όλοι Cosmote, είπαμε 😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Το downdetector έδειχνε φουλ αναφορές προβλημάτων για την Google, δε νομίζω να έχουν όλοι Cosmote, είπαμε 😜 Και με Cosmote VDSL μια χαρά ήταν, δεδομένα δεν φόρτωνε τίποτα σε όλες τις υπηρεσίες της Google. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται ανά διαστήματα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Just now, elkons said: Αν έφταιγε η Cosmote γιατί όμως επηρεάζει μόνο Google ? Αν είχε πρόβλημα η google θα είχε προβλημα και η NOVA. 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Just now, fotisk13 said: Αν είχε πρόβλημα η google θα είχε προβλημα και η NOVA. Αν είχε πρόβλημα η Google θα είχα και με τη Vdsl τ ΟΤΕ. Βέβαια η συζήτηση αυτή δε θα μας βγάλει κάπου.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Just now, elkons said: Αν είχε πρόβλημα η Google θα είχα και με τη Vdsl τ ΟΤΕ. Βέβαια η συζήτηση αυτή δε θα μας βγάλει κάπου.. Τα data της cosmote εχουν θεμα οχι η σταθερη. 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2025 Με την ιδια λογική, τη προηγούμενη φορά που έπεσε η Google για λίγο, η Vodafone δεν λειτουργούσε για περισσότερη ώρα ενώ οι άλλες ναι, η Vodafone έφταιγε; Όχι. Just now, fotisk13 said: Τα data της cosmote εχουν θεμα οχι η σταθερη. Στα Google services μόνο αυτό μου κάνει εντύπωση Όταν δε ξανά λειτουργεί κάποια στιγμή σήμερα άνοιξε το Speedtest και δες όντως λειτουργεί, ή απλά δοκίμασε Bing Search. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts