georgemv Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 17 minutes ago, scorpio3 said: Καλησπέρα φεύγω σε λίγο για eSIM από κατάστημα φυσικό.Εχω την κάρτα sim mini τώρα φαίνεται να είναι στο imei2 σωστά; Αν βγάλω αυτή για να βάλω την eSIM παίζει να κάτσει πάλι στο imei 2? Ένας φίλος έχει S24 ultra. Έχει την ίδια διαδικασία να φανταστώ όπως με iPhone?Καινούργια Sim ή eSIM? θα κάτσει στην ΙΜΕΙ2, ναι. Σβήσε στιγμιαία την ΣΙΜ1 όταν τραβάς την νέα eSIM, ενώ έχεις την 2 ανοιχτή. Μετά σβήσε εντελώς την παλιά eSIM και μετά ανοιξε την 1. Θα δεις τότε την νέα eSIM να είναι στην θέση 1 και την τωρινή 1 να έχει μετακομίσει στην 2. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LewnidasKara Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Καλησπέρα. Αύριο θα πάω και γω να αλλάξω από φυσική σιμ θα το γυρίσω σε esim Έχω δει κάποια περίεργα πράγματα να κάνει το imessage μετά από αλλαγές sim. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να γλυτωσω αυτά τα χαζά του iMessage ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Όχι στα android δεν χρειάζεται η αλλαγή SIM. Μέσω Netmonster θα δείτε εάν έχει συνδεθεί σε SA. Εάν το υποστηρίζει η κεραία στη περιοχή και δεν έχει συνδεθεί το αναφέρει στην εξυπηρέτηση ή ανοίγει καρτέλα στο τεχνικό τμήμα. Άρα δεν παίζει ρόλο εάν είναι beta update; με το επόμενο Carrier Update δηλαδή θα έρθει. Ελπίζω στο επόμενο update να δώσει και υποστήριξη RCS μαζί. Και εδώ χάθηκε το SA με το iOS 26 😶 βιαστήκαμε λίγο. Πάντως όσο κρατούσε το SA σαν να ήταν λίγο καλύτερη η μπαταρία και η θερμοκρασία. Αναμένω για το επόμενο Update ούτως ή άλλως δεν την νοιάζει τη σύζυγο άμα έχει SA ή NSA. Κι εγώ έχασα SA με ενημέρωση στο iOS 16 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 ώρα πριν, georgemv said: θα κάτσει στην ΙΜΕΙ2, ναι. Σβήσε στιγμιαία την ΣΙΜ1 όταν τραβάς την νέα eSIM, ενώ έχεις την 2 ανοιχτή. Μετά σβήσε εντελώς την παλιά eSIM και μετά ανοιξε την 1. Θα δεις τότε την νέα eSIM να είναι στην θέση 1 και την τωρινή 1 να έχει μετακομίσει στην 2. Μόλις γύρισα από το κατάστημα Cosmote κ μου ήρθε σε email η eSIM. Ακόμα μέσα κάθεται η παλιά sim nano που απενεργοποιήθηκε το σήμα της κ είναι στο imei 2. Αν έτσι όπως είναι σκανάρω την Esim δεν θα κάτσει στο imei 1? 5 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 επισκεψη σημερα στον Γερμανο για αλλαγη καρτας (η τρεχουσα ειναι απο το 2014, απορω πως ειχα 5g τοσο καιρο) οποτε θα την αλλαζα ουτως η αλλως. Τονιζω στην κοπελα οτι αφορα iphone 15 pm και με υφος 1000 καρδιναλιων μου απαντα αυτη ειναι κυριε...αυτη δινουμε σε ολους.... αποτελεσμα, μια δωρεαν αλλαγη sim αφου η δουλεια δεν εγινε και κρατησαν στοιχεια για να μιλησουν με την τεχνικη υποστηριξη. Ενας μου ειπε οτι δεν επρεπε να παω για αλλαγη και οτι θα σταλει sms απο την εταιρεια... ενας απο τους υπαλληλους λιγο πριν φυγω το ψιλοεσωσε λεγοντας οτι μαλλον μου εδωσαν λαθος καρτα και ισως χρειαστει να την ξανα αλλαξουμε οποτε μην βιαστειτε οι κατοχοι iphone με cosmote... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 31 minutes ago, Gv2008 said: Κι εγώ έχασα SA με ενημέρωση στο iOS 16 26 εννοείς 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 12 minutes ago, elkons said: 26 εννοείς 😅 Σωστος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 σε συνεχεια της παραπανω αναρτησης με καλεσε το καταστημα και με ενημερωσε οτι ειτε πεμπτη ειτε παρασκευη θα παραλαβει τη σωστη sim και να περασω να ξανα κανω αλλαγη. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 1 hour ago, chocbhed_6630 said: σε συνεχεια της παραπανω αναρτησης με καλεσε το καταστημα και με ενημερωσε οτι ειτε πεμπτη ειτε παρασκευη θα παραλαβει τη σωστη sim και να περασω να ξανα κανω αλλαγη. φυσική SIM ή νέα φακελάκια eSIM? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Just now, georgemv said: φυσική SIM ή νέα φακελάκια eSIM? Για ποιο λόγο με φακελάκια; Παντ με mail μου την έστελναν . Εχω eSIM από το 2020 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Το iOS 26 έχει το εξής θέμα Όταν θέλω να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις εμφανίζει: Δεν είναι δυνατός ο έλεγχος για ενημέρωση. Εάν κανω μέσω υπολογιστή downgrade παλι στο iOS 18.5 υπάρχει πιθανότητα να ξανά φανεί το SA ως επιλογή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 4 minutes ago, georgemv said: φυσική SIM ή νέα φακελάκια eSIM? νεα φυσικη sim 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 4 minutes ago, elkons said: Το iOS 26 έχει το εξής θέμα Όταν θέλω να κάνει έλεγχο για ενημερώσεις εμφανίζει: Δεν είναι δυνατός ο έλεγχος για ενημέρωση. Εάν κανω μέσω υπολογιστή downgrade παλι στο iOS 18.5 υπάρχει πιθανότητα να ξανά φανεί το SA ως επιλογή; ναι, θα κερδίσεις το SA αλλά θα χάσεις όλα τα user data και θα πρέπει να στήσεις το τηλ από την αρχή. Δεν θα μπορείς να κάνεις restore κανένα backup που δημιουργήθηκε με το νέο iOS. