Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, scorpio3 said:

Άραγε εμείς που θα βάλουμε από Τρίτη eSIM θα δίνει SA ή είναι όπως κάτσει 

Ζήτα να σου στείλει με email eSIM, να μην βγάλει από το ντουλάπι φάκελο. Και καλή τύχη.

16 minutes ago, georgemv said:

Ζήτα να σου στείλει με email eSIM, να μην βγάλει από το ντουλάπι φάκελο. Και καλή τύχη.

Cosmote SA lotto. The new game of the summer.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φήμες λένε πως ο @TakeOverNet έχει  ξοδέψει όλο το μηνιατικο του με τη ελπίδα ότι θα πετύχει esim με SA

Μόνο τον @georgebadσεβονται σε αυτό το δίκτυο. Μην σας πω ότι την πήρε και δωρεάν. 

35 minutes ago, CaptainNickGR said:

Μόνο τον @georgebadσεβονται σε αυτό το δίκτυο. Μην σας πω ότι την πήρε και δωρεάν. 

Εχω μέσο .

6 ώρες πριν, elkons said:

file_00000000c404620ab4a3e23444c8ee84.thumb.png.c33b8803d4b72d2c1896e6672800fd5d.png

Και θα βγαίνει η κοπέλα στο κατάστημα και θα λέει…

IMG_1374.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ώρες πριν, georgemv said:

Οι 2 που άλλαξα ήταν με email. 

Η μία ήταν με φάκελο. 

Σε Cosmote κατάστημα και σε Γερμανό. 

Μήπως λέω μήπως η αντικατάσταση με κούριερ δίνει περισσότερες ελπίδες διότι οι SIM έρχονται από την αποθήκη;

Ενεργοποίηση έγινε πριν από λίγο σε κατάστημα Cosmote

IMG_1351.png

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Πάω και εγώ να δοκιμάσω.. eSIM ή κανονική; @dream21

Πήγα σε ιδιόκτητο κατάστημα Cosmote. Η κοπέλα μου είπε ότι eSIM SA δε δίνουν, ακόμα έχει παλιές. Μου έδωσε κανονική και σε 5’ ήμουν οκ. Πάμε να βρούμε τώρα και μέρος με κάλυψη, αν και κέντρο Καλλιθέας έπιασα 1050 παρά το οτι στο field test βγάζει NSA

2 ώρες πριν, paanos said:

Πάω και εγώ να δοκιμάσω.. eSIM ή κανονική; @dream21

Πήγα σε ιδιόκτητο κατάστημα Cosmote. Η κοπέλα μου είπε ότι eSIM SA δε δίνουν, ακόμα έχει παλιές. Μου έδωσε κανονική και σε 5’ ήμουν οκ. Πάμε να βρούμε τώρα και μέρος με κάλυψη, αν και κέντρο Καλλιθέας έπιασα 1050 παρά το οτι στο field test βγάζει NSA

Nα ζητησεις e-SIM στο email και να σου ερθει να σκαναρεις με το κινητο κοινως λεγονται "JUMBO eSIM" ειναι online αυτες κανουν αιτηση online και οχι απο φακελο που εχει για να σκαναρεις.

Ενεργοποιόντας το acivate field mode με κωδικό τηλεφώνου *3001#12345#* εάν εμφανίζει μόνο "SA", τότε είσαι εντάξει. Εάν εμφανίζει "SA NSA" απλώς η περιοχή σου δεν είναι ακόμη εξοπλισμένη με 5G RAN . Εάν το μόντεμ του τηλεφώνου το ανιχνεύσει αυτό, θα επιστρέψει αυτόματα στο "SA NSA" ως εφεδρική επιλογή. Όσον αφορά την τεχνολογία, νομίζω ότι το πιο συναρπαστικό είναι η βελτίωση κατά 15-20% στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Θα δούμε πώς θα αποδώσει αυτό στην πραγματική ζωή τις επόμενες ημέρες.

Edited by dream21

2 minutes ago, johnny_gtet said:

Ολα τα iPhone με 5G υποστηρίζουν και 5G SA? Πχ εγώ έχω το iPhone 14 pro 

Απο iPhone 15 και πάνω

22 minutes ago, johnny_gtet said:

Ολα τα iPhone με 5G υποστηρίζουν και 5G SA? Πχ εγώ έχω το iPhone 14 pro 

Άστα φίλε μου.. είχα που είχα τη ντροπή που κυκλοφορώ κι εγώ ακόμα με το 14, τώρα δεν θα έχω και SA..

Δεν ξέρω τι νόημα έχει η ζωή από δω και πέρα..

(χιούμορ)

Δηλαδή εμείς αύριο που θα πάμε σε κατάστημα για eSIM ότι τύχει 5€ κ αν δεν κάτσει πάλι 5€ μετά;

IPhone 15 Pro 

6 minutes ago, scorpio3 said:

Δηλαδή εμείς αύριο που θα πάμε σε κατάστημα για eSIM ότι τύχει 5€ κ αν δεν κάτσει πάλι 5€ μετά;

Και το τζόκερ πολλές φορές το παίζεις, μία θα σου κάτσει.. 😉

3 ώρες πριν, paanos said:

Πάμε να βρούμε τώρα και μέρος με κάλυψη, αν και κέντρο Καλλιθέας

Στο κτήριο του ΟΤΕ στην Δαβάκη έχει SA με n78

4 minutes ago, Arinos said:

Στο κτήριο του ΟΤΕ στην Δαβάκη έχει SA με n78

Όντως. Ωστόσο αρνείται να δείξει SA στο τεστ. Οι ταχύτητες που έπιασα εκεί όμως (γιατί έκανα τεστ πριν αλλάξω) είχαν μεγάλη απόκλιση. Θα το ψάξω και άλλο μέσα στις επόμενες μέρες...

1 ώρα πριν, dream21 said:

Nα ζητησεις e-SIM στο email και να σου ερθει να σκαναρεις με το κινητο κοινως λεγονται "JUMBO eSIM" ειναι online αυτες κανουν αιτηση online και οχι απο φακελο που εχει για να σκαναρεις.

Είδες σε ποιο provisioning είσαι; Μέσω epos μου έκανε την αντικατάσταση, μόνο αν είσαι στο νέο σύστημα βγαίνει online esim πια. Πίστευα ότι είχα αλλάξει σύστημα λόγω του ότι έχω multisim.

υγ: στο παλιό σύστημα για να προχωρήσει η αλλαγή κάρτας στέλνεις εσύ μήνυμα στο 1256, στο καινούριο σου έρχεται otp που εισάγει ο υπάλληλος στο σύστημα

16 minutes ago, paanos said:

Είδες σε ποιο provisioning είσαι;

όχι δεν είδα

45 minutes ago, cu2goup said:

Άστα φίλε μου.. είχα που είχα τη ντροπή που κυκλοφορώ κι εγώ ακόμα με το 14, τώρα δεν θα έχω και SA..

Δεν ξέρω τι νόημα έχει η ζωή από δω και πέρα..

(χιούμορ)

Εγώ τι να πω που είμαι ακόμα με το 13... Άισχος. Του χρόνου με το 17 pro max. Δεν αλλάζω ΣΙΜ το καλοκαίρι. Θα περιμένω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλία Περαια 

https://www.speedtest.net/result/i/6625359856

ποιο πάνω κλαυφτα Χαράλαμπε 

Ακόμα δεν υπάρχει καν λίστα επίσημα λογικά θα δοθεί και σε άλλα μοντέλα. Ίσως είσαι τυχερός και βάλουν το 13αρι.

Edited by elkons

15 minutes ago, mixtri said:

Εγώ τι να πω που είμαι ακόμα με το 13... Άισχος. Του χρόνου με το 17 pro max. Δεν αλλάζω ΣΙΜ το καλοκαίρι. Θα περιμένω.

Εγώ δεν έχω καν iPhone..