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 5 minutes ago, georgemv said: ναι, θα κερδίσεις το SA αλλά θα χάσεις όλα τα user data και θα πρέπει να στήσεις το τηλ από την αρχή. Δεν θα μπορείς να κάνεις restore κανένα backup που δημιουργήθηκε με το νέο iOS. Οι φωτογραφίες είναι σε iCloud και μερικές μαζί με κάποια αρχεία στον υπολογιστή. Τους κωδικούς insta/fb κτλ τους θυμάμαι. Οπότε δε χάνω κάτι σπουδαίο απλά πρέπει να κάτσω να το στήσω από την αρχή, όλα γιατί θα με δείρει 😀 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 10, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 3 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: επισκεψη σημερα στον Γερμανο για αλλαγη καρτας (η τρεχουσα ειναι απο το 2014, απορω πως ειχα 5g τοσο καιρο) οποτε θα την αλλαζα ουτως η αλλως. Τονιζω στην κοπελα οτι αφορα iphone 15 pm και με υφος 1000 καρδιναλιων μου απαντα αυτη ειναι κυριε...αυτη δινουμε σε ολους.... αποτελεσμα, μια δωρεαν αλλαγη sim αφου η δουλεια δεν εγινε και κρατησαν στοιχεια για να μιλησουν με την τεχνικη υποστηριξη. Ενας μου ειπε οτι δεν επρεπε να παω για αλλαγη και οτι θα σταλει sms απο την εταιρεια... ενας απο τους υπαλληλους λιγο πριν φυγω το ψιλοεσωσε λεγοντας οτι μαλλον μου εδωσαν λαθος καρτα και ισως χρειαστει να την ξανα αλλαξουμε οποτε μην βιαστειτε οι κατοχοι iphone με cosmote... Μασούσε τσίχλα ή όχι η κοπέλα; 10 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Ενεργοποιήθηκε κ στο δικό μου πέρασα κ την καινούργια eSIM στο imei 1 Αν κ ακόμα στο field test δείχνει sa+nsa 8 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 5 minutes ago, scorpio3 said: Ενεργοποιήθηκε κ στο δικό μου πέρασα κ την καινούργια eSIM στο imei 1 Αν κ ακόμα στο field test δείχνει sa+nsa Με eSIM εμφανίστηκε και εσένα! Τέλεια. Μήπως δεν έχει η κεραία που σε καλύπτει; περιοχή αν επιτρέπεται ή eNb εάν γνωρίζεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) 13 minutes ago, elkons said: Με eSIM εμφανίστηκε και εσένα! Τέλεια. Μήπως δεν έχει η κεραία που σε καλύπτει; περιοχή αν επιτρέπεται ή eNb εάν γνωρίζεις. Ναι με το email που στέλνουν από το φυσικό κατάστημα. Θεσσαλονίκη - Άνω Εύοσμος είμαι Νέα Πολιτεία Edited June 10, 2025 by scorpio3 4 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) Εχει κανείς θέμα με data τωρα ; Μετά από flight mode πετάει εκτός δικτύου και νεκρό Edited June 10, 2025 by Ninjis 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Εμένα σέρνεται.. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 (edited) Δεν ξερω τι φάση εμφανίζεται και εξαφανίζεται το εικονίδιο Edited June 10, 2025 by Ninjis 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Έχει πρόβλημα εμφανίστηκε και στο downdetector. Με την ώρα μειώνονται οι αναφορές βλέπω. Πρέπει να είναι σε συγκεκριμένες περιοχές αν κρίνω μέχρι στιγμής οτι μου λειτουργεί κανονοικά. Το παίρνω πίσω. Έκλεισε όλες τις μπάντες κλείδωσε Β7 στα-139dBm μετά μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και ξανα ήρθε. Τι να γίνεται τέτοια ώρα είμαι πολύ περίεργος. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 2 minutes ago, elkons said: Έχει πρόβλημα εμφανίστηκε και στο downdetector. Με την ώρα μειώνονται οι αναφορές βλέπω. Πρέπει να είναι σε συγκεκριμένες περιοχές αν κρίνω μέχρι στιγμής οτι μου λειτουργεί κανονοικά. Το παίρνω πίσω. Έκλεισε όλες τις μπάντες κλείδωσε Β7 στα-139dBm μετά μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης και ξανα ήρθε. Τι να γίνεται τέτοια ώρα είμαι πολύ περίεργος. Στάνταρ κάτι σκαλίζουν , δεν νομίζω να είναι βλάβη κλπ . volte και κλήσεις μια χαρα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Πρέπει να σταμάτησε τώρα είναι οκ. Μάλλον θα είδαν πως επηρέασε πολλούς. Πέφτουν οι αναφορές από κόκκινο σε κίτρινο. Ελπίζω μη πέσει με το καλημέρα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 οντως κομπλέ τωρα .εχω περιέργεια τι να έκαναν άραγε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts